myggorna

hallå, nu sitter vi på pråmen igen, jag jenny och patricia. vi sitter här på en filt och pratar osv. blir väl att dra hem innan myggorna äter upp hos helt och hållet. men det blir inte än på ett tag iaf :) .

fick en kommentar att jag hade blivit dålig på att uppdatera, och jag lovar jag ska bli bättre på det nu :) åker ju till norge på torsdag eller fredag, då blir det alltid bättre med bloggningen eftersom jag inte har så mycket att göra där förutom att jobba.. men nu kommer det väl bli mycket badning där i havet!  fy fan så skööönt! men nu ska jag kolla vidare här på datorn.. pusspådet!


ute på pråmen

hallå på er :) sitter just nu ute på pråmen med patricia, solen har typ gått i moln men det är fortfarande sjukt varmt ute.. ganska jobbigt faktiskt, idag blev det jobb, tråkigt som vanligt.. om ett tag blir det väl hem och vila lite är helt slut i kroppen, men det är väl värmen som gör det..

helgen har varit ganska bra faktiskt, fredan började på herrhagen, sen drog vi vidare till gubbholmen träffade bj och folket, då drog patricia hem, och jag följde med hem till bure, vi drog ner till stan efter en stund, och då mötte jag sebbe och hans vänner. blev typ efterfest.

Lördagen låg jag rätt död i flera timmar, sen blev det att jag drog ut med patricia. tänkte inte dricka först, men blev fort ändrade planer.. och det blev en galen kväll. kom hem kl 10 på söndag morgon, jag hann och bada och hoppa från pråmen bron osv. det va fan skit kul. blev filmat men man ser dock inte mycket.. tänkte försöka lägga in den sen så får ni se :)
 
men nu ska jag lägga mig ner igen, för nu kommer solen fram lite smått.. och jag dör lite mer.. Pusspådet!

sjukt sugen

kom precis hem till patricia, vi har precis varit på bomstad, de va rätt kul faktiskt. nu blire laga mat osv, sen får vi se vad som händer, är sjukt sugen på att gå ut faktiskt. men vi får se.. nu ska jag hjälpa till med maten, pusspådet!

Mysigare

sitter hemma hos patricia nu, vi har precis varit till statoil och köpt cola, choklad och glass, mycket mums på det. nu blire måla naglarna osv inför imorgon, då blir det bomstad, skulle egentligen till sunne men det blev det inget med. så vi drar till bomstad ist, mycket mysigare där faktiskt, inte lika kul kanske men det duger nog. hoppas dock inte att jag är för bränd imorgon så jag inte kan va i solen så mkt, då blir jag ledsen..


duscha

hallå, precis kommit hem från stranden, och fy fan va mkt färg jag har fått, och jag är röd också. men det gör ingenting. nu ska jag duscha osv, sen åka mot patricia efter ett tag.. men skriver där. pusspådet!

vara ute och sola

Hallå bloggen, Har precis kommit hem, idag blev det inge jobb tyvärr, men ska jag vara helt ärlig så kännde jag mer för att vara ute och sola & så blev det faktiskt..vi låg väl ute från ca 11 till 4 eller ngt, men vi hade våra pauser då vi cyklade in till stan och kollade på bikinis osv. när vi kände att det blev för mycket sol åkte vi hem till patricia, där somnade jag på en gång, va helt slut & patricia sprang runt och städade och damsög och lyssnade på hög musik, men jag vaknade inte! haha.. Nu ligger jag i min säng, ska snart gå mot badrummet och städa det, får en jeans jacka för det. och den är verkligen värd att slita lite för, när jag är klar med det tänkte jag faktiskt gå ut och åka inlines om dom passar såklart. annars blir det en cykeltur någonstans :) pusspådet!

en sak till, ni måste tycka lite synd om mig.. jag har bränt mig :(

skagenbaguette


Min första sallad som jag gjort, visst är jag duktig, nu har jag gjort ca 9 st sånna.


Min första skagenbaguette :)

HaHa jag och patricia när vi solade förut, jag ser riktigt glad ut iallafall, det är ett plus..


pratade vid vattnet

nu är det nog dags att sova snart, har precis kommit hem. var iväg och träffade patricia en sväng vi satt och pratade vid vattnet, det är mys. nu ligger jag och lyssnar på AT, favoriten. jo btw, nu har jag fixat hela albumet. så det som spelas i min mobil och mina högtalare framöver kommer att vara Ashley Tisdale.

dagen imorgon/idag (klockan är ju över 12),  Jag ska gå upp kl 8 ca, packa lite badkläder. sen klockan 9 ska jag iväg på möte, som kanske blir mitt sista, jag vet inte riktigt hur det blir. men när det mötet är klart ska jag träffa patricia så ska vi till sandgrund eller ngt och sola, fick lite färg idag faktiskt. så nu gäller det att ligga i, tyvärr håller min olja på att ta slut och mina pengar är ju helt slut så får vänta tills lönen kommer, tråkigt... vid halv 1 tiden går jag iväg och jobbar till halv 7, väldigt tråkigt faktiskt.. Men vad som händer efter det vet jag faktiskt inte.. det märks väl imorgon. ska försöka att träna imorgon iaf, det är ngt som verkligen behövs.. fast jag tycker att jag är duktig som cyklar överallt. har inte åkt buss på väldigt väldigt länge nu.. duktiga stiiine (Y)

nej nu ska jag lägga upp bilder på min sallad osv som jag gjorde på jobbet idag. sen är det godnatt för mig.. pusspådet!

Guilty Pleasure

ASHLEY TISDALE, yes jag älskar verkligen henne. nu har jag hittat hennes nya album, eller ja vissa låtar från det. ska hitta hela albumet innan jag somnar, det står på cdon.com att det ska komma ut i september.. så jag är väl lite före då. Jag har redan många favoriter.. här har ni dom.

It's Alright, It's Ok
How Do You Love Someone
Tell Me Lies
What If
Me Without You.



Jag tror säker jag kommer älska alla låtar, hon gör inget dåligt.. puss på att jag är jätte glad nu.

slarvig

Hallå på er, nu är jag hemma från stan. idag blev det jobb, tiden gick ganska fort idag. gjorde massa sallader, mackor osv. tog faktiskt kort så ska lägga upp snart så ni får se hur duktig jag är.. när jag slutade vid 2 tiden, så åkte jag och mötte patricia. jag tappade självklart min cykel nyckel, så gick runt och letade efter den, men den va borta.. jag har blivit så slarvig och glömsk nu för tiden, vad kommer det av? Sen gick vi iaf och solade och badade och det har vi gjort tills nu typ. har varit skit skönt faktiskt.. men nu måste duscha av mig äckel vattnet som luktar piss.. pusspådet!!


3 nya bilder








vattnet

Gäääsp, jag är trött.. förut åkte jag och jenny iväg och tog kort, det va sjukt kul. Det slutade med att vi badade och tog ännu mer kort.. när vi kom hem så hoppade jag in i duschen eftersom jag luktade skit pga vattnet, det måste vara ngt fel på det, det lukar verkligen piss eller ngt.. nu har jag precis lagt in alla bilder och redigerat några lite.. lägger upp dom strax, sen ska jag sova. pusspådet!!

miss you like crazy


antal fjortisar

hallå på er, kom precis hem från mormor, varit där och duschat och tvättat håret med mitt silvershampoo som jag har där för att mamma inte ska använda det haha. Förut så åkte jag och jenny iväg och solade i mariebergsskogen, det va mysigt vi åt jordgubbar och sånt, men så kom det ett antal fjortisar och förstörde stämningen där, men vi fick oss iallafall ett gott skratt. nu ska vi iväg och ta lite kort. får se om det blir nå bra, isf blir det att använda till ny design till oss båda. så nu måste jag fixa mig. pusspådet!

på min mage

godmorgon, blev inge jobb för mig idag. vaknade nyss och mår så illa. så får ligga och försöka vila lite nu. jag som hade tänkt att gå ut att springa eller åka inlines. blä på min mage.. imorgon ska jag iaf till jobbet.. skiter i om jag mår illa då.. nej nu måste jag vila lite mer... kanske kommer en ny design sen :)

stine & jenny









sitter ute med jenny nu på orrholmen, pratar och lyssnar på musik, de nice :)

svag

jag känner mig så helvetes svag, vad är det för fel?
så fort jag får ett nej, så sprutar tårarna...

skäms ju nästan

Gud 2 dagar sen jag skrev, jag skäms ju nästan.. förr var jag beroende av min blogg, men nu. jag vet inte vad som har hänt, mycket beror ju på mitt jobb & sånt...menmen, jag ska försöka att bättra mig..

helgen kunde ha varit bättre om jag säger så, fredagen började med middag med familjen och grannar, de va mysigt, efter det gick jag och jenny hem till henne, fixade oss och drack. sen gick jag vidare till en fest som jag inte trivdes på för 5 öre, gick därifrån. sen hände det inte så mycket mer, jo jag cyklade in i en buske (Y). måste sett kul ut.. haha.

nu ska jag äta pannkakor här hemma hos min pappi, sen blire fixa photoshop på min älskling(datorn) . .pusspådet!

SAKNAR DIG!!

jobbar så mycket

Sorry för dålig uppdatering, jobbar så mycket nu, är jätte trött på dagarna/kvällarna när jag har slutat, igår va jag hos M och såg på film och myste, blev att jag sov där, ska snart dit igen, ska bara tvätta, duscha osv :) . imorgon blir det party ;)  . nu händer det andra saker, pusspådet!

bjuder jag på

blev inte sova länge för min del idag, lyckades dock sova i ca 30 min eller ngt sånt, sen ringde telefonen. då blev det ner till stan med mormor och kollade på saker, fick en ny maskara, silver shampoo :) sen blev det att vi åt på resturang de va mysigt. är rätt sleten nu faktiskt. inte så konstigt eftersom jag slet som ett djur idag, tyckte jag iallafall, skärde nog upp ca 10 st salladshuvven, gjorde 40-45 chockladbollar och plockade disk typ hela tiden, mina fötter dog ju helt ärligt. och nu börjar mina axlar göra välldigt ont.. så sängen blir.. Pusspådet GODNATT !!



HAHA denna bjuder jag på.. förra torsdagen va HÅRD ! hahaha

ska sova

kom precis hem från jobbet, är as trött nu. men det gick iaf skit bra. skriver mer sen nu, ska sova pusspådet !

nervös

sitter här med jenny och kollar på Twilight, inge ovanligt att man ser den eller så. förut kollade vi på en as bra film på 5an, fick en verkligen att tänka efter.. den va sjukt bra, minns dock inte vad den heter. Snart blir det att gå till sängen och sova, ska ju som sagt upp tidigt imorgon och jobba.. är lite nervös faktiskt..

Har konstiga tankar i huvudet som inte går att förklara, jag vet inte heller vad jag ska göra åt dom.. Det känns bara jobbigt

Godnattt!!

super bra!!

Yes nu är jag vaken, sovit bort hela dagen. det är ju super bra!!! eller inte, men nu har jag iaf bestämt mig.. jag ska försöka sova så lite som möjligt nu, jag skadas bara själv av att sova, nu tycker ni säkert att jag är knäpp.. men mina drömmar skadar mig. jag drömmer om så som jag vill att det ska vara.. när jag väl vaknar mår jag bara dåligt pga att jag vet att det inte är som det är i drömmen.. så himla dumt, får väl börja käka koffein tabletter och mycket mycket cola nu då.haha. nej nu ska jag nog gå upp från sängen, ta mig en cigg och börja städa mitt snuskiga rum. eftersom det inte finns ngt bättre att göra.. pusspådet!


senaste dagarna

nu är jag hemma igen, har varit det i en timme eller så. Har inte haft speciellt kul, bara dragit runt i stan osv, träffat folk och sånt. nu ligger jag i min sköna säng i mitt otroligt äckliga rum, det är så stökigt så man ser knappt golvet.. imorgon blir det iaf att stor städa.. nej nu blir det att sova, har ont i hela kroppen & behöver få lite sömn, har varit ganska dåligt med det dom senaste dagarna. så godnatttt. Pusspådet!



Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det är ju nästan synd om dig människa!


blåmärken

Oj, har inte skrivit på 2 dagar. men har haft fullt upp helt enkelt.. i torsdags blev det att kolla på studenten, va inte så värst kul. senare blev det fest.. dock slutade allt väldigt illa, och jag har fått skämmas.. men vad som hände berättar jag inte här. igår blev det fest igen, va bara roligt i början men när all dricka tog slut hade jag bara lust att gå hem.. mindre bra kväll.. och nu ligger jag helt sliten i min säng, men blåmärken på hela kroppen, och en uppskrapad tå, som är äcklig som fan och gör förbannat ont.. men nu ska jag fixa mig för att gå ut orkar inte ligga här inne :P pusspådet..

Det finns inte många som dig, du är speciell


5 km

är hos patrica nu.. imorse eller ja vid ca 3 tiden gick vi 5 km, de va sjukt jobbigt kan jag lova.. trodde vi skulle missa bussen men vi hann ;), när vi kom ner till stan blev det Mc, mycket gott.. sen blev det köpa jeans på gina. och annat. efter det blev det rud, träffade natta och nejra :) . nu blire gå ner till stan och sen hem to my place ;D . puss på det

imorgon blire kolla på när bästis tar studenten. :)

champange

heeellllo. sitter hemma hos guido nu, förut blev det score en liten stund, sen blev det 3,5 på gubbholmen med massa chips osv. efter det blev det hit, och hit innebär skogen. jag har även brännt mig på brännässlor (stavning). men nu måste jag va klar. puss på det . <3 godnatt  och champange är äckligt :D

GRATTIS ÄLSKLINGS JENNY <3

Halloj, nu sitter jag på bussen på väg hem till sverige, är fortfarande kvar i vackra oslo. blir lika ledsen varje gång jag åker härifrån, även om jag vill hem hur mycket som helst.  Är iaf framme i karlstad vid 8 tiden, då ska jag och jenny till score och dricka öl och fira min lilla pingla som blir 18 ååååår idag, gud jag är så glaad :D GRATTIS ÄLSKLINGS JENNY.. hoppas vi får det mysigt sen, men det får vi garanterat. blir att fira henne lite hårdare på fredag, då är det även skolavslutning. Men nu ska jag kolla lite på film tänkte jag, så tiden går lite fortare. puss på det

min rosa adidas tröja

ÄNTLIGEN är min rosa adidas tröja beställd, gud vad jag längtar tills den kommer, blev även lite andra saker som blev beställda, tex skor, shorts, linne & klänning :) mycket fint. nu ska jag snart stänga ner datorn och gå och lägga mig och läsa i favorit boken. Imorgon blir det hemfärd, måste även få tag i jenny penny så jag vet om hon vill med på score på kvällen, och fira att hon blir lika "vuxen" som mig haha :) . Pusspådet godnatt älsklingar <3


hoppas det blir kul

nu är jag vaken igen, låg och kollade på twilight men somnade pga min huvudvärk har inte druckit någon cola idag. men snart kommer det cola. så då blir det klunka cola haha. imorgon vid den här tiden sitter jag på bussen påväg hem, och är nästan hemma i karlstad.. det ska bli skönt faktiskt, längtar så mycket till fredag, hoppas det blir kul :) men nu ska jag gå och vara lite social med alla andra. pusspådet

fuck drömmar

vaken nu igen,  har bara sovit i ca 9 timmar, men det gör ingenting. hade en drömm om dig inatt igen, drömde att du va hos mig.. men när jag vaknar upp vet jag att det inte är sant. fuck drömmar. idag vet jag inte vad som händer. ligga i sängen tills klockan blir natten och sen sova och vänta på att det ska bli tisdag. så jag kan åka hem till alla älsklingar..

till sthlm

Kan ni tänka er, jag är fortfarande vaken.. just nu sitter jag och planerar 7-8 juli, då bär det av till sthlm med jenny. först blir det grönan, sen flo rida, och efter det blire ut och festa som as, hela natten.. de kommer bli rå nice.. men det måste planeras in i minsta detalj asså.. eller vad säger du jenny penny ;) , nej nu måste jag verkligen sova haha. puss på det

Kär i deras kärlek

Ja ni, jag ligger fortfarande i sängen. börjar få ont i ryggen, så jag får väl sova snart. ska ta min medicin så somnar jag fortare. ska nog drömma mig bort i min bok lite, hm jag skulle kunna göra allt för att få den kärleken dom har alltså, alla fattar väl att jag pratar om Edward och Bella.. jag är kär i deras kärlek. men för oss normala människor som inte är påhittade så finns det ingen sån kärlek.. tyvärr..

puss på det..

Ashley Tisdale <3


FILM TIPS

ja, dom senaste 3 timmarna har jag legat i sängen och hoppas på att ngt kul ska hända. men jag ligger kvar, och ingenting händer, jag börjar få ont i nacken och huvudet.. måste ha cola snart. fick ju driks igår så har pengar till cola.. snart blire våfflor.. men måste ha cola. dumma dumma cola.. :( .

GE MIG FILM TIPS snälllllla

verkligen ont

hallå på er, vaknade för ca en timme sen, har precis ätit frukost och kollat lite på barnprogram (Y) haha. har en sån fruktansvärd hemlängtan nu, saknar mamma som fan. har inte sett henne på över en vecka typ.. vill bara hem nu nu nu. Det gör verkligen ont att veta att jag ska vara kvar i 2 dagar till. inte för att jag inte trivs, för det gör jag verkligen, till 10000. men jag saknar allt och alla hemma i karlstad. blä på det asså.. jag känner verkligen av det när jag inte har ngt att göra som jag verkligen inte har nu, sitter bara vid den här värdelösa datorn och känner att jag inte har värst mycket till liv just nu.. Jag vill hem, sola, bada festa & ha sjukt kul... får se om det går att fixa att jag åker hem imorgon istället..

pusspådet


hyperaktiv

hemma nu, varit en ganska lugn kväll, de va rätt skönt faktiskt. dock drack jag för mycket kaffe i början så jag blev ju helt hyperaktiv, hoppade runt i köket osv. det va lite små roligt. nu sitter jag "hemma"  i soffan och tar det lungt och väntar på att min älskling ska svara mig på msn, tänker inte gå och lägga mig förenns han gör det även om jag är sjukt tröttt..

just det, jag har bränt mig som fan på ryggen, och lite på armarna. det gör lite ont faktiskt, men det är ändå bra för då känner jag att jag har solat iaf. haha, men nu blire kolla lite på tvn :)

Godnatt på er <3


alla fulla folk

Klar för jobb, snart blir jag hämtad och ska iväg och jobba tills inatt antagligen, kommer nog vara helt slut när jag kommer hem, får se om jag skriver om kvällen och alla fulla folk, det är faktiskt jobbigt.


Dessa sötnosar är påväg hem till mig nu, finns på nelly.com för endast 349:- ,
tyckte jag va väldigt billigt för dom skorna :)

blek en sommar till

nu är jag inne igen, hur trött som helst. jag gillar egentligen inte att sola. blir så illamående och får jobbigt att andas. men det är ett måste, jag vägrar att vara blek en sommar till. fick dock inte så mycket färg, det kanske kommer mer till kvällen. Nu ska jag beställa ett par skor från Nelly.com så jag kan ha till skolavslutningen :)

värsta blekisen

nu blir det gå ut och lägga sig i solen och läsa ljudet av ditt hjärta. ska försöka läsa klart den idag så jag kan börja med 4an när jag kommer hem :), måset även bli bruuun, jag är värsta blekisen. lite pinsamt när alla är så bruna. puss på er.

städa

godmorgon, gick upp för ca en timme sen. Nu är jag barnvakt, ska snart städa lite. nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker hem. längtar faktiskt lite. saknar er där hemma, speciellt min älskling.. Nej nu ska jag städa. skriver senare..

ont i halsen

nej filmen va inge vidare faktiskt. blev att vi stängde av den. nu är det någon annan skit film som står på. så jag ska gå in till sängen nu och läsa lite så jag blir trött och somnar, har så fruktansvärt ont i halsen IGEN! det som höll på att försvinna, men kom tillbaka förut.. dumt. måste bli frisk tills fredag iaf. men godnatt på er.


Jag saknar dig jätte mycket älskling

En natt på muséet

har precis kollat på En natt på Muséet (stavning) , den var iaf super kul. jag tror jag är den enda i världen som inte sett den, alla har sagt att den är skit bra, så va tvungen att se den. nu håller jag på att fixa 2an, så blir att se den med. hoppas att den är lika bra.

nu ska vi kolla på nån film som hette good will hounting, verkar bra. men vi får se vad jag tycker :)

Pusspåer, nu blire mys.. men utan min älskling :(

om en vecka

Godmorgon, vaknade ganska tidigt idag tycker jag. undrar om det är sol ute så jag kan sola, orkar inte riktigt resa mig ur sängen än haha. idag blir det väl jobb antar jag.. gud om en vecka är det skolavslutning. tiden har gått ganska fort.. nyss fyllde jag år liksom.. nej nu måste jag gå uppp..


Saknar dig älskling

jävligt dum fråga

nej jag kan verkligen inte sova, och verkligen inte med tanke på vad jag fått reda på.. ngt jag verkligen inte tänker berätta här. så jag får väl hitta på ngt annat att göra nu, ligger iaf i sängen och väntar på att klockan ska gå så jag kan duscha..

jag vet att det här är en jävligt dum fråga med tanke på att jag sett dom flesta sevärda filmerna som finns. men någon som har nått tips om nån bra film? är så fruktansvärt rastlös. nu vill jag bara ha photoshop och alexanders nya album.. så jag kan bli lite glad..

riktig party vecka

gud jag är så himla trött och huvudvärk som vanligt.. blir nog vandra till sängen ganska snart. får sova tidigt så dagarna går lite fort, inte för att jag vill härifrån, men det är så mycket att se fram emot till veckan, jag får träffa baby, jenny fyller 18 & skolavslutning.  jag har en liten känsla av att det kommer bli en riktig party vecka faktiskt. hoppas att det blir kul iaf.

vi hade ju planerat att äta på jennys födelsedag, men eftersom jag kommer hem på kvällen så hinner jag väl antagligen inte med. så jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på för henne istället, nån som har nån rolig idé ? Eller vad vill du göra jennnny, det är ju som sagt din dag :)



jätte

hallå på er. nu är jag i norge, har redan jobbat lite. men nu blir det film och snart tacos, de nice. fast jag saknar min baby jätte jätte mycket. & jag är jätte trött, kommer nog bli en tidig kväll. nej nu ska jag kolla på film istället. pusspåer

bättre på att uppdatera

kom hem från jenny för någon timme sen, blev film där med jenny & moa, vi såg på "Them" eller ngt, en skräckis som är verklighetsbaserad, inte speciellt bra, men lite obehaglig. nu så ligger jag hemma själv i min säng & saknar min pontus jätte mycket, har inte sovit själv på sjukt länge nu. och nu är jag illa tvungen att göra det i flera dagar, och jag kommer inte ens få träffa min baby.. hel galet... kanske bäst om jag försöker somna nu så jag kommer upp till bussen imorgon.

nu kommer jag att bli bättre på att uppdatera :)

Dagens låt : Miley Cyrus - The Climb


Jag som vampyr



Jag skickade in en bild till http://thetwilightsaga.se/category/freaky-friday.html och fick mig själv omgjord till en vampyr.
Man får själv välja om man vill vara god eller ond, jag valde god. här ser ni resultatet, visst blev det coolt ;)

hemma hos älskling

hallå på er, jag är fortfarande sjuk, men det börjar bli bättre nu. sitter hemma hos älskling som vanligt. har precis kommit ut från duschen, så nu blire väl smink och så. ikväll ska jag hem och umgås med min bror som fyller år. sen blire tillbaka hit som vanligt. på torsdag åker jag till norge och stannar tills tisdag. då kommer det bli att jag uppdaterar mer. nu gör jag det inte bara för att jag vill umgås med min baby.. men nu blire ngt annat än datorn. puss på er



RSS 2.0