2 stämplar

nu är jag hemma, vi hade skit kul men det va lite små jobbigt ibland. anna fick en fläskläpp och ett dasslock i huvudet hahaha fläskanna ;) . vi fick bara 2 stämplar, men det va så sjukt mkt folk tyvärr, men det får bli igen nån dag, snart är det ju påsklov ;) . nu har jag precis kommit ut från duschen, och sitter och värker chips. ska snart börja göra mig iordning för utgång. & moa älsk kommer hem idag :D:D .  nä nu ska jag blåsa håret,


kärlek.

imorgon åker vi

Det blev en lugn fredag för mig, för imorgon åker vi till bodaborg. ska upp vid 6 ungefär, bussen till stan går halv 8 och bussen mot karlskoga går kvart över 8. kommer bli så kul :) .

Kvällen idag iaf, har kollat på filmer, sen kom jenny. vi satt och kolla lite på mtv, sen drog vi mot stan och mötte linn så gick vi och kollade på när hennes pojkvän och hans kompisar spelade fotboll, sen blev det en sväng på stan och sen tillbaka. och sen stan igen, och efter det så gick jag och jenny hem. nu sitter vi och kollar på 50cent filmen. den är bra, fast den är slut nu :( . får se nån annan film. tills vi somnar. gornatt <33

den va tråkig

Godmorgon, eller ja. jag vaknade innan 1 men somnade om igen när jag kollade film, Slumdog ngt blabla, den va tråkig så inte så konstigt att jag somnade. snart ska jag iväg och kolla vad det kostar att lämna in mobilen jag fick av C igår, sjukt snygg. men det är glapp där man laddar den så måste kolla om det går att laga :) .

imorgon så åker vi till bodaborg det kommer bli så sjukt kul, eller hur brudar :D

nu skag jag gå upp ur sängen och klä på mig. pussssssssss


April <3

första gången jag sätter mig vid datorn idag, jag gillar inte min dator längre och längtar tills jag får en ny. bara en månad kvar nu. för i april så händer det så hilma mkt bra, jag får en ny dator, fast and furios kommer ut, jag fyller år. jag ska tatuera mig. och massa annat som säkert blir super bra. så april kommer nog bli bästa månaden detta år.

idag så har jag varit på möte, kom dit 1½ timme för tidigt så fick kolla film under tiden som jag väntade. när mötet va slut åkte jag hem och la mig i nya soffan och kollade massa filmer. nu tänkte jag se på andra avenyn eftersom jag inte sett det än. dumma mig. och ska även kolla om dh har kommit ut. sen blir det se nån annan film.

Jag gjorde bort mig.. förlåt

Hemma igen

nu är jag hemma igen, för att fixa lite filmer duscha och sånt, sen blire vidare till c och käka pizza, och kolla filmer :) . idag så har nog mina kläder kommit också, blir att tjata på mamma så hon skjusar mig så jag kan hämta dom.. fast det blir ju senare. nu ska jag hoppa in i duschen. <333


Super nöjd!

förlåt om jag varit dålig på att uppdatera igen.. men vaknade 11 idag och åkte ner till stan vid 12 och mötte jenny, vi åkte till b-vik och hon lämnade in massa CV;n. sen blev det stan och gick runt till halv 4. sen gick jag in till frisören och jag blev super nöjd, och nu har jag lugg ;)  . när jag va klar där gick jag, mormor och hennes kompis och åt på kebabhouse. och nu är jag hos moa och sminkar mig, blir snart mot rud. kort på håret kommer nog imorgon :) nu ska jag fortsätta sminka mig.

Tänker  på dig

Bodaborg :D

Jag har ju glömt att berätta att på lördag så åker jag linn, jenny och kanske linns kusin till bodaborg och spenderar hela dagen där. kommer bli super kul, va flera år sen jag va där, och jag älskar verkligen det stället. bra att linn kom på iden att vi skulle göra ngt tsm under lovet. det hade jag inte tänkt på , jag tänker mest på att få sova länge haha :) .

nu håller jag på att bränna några skivor, har inte städat än dock.. måste nog göra det så jag hittar alla saker jag ska ha imorgon :( . usch på det. ska lägga ifrån mig datorn nu så det händer någonting. men hörs imorgon love <3


ATL

hemma nu igen, blev inte att åka till pappa blev lite för sent. åkte iväg med mormor och hennes kompis och åt på bk, sjukt gott. och nu sitter jag och kollar på ATL, världens bästa film min älskling T.I är med :) <333 kolla den filmen, den är verkligen grym. ska även städa mitt rum, eller plocka iordning. sen ska jag sova. ska upp vid 11 imorgon, möta jenny i stan vid 12 tror jag, sen frissan Och efter det hem och packa saker och dra till moa :)

nu ska jag städa lite. <33

Ganska trött

sitter hemma hos linn nu och myser och kollar på tv. inatt så sov jag hos mormor vi satt uppe och pratade till halv 3 men då blev jag ganska trött och gick och la mig och vaknade 4 idag. haha sen hoppade jag in i duschen och åkte hit :) lite senare ska jag åka till pappa och hälsa på, kanske får träffa robin också om han är hemma, länge sen nu :( .

imorgon blire kanske följa med jenny till bergvik om hon skulle det. sen ska jag till frissan och färga mitt hår. och efter det blir de va med moa och jenny och massa mer folk :) .

bara du <3

yes man

usch jag börjar bli små trött, sitter och kollar på yes man med mamma och tobias. snart ska jag gå bort till mormor och sova där inatt, blir att ta med min dvd och se på film :) . och jo på tisdag ska jag äntligen till frisören :D .

nej nu måste jag kolla klart på filmen :) hörs imorgon <333

kan inte sluta.

Helgen

så nu sitter jag vid min dator. och väntar på att bussen ska gå mot stan träffa moa älskling <3.

Fredag; Jag åkte hem till moa, vi gjorde oss iordning , sen drog vi hem till nån G , där va patricia och lite mer folk, blev va där i nån timme sen åkte vi lite bil. sen blev det till Björkås och hem till ludde på fest, det va verkligen as kul, och jag dansade som fan, jag dansar aldrig annars. men fan va kul jag hade. :)

Lördag: Skulle egentligen bli en hemmakväll för mig med chips dip och cola, men moa ville ha med mig till Lokalfest, så blev att jag gjorde mig iordning, åkte ner till stan, träffade bj i nån minut, sen kom moa så satt vi och väntade på bussen med stefan :D . sen kom vi till lokalfesten, va rätt drygt för mig eftersom jag va nykter. men lite senare på kvällen så blev det roligare, förutom att det kom massa fjortisfolk som inte kunde bete sig. kom hem vid halv 3, och skulle egentligen sova då, men blev till att jag pratade i telefon till 5, men det minns inte han hah :) ,

nu måste jag gå till bussen så jag inte missar den :D

Jag kommer inte sluta kämpa ..

annat för mig

nu så är helgen slut, och jag har varit dålig på att uppdatera i helgen men jag har faktiskt annat för mig än att sitta vid datorn :P . Jag sitter inte vid min egna dator nu så jag skriver om helgen sen istället :) .

Tycker om dig .

Massa nytt

gött att jag bara hade en lektion idag, när den va slut gick jag och jenny & köpte smink till mig, blev massa nytt, och det känns bra :) . nu sitter jag hemma hos moa och ska våga hennes hår, utgång ikväll men vet inte vart än. hör av er om ni hittar något vettigt :)

LoveLove <3

Nästa vecka

sista skoldagen innan lovet, är så skönt att det är lov nästa vecka. behöver inte tänka på något. eller jo nått men inget inom skolan.. slutar också rätt tidigt idag :) efter skolan ska jag och köpa smink och sen hem och duscha. sen blir det nog hem till moa och börja göra sig iordning för utgång. men nu ska jag göra ngt vettigt. 

Jag drömmer om dig. <3

Kan inte bli bättre

Känner att jag har varit lite dålig på att uppdatera idag. Tänkte berätta att det är exakt 2 månader kvar nu tills jag fyller 18. så nu ska jag börja planera min fest, det blir nog att moa och linn får hjälpa mig, om dom vill det såklart men det tror jag :).. idag så har jag städat mitt rum, Igen ja vet. jag är så stökig av mig, annars har jag bara sett på film..

imorgon blir det utgång med moa baby, efter skolan ska vi på stan och handla in nytt smink till mig. blir perfekt det. nya kläder och nytt smink. kan inte bli bättre eller vad säger ni. och jag längtar så tills mina klänningar kommer. det är ju inte direkt ngt jag kommer använda på vardagen, men till fest så är dom bra :)  jag använder nästan aldrig klänningar, leggins och sånt på vardagen, det är för jobbigt och så blir det inte lika kul till helgen om man jämt går runt så liksom..

men men, nu ska jag ut på en cigg och sen ska jag lägga mig och kolla lite på Feel The Noise, en as bra film som handlar om en kille som rappar tror jag, sen måste han flytta till sin riktiga pappa som bodde i mexiko tror jag, och han hade aldrig träffat sin pappa, osv , ingen bra förklaring på filmen men det va så länge sen jag såg den. men den är värd att kolla på iaf.

Godnight <3

Två Klänningar

Nu är dessa Två Klänningar påväg hem till mig och kommer väl antagligen nästa vecka <33, tack mammiii




beställa sen

jag är trött & har världen huvudvärk, just nu sitter jag och tittar på narnia och kollar lite på kläder som jag ska beställa sen när mamma kommer hem igen.

imorgon är det fredag, och jag hoppas på utgång. får se hur det blir.. men nu ska jag vila mitt huvud lite, skriver mer sen..


baby i miss you.

inte hänt ngt speciellt

Godmorgon folket. sitter i skolan nu, och har gjort det den senaste timmen, har bara 45 minuter kvar sen slutar jag, då blir mat på mc med lite folk från klassen. har egentligen inget vettigt att skriva eftersom jag skrivit allt jag ska göra idag, och det har inte hänt ngt speciellt heller. förutom att jag fått reda på en väldigt rolig blogg med skvaller om folk från karlstad kolla in den här!. ← ..

efter vi gjort klart arbetet som vi ska göra inne i stan så ska jag handla in ett par nya leggins och en tunika. Bilder kommer :)


Love <3

Städat mitt rum

nu är jag på bättre humör, jag fick min cola :) , nu har jag iallafall städat mitt rum, damsugat och torkat golvet. nu ska jag bara sätta på nytt örngott och sen lägga mig och sova, kanske blir nya heroes avsnittet också. får se om jag orkar med det. imorgon börjar jag kl 9 och går till 11. sen jag ska jag med jenny och äta på mc med några tjejer i klassen. sen ska vi göra nån uppgift ute på stan som vi fått av läraren som skulle bort. det blir säkert roligt.

men nu ska jag fortsätta i rummet sen sova. godnatttt <33

alllt är bara fel fel fel

just nu är jag nog arg på hela jävla världen, mitt internet fungerar inte som det vill, jag får inte lyssna på musik hur högt jag vill. jag har ingen cola och folk jävlas lite för mycket med mig just nu.... allllllt är bara fel fel fel fel.......

nej ska nog lägga ifrån mig datorn innan den får ut för allt .. och så ska jag köpa COLA ! så blir det lite bättre iallafall

bara legat i soffan

hårinpakningen funkade riktigt bra, mitt hår är super lent nu. ska göra den några gånger denna vecka. för nästa vecka ska jag ju till frissan :)

idag så blev det ingen skola för mig. så idag har jag inte gjort speciellt mkt, har bara legat i soffan och kollat film med bröderna sen kom moa & lite senare kom jenny, så hjälpte jag henne att färga håret. nu så ska jag städa mitt rum, det behövs faktiskt.

imorgon har jag bara 2 lektioner på 45 min sen har vi nån uppgift ute för läraren skulle bort. sen har jag möte kl 1 och efter det ska jag moa och jenny iväg och simma lite, efter det ska jag väl hem och vara barnvakt :)

nu ska jag fortsätta städa och se på aa :)

You are the one <3

Hårinpackning och ansiktsmask

idag så har jag hunnit med ganska mycket, bakat cupcakes och gjort middag till hela familjen :) . nu sitter jag med en hemmagjord ansiktsmask, känns inte så fräscht just nu men hoppas på att göra det efteråt, jag luktar väl ganska gott eftersom den inehåller honung. :) . håller även på att göra en hårinpackning. ska se hur den funkar :) 

Mask mot acne och finnar
1 tsk honung
2 droppar citron
2 droppar vinäger


Hårinpackning
1 Äggula
1-2 dl Olivolja
1 mts honung

Vira in håret i folie och en handduk över,
ha i det ca en timme eller mer:)

nu ska jag se på film och ta det lite lungt, det behöver jag efter en sån här dag :)

 

Jag har tråkigt

[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[x] Jag har många ärr.
[] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag vill ha en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[x] Jag har mist ett syskon.
[] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[] Jag föddes med en sjukdom.
[] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[] Jag har brutit ett ben.
[] Jag tränar regelbundet med något.
[] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma. 

RESANDE
[x] Jag har åkt bil mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[x] Jag har varit i Finland.
[] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[] Jag har varit vid Haldefjäll.
[] Jag har varit i Japan.
[] Jag har varit i USA.
[] Jag har varit i Afrika.
[] Jag har varit i minst 7 olika länder i Europa.

ERFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har varit i ett casino.
[] Jag har kört motorcykel.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[] Jag har gått "skinny dipping". 
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat en bil.
[] Jag har skidat.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[] Jag har skiljt mig.
[x ] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en person av samma kön.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[x] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[] Jag äger en bil.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.
[x] Jag äger en kamera.


RANDOM
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
[] Jag betalade för min rington.
[] Jag är petig med grammatik.
[] Jag är ett träningsfreak.
[] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka. 
[] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[] Jag är online 24/7 på msn, även som "borta".
[] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag biter på mina naglar.
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga


Cupcakes

nu är jag klar med att baka, och dom blev så hilmla goda. men det är inget man äter mycket av, jag har ätit en cupcake och jag är rå mätt :) , nu ska jag gå ner och handla så jag kan laga mat och så ska jag gå bort till mormor med lite cupcakes :) . kort kommer på dom senare. :)

<333

Nya ICA reklamen

Ja idag är jag hemma från skolan, mådde inte så bra imorse, men självklart mår jag lite bättre nu. men imorgon ska jag dit :)

. sitter i soffan nu och små kollar lite på tv;n. Nya ICA reklamen va nyss med anda skådespelare och det är ju helt fel, det är ju tur att dom andra kommer tillbaka nästa vecka då, haha jag älskar ica reklamen. det finns väl ingen som inte gör det eller ? skulle va kul om dom gjorde en film eller någonting liknande, fast då skulle väl inte reklamen va lika rolig kanske.

men men nu ska jag försöka mig på cupcakes som jag skulle gjort för länge länge sen. men nu blir det av iallfall. ha det så bra så länge. pusspuss <333


Mina Älsklingar


Jo jag har ju glömt att berätta att jag har beställt mina älsklingar, äntligen. men tyvärr så kommer dom i slutet av april, men det är värt att vänta på, jag är så kär i skorna. och så har jag beställt ett par trosor som matchar min nya bh, så nu kommer jag ha hela sättet, eller hur det stavas, jag har redan bh & string men nu får jag hotpants eller vad dom kallas :)



om jag är ensam

japp nu ska jag lägga mig och sova snart. har precis satt på en wallander film, det är skönt att somna till film tycker jag. vet inte om jag är ensam om det men haha :) imorgon är det måndag och sista skolveckan innan lovet, det ska bli så otroligt skönt med lov faktiskt. ska försöka ta igen lite skolarbete på lovet också.

Jag trodde inte att det skulle göra så ont..


Godnatt!

målar naglarna

ligger här och kollar på sex and the city filmen (en till film man aldrig tröttnar på) och målar naglarna, eller ja jag försöker. det blir klumpigt hela tiden och försvinner, jag har gjort om kanske 4 gånger nu och det verkar som om jag får göra om en gång till..

än så har jag inte blivit sjuk, jag har väl tur än så länge. jag kan bara inte bli sjuk nu när jag har så mkt att ta igen i skolan.. jag kan bara inte bli sjuk..

nu ska jag titta vidare på filmen. pusss <3

3 April <333



yes, den kommer på bio 3 april . jag ska gå på den då. det är ju mest kärlek. jag längtar mer till 3 april än till min födelse dag, haha. jag har väntat för läääänge på den här filmen nu..  bara 46 dagar kvar <333333333

bjöd mig på mat

sorry att jag inte uppdaterade igår, men hade andra saker för mig, tyvärr så blev det ingen bio. vi hade bokat biljetterna i torsdags men förstod inte att man va tvungen att hämta ut biljetterna inom 24 timmar. så när vi kom dit igår så fanns inte våra platser kvar. så han bjöd mig på mat istället sen åkte vi hem till mig och kollade film :)

nu så ligger jag här, känner mig sjuk. min mamma och min yngsta lillebror är magsjuka så det är inte så konstigt om jag blir det också, inget jag vill faktiskt. det är nog ingen som vill.

men nu ska jag lägga ifrån mig den tråkiga datorn och se på patrik 1,5  :)

jag saknar ..

Midnight movie

shit så här sent har jag inte varit vaken på länge. men jag känner att jag håller på att somna vilken sekund som helst. Har precis kollat på Midnight move med moa och linn, filmen sög verkligen. inte ens nån ide att kolla på den faktiskt. jag höll på att somna ungefär genom hela filmen men det kan bero på att jag är trött också, men ändå kolla inte filmen den suger..

jag är trött trött trött. :)

skolarbete

kollar beck med min lillebror nu, har precis kollat lite på SATC :) . tänkte va lite duktig och göra lite skolarbete nu faktiskt. och sen baka, om jag inte glömmer det igen. haha, idag blir det mys, linn kommer som jag redan skrivit, och ska köpa chips, cola osv :) pusspuss <3


2 saker

om 3 min är lektionen slut. wie. och jag har hunnit göra klart 2 saker. en som jag låg efter med och en som jag började med idag, så jag är jätte stolt över mig själv nu haha. nej nu ska jag stänga ner datorn och åka hem.. jag tror jag har fått en vagel i ögat. det gör jätte ont.

det här va väldigt viktig information. bara så ni vet. jag va tvungen att berätta det. PUSS


16 veckor kvar..

sitter på sista lektionen för dagen och veckan. ska bli så skönt med helg, även om jag inte va i skolan på måndag och tisdag. så har det varit en små jobbig vecka. men nu är den slut. bara nästa vecka sen är det sportlov, det ska bli riktigt skönt. det är bara 16 veckor kvar till sommarlov om man räknar bort veckorna som det är smålov. 16 veckor låter inte så mycket faktiskt, det går väl ganska fort.

de blir mys

sitter i skolan nu, eller har gjort det i en halvtimme typ. har bara några lektioner idag de är rätt gött. just nu har jag information och layout, det är jämt tråkigt.. men men allt är inte kul..

efter skolan blir det hem direkt, ska nog försöka mig på cupcakes. skulle försöka häromdan men det blev aldrig av. och ikväll kommer linn till mig de blir mys. och på lördag ska jag på bio, nya wallander filmen. hoppas den är bra, har hört att den ska va ganska dålig. men man får hoppas på annat.. 

nu får jag väl börja med en tråkig uppgift. tyck lite synd om mig. :)

kom även på att det är fredag den 13 idag, jag tror på sånt där, att det ska hända dåliga saker osv... haha

du är den enda för mig

SATC

klockan börjar bli ganska mycket nu. eller inte. men jag har börjat vänja mig vid att somna vid den här tiden.
när jag kom från skolan idag så bakade jag äppelpaj sen somnade jag haha. och nu ligger jag i sängen och kollar på SATC på min nya dvd. har ladddat ner första säsongen. tänkte se hela serien. har sett många avsnitt men inte alla..

imorgon är det fredag, ingen utgång för mig. Linn kommer hit och vi ska pyssla och sånt :) .

nej nu ska jag stänga av datorn och kolla vidare på satc. godnatt <33


45 min

godmorgon. nu sitter jag i skolan, eller har gjort det i en timme ungefär. måste verkligen börja skärpa mig och jobba ikapp allt som jag ligger efter i.. har bara denna lektion som slutar om en kvart och en till på 45 min sen slutar jag för dagen. alla andra lektioner idag va tydligen inställda. riktigt skönt. men har ingen aning om vad jag ska göra efter jag slutat. men nu måste jag jobba vidare.



 <333


det går bara INTE

förlåt förlåt förlåt för att jag inte skrivit så mycket. men jag har inte haft tid typ, lite mycket just nu. men nog om det..

idag så har jag varit i skolan en liten liten stund, sen gick jag till bibloteket där mamma satt och pluggade, jag lånade en bok och sen åkte jag till bergvik och träffade C & A, kollade efter dator. eftersom jag ska få en i början av april. tänkte först en mini dator, men fuck dom. jag kommer få världens huvudvärk..så det får bli en lite större, fast inte för stor..

efter jag varit på bergvik gick jag på möte, satt där i en timme.. Sen gick jag och mamma & mötte mormor som va hos frissan, dom kollade lite på mitt hår och jag ska dit den 24 och fixa till det så det blir nice. skönt att jag slipper se ut som det här haha.. och efter det blev det bk, ja jag vet. jag skulle sluta äta sån mat. men det går bara INTE! det är ju så gott :(

nu ska mamma åka & handla och hämta upp min nya dvd ;) . och sen ska vi eller jag testa att göra cupcakes. har alltid undrat om det är gott :) . kanske kommer bild på dom sen. om jag lyckas med dom. haha, nu ska jag städa mitt rum lite.


Hur många gånger kan ett hjärta krossas, och ändå fortsätta slå?

Fika

ingen skola idag heller, blev doktorn vid 4 tiden. sen träffade jag moa & alex och då gick vi på stan lite, jag köpte nya underkläder sen gick vi och fikade. sen åt jag lite på bk. dumt, jag som ska gå ner i vikt och börja träna och nu har jag precis vräkt i mig en halv chips påse. dumma stiiine. nej men nu ska jag faktiskt sova. kl är bara 11 men det är dags att börja sova lite tidigare..

btw, igår beställde mamma en ny dvd och ett usbminne till mig, så det kommer väl antagligen imorgon. det är nice.

godnatt :)


Jag vill ha en ny dvd..

har precis kollat klart på mamma mia som alla säger är så himla bra. ska jag vara helt ärlig är det nog en av dom sämsta filmerna jag någonsin sett. visst jag skratta några gånger. men kul va den f*n inte.

nu sitter jag och bara dör här framför datorn och inte har ngt bättre för mig. tänkte se på film ute på stora tv:n snart. men mina bröder måste gå därifrån först. jag har sagt att jag vill ha en ny dvd till mamma, men hon har aldrig tid att följa med mig.. men får väl åka och kolla själv imorgon eller ngt. ska även kolla efter datorn som jag ska få om 1½ månad typ :)

imorgon ska jag även till doktorn IGEN, varför jag ska det är nog för privat för att skriva här. men ska även fråga han om han kan ta bort en till leverfläck som jag hittade igår. har inte tänkt så mkt på den innan men nu vill jag ha bort den..

Beroende av film?

sorry att jag varit dålig på att uppdatera. men jag vaknade faktiskt nyss. och hela kvällen igår så kollade jag på massa filmer. jag får höra att jag är beroende av film, kan man va det? jag såg iallafall en sjukt bra dans film igår Center Stage Turn It Up. orkar inte skriva vad den handlar om idag. men den är riktigt värd att kolla på. dem är 2 an till Center Stage. den har jag dock inte sett eftersom jag inte hittade den.

snart kommer min kontaktperson och vi ska prata lite. men tror jag att jag ska gå ut och gå en sväng det ser ut att va ganska fint väder och på min dator står det att det bara är -3 grader och sol. så jag kanske tar en promenad sen. jag måste städa mitt rum idag också. stackars mig.. nej nu ska jag gå upp ur sängen så jag inte ligger här när hon kommer!

hörs sen <333

Sanning eller konsekvens

Kollade precis klart på sanning eller konsekvens det är ju en självklar favorit. vet inte hur många gånger jag har sett den faktiskt. den är lika bra varje gång jag har sett den..

nu ligger jag i sängen och väntar på att The Escapist ska bli klart. vet inte riktigt vad den handlar om. men hoppas den är bra iallfall..

jag måste sluta inbilla mig att jag är speciell & jag måste sluta inbilla mig att det inte finns någon annan. när sanningen kommer fram så svider det. finns inga ord som kan förklara hur ont det gör. jag betydde ingenting för dig. jag va bara en av dina leksaker.

jag hatar verkligen söndagar..

ligger i sängen och är halvt död, igår blev det lite mycket kanske. Vi åkte bil ungefär hela kvällen/natten, va väl runt i hela stan tror jag, blev även en sväng till kil det va trevligt. efter det blev stan en sväng yrade runt där helt själv, sen kom moa och hämade mig med dom där killarna så skjusade dom hem mig. jag däckade ganska fort när jag kom hem tror jag. vaknade för undefär en timme sen.. mår ovanligt bra, lite smått hungrig bara & det finns inget vettigt att göra en dag som denna.. jag hatar verkligen söndagar..


super bra

hallå där. nu är det lördag. Jag & Moa kom till mig för kanske en timme sen. nu ska vi börja fixa oss igen, utgång ikväll igen :) .

kvällen igår va super bra. det började inte så bra kanske, och slutade heller inte så bra. men där emellan va allt super. orkar inte skriva en massa detaljer men kul hade vi iallafall :)





åka till Moa

hallo, sitter i min goa säng nu och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan åka till Moa så vi kan göra oss iordning. det blir alltså ut ikväll :) . det dumma är att jag inte har någonting att ha på mig så jag är ganska ledsen.. men jag får väl hitta någonting..

efter skolan så gick vi till h&m, där mina älsklingar finns (skor) . jag har velat ha dom as länge men inte haft pengar. men jag gick iaf och testade dom. och dom va hur sköna som helst. så jag får väl fjäska lite för mamma. jag bara måste ha dom...

nu måste jag blåsa håret. uppdaterar kanske inatt. om jag inte somnar. ha en bra fredagkväll, för det ska jag ha :) <333

ber om ursäkt för allt, ha det så bra.

Jag måste släppa mina känslor som om ingenting, jag vill glömma dig men fan det är svårt, ett liv utan dig ja det är jävligt hårt. Vill inte nämna dig, jag kan inte sluta tänka på när du va min. men aldrig igen. Jag vill inte mera, pallar inte med dig shit det finns flera.

jag ligger och tänker kan inte fatta vad som hände, tänker på saker som vi gjorde då, okej det är svårt men försöker ändå. Du va min, du va mer än så du va allt för mig, men va tvungen att gå. Jag ser stjärnor där ute, tänker på oss, men klarar inte mer som du vet. du sårade mig så, om du minns..

ber om ursäkt för allt. ha det så bra.


skrivit lite för mycket

det blir nog ut ikväll iallfall, ska va med moa vilka fler vet jag inte riktigt än. måste även fixa pengar så jag kan dricka, men det fixar sig väl alltid, så det blir hem till moa älskling och göra sig iordning sen. hoppas hilda bebis är frisk och hemma då (moas söta hund) .

just nu sitter jag på min sista lektion för dagen, slutar om ca 20 min. dagen har gått ganska fort tycker jag & den har varit rätt bra förutom att jag har ont i ryggen och är lite trött.. och hansen och josef va onda mot mig förut, om tryckte ner snö innanför min tröja sen jagade josef jävel mig så jag höll på att dra mig . dumma ni :) .

det är rätt sjukt att det redan är fredag, det känns som om det va fredag i förrgår typ. veckorna går fort. det har aldrig gjort det förr när jag har gått i skolan men nu när jag började igen så går dagarna jätte fort.. kanske för att jag är mer posetiv till saker. det är något jag har haft som mål, att bli posetiv till mer saker, och jag är halvvägs. jag måste bara sluta klaga så fruktansvärt mkt som jag vet att alla tycker är så sjukt jobbigt, men jag lovar er, jag ska försöka sluta nu. haha.
jag är en sån person som klagar 120 gånger om jag har lite ont i tån tex, klagar nästan hela dagen.. för några sommrar sen frågade en kompis mig nästan varje dag såhär  " stine vart har du ont idag då? "  och jag började alltid räkna upp iaf 3 saker om inte mer haha .. men det ska bli slut på det.

nu känner jag att jag har skrivit lite för mkt för att folk ska orka läsa, jag orkar aldrig läsa folks bloggar om dom skrivit alldeles för mycket. så jag kanske inte heller ska göra det. haha.

skriver kanske senare om jag har tid till det, men det har jag väl antagligen.. hah nej nu ska jag sluta skriva.
Pusssssspåer :)


mer film för min del iallfall

godmorgon sitter i skolan och har information och layout. jag kom lite sent till skolan idag, men mina bussar går konstigt så det är inte mitt fel :) . denna lektion slutar om 20 min, skönt. jag tror inte jag har så långa lektioner idag.

jag har ingen aning om vad det blir ikväll, har ingen stor lust till att gå ut när det är så mycket snö ute och det snöar fortfarande.. jag hatar snö! ge mig sommar.. så det blir väl sitta hemma och kolla på film och feta mig eller sånt. ska kanske och köpa ny dvd sen så då blire mkt mkt mer film för min del iallafall :)

Funderar

sitter här och funderar på vad som ska hända imorgon, jag vill så gärna ut men pengarna krånglar det skulle ju va skönt med en hemmakväll med film ovs, men hur många vill sitta inne en fredagskväll?

sen så har även min mobil lagt av, så jag har mammas gammla, den funkar nästan bättre. funderar även på att köpa en ny dvd som har usb port och som kan spela in, eftersom jag ser såppas mycket på film och så, det är ganska tråkigt att kolla på datorn tycker jag. får leta efter nån som inte är så himla dyr.

allt som jag skulle göra idag, det blev inte av. sorry jenny :/ . kanske kan ta med min dator till skolan imorgon och fixa det. men det får vi se.. eftersom den inte funkar spec bra.. men men nu ska jag kolla på nya filmen bedtime stories helt själv.. :( .

semlor

jag gick faktiskt hem från skolan idag, hade småföretagande eller ngt, men orkade verkligen inte. så jag fick gå hem. och nu har jag världens mensverk, (ja, jag tyckte ni borde få veta det) haha. och så väntar jag på mat, de blir kykling och pommes. och efter det blir det SEMLA, jag har tjatat nästan hela dagen om semlor tillslut fick jag en, då ska jag njuta.

jag har inte gjort någonting idag som jag skulle göra. men det är för att jag har slappat i soffan och varit med mamma och handlat. får se om jag orkar göra någonting sen. nu måste jag lägga mig..

saknarsaknarsaknar

Jag har tråkigt

Hur naturlig är du?
(alla tjejer måste göra det här)

Du har.
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
(x) Fondation över 100 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
TOTALT : 12

Du .
(x) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(x) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
TOTALT :8

Du har.
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
TOTALT :6

totalt: 26

0-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 kanarie fågel i nordisk miljö
20-25 fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast


Idag ska jag

jag är små nyfiken på vilka som läser min blogg, det är bara ett fåtal

som kommenterar tyvärr. skulle va kul att veta liksom..
 
jaja, nog om det. nu har jag rast, och jag blev klar med det jag skulle bli klar med, nu är det bara 2 lektioner kvar. en på ca en timme, och en på ca 2 timmar, så 4 timmar kvar tills jag slutar ungefär. har lunch nu, men måste vänta på jenny som har en annan lektion, hon slutar om 15 minuter.. idag känner jag att jag måste nog göra jennys design har sagt hela veckan att jag ska börja med den, men ingenting händer.. jag måste verkligen..

inatt så fick jag för mig att städa mitt rum eftersom det såg ut som en bomb hade släppts som mamma alltid säger. så jag plockade upp alla kläder från golvet och gick in med dom till tvättkorgen, sen slängde massa skräp och städade lite i garderoben, idag ska jag byta sängkläder och dammsuga och torka golven..

Så idag ska jag alltså..
- Städa rummet
- Fixa design till jenny
- Lite skolarbete vore bra


Hittade även en super bra låt, tror den är gammal men jag har aldrig
hört den haha men bra va den iallafalll ..


http://www.youtube.com/watch?v=xSahapaHqCM

Det va nog bäst såhär

Jag kanske gjorde rätt, jag kanske gjorde fel
jag vet inte, det enda jag vet är att
jag sakar dig mer än vad jag borde..
jag känner mig inte hel, du finns inte längre kvar.
det va nog bäst såhär, även om jag inte vill inse det.
men jag kommer att älska dig föralltid, det kan ingen ta ifrån mig.. 



jag skulle kunna sitta och skriva flera sidor. men det är ingen ide.
det enda jag vill att du ska veta är att
jag saknar din närhet, jag saknar din röst
och jag saknar ditt skratt. jag saknar dagarna då allt va bra..
och jag påminns om dig vart jag än är, vad jag än gör..
vi började som vänner, det blev till kärlek och det slutade med vänner.
låt ingen ta det ifrån oss..


Underbart vacker

godmorgon. kom till skolan för ett litet tag sen, idag har jag ont i hela kroppen, eller mest i armarna. men det är ganska skönt, för då känns det att jag har gjort något. somnade tidigare inatt än vad jag brukar göra, halv 3 tror jag klockan va. men det måste bli en ändring på det där, man mår ju inte bra om man sover för lite, det märker jag. huvudvärk jämt nästan, och magkatarr ofta..

idag så har jag väl inget speciellt planerat tror jag, blir väl hem tänte se på twilight. sitter och lyssnar på bellas lullaby,  den är ju helt underbart vacker, jag gillar inte sån musik egentligen men den låten är att dö för.. den måste in på mobilen senare..

det känndes som det va igår jag satt och skrev att imrgon är det fredag, men det är en vecka sen.. för imorgon är det ju fredag och det ska bli så härligt, jag vet inte än hur det blir. jag hoppas på utgång iallfall. måste bara fixa lite pengar eftersom alla mina redan är slut..

nu börjar min lektion igen, så jag ska försöka göra någonting vettigt. har bara 3 lektioner kvar idag, men dom är dock långa, sista lektionen är 2 timmar, och hur ska jag klara det.. usch. tyck synd om mig så känns allt bättre :)

Kidulthood & Adulthood

Har precis sett klart på Adulthood, det är tvåan för kidulthood. sjukt bra filmer. såg 1 an igår och 2 an idag. det är små svårt att förklara vad dom handlar om men det är typ knark, sex och slagsmål. det låter inte så värst bra. men det är värt att kolla på dom iallafall. tycker jag.. slänger upp en trailer för kidulthood. :)



Badhuset

hemma från badhuset nu, det va riktigt kul. vi härjade som bara den, jag hoppade från 5an kanske 2 eller 3 gånger och det va jätte läskigt, jaja jag vet jag är mes. sen så körde vi nån lek så jag skulle sitta på jennys axlar och moa på linns, så skulle jag och moa dra ner varandra i vattnet, men moa hade andra tankar. hon rev mig på näsan istället haha :) . har ett litet sår där nu :) efter badhuset blev det mat på bk. jag som hade bestämt mig för att äta lite nyttigare.. det höll ju länge..

nu ska jag snart städa lite i mitt rum och lägga mig i badet, måste tvätta håret med silvershampoo. sen ska jag försöka sova faktiskt. men det tror jag inte att jag kommer lykas med. men ni får önska mig lycka till. kanske uppdaterar sen, om jag har nått vettigt att skriva. puss


40 minuter

40 minuter sen jag skrev ungefär. har fortfarande samma tråkiga lektion, slutar väl om 40 min också.  om jag ska va ärlig så halvsover jag, och jag orkar inte göra ett skit.. det känns som om jag har suttit på den här jävla stolen i 3 timmar eller ngt. och min huvudvärk verkar inte vilja försvinna, och att sitta framför datorn gör det inte bättre har jag lärt mig..  men måste man så måste man väl, jag är inte så sugen på att få frånvaro för lite huvudvärk. eller ja mycket...


imorgon är det torsdag, och sen är det fredag

nu har jag värdens tråkigaste lektion + att jag har huvudvärk. det kan inte bli värre. vet inte heller när jag slutar, mest av allt så vill jag bara hem och vila huvudet.. men det blir det  nog inge med. Lika bra att hålla ut.

det känns som om den här veckan kommer gå ganska fort, det känns inte som om det är onsdag imorgon. och imorgon är det torsdag, och sen är det fredag.. vet inte riktigt vad som kommer hända då, jag vill ut. men ändå inte. är ganska trött på att festa men är trött på att va hemma också, så nån som har nån idé om vad man kan göra förutom att gå på bio?

försov mig

godmorgon, jag försov mig idag det va dåligt av mig. men nu är jag här iallafall & sitter brevid en sur jenny. haha. efter skolan ska jag jenny & moa till badhuset. Jag har inte varit där på kanske 2 år. om inte mer, så det ska bli kul :) . efter det blir det nog hem och hjälpa mamma att passa mina bröder.

idag ska jag nog försöka somna ganska tidigt. inte ligga och kolla på film som jag gör jämt. somnar nästan aldrig innan 4, & jag har hört att det inte är bra.


<3


:)

Godnatt :)


Nya bilder




Changeling

jag är trött.. men innan jag ska lägga mig måste jag se nya avsnitten av heroes och gossip girl, och sen måste jag se klart på Changeling, har sett den 2 nätter i rad men har somnat, inte för att den är dålig utan för att jag är trött. den är faktiskt fruktansvärt bra och ganska hemsk.. men jag säger ingenting så jag inte förstör för någon :) . Och Angelina spelar så sjukt bra, det har hon alltid gjort tycker jag, har inte sett en enda film med henne som hon har spelat dåligt i eller som är dålig.. hon är grym.




Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.

ont i ögonen

sitter i vardagsrummet med moa nu, fast hon sover. det känner jag att jag också kommer göra snart. är super trött. idag tog vi lite kort i skolan det va rätt kul, förutom att jag fick ont i ögonen tillslut.

snart kommer nog emly också, vet inte vad som händer senare faktiskt, är sugen på något gott.. men får se iallafall..

Ja, ni ser ju hur mitt hår ser ut, men det måste väl bli så för att det ska kunna bli blondt


Björn Gustavsson

Godmorgon, kom precis hem från skolan, men ska tillbaka snart igen. hade bara en lektion och sen lång rast, senare idag ska jag nog va med emly om jag tar mig någonstans eftersom jag inte har något busskort.. menmen

igår såg jag hela björn gustavsson filmen för 3 gången :) . skrattade så jag fick ont i magen och halsen, älskar han :)
men men nu tänkte jag se andra avenyn ..

puss <3

Filmen va as bra

kom hem för ca en timme sen, filmen va as bra, både rolig och ledsam, jag skulle lätt kunna se den igen och jag rekomenderar den till alla andra.

har precis kommit ut från duschen, så jag tror jag ska klä på mig nu innan jag fryser ihjäl. sen blir det ut en sväng, uppdaterar kanske senare om inte mammi stänger av internet eller så. annars blir det imorgon :)

pusspuss

Biljetterna

hallo :) . har precis kommit hem från stan, träffade min kontaktperson och vi gick till bk och åt :)  , känns som om jag har ätit för mycket idag, först lunch i skolan direkt efter det blev det baguette och nu bk... usch. nu snart ska jag fixa mig lite och sen åka ner till stan och möta jenny ska hämta ut biljetterna :)

jag vill fika!

sista lektionen nu, SKÖNT. träffade micka sötis nyss också. hon visade massa kort som hon hade tagit i skolan, dom va as fina. blev så himla sugen på att gå till hennes skola och ta lite kort jag med. men får väl vänta med det tills mitt hår blir som det ska.. men i veckan så ska jag och jenny låna studion i skolan och ta lite kort. bara för att liksom.. får väl göra dom svartvita så inte mitt fula gula hår syns. haha. hon lärde mig även en rolig sak i ps :) .

nej nu vill jag faktiskt sluta & få tag i min kontaktperson, jag vill fika!
sen vill jag hem och byta till en mysigare tunika och möta jenny i stan och bio :)



alla bilder på oss har du raderat dom ?


Underbart


För hur underbart vacker är inte den här bilden ? <333

som bestämt

wie, ikväll blir det bio med jenny eftersom det inte blev någonting med det i helgen :) . jag längtar, ska bli skönt att få tänka på något annat. i taket lyser stjärnorna blir det iallafall, som bestämt. hoppas den är så bra som den verkar..

just nu sitter jag på min näst sisa lektion, lyssnar på när jenny piper för att hon läser breaking dawn, usch jag är avundsjuk, men hon läser på engelska och om ca en månad kommer min på svenska. men jenny är dum för hon berättar massa saker från boken så jag blir arg. den j*veln... fy på dig..

efter skolan

sitter i skolan nu, mötet gick bra och vi kom fram till bra saker. just nu så sitter jag bara här & har tråkigt. uppgifterna som jag skulle göra blev jag klar med, och en annan som jag skulle göra kunde jag inte göra för att jag har missat så mycket. dumt.
 
jag slutar om 15 min då är det lunch, får se om maten smakar bra då, har tänkt att gå och köpa en baguette, alltid lika gott. sen har jag 3 lektioner kvar, men det går väl fort. & efter skolan funderar jag på att träffa min kontaktperson, för jag har inte nått bättre för mig, & jag är sugen på att gå på bio också. vi får se vad som händer.

Nu har jag bestämt mig för att sluta, så uppdaterar senare. pusspuss

Jag är uppe i tid igen

Godmorgon, jag är uppe i tid igen. börjar bli riktigt stolt över mig själv. fast idag va det faktiskt mamma som väkte mig. jag hade ingen stor lust till att vakna så tidigt, men är man tvungen så är man. nu ska jag gå och sätta på mig nå kläder. har mina vanliga skor hos emly så jag måste ha klackisar, usch det är jobbigt när man ska va i skolan som har 160 trappor om det inte är fler.. nej nu är det dags att göra någonting .


jag kanske gjorde ett misstag

En gammal bild


Va tycks om nya designen?


alla måste bara svara :)

borde det men orkar inte

nu blev det en sånhär sen natt för mig igen, jag orkar faktiskt inte sova borde det men orkar inte. ska upp tidigt imorgon på möte sen blir det skolan. tråkigt. sen vet jag inte vad som händer.

så jag känner nu, så har jag inte kännt på länge, jag trodde det skulle bli bäst såhär. men jag föll ner,för långt ner.. jag känner mig allt för ensam och det skrämmer mig. det gör ont, så fruktansvärt ont..

<33

What would you do
If your reason for being
didnt want you anymore

Så länge vi båda andas

tack mamma, betällde nyss ljudet av ditt hjärta och så länge vi båda andas. dom kommer ju inte komma på ett tag men i mars är dom nog hemma hos mig. jag längtar nästan för mycket. fast då hinner jag nog läsa klart gossip girl 4-6 innan böckena kommer.

nu ska jag fortsätta kolla på Death Race, 2 gången jag ser den. jag älskar verkligen Jason Statham, han är en sjukt bra skådespelare och sjukt snygg.

Jag har inte kännt mig såhär ensam på länge.. </3

orkar inte göra någonting

godmorgon, eller kan man inte säga så nu när klockan snart är 5. jag vaknade iallfall typ nyss. igår va en bra kväll. av det jag minns iallfall.

idag blir det väl en hemma kväll med film och sånt. orkar inte göra någonting, och imorgon är det skola igen usch, nej nu ska jag vila lite, hörs sen

RSS 2.0