Pengar

sitter man här igen, kollade nyss på narnia 2. fett bra (Y) . väntar på att bika och patricia ska röra sig mot stan så vi kan åka till rud :) ska kolla om mina jävla pengar har kommit in också. iaf, mamma har tagit mitt internet och det är heeelt borta, så nu måste jag sitta vid hennes äckel dator som jag hatar mest av allt. så nu lämnar jag datorn. haha :)


JAG ORKAR INTE!

jag orkar inte med ditt jävla tjat, ditt jävla skrikande. och hur otrevlig du kan bli på bara några sekunder, jag är trött på det!! så jävla trött, du kör med mig hit & dit hela jävla tiden, tar saker från mig. får mitt liv till ett rent helvete, jag Orkar verkligen inte mer.. jag orkar inte med dig, och jag vill bort från dig. därför jag aldrig kommer hem längre, för att jag vill inte vara i närheten av dig. JAG ORKAR HELT ENKELT INTE MED DIG !!!

SÖNDAG ;(

hallå, vad kan man göra en tråkig söndag som den här?

dator,dator, dator och dator bara ? så sjukt tråk, och B har min kamera så jag kan inte lägga in kort ;/ tråktråktråk, finns inget att göööööööra

varenda tanke är på dig..

Veckan

happ så va man hemma då, B har lämnat mig, tråkigt så nu är jag själv, idag så har jag och B åkt hem till mig från rud, somnade där (A). igår kväll/natt va faktiskt roligt :) . iaf, när vi kom hem så städade jag mitt rum och B låg död i sängen, sen blev det tv-speeeeel. fett bra. men nu sitter man här, deprimerad som ett jävla as framför den här jävla skärmen. har fan inte suttit mkt vid datorn den här veckan asså, och det har varit fett gött.. egenligen får jag inte sitta här nu, men det är ändå ingen hemma så får passa på, måste fixa filmer och så. imrgon hoppas jag att B kommer igen, och det blir det som vi vill så har vi lite att fixa ;) . och grekjäveln ringde nyss också, kul att få prata med dig då och då. saknar dig fettttttt.
idag är det redan söndag, shit, veckan har gått rätt fort men ändå dryg. men men det har varit en sjukt bra vecka iaf, tack för det :D <3333

jag saknar den där känslan, jag saknar att va kär..

rudrudrud<333

på hammarö nu, ska snart hem & reklam, sen blire rud igen, vi har varit på rud varje dag sen tisdag :) fett me bra. & får se sötnosen varje dag :)  <33333, fett bra filmer har vi sett också, men jag minns inte handligen, men dom va bra iaf..


bästa veckan ever <333

världens bästa

hemma hos bika nu :) väntar på att hon ska bli klar så vi kan åka in mot stan igen och sen till rud ;) . igår träffade man robert och det va fett bra <33. har saknat dig så mkt, världens bästa robert.  idag är det fredag, de är nice,. är lite trött idag faktiskt :) , men men .. blir rud ändå såklart! blir inte så mkt internet för min del i helgen, för mamma har tagit sladden för att jag inte skött mig ;O . hahah ajja. nås iaf på luren ;>

fett glad

vaknade nyss av att en hemlig ringde, och berättade värsta saken så jag blev fett glad och fett pigg. så nu måste jag verkligen upppp upp upp, och fixa mig och så, för jag måste träffa den. shitshitshit, helvete va glad jag är :D . igår va en bra dag, va på rud, träffa patricia, meyer, carro, orre och fler :) de va mys, och fick skjus hem av mulin inatt också i en raggarbil ;) . hehe.

jag bryr mig inte, om du tror det. du gör som du vill. och det gör jag också. jag älskar att leva såhär, ensam, jag har insett att det är inte så farligt egentligen. ibland så är det väl jobbigt men fan inte nu :) . & under tiden, så var jag kär i en annan hela tiden, tänkte bara få det sagt..

ibland kämpar man för saker man inte kan få. men man ger inte upp..

Nice

igår va nice jag & bika åkte till hemlig och va där typ hela kvällen :) , sen drog vi och grejer :) nice vare iaf :) , när vi kom hem gjorde jag och bika mackor och hade allt i sängen, och självklart så somnade vi med smöret och allt i sängen. haha hur lykas man med det egentligen? inte så konstigt att vi somnade så fort eftesom vi inte hade sovit på över ett dygn ;) idag vet jag inte vad det blir förutom att spela på vårat nya Wii :D . sen kanske blir ut igen. fett bra.

Baby, jag svär du är sötast. du är allt jag någonsin velat ha. <333

www.bikisen.blogg.se

så nu va designen på www.bikisen.blogg.se klar ;) . jag är stolt (Y) .

Krabba&Tjacky



En krabba & en Tjacky ;) . för vi gör stan osäker i våra bussar..
Du är armar jag är ben ;) .

Design

så nu va nya designen klar, bika har hjälp mig lite. har lite kvar att göra också :) . ska fixa en åt bikaaafrö snart också. jaja iaf. varit vakna hela natten, och jag är bara lite trött va ;>

jag blir förvirrad av det här..


o.s<3


bäst idag <3

bäst det va idag eller, jag och bika åkte till rud och så hittade vi patricia, carro, orrrrreeee och massa annat folk, de va mys. och jag eldade upp mina minnen från dig, så nu finns ingenting kvar :). vi satt på rud i några timmar och tjatade om massa skit, sen kom R och några till, det va mys de med :). sen drog jag och bika hem till mig och nu sitter hon smetar in nån skit i mitt hår och min panna. fitta. och måste påpeka att natten till söndag va de bästa på länge, fett bra :) , fredag blir ut med söta as.

saknar alexander, tråkigt att du flytta fan, men kul för dig :) skönt att prata med dig häromdagen och fick veta hur du hade det och så :) .

woohoo, ska göra om min blogg inatt, och hjälpa BIKAfrö. hehe


/S

botten

att allt plötsligt kan sjuka så, humöret och självförtroendet sjönk till botten på bara några timmar. och nu känns allt precis som det gjorde förr, jag känner mig lika värdelös igen. jag har väl mig själv att skylla..

när jag väl behöver er, finns ni inte här


/ S

Tänkt

jag hade tänkt att göra det, men varför känns det så jobbigt nu? det är slut, jag är ensam igen. det är väl antagligen ensamheten som skrämmer mig så mkt..det är svårt att lämna ngt bakom sig såhär, men jag ska verkligen försöka nu. allt va så bra i början, (som det alltid är) men sen blev allt skit. (som vanligt) .. men men det är sånt här man får leva med & sånt som händer. jag vill iaf tacka för dom dagarna som var underbara, det är ngt jag inte glömmer iaf..förlåt.

Jag saknar dig Sara ericsson, du kommer alltid att vara den enda för mig. min bästa vän, min syster mitt liv mitt allt. jag älskar dig lika mkt som jag älskar min egen familj, du är en del av min familj & mitt liv. det är just dig jag vill se vid min sida om 50 år, tack vare dig så är jag den jag är och står där jag gör idag.. Du är helt enkelt allt för mig.. <3

Puss / S

krångel

har blivit nått krångel med min design nu. skitskitskit. måste göra nått nytt då :P. (Y) , iaf nu så är jag med jenny & jag städar, såg nyss att jag fått nya husdjur under min säng. SILVERFISKAR, men dom jävlarna ska DÖ. haha :) , kommer bli fett fint här inne snart :) och kramper i magjäveln har jag ;(

det känndes så bra.

kramper

happ nu va midsommar över, nu är jag nästan frisk. lite kramper i magen har jag men sånt får man leva med. igår så kom bebis hem till mig på natten, eftersom jag va ensam hemma och det gillar jag inte,  kollade klart på gw igår också och sen såg jag på Pussycatdolls blabla. och såg vilka som vann ;) , kanske inte ska skriva det här. fett nice blev det iaf :) nu blir det duscha sen städa lite snabbt eller tvärtom. sen blire ut till hammarö en sväng och träffa bikis, se om jag lyckas gå av på rätt busshållsplats också, menmen ;> . nu måste jag skynda lite

PUSS / S


magsjuka

arg arg arg. skrev nyss ett jätte långt inlägg och DET försvann!, jaja imorse när jag vaknade så vaknade jag lite för tidigt, vid en 6 på morgonen, vaknade av att jag mådde illla, och det slutade med att jag satt på toaletten och sprydde, inge vidare mysigt och inge roligt att veta heller, jag har fått magsjuka wihi (Y).. har spenderat hela dagen i sängen och kollat på 12 avsnitt av ghost whisperer är inne på nr 13 nu.. mer blir det, men när säsong 2 är slut, vad ska jag kolla på då, för jag tror inte sägong 3 har kommit, nån som vet en bra serie som jag inte redan sett? ge mig tiiips, jag blir tokig om jag inte får se på ngt, jag har nästan sett alla filmer, som går att titta på, såg föresten sex and the city filmen för nån dag sen, och den va faktiskt inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara, den va för dryg, men den går att titta på,och så såg jag på fools gold, riktigt bra, den rekomenderar jag ;).
 
imorgon är det midsommar och jag blir sängliggande. som förra året när jag hade 40 i feber och kunde knappt röra mig. jag tror jag va sjuk året innan det också, det är ngt med mig och midsommar, men jag vet faktiskt inte vad..nu när det är natt eller jag ser det som kväll men iaf, det är ensamt, alla sover, ingen som ringer eller skriver sms eller på msn. och ingen älskling som ligger brevid mig, det är så tomt utan dig! hoppas jag får se dig en sväng imorgon iaf..

jag har börjat inse nu.,

Pusssssss /  S

fotbollskväll

Hemma nu då, i min egna säng, snart blir det ghost wisper eller hur det nu stavas. sen sova, har fruktansvärda kramper i magen, kan inte äta ngt längre, kan inte ens dricka cola utan att få spykänslor. faktiskt välldigt jobbigt, och jag har inte en aning om vad det beror på. idag iaf, så åkte jag till kil vid 7 tiden, där väntade bika & emmelie på mig, och när jag gick av bussen så självklart ska det börja spö regna så hela jag va genomblöt, inte det roligaste kanske. men men, när jag väl kom fram så gick jag torra byxor av emmelie, sen blev det FOTBOLL, jag som egentligen hatar fotboll och tycker att det är jätte tråkigt att kolla på, det va faktsikt roligt, vi satt där och drack cider och åt popcorn, eller ja, jag försökte få i mig lite iaf :P, men kul hade vi. läste nu på kissies blogg att det ska komma nån ny sorts cola, dom låter faktiskt inte speciellt goda asså. men men måste ju testa när dom kommer ut.


Jag och bika laddar inför fotbollen ;)




Sovgotttt. Pusss på er // S

bussen

sitter man här, vid datorn igen, är i arvika och ruttnar för tillfället, finns ingenting att göra, jag är ensam i hela lägenheten för baby är och jobbar :( om en  timme går BUSSEN, in till stan, har aldrig åkt buss till karlstad härifrån nån gång, det tar evigheter, men men, får bli så...får se om jenny orkar träffa mig en sväng sen också :) . sen kanske träffa sötfrida en sväng :D ajja. har inte tid med sånt här.

pussssss /  S


Skit

igår va skit skit skit, riktigt tråkigt va det faktiskt. ibland va det väl roligt, men men.  jaja nu är det iaf sommarlov, men det känns fan inte som det. jag kommer fan sakna klassen, eller ja halva klassen iaf, och lärarna.

jag är så jävla trött på det här nu, jag skiter fullständigt i er. jag trodde jag betydde ngt faktiskt, men insåg att jag är bara luft för er. jag duger bara ibland..

bor hos älsk i arvika nu ett tag, skönt att komma bort från fitthorkarlstad. nås typ bara på luren..


pussss/S

äntligen hemma

klassresan har varit underbar, tisdags var vi på liseberg och de va inte det bästa, för alla karuseller som var på berget var stängda, de va ju som jag längtade mest till. det känns som vi åkte balder och kanonen tyå 20 ggr eller ngt, så många kanske det inte var men. igår så gick vi till universeum och det va de roligaste jag gjort på länge, jag och emmelie blev som små barn när vi såg allt där inne, jag har varit där förr, men det var flera år sen. så fruktansvärt vackert är det där. och jag klappade lite smått på en rocka, jätte läskigt. bilder kommer upp på stiiine.bilddagboken.se , senare ikväll eller natt, när jag har kommit hem till karlstad igen. är som sagt "hemma" nu, i arvika. igår mötte bebisen mig på skolan och de va så skönt att få se han igen, och han va så goo igår :) . nu är han på jobbet och jag får egentligen inte sitta här för han, så nu kanske du blir små sur när du ser att jag skrivit, förlåt baby <3 . nu ska jag nog gå ut på en cigg, sen blir frukost och kanske sova vidare lite, mitt tåg går inte förens 14.32 .

du är min andra halva som jag vägrar tappa, sommmaren 2003 hittade min soulmate mitt hjärta min styrka, jag lovar dig med hela mitt hjärta och själ jag ångrar varenda ett utav våra gräl. utan dig har jag faktiskt inte en chans, du är allt och så fruktansvärt mkt mer än bara det. jag älskar dig sara eriksson.

Pusss / S

Skolan

nu är klockan 7 och jag är fan pigg, det drar lite i ögonlocken, men fan snart ska vi åka till skolan :D LISEBERG HERE WE COME :D nu måste jag upp ur sängen och packa klart, så jag inte glömmer ngt :) ha en riktigt bra dag, för de kommer jag ha ;)

Pussss / S

KEN RING <3

jag trodde först inte att det va sant när jag fick höra det idag, så jag kollade upp det och det är sant. KEN RING kommer till karlstad på skolavslutningen :D:D nu längtar jag bara mer ju, kommer lätt bli bästa avslutningen om vädret blir bra, men det kommer bli  en bra avslutning ändå :) . fyfaan :)  <3333


tråkmåns

sitter hemma hos min bebis nu, har bott här nästan hela veckan och blir nog att jag kommer flytta mkt av mina saker hit efter skolavsluningen :) helgen har varit lugn faktiskt, på fredan va jag med jenny, och så träffa vi linnea och lumpan de va roligt :) . lördan blev de jobba, det gick väl bra, men lite jobbigt va de faktiskt, har träningsvärk i vaderna idag. haha, igår såg jag på den gröna milen, de va meningen att bebisen också skulle kolla med mig, men han vill fan aldrig se på film. TRÅKMÅNS. idag blire väl inget spec, film vid en 9 tror jag :) .& imorgon blire åka till karlstad igen, ska sova hemma nästan hela nästa vecka. :( . jenny sover hos mig imorgon för på tisdag blir upp tidigt, och iväg till bussen och till skolan, för att sen åka till GÖTEBORG :D . kommer hem på onsdag, längtar som en dåre. masssssa kort blire också :) och på lördag nästa vecka blire björn rosenström med Bebis, Patricia och madde :) fett bra ;)

va hos soc i torsdags, och dom jävlarna fattar absolut ingenting, tar massa saker förgivet hit och dit, blev så sjukt arg så jag började gråta på mötet. sjuka as ber mig att göra vissa saker, och masssa annan skit!

Du har fångat mitt hjärta

Puss / S

Varmt

sjukt va varmt det är, sitter här i lilla arvika och det är fan 17 grader redan nu och kl är 8 ! inatt så har jag knappt kunna sova pga värmen, har drömt massa knas och grejer. egentligen så har jag inte tid till att sitta här och skriva liksom men men, helgen har inte varit så bra. börjar tröttna på det här jävla festandet hit & dit. på fredan satt vi iaf hemma hos linnea och drack, det va faktiskt mysigt. och lördan så gick jag ut och solade lite. sen kom coffe och vi drog till anni och där blev det grilla, skit mys :) fett gott blev det också, ni kan det där med grilla ;) senare på kvällen drog jag & coffe till grums och sov där,  första gången jag va där :) . när jag vaknade så hade jag festaste myggbettet på rumpan ;> haha. men konsigt nog försvann det bara. ajja, vi åkte hem från grums vid 10 på morgonen, eftersom jag skulle jobba. men det blev inte till att jag jobbade förenns vid 2 tiden :P hade sjukt ont i njurarna, har det fortfarande, och nu så känner jag att jag har nackspärr också hahaha urs, jag har ont överallt :) nej nu måste jag skynda mig. tåget går 08:45 till stan :)

Pussss / S

RSS 2.0