aldrig

3 månader, nu är det slut. finns inge mer, men du kommer aldrig försvinna från mitt hjärta. det är synd att det inte funkade, för jag älskade verkligen dig. första månaden med dig va den underbaraste månaden i mitt liv. du kommer glömma mig nu, men jag glömmer dig aldrig.

Blodprov

trött, huvudvärk och magkattar, kan det bli bättre? jag orkar inte må dåligt hela tiden, så jag och mamma ska gå och ta blodprov på mig och se om de är ngt fel, men som vanligt så kommer dom typ säga, ´"nej det är inge fel på dig, du inbillar dig bara" eller nått liknande. JAG VILL MÅ BRA, för gudsskull, inte va trött jämt, jag orkar inte med min huvudvärk. jag Orkar inte ens va i skolan pga av att jag mår som jag mår. menmen.

Idag så upptäkte jag något riktigt bra. jag satt vid datorn och bara skrek ut.
STEP UP 2 HAR KOMMIIIIIIT :D , omg min älsklings film har blivit en 2a nu, så grymt glad är jag :)

Jag gick till skolan idag, de känndes grymt bra. tog bara 15 min typ. och jag gick inte så jätte fort men det känndes bra. Nu tänkte jag faktiskt att jag ska cykla till pekås och tillbaka :)

Pussss / S

Godnatt

nej nu blir det godnatt, kl är bara 12 och jag är trött. det kanske är bra. men nu blir det sängen, och lyssna på en ljudbok faktiskt. Gömda, den har jag velat läsa länge, men har inte orkat, så det blev i ljudbok ist :) det är rätt gött att bara ligga och lyssna och slappna av, för en gångs skull hehe.

Godnatt, Sov gott, Pussss / S

Nyttig

har nyss kommit hem från A, hade riktigt roligt faktiskt, A & S dansade galet, filming blev de på de också. Och S lockade Mitt hår, det blev såå gulligt. jag måste bara köpa en sån Locktång asså. imorgon Blir de cykla till skolan om det är fint väder. och jag ska verkligen tvinga mig själv att göra det. och så blir det kanske gå ut och gå. annars går jag till mormor och tränar =). jag har bestämt mig för att minska på Colan, och idag så har jag bara drukit 33cl typ. lite mer när jag kom hem men de va bara 2 klunkar typ, vanligt vis brukar jag dricka runt 2 liter om dagen, så jag är jätte stolt! urs vad röd jag är nu då, efter att jag solade, är så varm och det bränner i ansiktet och konstigt nog kliar de på hela kroppen. det kanske gör det när man har brännt sig. jag minns inte. men men iaf, Jag ska bli nyttig, från och med imorgon! punkt slut.

Coffeloffe, jag älskar dig baby.

Puss / S

Solat

har nyss kommit hem från stan, Jag , L & M solade. det va skönt faktiskt. hoppas bara jag blir brun till sommaren, jag vill inte gå runt och blända folk direkt, och jag måste seriöst börja träna nu, jag har sagt det välldig välldigt länge faktiskt, men det blir aldrig av. igår så gick jag iaf till mormor och tränade lite på hennes gå maskin. en bra början kanske? . tänkte faktiskt att jag ska gå ut och gå nu. det är ju så skönt väder ute.. över till en annan sak. snart ska jag kanske beställa nytt löshår, vet inte om jag ska ta 40 eller 45 Cm, men det märks väl då.nu tror jag att jag har 40 och det känns kort, och det jag hade innan va runt 45, och det såg mycket bättre ut, så jag tror det får bli 45.  Och på Onsdag så har jag och Älskling varit tsm i 3 månader. :) bara 3 månader kvar tills det är ett halvår nu då :) . och när det är 5 månader så fyller jag år :) hehe. Senare så kanske de blir att gå bort till A,  :)

Grattis Linda, 19 år nu =) ♥

Jag saknar Dig & Våran tid tillsammans, Malin <3



Jag kan inte leva utan dig Coffebaby<3  !


Pussss / S

jomenvisst

yepp, så va det måndag igen då, tråkigt men så är det, skola är det också. bara den här veckan kvar nu, sen är det lov. wihi, ska bli gött att få sova ut, om jag får det vill säga, haha. idag blire hem till L och sätta om hennes löshår, sen vet jag inte va de blir. blir väl hem antar jag :P..  jajaaa...

Pusssss / S

Kom aldrig tillbaka.

igår så fyllde johan år, grattis. så vi skulle fira han, men vi han bara gå ca 200 meter från becka, så kom snutjävlarna och tog allt vi hade att dricka. lyckat, och dom sa att det inte känndes bra att hälla ut alltng, egentligen så tror jag attt dom log inombords. förstöra är allt dom vill, inge annat. jaja efter det så gick vi till down town och där satt vi i ungefär en timme, jag drack cider, mums :) efter det gick vi ner mot stan, och grabbarna gick in på Score, och sen Arena, dom lämnade mig och Becka ute liksom, men vi mötte linn och vi hade faktiskt as roligt, enligt mig iaf:) . när coffe kom ut från Arena så vinglade han fram, och jag har aldrig sett han så full, haha. rolig va han faktiskt. tog massa kort på sig själv och grejer, han hatar att va med på kort annars! menmen, vi kom hem vid halv 3, kvart i 3 typ. lagom =) . nu så sitter jag här, ensam igen, håller på att städa också, ser ut som fan i rummet, och så lyssnar jag på när mina bröder grinar oavbrutet typ, jag orkar seriöst inte, men kan inte göra så mkt. 

förlåt älskling, förlåt förlåt...jag älskar dig <3 

alltså jag börjar tröttna nu alltså, jag trodde aldrig att en person kunde förändras så mkt på så kort tid, det är otroligt.!

och jo en sak till, DU, du kan glömma min vänskap, kom aldrig tillbaka till mig, när han har lämnat dig. kom inte till mig och grina en gång till. så förbannat tröft är jag på ditt snack, det han gjorde,  är fan inte lika lågt som de du gjorde mot mig nu!. hoppas du vet att jag menar just dig!, jag ställde upp, men du svek mig! Det enda jag vill nu, är att ha tillbaka mina saker. sen behöver du aldrig mer höra av dig !!

Pussssss / S

ny piercing

igår va verkligen en skit dag, tills jag åkte till älskling då, satt där och vräkte i mig massa godsaker, sen så gick jag och la mig i sängen och somnade vid halv 12-12. länge sen jag somnade så tidigt, men det va skönt., jag va rätt pigg när jag vaknade, men höll ändå på att somna på tåget, det va kanske för att det va så tråkigt. kom typ en halvtimme försent till skolan också, flyyyyt. haha. köpte nyss en ny piercing till läppen, som va lite längre. och den va Rosa. jätte fint :) nu har jag knappt ont längre, känns bra det. haha nudå så sitter vi i datasalen, götttt. tittade nyss på jennys dator och ser att hon också sitter och skriver. HÄRMIS! haha jaja nog med det, efter skolan så ska jag ner till torget och träffa linn, får se vad som händer då. och lite senare på dagen så kommer baby hit, ikväll så vet man aldrig vad som händer. det märks som sagt. haha..

Hoppet som gör att man alltid blir sviken.

Baby, i love you <3

Pussss / S

jävla skit dag

vilken jävla skit dag, alla hjärtans dag kan ta sig i röven!, känns som om jag ska bryta ihop asså. allt har varit skit idag verkligen. sånna här dagar så vill jag bara försvinna. urs... nej nu åker jag till arvika.

Puss / S

Alla Hjärtans Dag

sitter i skolan, har lunch, maten va inte den godaste nej. sov hos min bebis inatt, det va mysigt =). imorgon kommer du hit :) förövrigt så har jag hittat en lägenhet till dig som jag tycker att vi ska bo i :). idag så fyller Mormor och Sara år. Grattis. och det är alla hjärtans dag, det är väl inge speciellt med det tycker jag, bara en ursäkt för att man ska få och ge bort saker typ? men men lite mysigt kanske det är. jag älskar ju rosor, hoppas jag får det sen :) senare så ska jag hem till mormor och fira henne, 60 år bara. inte mkt det. vi ska äta smörgåstårta och tårta och grejs, ska nog gå ut och gå efter det eller ngt. Igår så va mormor jätte snäll och fixade en provflaska med Paris Hiltons nya parfym till mig, Can Can. fan i helvete va gott den luktade, jag måste bara ha den!! ikväll så ska jag fixa mer på min blogg så den blir finare, jag blev faktiskt ganska nöjd med den. =) Nej nu blire gå ut och röka innan vi börjar, har projektarbete, tråååk är det faktiskt. trodde det skulle vara roligare men inte det..

Pussss / S

ursäkta

Ursäkta Röran, jag bygger om ;)

Nu blire packa och fara till arvika, stannar över natten bara. kommer hem imorgon, ska fira mormor som fyller 60 år :)


Pusssss / S

<3

tveka aldrig på att jag älskar dig '



13 februari

blev en hemmadag idag, har gjort lite i samhällskunskapen och lite matte, jag vill bli frisk nu faktiskt, jämt ska jag må dåligt när vädret är som finast. jag vill gå ut nu!. Inte länge kvar tills det är lov nu heller. bara dom här 5 skoldagar bara. göttttt. efter lovet så är det inte länge kvar tills det är lov IGEN ! så götttt. nej nu vill jag gå ut och gå, skulle inte va fel faktiskt. soooool. värme.. snart kommer sommaren hopps jag! :D

pussss /  S

02:35, sängen ropar

02:35 sängen ropar, jag är rätt trött men ändå inte. har sån huvudvärk så jag kan verkligen inte sova. känns som huvudet ska explodera snart. igår somnade jag vid halv fem på eftermiddan, och vaknade kl 7 imorse, jag hade 7 sms och 12 missade samtal. jag undrar va felet är på mig, jag vaknade inte en enda gång under natten, men jag måste nog gå och ta blodprov snart som mamma har tjatat på mig länge att jag ska göra, men ärligt talat så är jag rädd för sprutor, jag får panik. Piersa mig går bra, men inte ta sprutor. men jag måste väl antar jag. i måndags va jag hemma hos sandra med anni och sandra =). herregud va fint hon har hemma. lätt att jag med ska ha röda tapeter när jag flyttar hemmifrån  iaf, jag fick 2 påsar med kläder av henne, skit najs. och så piersade hon mig. i läppen på samma ställe som jag hade fast på andra sidan och längre upp och så. den andra satt så knepigt. nu är läppen svullen iaf. den det går väl över hoppas jag. haha,.idag så va jag hos linn en sväng och fixade mitt löshår, så nu har jag långt hår IGEN! haha.. när jag kom hem så blev det Prison Break. lika spännande som vanligt, fick tillochmed ont i magen för att det va så spännande, vet inte om jag orkar att vänta till nästa vecka asså. jag kommer bli tokig. måste see nu. och så såg jag sista avsnittet av gossip girl. vet ju inte när 2 säsongen kommer. men jag får väl bara vänta då.. nej nu skriker sängen. nu måste jag sova..

Pussspåer// S


igårkväll :)

igår så festade jag med linn, det va länge sen och det va faktiskt jätte roligt. känndes bra att va med dig igen linn, först va vi på skoghall, och vi tog bussen därifrån vid 11 och kom in till stan halv 12 tror jag, sen gled vi runt på stan tills vi åkte hem. när jag kom hem somnade jag nästan på en gång faktiskt, det är ovanligt. jag vaknade kl 8 imorse och det va jobbigt kan jag säga. kunde knappt somna om. men det gjorde jag. och vaknade typ nyss. så nu blire faktiskt gossip girl och We own the night :) . och förövrigt så har jag världens sötaste lillebror. imorse när jag vaknade så ropade jag på han och han sprang hit. sen så frågade jag om han ville gå ner och köpa cola till mig och så svarade han jätte glad "ja det kan jag göra, ska bara spela klart :D" såå söööt :D hehe..


Det är så logiskt alla fattar utom du

hos Linnn

nu så sitter jag hemma hos linn, vi har nyss tagit ut hennes löshår och gjort slingor på mig och henne, blir och sätta i hennes hår igen snart. och sen sätta om mitt om vi hinner :) idag så började jag kl 12 och slutade halv 2, Kan lova att de va gött som fan. kunna sova ut. jag älskar att sova. ibland.. hehe. imorgon kommer baby, hoppas jag. tomt utan dig faktiskt. jaja.snart blire åka hem till mig för jag ska vara barnvakt, tråk.. hehe. efter det blire väl kolla sista avsnittet på gossip girl och sen blir väl We own the night eller Im a Ledgend..


Pussssss / S


tröttttt...

kan inte sova men är trött som as och mår illa, blir väl ta bort sminket nu och lägga sig och kolla på ännu mer gossip girl antar jag, men vad ska man se på för serie när det är slut då?? nån som har nån bra ide? för det har inte jag,. jo jag har skaffat mig den nya msn, eller om den är ny vet jag inte, men den är nyare än min gammla, helt knas är den, heheh. jag fick för mig att jag skulle locka håret förut, de blev ju rätt bra, förutom att jag tappade locktången på benet och brände mig rätt rejält faktiskt, det kommer ut mysig vätska ur såret nu haha, och svider gör det. men men.  nu blire gossip Girl ;)


Pussss / S

mvg

Igår när jag kom till skolan, så fick jag tillbaka mitt Word arbete och prov, och jag fick MVG!!!, mitt första mvg, jag är så stolt och glad. Trodde aldrig att jag skulle lyckas med det. Igår låg jag bara hemma och sov nästan hela dagen, jag drömde en mardröm, och vaknade av att jag grät och kunde knappt andas, kändes som om nån strypte mig, riktigt läskigt faktiskt. Idag så va jag i skolan till Kl. 3, från kl.12-3 kollade vi på film och jag satt på en hård trä stol i 3 timmar utan att röra på mig typ och jag kan lova att jag hade ont i röven sen. Herregud. När jag kom hem så gjorde jag Toast, och la mig i sängen och kollade på gossip girl, så bra helt galet. Sen tröttnade jag på att vara inne, så jag åkte ner till stan och träffade Linn, Moa och Therese, det va roligt. så åt jag en Semla också, det va gott. Hehe. Nu ligger jag här i min underbart sköna säng. Fast det är tomt nu, älsklingen är inte här. Du åkte idag. Jag saknar dig ju liksom, kommer kanske inte få träffa dig på as länge liksom. Och jag tror att jag håller på att bli magsjuk eller vad det heter, mår illa hela tiden och är yr och så, men men sånt som händer. Sånt man får leva med. Hehe. Nej nu blire mer Gossip Girl.


Puss på er / S


hemma.

i fredags så kom jag hem till karlstad vid ungefär 4 tiden och då va älsklingen här och väntade på mig. Resan va lyckad, förutom att båten va rätt så skabbig och folket som va där va riktigt äckliga, inte alla men vissa. jag handlade inte alls mkt när jag va där. 2 limpor, ett halsband, ett mobilsmycke, ett linne och en parfym. när jag kom hem i fredags så va jag ensam hemma, och va det hela helgen, mamma och bröderna kom hem idag vid 12.00 . jobbigt. jag vill flytta hemifrån nuuuuuuuuuuuuuu... och imorgon är det skola, fy fan va jobbigt, och jag håller på att bli sjuk nu tror jag, känner mig jätte hängig. igår elr inatt så såg jag på en jätte bra film 8mm. värd att se faktiskt.

Jag Älskar dig baby

RSS 2.0