natten

@ emmelies place. har haft så grymt kul denna natten asså, jag och min älskling åkte hem till min andra älskling(emmelie) vid 9 igår. och jag och emmelie sminkade och klädde ut josef, och han va läskigt lik en tjej asså, bilder kommer. nu så städar vi och dunkar musik, för imorgon blire roligt :) Bästa Natten på länge, Coffe, emmelie och josef, ni är BRAAAA. <333333

Jag vill inte bli som alla andra svenskar, som flyttar hemmifrån och glömmer bort sina föräldrar, hur fan kan man glömma vart man kommer ifrån. Jag älskar dig mamma, hälsningar din enda dotter <3.
jag säger aldrig att jag älskar dig, även om vi bråkar mycket och jag blir arg och säger dumma saker, så menar jag det inte. Jag Älskar dig Mamma, tack för att du alltid finns där. när jag behöver dig!


Christoffer Fredrik Oskarsson, Jag Älskar dig, du är mitt liv, med dig är jag lycklig. jag vill aldrig mer leva utan dig. jag hoppas det är du och jag livet ut. Förlåt för alla gånger jag har sagt dumma saker & varit elak, jag menar det verkligen, förlåt. JAG ÄLSKAR DIG, 20/11-07 Föralltid <33

Pusssssssss ///  S

Så JÄVLA trött

så jävla tröttt på dom jävla helvetes hor fittorna, sparkar snart in näsan och munnen på er! men de lär ju inte vara nån skillnad de ser ut som en elefant har trampat er i ansiktet, och sen skitit er i ansiktet. jag är så jävla trött asså, snart tänker jag inte hålla käften längre och ist säga allt jag tycker om er. jag vill inte skapa bråk men snart kan jag inte hålla in allt. jävla FITT......

dryyygt.

sitter i skolan, slutar om en kvart. varit en riktigt dryg dag faktiskt, har suttit vid datorn hela dagen och gjort klart mitt powerpoint prov och min kultur grejs, är snart klar med hela datakunskapen också :) idag blire åka till kil och göra mat med emmeliie :) mys. jag vill sola också, så blir väl sno emmelies solarium också :). imorgon blire åka till bebisen :)<3. och på fredag blire emmelie :) .


Pusssssssss/ S


Äntligen

sitter i skolan, är äntligen klar med exel nu, bara provet kvar på de. ska ha prov i exel och powerpoint, sen är jag nästan klar med hela datakunskapen, bara ngt litet kvar :). den här dagen har gått rätt så fort faktiskt, ikväll blire väse, de va länge sen, så hoppas de blir kul.. igår så va sandra och jenny hemma hos mig och jenny satte i sandras löshår, och herregud va hon skrek haha :). jenny är ond! :O. vid en 7 kom min bäbis, de va grymt mysigt, blev film och mys :) somnade rätt så tidigt inatt faktiskt, känner mig ganska pigg idag. älsklingen fick upp mig i tid :) så jag hann göra mkt imorse :D.  jaja nu ska vii ääääta, hehe :)Jag är glad att jag gav dig en andra chans <3


drygt

hemma nu, idag så kom emmelie till stan, och vi gick runt på stan en stund, och sen blev de hem till orree :), dryg dag asså, finns inge mer att säga liksom :P haha dryyyygt.


Jeff DunhamMin Humor :D

Achmed the Dead TerroristSå fucking bäst ;D

Hammarö

nyss vaknat, helgen har varit underbar. igår va jag på hammarö och drack med emmelie, moa och 3 killar till, minns inte va dom heter :P , vi körde iaf ölspelet, och jag tyckte att jag fick dricka hela tiden, haha. kul som fan hade jag iaf :) lite senare på kvällen drog vi ner mot stan, de va inte lika kul men, träffade ju massa folk som man inte sett på länge :)

haha, så glad :) !

känslor

hur kan man känna sig så ensam som jag gör just nu? jag förstår ingenting, jag vill inge mer.. känslor och minnen som aldrig suddas ut. jag orkar inte, jag orkar inte. jag vill inte. jag vill bort härifrån, aldrig mer komma tillbaka. ögonen är svullna efter alla nätter med tårar. jag vill bort från den här världen. det finns inget för mig här längre.. absolut ingenting.. låt mig få försvinna!

du vill att jag ska glömma, men jag kan inte.

igår kväll va det bra, bara tjejer, det va så länge sen. jag hade grymt kul. <3

Tack för att ni finns, det betyder mycket. utan er hade jag inte funnits här idag.

RSS 2.0