Saknar dig mer & mer

igår blev det massa DH, feting bra. parlamentet va sjuk bra & det va gossip girl också. haha största Tvnörden är jag. idag äre sista dagen i skolan för mig på hela den här och nästa vecka. sjukt gött att slippa gå hit, nästa vecka blire hemma studier hela veckan :) kan inte klaga. blev nyss klar med alla excel prov också, hoppas det går bättre den här gången, blev inte nöjd med mitt vg som jag fick. haha låter ju sjukt men såäre. haha förr fick jag inte ens G och nu nöjer jag mig inte med VG. haha :)

Idag blire fest, såklart. Sara, Elin & Robin ska sova hos mig :) de är nice.

fan asså, jag fattar inte hur du kunde dra upp han, och säga vad han skulle tycka om han levde. du vet kanske inte att jag är så sjukt ledsen över att han inte finns kvar här. och igår när du drog upp allt så knäckte du mig totalt. hur kan du ens tänka tanken att säga så. det förstår jag inte.. det knäckte mig..

Jag Saknar dig mer & mer för varje dag, jag tänker på dig ofta, på det lilla vi hann med. men allt det lilla va så fruktansvärt bra. finns inga dåliga minnen med dig. fick jag önska mig vad som helst så skulle det vara att du kom tillbaka till mig. Vi kanske inte hade världens bästa kontakt, men fortfarande så älskar jag dig mer än livet. Jag trodde faktiskt att sorgen skulle gå över, men kanske inte. jag kommer ju aldrig glömma..så den försvinner nog aldrig. Jag älskar & Saknar dig / din ögonsten

Städa

ligger hemma nu, & väntar på att 3 avsnitt av DH ska bli klara och nyaste avsnitten av parlamentet och Gossip girl :) så det blir ligga framför datorn hela kvällen :) ska hjälpa mamma att städa lite också, och måste nog städa mitt rum faktiskt, det ser hemskt ut. byta sängkläder och skit, kan ju inte göra det själv så måste ha hjälp :D sämst är jag :) imorgon äre VALBORG, fett nice blire, hoppas jag :D fetaste huvudvärken har jag också, stackars mig assåå.

Just one last time...

Vill säga, men vågar inte, vill inte förstöra.


Saknar dig sjukt mkt. <333


pussss // S


:D:D:D

asså det är sjuuukt, jag mår riktigt jävla bra. har inte mått såhär bra på flera jävla år. heelt sjukt äre :D. tack för en jävligt bra kväll igår, även om det inte va så himla bra där, så fixade vi så vi hade kul däruppe iaf :D TAAAAACK <333
idag blire sortera reklam, Duscha, åka till stan till sara, göra oss iordning och sen uuuuuut :)


Bilder från festen www.stiiine.bilddagboken.se


I can't let you know <33.


Pussssssssss / S

Gratis Bio eller Presentkort :)

image64
image65



http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=38083 , Tryck på länken och Bli medlem :) (A)

nyttt

Va i stan igår & i söndags och handlade in nya kläder, känns riktigt skönt faktiskt,
den 26maj blire köpa massa kläder igen, då får jag min löööööön <3 :D
'

3 av sakerna jag köpte :)


Jag måste faktiskt påpeka att jag är välldigt trött på det här nu, den här jävla skiten, tänk att bara kunna packa ihop sina saker och flytta ifrån skit karlstad, skulle inte sitta fel just nu faktiskt
pussssssss / S

Tankar

kan verkligen inte sova,  jag är trött men det går bara inte. alla tankar snurrar runt i huvudet och jag är faktiskt rädd för att sova, sjuk men så är det. kanske är det ensamheten som skrämmer mig mest. tanken av att sova ensam har skrämt mig länge nu, tanken av att vara ensam skrämmer mig lika mycket. men det är kanske något jag får leva med ett tag till.

visst jag mår inte bra, kan jag väl lika bra erkänna nu. kanske därför jag slänger ur mig massa onödiga saker ibland, eller kanske är det för att folk trycker ner mig jämt och ständigt. vem vet. inte jag iaf..

Idag, så vaknade jag av att en person ringde och väkte mig, inte det roligaste faktiskt. men då blev det att gå upp iallafall, sen blev det ner till stan, där mötte jag linn, emelie, jenny, amanda. och jag köpte, jacka, skor, klänning, tröja, mat, och nån hårgrejs :) riktigt nöjd är jag faktiskt, så det är väl bra. vid en 6 eller ngt åkte jag hem och lämnade alla mina saker, och sen efter det så blev det hem till Orrreeborre, vi kollade på stomp the yard. sjukt bra film. och sen blev det hem, och sitta här. & ruttnaaaaa.

Nu måste jag försöka sova. imorgon elr rättare sagt idag,blire skola ;(

Pusssssssss // S

Hemlighet

nyss kommit hem från anni, där va det roligt :) , innan jag & jenny åkte dit så sorterade vi min reklam, det tog ett jävla bra tag, fick 3ggr så mkt än förra gången. men men, inte helt klara än. men det blir imorgon, och imorgon blire stan, och handla lite mer saker till lördagen. sen blire nog hem och ta det lungt, ska ju jobba kl 9 på morgonen på lördag. så måste lägga mig tidigt :) trött är jag nu iaf, så blir nog sova nu.

Längtar till löööördag =) (y)

Jag har också min lilla hemlighet ;)

Pussssssss / S


jobbat

kom hem typ nyss, har jobbat, och det gick rikigt bra, lite jobbigt bara. så nu är jag rikigt trött, och har ont i benen, haha, snart blire duuusch, sen andra avenyn sen soova :) och imorgon blire skola. efter det vet jag inte. men blir kanske sara :) om jag har tur. 

TRÄÄNINGSVÄRK :D


söööting :)

ingetmer

vem fan tror du att du är som går runt och säger till mina polare att du inte tycker om att dom är med mig, för att det är dina polare också, du bestämmer inte över mig längre, det har du inte gjort på länge, herregud, och allt du säger gör mig förvirrad, och allt jag får höra. vet inte vad jag ska säga om det. ska jag skratta eller gråta? & sluta snacka när du inte vet ett skit. du kommer på första bästa saken och sen tror det är sant. blir så trötttttttt... först kallar du mig massa saker, sen säger du att det är tomt utan mig och shit. jag har en sak att säga om det, BULLSHIT!

fett bra dag idag faktiskt, har haft riktigt kul, tills en viss sak hände. menmen, ont har jag också. shit asså galet.

Molkom

i molkom nu, hos saaraaa. idag så gick jag upp kl 9 och gjorde lite skolarbete, sen drog jag till tullholmen till sara, satt där i 15 min och sen tog vi bussen till molkom, här blev det frukost, och nu städar vi rummet, eller ja sara dammsuger, jag vill det, men får inte. "sitt vid datorn ist stine" haha :) sen blire dusch, maby mat, och göra oss iordning, sen stan och partyy :) bacardiii blir :) mumss, länge sen det. sommras fan. haha nu ligger sara under sin säng och dammsuger, det ser lite små kul ut faktiskt. menmen..

Det va ditt fel

Pussssssssss // S

reklam

äntligen är jag klar med att sortera reklamen, jag är svart på fingrarna efter färg från pappret och jag har ont i ryggen, började typ 12- halv 1, och nu är kl 2 :P drryyygt, trött. nu sitter man här, och glor på film, 10 orsaker att hata dig. :) och ruttnar, & funderar på om jag ska plocka ner den andra datorn nu :P imorgon ska jag upp tidigt, ska till tullholmen och sitta med sara i biblioteket och göra mina hemstudier där ist. sen blire till molkom, och sara ska städa, kanske, bara kanske, så hjälper jag henne att städa, & sen ska vi göra oss iordning och sen blire stan och dricka Bacardiiiii razzz :) fett göttt :) nej nu blire nog sova, är grymt trött asså..

9 daaagar kvar nu :D längtar som aset :D

göteborg

Tordag nu då, veckan har varit dryg faktiskt, igår va jag barnvakt som jag alltid är på onsdagar, det gick lika bra som vanligt, stog och stekte pannkakor i 30 min, och jag har blivit jätte duktig på att kasta upp dom i luften och sen fånga dom, haha *stolt* :D idag så blev det skola igen då, fett tråkigt. klassresa blir den 10 juni, längtar som fan faktiskt, göteborg bliiir :) hehe. nu snart blire sortera reklam haha, och på lördag eller söndag delar jag ut den, fan va drygt, men jag ser det så att jag tränar & får pengar för det.. för det är ju lite jbbbigt att cykla runt med flera kilo reklam bakom cykeln och sen springa upp och ner i trappor i några timmar haha :) . jaja tröött som aset är jag också, & sugen på cola ;( . ursurs. Pappi fixade ju min bärbara dator i tisdags & igår åkte jag och hämtade den och är riktigt nöjd, för det är som nyy asså, har vista, Photoshop cs2&cs3 och massa annat nyss :) imorgon har jag hemmastudier, fett gött slippa skolan lite :) 

Kan inte släppa blicken

skolan

sitter i skolan, trött som ett as faktiskt, & det va nyss "slagsmål" i skolan, haha, lite knas sådär ;> . inatt så städade jag mitt rum för att jag inte kunde sova. så nu är det fint. och idag blire åka till kronoparken till Pappii, han ska fixa min dator :). de är nice. & snart så fyller jag ååår, 20 april.
igår va jag och anni på ikea för hon hade fått massor med pengar, så vi handlade saker till hennes lägenhet, jag bestämde allt och hon betalade, det va jätte kul, sen åkte vi hem till henne och lämnade sakerna och drack te, inte vanligt te utan, te med annat i ;)  va inte spec gott, för det va för sött hehe.

Jag har fått jobb också, haha. Relkamutdelare, inte världens bästa jobb, men får lite mer pengar varje månad iaf, det känns bra. jobbar bara 1 gång i veckan också :) skit bra.

Utan er, finns inte jag <3

RSS 2.0