beställt


nu är löshår beställt, dock inte det på bilden utan rakt!


den är hemlig

Godmorgon haha, ännu en sen natt! gud vad är det med mig och sömn? måste verkligen vända tillbaka dygnet snart.. satt och kollade på gamla bilder inatt, och fy fan vad jag saknar gammla tiderna, Tjejkvällarna, fika dagarna, den sjuka humorn, alla dumma dagar.. ja allt!

Satt även och kollade på löshår, tänkte jag skulle köpa mig det, men bara använda det ibland, typ fester och sånt :) de kan väl funka?

Och har länge funderat på en sak, som jag inte kommer att berätta här i bloggen eftersom den är hemlig för ja alla! Men Jag kommer att berätta det lite längre fram, folk som känner mig kommer bli glada om jag säger så. men nu säger jag inget mer :)

Nu ska jag ner och äta lite frukost, sen ska jag börja städa, eftersom mats kommer hem imorgon och då måste vi flytta ur lägenheten.. vi ska nog fixa till i källaren eftersom det är ett rum där som man kan bo i typ, kan bli nice :)


In Love


IM IN LOVE!


snuskigt full

Hallå på er. ligger i soffan nu och är fruktansvärt bakis, igår efter jobb så drog jag och lalla på efterfest, vi va väl inte där så himla länge, men jag lyckades bli snuskigt full.. haha, nu är jag död i hela kroppen och känner mest för att gå och lägga mig och sova, men jag har rum att städa så får väl göra det först, sen lägger jag mig i soffan och kollar på nån film, kan ju inte somna än :P



Usch så hemskt, men jag bjuder på denna haha!!


håller tal

sorry folket, men idag vaknade jag vid halv 4 och då skulle jag börja jobba. så fick springa ner. och sen dess har jag jobbat så har inte haft någon tid till att blogga.. nu sitter jag ute och röker lite, folket som äter där inne håller tal så vi har haft paus i kanske över en timme nu. lite långtråkigt kanske.. JA!


skynda mig

vaknade precis, måste skynda mig ner...

Massa folk



Nu drar jag ner och jobbar lite, låter som om det är massa folk därnere.
hörs senare pusspåer

Gaybloggen



haha hittade en gammal video på amir!
Hahahahahahahahahahaha sååå jävla skön!!! skrattade ju så jag grät! :D

Före - Efter



Hahaha. jag hade lite tråkigt, så lekte lite med en bild i ps och gjorde om mig själv.
Håret är inte det bästa i topparna men det var länge sen jag gjorde ngt sånt. men tycker jag ser rolig ut haha! :D

Jag är inte stark nog

Många frågar mig när jag kommer tillbaka till karlstad, och jag ska vara helt ärlig nu. Jag är inte stark nog till att åka tillbaka än, Jag har byggt upp så himla mycket här, jag har växt i mig själv, fått mer självförtroende.. och jag är rädd att allt det ska förstöras när jag kommer tillbaka till karlstad.. Men jag kommer tillbaka det gör jag, kommer antagligen om en ca 10 dagar, men stannar inte länge. kanske en vecka.. 

Många tjatar även om att jag inte är i skolan, men jag ser det på detta sättet, att så länge jag mår bra så spelar det inte så stor roll, det som är viktigast för mig just nu är att jag ska må bra och det gör jag.. och jag kommer även att få mina arbeten hit så jag kommer att ha skola jag med, men det blir liksom hemmaskola, och det ska jag sköta, jag tjatar på min mentor att jag vill ha arbeten, men det tar lite lång tid att fixa allt..

Ja när jag var liten sa jag alltid att när jag blir 18 år, då ska jag flytta till norge.. och vart är jag nu? Jag har inte flyttat ÄN, men jag bor halvt här och trivs till tusen!

sen natt igen

Godmorgon eller eftermiddag? vaknade för lite mer än en timme sen av att kristian och stian bankade på min dörr. haha, blev en sen natt igen, men idag ska jag lägga mig tidigt eftersom jag ska jobba imorgon så då måste jag vara pigg och glad :) Längtar lite faktiskt, så skönt att ha något att göra..

next to you



Det är helt sjuk, jag förstår det inte ens själv

festival

kom precis in, har precis varit på pubben med caroline och cato och druckit 2 öl och pratat massor :) jätte mysigt. nu sitter jag och äter ostbågar och kollar på festival :) när den är klar blir det natten :) Godnatt <3

förmögenhet

Sitter här i soffan och har precis kollat klart på fucking åmål. gammal men bra film! Håller på att ta hem Festival nu, också sjukt gammal men bra.. Snart ska jag iväg och handla hem lite mat och lite gott att ha till kvällen och även cigg, som kostar en förmögenhet, 75 kr för ett prince.. Finns även paramont för bara 55, men dom smakar skit och försvinner så fort..

Lyssnade även nyss på Caroline och lallas nya låt, super bra såklart! Dom är grymma på att sjunga!

Vanligt

Godmorgon, vaknade väl för ca en timme sen. jag tycker faktiskt att jag behöver att få sova lite länge :) men ska bli ändringar på det idag, ska lägga mig mycket tidigare. Nu sitter jag och väntar på att Hannah Montana ska börja haha. när det är slut ska jag gå ner och göra frukost, sen får jag väl röra mig bort mot affären och handla lite mer mat.. FIlm ikväll som vanligt kanske? nån som har tips om nån bra? Har tagit hem fucking åmål, länge sen man såg den :)

Klickade hem en mössa

usch på mig som är vaken nu, men kan inte sova.. satt precis inne på Nelly och klickade hem en mössa som är på bilden under, har varit sugen på den länge så nu är den på väg hem till mig :) har inte sagt ngt till mammi än, hon kommer väl bli tokig eftersom jag har tagit den på faktura, eftersom jag inte har möjlighet att betala den nu eftersom jag är i norge, och vill ha den nästa gång mamma kommer. så får betala den när jag kommer tillbaka till karlstad :)


vara bra

kom precis hem, filmen va skiiiiiit bra! skrattade nog mer än barnen som va där haha.. nu sitter jag och kollar på hannah montana, ja jag är lite barnslig! ska nog hoppa in i duschen snart och testa mitt nya silvershampoo, fanns bara en sort så fick ta den, men den skulle tydligen vara bra :) .


silvershampoo ?

hallå på er, ligger i soffan nu och bloggar lite, har precis städat ett rum och nu ska jag börja göra mig iordning, ska på bio med henrik, vi ska se ice age 3, hoppas den är bra. men ska försöka springa ner till frisören och kolla om dom har silvershampoo, mitt är slut.. nån som har tips om ngt som är bra?

aldrig att förlåta mig

sitter och tänker lite på allt möjligt, läser gammla inlägg från bloggen, och fasnade vid detta, tänker inte skriva ut vem som har skrivit det, läser personen det så vet hon att de är hon som skrivit. men jag  vill iaf säga att jag saknar dom tiderna med dig, när vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen eller så mycket så vi grät.. jag vill också säga förlåt, troligtvis kommer du aldrig att förlåta mig, men jag saknar dig..



Tors 30 aug 2007 23:29
Hjärtat, om jag skulle kunna förklara hur mycket du betyder för mig skulle jag kunna döda för att du skulle förstå. Vet du hur mycket jag älskar att se dig glad? Vet du hur mycket jag älskar att vara med dig? Vet du hur mycket jag älskar att höra dig skratta, när vi skrattar sådär mycket tillsammans att det gör ont i magen. Att höra ditt skratt skulle kunna få mig på bra humör nästan när som helst. Vet du hur mycket jag älskar när du är sådär arg. Vet du Stine, vet du hur mycket jag älskar dig!



Fighting

Precis kollat på Fighting som är en ny film med Channing tatum från step up! hade sjuka förväntingar på filmen, men blev faktiskt jävligt besviken, det är typ en kopia på never back down, för er som inte sett den är det också en slåssfilm.. alltså den funkade ju att kolla på men som sagt jag blev besviken..


galen

jag tror seriöst att jag håller på att bli galen. har kopplat bort allt, är helt seg i huvudet och fattar ingenting. är så sjukt sugen på att köpa någonting, men finns ju ingenting man kan köpa här. sen vill jag se på film, men DUMMA piratebay funkar fan inte! kanske ska sova lite? eller städa vidare..

ändrade planer

åker inte in till oslo idag, blev ändrade´planer.. dock har jag ingenting att göra nu så är jätte rastlös..vill shoppa, blir galen!

dricker kaffe

godmorgon, sitter här och dricker kaffe & kollar på simpson! ska väl snart börja göra mig iordning och vänta på att lalla ska ringa :) måste nog äta lite frukost också :P !

små sur

gud jag har blivit så dålig på att uppdatera! dumma stine..sitter här och försöker komma in på piratebay men lyckas inge vidare. är lite små sur för det! så får väl sova strax! känner att jag verkligen har så lite att skriva.

Godnatt

till oslo!

ligger uppe på rummet nu och ska snart börja städa lite här, har varit iväg och köpt cigg och cola!

igår så såg vi på en skit bra film, the butterfly effect! måste ses av alla, hört att det finns fler av den så får kolla upp det! nu har lalla åkt till oslo så jag är själv här, skulle egentligen med, men fanns ingen sovplats, så jag åker dit imorgon och ska med henne till studion! ska bli super kul! är dock lite nervös eftersom jag ska ta bussen själv in till oslo! men det kommer nog gå jätte bra!

slipper iaf sova själv inatt, kristian ska sova här också, så blir väl att vi ser film, så ska han få hjälpa mig att städa här! haha :)

städat rum

sitter på breiangen nu, har varit här ett bra tag. har städat rum osv, ganska trött nu. snart blir det väl att gå upp till rummet och kolla på film med lalla tror jag :) kommer säkert somna ganska fort! känner att jag inte har ngt vettigt att skriva så jag låter bli :) puss på er

hela du är ett fel

godmorgon!, igår jobbade jag i 14 timmar, aldrigt jobbat så mycket haha! , nu så ska jag packa ihop mina saker och sen åka bort till lägenheten där jag och lalla ska bo i veckan :) måste få igång internetet där, annars lär jag dö!

om jag är ful, vad fan är inte du? för det första du ser ut som en blandning mellan en ekorre och en utomjording! du är så smal så att blåser man på dig så flyger du iväg. usch det finns så mycket fel på dig, hela du är ett fel! :D

sjukaste

godmorgon! är skit trött och har ont i magen, stackars mig..sitter här och väntar på att duschen ska bli ledig, då kanske jag vaknar till haha.. hade världens sjukaste dröm innan jag vanade, de va en katt som åt upp en annan katt och sen åt den upp en ödla, och samtidigt så kom det en brinnande polisbil och åkte förbi! ganska sjukt!

naglarna

så nu är naglarna klara, blev skitnöjd, bra gjort av mig för att vara första gången :) , måste även berätta att jag nyss trampade på en snigel!!! uuuusch! nu så sitter jag i sängen och ska snart lägga mig för att sova, upp tidigt imorgon och fixa rum, & senare på dagen ska jag jobba. ska typ servera på ett bröllop, hoppas mina naglar håller :P


dålig bild, men ska måla dom rosa tänkte jag :)

Lilleström

kvällen igår va helt okej, blev väl lite små full.. Blev att jag sov borta på breiangen, och imorse väkte rune mig för jag skulle med till Lilleström (ligger utanför oslo) , Jag skulle få pengar av han så jag kunde handla kläder, eftersom jag målade hans rum :) så blev att jag gick på ett köpcenter helt själv och shoppade! Skönt att få vara ensam ibland :)

Nästa vecka ska jag bo i mats lägenhet med Lalla, han åker till Italien. jag vill också dit haha! men den veckan kommer säkert bli super mysig. längtar tills den! :)

Detta fick jag med mig hem :) mycket fint!



GRATTIS



GRATTIS TILL MIN BÄSTIS FESTIS <33 ,
hoppas du får världens bästa dag, det är du värd.
saknar dig

pusspåmig



Nu drar jag. pusspåmig!

9 tiden

sorry för den dåliga uppdateringen, men har jobbat hela dagen. Gick väl upp vid 9 tiden, så åkte jag bort till breiangen och började måla runes rum.. blev klar typ för en timme sen.. blev jätte bra. har dock färg i hela ansiktet, så ska hoppa in i duschen nu sen åker jag till Puben!  Pusspåer!

Norsk rap!

Jag har börjat gilla ngt jag aldrig trodde att jag skulle.. nämligen Norsk rap! Här har ni 3 låtar som är sjukt bra



Och ett + är ju att norska killar är så söta!

tacos

har suttit hemma hela dagen, är helt död i kroppen, känner att jag behöver sova.. men kan inte somna innan 10! har precis kollat på nyaste wallander. Tjuven hette den, skit bra faktiskt! har ätit tacos också. mums!


Fick denna av marianne, söt va! :D


gå upp

Godmorgon, idag har jag sovit länge, inte speciellt skönt.. Nu ska jag gå upp, äta frukost, fixa mig och ringa kristian..

Imorgon kommer mammi <3

Ett måste!

DETTA ÄR NOG ETT MÅSTE!
Tror dock inte det finns i sverige eller norge!!



Tankar

Ligger i sängen och tänker lite och känner att jag behöver få ut lite..

Tanken av att det snart börjar närma sig "hemfärd" för mig skrämmer mig så otroligt, vill bara gråta egentligen, jag är rädd att allt jag har byggt upp här med mig själv och med andra ska försvinna & förstöras. Under tiden här på tofte har jag blivit en starkare person, jag vågar mer, jag är mer självsäker och mycket annat.. och jag känner att kommer jag tillbaka till karlstad kommer den svaga stine komma tillbaka.. Jag önskar verkligen med hela mitt hjärta att jag kunde få flytta hit, vill inte lämna allt.. jag vet ju att jag kan komma på helger & lov, men det räcker inte för mig. jag vill vara här hela tiden.. Men jag vet inte hur jag ska lösa allt, med skolan och allt sånt..

Ja nu vet ni hur jag känner för tofte, detta ligger jag och tänker på varje natt..jag vill bara inte tillbaka till karlstad. självklart vill jag till mammi men inte till karlstad


shoppade

im back home.. Blev aldrig att vi kom till sverige. när vi kom till oslofjordtunnelen så fick vi punka!!! blev att byta däck & sen åkte vi till ett köpcenter och jag shoppade lösnaglar, ett halsband och mat på bk! det har jag saknat.. :D sen fick jag en väska av kristian, såklart en rosa!!! såå fin! love it .. köpte även ett norsk mobil nr.. så ni som jag känner, som vill ha tag i mig får fråga mig om det :)


Jag blev trött så jag satte mig ner och vilade i solen



fina va, får se hur länge dom sitter :P


dålig bild. men det är en hand som gör peace! skit snyggt!


Im in love!!! tack krisss <3


när jag har tråkigt, tar jag kort












spela lite

Godmorgon, är barnvakt och ligger i soffan, henrik spelar och jag bloggar lite. ska fixa mig lite frukost snart, magen har kurrat hela natten. Väckte nyss kristian också, han fick chock! hahaha. Han halvt skrek väl, vad gör du vaken? är du verklig? 

Innan jag somnade bestämde jag mig för att läsa Lite men det blev inte så lite, ca 100 sidor? Tillslut började ögonen torka och jag va tvungen att sova även om jag inte kunde slita mig från boken. den blir verkligen bara bättre och bättre.. får nog ta med mig den i bilen sen.. annars kommer jag bara sitta och tänka på vad som händer!

Men nu ska jag spela lite med henrik :)

Lägga mig

Nu är vi hemma igen, ska se på en film nu och sen ska jag lägga mig och sova. Ska upp tidigt imorgon och passa henrik sen åker vi till sverige! Så godnatt på er sötnosar..

sverige tur

sitter på breiangen nu, har jobbat lite och nu lånar jag mariannes dator :) ær sjuk sugen på att åka och sola. får se om det blir ngt med det..

Imorgon blir det en sverige tur med rune, ska handla lite dær.. och så ska jag køpa mig en Limpa med cigg.. skit bra det, eftersom ciggen hær ær ganska mycket dyrare!

Har fortfarande ont i absolut hela kroppen.. men men jag har lært mig nu iaf.. HAHA!

Pusspåmig!

Målad på armen också

det enda jag behövde göra var att sova så försvann den där obehagliga känslan.. dock har jag fortfarande ont i ryggen.. haha och har sett att jag har blivit målad på armen också.. haha!  Har också ett sår på ryggen som jag inte vet vad det är ifrån... Men det är väl sånt man får räkna med om man hoppar studsmatta på fyllan!

Vad händer idag då? har inte en blekaste.. Får väl se om jag orkar att gå ut.. Tror iaf att jag ska jobba lite. men skriver senare..  Är små arg på datorn nu eftersom Facebook bråkar med mig.. och nu börjar internet fucka!! Får nog stänga ner innan datorn åker i backen haha!

Ont i ryggen?

Mår illa och är helt död i kroppen. pratar jag så får jag ont i ryggen? Usch, har konstiga tankar i huvudet också.. Men det är väl pga alkoholen.. brukade va så här förr, men har inte varit det på länge så det är jobbigt.. Har iaf haft en sjukt tråkigt söndag.. Har heller inte ätit ngt idag, är inte det minsta hungrig.. usch på idag.. en dålig dag..

Godnatt..

Oförglömlig

Halla, nu är jag hemma igen, varit en stört skön kväll/natt! Somnade väl runt en 8? Vi hoppade studsmatta och nu har jag fläskläpp och är svullen under ögat, har blivit målad i ansiktet när jag sov, ser dock inte vad det står! men jag hade iaf skit kul.. Så tack Alla som va där för en sjukt bra kväll, ett härligt gäng ;D .

Vi tjejer fick för oss att vi skulle bada inatt, som tur är gjorde vi inte det, Vi hade väl drunknat eller liknande. iaf jag.. hahaha. Iaf en Oförglömlig kväll!!!









På kvällen

godmorgon, nu sitter jag här och tar min morgon cigg och väntar på att jag ska bli hämtad.. Idag är det familjefestival och jag ska jobba, På kvällen blir det förhoppningsvis ut med Lalla, Så jag Kommer antagligen inte uppdatera mer idag. Stine is busy! haha :D . ska nog fixa batterier till min kamera så jag får lite kort..

Ha en bra lördag!

Nya rosa kläder

Nu har mammi kommit, och mina nya kläder och mitt brev som va helt super ! Nu ska jag sätta mig ner i soffan och äta lite mat och kolla på Bratz the movie! skit bra film haha ..


Jag i mina nya rosa kläder ! älskar dom


Min mat. ser inte värst gott ut, men det är snuskigt GOTT!! Kyckling ris och kurrysås! :D

Konstiga bokstæver!

Nu så sitter jag hær på breiangen och skriver en prislista tills imorgon.. Har stædat toaletterna och lite annat.. Anledningen varfør vissa bokstæver ær konstiga ær før att jag sitter på en norsk dator nu haha! men hoppas ni førstår ændå.

Snart så kommer Mammi hit och då får jag mina nya klæder & mitt brev som jag har fått.. Ska bli kul att se vad det står i det :)

Dessie(bloggerskan) har blivit avstængd, .. stackars lilla flicka tror att hela værlden kretsar runt henne och att alla ær sæmre æn vad hon ær. Anledningen till varfør hon blev avstængd ær før att hon skrev om hur "k" førlorade oskulden, som hon antagligen hittat på sjælv..Riktigt sjuk ær du! 


IMORGON <3


Skolan

Godmorgon, har precis pratat med min mentor och det gick bra att jag stannade kvar här tills den 30, eller det är en söndag så jag börjar skolan den 31 och kommer få arbeten att göra här :), den när jag väljer att göra min prao, kommer jag att göra det här. och kör nog att jag tar 15 veckor. då är jag klar med det för både 2an & 3an :) Känns super bra..

Nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite, sen gå ner till breiangen!

båda andas



Nu lägger jag mig och läser "så länge vi båda andas" .
Imorgon kommer Lalla :)

kläder & ett par skor

Nu är vi hemma igen, är helt slut efter en hel dag på stan. blev att vi åkte in till asker, köpte massa saker, åt middag och sen fick jag kläder & ett par skor av marianne, och just det lösnaglar som jag ska ha på lördag, skit fina!


Jag och marianne köpe likadana, endast 240 kr på rea, hade kostat 800 :)


en av tröjorna jag fick


En till :)



och den sista, alla ser mycket bättre ut när dom sitter på :)


Och en fin tunika som marianne köpte :)

Imorgon kommer mammi med kläderna jag beställde för några dagar sen :)

den va super

Godmorgon.. Inatt såg jag på 17 again, och rekomenderar den till ALLA. den va super bra.

Nu ska vi iväg till antingen drammen eller asker, och handla till henrik :)
Har lite brottom så skriver sen. pusspådet

Ost bågar

Sitter här i soffan nu och kollar på film, har precis ätit lite..  Nu kollar vi på film och ska äta ost bågar :)

Idag har jag jobbat lite, bytt gardiner, och stykit lite, osv :)

Dessie får tårta i huvudet





Haha lilla dessie, du är inte så älskad som du tror!
Bra gjort av tjejen som kastade tårtan!

kan ju inte

Godmorgon, är hur seg som helst även om jag sovit i 11 timmar.. Ont i halsen som fan, nån som vet vad som hjälper mot det?  Kan ju inte bli sjuk nu!

Idag är det sol ute igen, så får väl gå och äta någonting och gå ut senare..

Godnatt




Lite photoshop





Hade tråkigt, så fasnade vid lite photoshop..
dock har jag så dålig fantasi så det blir inte jätte bra..
men det duger när man har tråkigt

Klickade hem




Pizza

hemma igen, är barnvakt nu.. Vi har precis ätit pizza och nu ska dom sova.. så jag sätter väl på tvn och ser om det finns något att kolla på där :) .

glömde att berätta att jag beställt kläder idag, klickade hem några t-shirtar, rosa mjukisbyxor, en bh, en mys polo tröja och lite annat :) Det kommer väl till karlstad på torsdag, och då tar mamma med det hit på Fredag när hon kommer..

går jag ut



Nu går jag ut! får dock inte tag i kristian men det löser sig :)

kallar hemma

usch, känns som om jag vaknat på fel sida idag.. Även mamma ringde när jag precis hade vaknat och jag blev påmind om att jag snart åker tillbaka till karlstad, som jag inte längre kallar hemma! Jag känner att jag inte har ngt mer kvar i karlstad... finns inget mer för mig i den staden! Jag känner att jag hör hemma här..

Favoriter


Jag & Stian


Jag, Kristian & Stian



lite gult



Resultatet.. är ganska nöjd. dock är det lite gult men det får silvershampoot fixa..

Planer inför imorgon.. Har inga,
 vill iaf ut och gå, har gått ner en hel del i vikt har jag fått höra, ser det inte så mycket själv..
men dom flesta säger det, får lita på dom ;) haha.. men mer ska bort.. När jag kommer tillbaka till karlstad ska jag börja träna med pappi,, ja jag vet jag har sagt det i kanske 1 år nu? men nu jävlar!


sitter här

nu har jag blivit klar med håret. har dock inte sett resultatet än själv. sitter här med handduk på huvudet tills det torkar..

galen på mitt hår

God Morgon.. Huvudvärk och ont i hela kroppen, fortfarande lite bakis? det är illa.. Men jag ska inte klaga, jag hade kul!
Nu tror jag att jag ska gå upp från sängen och äta lite sen hoppa in i duschen, sen gå bort till tofte och kanske köpa mig en blondering. jag blir galen på mitt hår, det ser GULT ut!

Filmen " I skuggan av värmen " va helt okej, den hade en bra handling osv, ganska hemsk också.. Värd att kolla på!

Divine



Lyssna och älska !

skit bra

hände inte så speciellt mycket ute, ganska tråkigt faktiskt..

Nu ligger kristian och sover, och jag tänkte sätta på en film så jag också somnar.. det får bli den nya filmen " i skuggan av värmen" tror den är skit bra.. höga förväntningar..

Jag längtar till den 15 så jag dör!

Efterfest

hade fullt upp igår så jag glömde blogga! haha..

Kvällen igår va det bästa på jätte länge, först satt vi nere vid en strand och drack till ca halv 11, då gick vi bort till breiangen och när vi kom dit så va Lalla där :D vi hade iaf skit roligt, vid 1-2 tiden följde jag med Lalla på efterfest, och där va vi till kanske halv 5, massa trevligt folk där :) , helt klart bästa kvällen, och Lalla är ju världens sötaste!

Nu är jag helt slut i hela kroppen, vaknade vid 11 tiden idag och åkte iväg och städade rummen på breiangen.. ganska jobbigt när man är bakfull, men det gick helt okej!

Nu tänkte jag fixa mig lite och ringa kristian, orkar inte sitta inne längre haha!

Jag älskar Tofte och vill aldrig mer tillbaka till karlstad!

Hårspray!

ännu en dag med sol, underbart! Nu har jag och jenny precis blivit klara så nu ska vi ner på tofte och handla lite inför ikväll. då blir det utgång.. Får inte glömma att köpa hårspray! sen ska vi kanske sola.. Vill ju inte vara blekfisar eller hur! Nej nu ska jag ringa kristian så han möter oss..


<3


Helt slut

helt otroligt vilken bra dag det har varit. Vi har badat och tagit några smirnoff i solen, är helt slut nu, värmen har dödat mig, men det har varit underbart ändå :) . imrogon blir det utgång! Hoppas på en bra kväll. men nu ska jag fixa mig mat!


värme

Nu sitter vi hemma och väntar på att vi ska få gå ut, mamma och marianne är och köper ngt så vi är barnvakter så länge, vill bara uuut nu :) . haha värme!


egentligen

vaknade för ca en timme sen.. förstår inte vad det är för fel på mig egentligen för jag brukar aldrig vakna såhär tidigt.. haha, Nu sitter vi ute på altanen och självklart är det sol ute :) är så glad att jenny & mammi är här :)

Jenny och mamma

det blev inte så mycket till film asså.. Låg i soffan & kollade på tv, så ber marianne mig gå och hämta hennes cigg i bilen, så öppnade jag dörren och där stog Jenny och mamma, Jag skvatt som bara fan.. Men jag bleeeev sååååå glad. visste ju inte att dom skulle komma. Mamma skulle komma själv imorgon, och jag trodde att jenny sulle till åbo eller ngt liknade så jag blev verkligen överraskad !! . men nu gråter kristian, för att jag sitter vid datorn. så får stänga ner för nu ska vi se på film ! :D

Godnatt

Visade rumpan

Det gick jätte bra att vara barnvakt, barnen var som änglar :) , såg 2 filmer, nalle puh och heffaklumpen, jag förstår inte vad det är med mig och barnfilmer, jag börjar alltid gråta, haha. sen såg vi en annan barn film. har dock glömt vad den heter, men den va skit bra!

När jag va klar med att passa barnen drog vi ner på tofte och det va skit kul, stian sprang runt och visade rumpan för ganska många,, har filmat det.. kanske lägger upp här på bloggen om jag får för han haha :D

Nu sitter jag ute på altanen det är skit varmt ute, så härligt.. Fast nu ska vi se på film och gotta oss med chips osv :)

barnvakt

blev inte att jag följde med, stannar hemma istället och är barnvakt.. får väl sätta på nån film till dom eller ngt sånt..

solen är framme

Godmorgon, är skit trött.. förstår inte varför dock. har sovit riktigt bra inatt.. Solen är framme idag också, underbart. Ja vad händer idag? , ingen aning faktiskt. ska kanske med när kristian och dom ska hämta affischer, undrar om det kanske är dom jag har gjort? Hoppas jag får följa med iaf :) . nu ska jag gå och hämta mig lite frukost och sminka mig. dom kommer om en halv timme, så jag får vara klart om jag får bi med :)

Billig

hemma nu, det va helt okej på tusenfryd, tråkigt nog va det lite för mycket folk så fick inte åka så himla mycket, men hade kul ändå :) , när vi kom tillbaka till tofte så va vi ute lite, Helt okej faktiskt :) Nu är jag super trött, funderar på att se film..

Förut på tofte en kille jag glömt namnet på va sjukt rolig och han sa ngt som jag tyckte va sjukt roligt

" När jag blir Stor ska jag bli precis som sverige.. Billig "

halv 8

haha godmorgon folket. idag vakande jag halv 8! helt otroligt.. har inte vaknat så tidigt på väldigt länge..

Idag åker vi till tusenfryd, och vi har sån tur att det är fint väder också, det ska blii så kul!

Tysenfryd

Sitter här på altanen igen, nu är det skönt ute :) , imorgon ska vi till tusenfryd WIE ! , ska se om jag får med mig kameran också. Har inte varit där sen jag va 11-12 år så det ska bli jätte kul, måste försöka få med kristian också, men han gillar inte karuseller och sånt :/ tråkigt! :( . men nu dör batterierna på datorn och jag ska gå och kolla på film, sen ska jag sova! måste ju upp i tid imorgon.


åka bort

Nu ska jag åka bort till breiangen och fixa till affischen lite :) , sen går jag väl ut :)

ensam hemma

GUD jag har träningsvärk så det skriker om det! :O , helt otroligt..

Har precis kommit ut från duschen, är helt ensam hemma.. ska nog lägga mig och kolla på en film, eller kanske spela lite? äh får se vad jag gör, hade faktiskt lite lust till att gå ut, men orkade inte gå. har ju såå ont ! haha


Vibrerar

Godmorgon, vaknade väl för ca en timme sen! Nu sitter jag ute på altanen med en ja, vad kallar man det, en maskin som tränar magen typ? Den vibrerar som bara fan, hela jag skakar väl typ, hoppas detta funkar, det bränner i magen känns det som, det är väl muskler ? haha det är perfekt till mig som är latast i hela världen :D !



Ganska trött

Nu är jag brun! det va riktigt skönt att sola faktiskt :) och nu är jag ganska trött också, ska se på true blood sen somnar jag väl antar jag.. så det får väl bli godnatt nu :)

brunare

Nu är affischen klar, blev ganska nöjd :) Idag har jag spelat Nintendo DS i några timmar så jag har skit ont i fingrarna nu, såklart spelade jag mario, helt klart bäst!

Nu ska vi iväg och sola igen, måste verkligen bli brunare!  är så otroligt mycket fräschare, har jag inte rätt?



Det kommer bli såå himla kul!

väntar

Måndag, och det innebär ny vecka, och bara 2 veckor kvar tills jag åker tillbaka, jag vill inte.. Hoppas dagarna här går sakta! Nu sitter jag här och väntar på att rune ska komma, vi ska nog fixa affisher till familjekvällen som kommer va här den 15, det kommer bli så kul!


Jag måste verkligen färga håret :/

gräshoppa

Hangover va skit bra! verkligen värd att se, så tycker ingen ska missa den! .

Dålig jag har varit på att blogga idag, eller hur.. men har annat för mig.. Nu sitter det en stor jävla gräshoppa på väggen och jag är seriöst livrädd.. Menmen, vi ska dra på en film nu så jag somnar väl, gör alltid det.. haha

en cigg blir iaf nu, godnatt

rosa sminkväska

städar igen, tog bara en liten rök paus. pratade nyss med mammi, saknar henne :)

har fått en jacka och en rosa sminkväska skit snygga! tar kort och lägger upp sen..

nu ska jag forstätta. pussss <3

Somna snart

gud jag är helt slut, somnade vid 4 inatt tror jag. gick upp vid ca halv 11 kanske, då åkte vi iväg och städade på breiangen lite, sen åkte vi och sola, det va grymt skönt. Nu ligger jag i soffan, känns som om jag kommer somna snart.. kanske är bra om jag gör det en timme eller så.. Senare ska jag städa bilen, det tycker jag är kul haha :)

Och ikväll ska vi se på Baksmällan, har jätte höga förhoppningar om den filmen, tror den kommer bli en favorit faktiskt, men vi får se :) !

Nu ska jag vila mig lite,, skriver senare. pusspåer!

Hoppas den är bra

Ligger i sängen nu, har precis kollat på första Underworld filmen, riktigt bra faktiskt.. nu väntar vi på att Friday The 13th ska bli klar så vi kan se på den.. Hoppas den är bra då.. nån som har sett den?

Det va ju meningen att jenny skulle komma hit nästa helg, men blir att hon kommer den 14 eller 15 istället. Då kommer även divine hit och ska spela. ska bli såååå kul då :)

Gud nu orkar jag inte sitta vid datorn mer.. Godnatt på er <3

J S T M D !
D V V D Ä


huvudvärk

usch idag är det synd om mig, har världens huvudvärk.. så jag lägger mig i soffan och kollar på miami ink nu..

idag är det sol

Godmorgon, idag är det SOL! äntligen. Nu ska jag nog hoppa in i duschen, fixa frukost och sen åka ner och städa puben!  Blir nog dåligt med uppdateringar idag, men det får ni leva med :)

jag kan ju inte sitta inne när det är sol, eller vad säger ni :)

Hemmagjorda hamburgare

Vilken bra dag det har varit :) , imorse så jobbade jag ju, när jag kom hem hjälpte jag till att städa osv, Och vid 10 tiden började jag göra mat, hemmagjorda hamburgare med pommes, blev faktiskt skit gott.. Nu ligger jag i soffan, har precis pratat med sötnosen jenny, och hon kommer nog nästa helg, ska blii sååå kul. på lördagen blir det att gå ut isf :)

på Måndag om det är fint väder åker jag till tusenfryd. längtar som faan! för er som inte vet vad det är så är det som liseberg, fast roligare!! wie

Nu ska jag lägga mig och läsa eller se på nån film om kristian går med på det. så godnatt folk, för jag kommer somna !










RSS 2.0