Klänning

kom precis hem från stan, va bara där i kanske 40 min, skulle egenligen till skolan men fick reda på att vi hade nån ute uppgift så jag gick och mötte jenny & emma på Gina tricot, jag fick med mig en ljus lila känning hem, den är söt. och den blir att ha på fredag :) snart så ska jag med bussen igen och på möte ..


drömmarna blir värre och värre..


jag hatar ensamhet

usch nu är jag inne i en sån här jobbig period igen, jag bara gråter så fort jag blir ensam,. jag hatar ensamhet, det skrämmer mig så sjukt., jag har inte sovit ensam på flera dagar och nu måste jag det, och det känns bara förjävligt.. det känns som om jag inte har någon ork kvar.. fan


kärlek finns inte

ganska trött nu

nu är jag hemma igen, rätt så drygt.. blev pizza med moa & jenny förut och så skulle vi se på marley and me, fast jag somnade.. så jag får se på den imorgon eller ngt. är ganska trött nu, fast jag vill inte sova. inatt så sov jag ju liksom bara i 2½ timme typ och sen sov ju jag i skolan också. menmen, jag vill inte sova iaf..

jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag saknar dig så mkt ..

mysigare

inatt så sov jag hos jenny, och jag plockade jätte mkt i hennes lägenhet och den är så himla mysig, fast den kommer bli ännu mysigare när allt är klart :D .  nu så sitter jag i skolan, jag kom i tid idag tack vare jenny. fast jag har sovit i soffan i klassrummet ända till nu typ, så har inte jobbat med något. men det är pga huvudvärk och ont i magen.. men nu har jag en lektion kvar så den ska jag va med på iaf. sen blire väl ut på stan med jenny och emma, sen blire hem till mig en stund & sen till jenny såklart..


jag blir galen, jag saknar dig så

2 minuter från mig

nu är jag hemma, ska snart gå bort till jenny :) . moa jenny & hilda (moas hund som jag ska sno ) är här. haha så nu ska jag bara byta om och packa ner dvdn och lite filmer så blire bort till jenny, så jävla gött att hon bor så nära mig nu, hon bor ca 2 minuter från mig.. blir väl va där mkt tills jenny blir trött på mig hahaha, fast det tror jag inte :D . men nu ska jag gå :)


det känns så himla bra när jag är i din närhet, men det känns så himla fel.. du är speciell


titta



titta vad jag har fått helt gratis av mina underbara grannar :) . bäst är dom .

som förr igen

hallå :) . jag har ingen aning om vad jag ska skriva, men man måste väl uppdatera ändå. igår då, så åkte jag bort, och nu är jag hemma igen, men ska åka bort igen.. och kommer hem imorgon, men vad gör alla denna lördag? . jag är sugen på att festa, men de blire inge med. imorgon kommer älskade moa hem, och vi ska till jenny och mysa i hennes nya lägenhet :)  menmen, jag skriver väl mer imorgon. för idag blire inge mer. pusspuss.

det som skrämmer mig är att jag vet att allt kommer bli som förr igen, & det klarar jag inte ..

fattar inte ens varför jag skriver det här

Förökte gå, men mitt hjärta sa nej. kan inte förstå att det tog så långt tid att inse. men äntligen har jag insett  att jag kan och vill leva utan dig. Jag trodde aldrig att ett liv utan dig skulle vara så underbart, och även om det va du som va elak ungefär jämt så var det jag som grät jämt och bad om att du skulle förlåta mig, för saker jag inte ens gjort och jag inser hur patetiskt det va, vem vill gråta för dig?.. Men jag är glad,  man ska inte kan ha en kille som skrämmer en, som är otrogen 24/7.. haha jag fatttar inte ens varför jag skriver det här. men allt känns så himla underbart..så mycket som jag har insett när du försvann, jag började acceptera mer saker, jag är fri, fri från dig och ditt fruktansvärda beteende. Underbart.. Nu kanske folk tror att jag skriver såhär för att jag är ledsen eller saknar han, men så är det inte. jag vill bara att alla ska veta hur bra jag mår utan det skit förhållandet. och jo, fuck allt som va "bra".


s-s-stiiine


jag bestämde mig för att sova

nu är skolan äntligen slut, hade bara 3 lektioner men jag sov på 2. vi fick inte använda datornerna idag pga att så många har blivit stulna, och utan dator är jag nästan handikappad. jag hade ingenting att göra för allt fanns på datorn, så jag bestämde mig för att sova..

och jag tänker tala om för er att jag är riktigt trött på det här j*vla vädret, jag som har varit så glad att snön är borta så kommer den tillbaka idag och det kommer ju inte små mängder heller, utan det är ju en storm ute, jag såg ingenting när jag gick hem från bussen förut. usch på det.

nu blire nog hoppa in i duschen för jag fryser alldeles för mycket, jag hade kanske på mig lite för lite kläder idag, men jag vägrade ta på mig något annat, jag vill inte ha snö :( .

jag får väl stå ut

kl är 07:10, och vad gör jag vaken nu?, jo min yngsta lillebror fyller 8 år så vi har varit och sjungit för han osv, skulle vara gött att gå och lägga sig igen, men då är jag ju riktigt dum. nu när jag ändå är vaken så får jag väl gå till skolan, egentligen orkar jag inte, jag vill sova. men men, jag har inte många lektioner. så jag får väl stå ut.

Såhär hade ...

Såhär hade min lillebror sagt till mamma idag.
- Stine hon bara köper och köper skor hela tiden, men hon använder dom ju inte, dom bara står där.


HAHA rätt söt sådär. stackars mig som inte fick träffa bobby idag, jag som avgudar han. jag lovar att jag skulle döda för att han skulle få fixa mitt hår, och snygg är han ju också. åhhh, stackars mig. massa som jag känner både träffade han och såg han. men inte jag..

mitt favorit ställe

nu är jag hemma från stan igen, jag och mormor gick runt i timmar, jag fick byta skorna som tur va, sen köpte vi geleinlägg till dom och en spray som ska ta bort vatten fläckar och smuts eftersom man inte kan trätta dom med vatten. sen så käkade vi på kebabhouse mitt favorit ställe, och så gick vi runt o massa affären & så fixade jag legg så det lär komma om 2 veckor, perfekt till min födelsedag :) . nu så ska jag hjälpa mamma att städa för min lillebror fyller år imorgon.

jag kan inte sluta tänka på dig, och det är inte bra..

dom va allt lite små

kom inte iväg till skolan idag, kännde att jag hade ont i halsen osv.. fast nu ångrar jag mig lite.. nu ska jag iväg och byta skorna till en större storlek, jag kännde idag när jag satte på mig dom att dom va allt lite små. så nu ska jag och mormor iväg och byta dom, hoppas bara att jag får det.. men jag skriver mer sen..

jo jag tycker verkligen att alla ska bli medlem här http://gratisgratis.nu/?t=373 . jag har redan 2374 poäng efter 2 dagar, och kan snart beställa hem en trisslott, det är inte så mkt. men det är ngt iallfall. det är väldigt lätt att få poäng, så den sidan rekomenterar jag starkt :)

En Shopaholics bekännelser

kom precis hem från bion, det blev inte kenny starfighter, utan det blev en shopaholics bekännelser :D . den va väl ganska okej, blev lite små långtråkig ibland och jag hade lite svårt för att sitta still och va välldigt trött och jag hade ont i fötterna. stackars mig eller hur.. nu ska jag gå och kolla lite på tv med mammi, sen blir det nog ett bad för min del. sen ropar sängen välldigt högt efter mig. så det här blir nog det sista jag skriver ikväll. Godnatt :)

klart det va skorna

jag kom precis hem från stan igen, och gissa vad jag köpte där.? , JO klart det va skorna som jag skrev om i förra inlägget, jag är lycklig. dom är bara MINA !




dom va rosa

hallå :) , idag så har jag bara haft 2 lektioner, skönt. sen när dom va slut gick jag och jenny ner till stan, jag köpte träningsskor och en klänning, den va jätte söt så jag va tvungen att ha den. sen såg jag 2 par skor som jag bara måste ha, dom va rosa.. och billiga, 500 kr för ett par. och jag måste bara ha dom, får tjata lite på mamma :) .  jag lägger upp bild på dom här under :) , snart ska jag ner till stan igen  & ska på möte, tråkigt.. efter det blir det hem IGEN, och sen ner till stan för att gå på bio med moa och daniel. blir säkert kul. vi ska se kenny starfighter eller vad den heter, inte direkt min smak av film men moa fick bestämma, haha björn är ju med så det är väl ett + . menmen , nu ska jag ta mig ngt att äta.

åh jag saknar dig..






andra avenyn

hallå :) . idag va jag ledig så jag sov ända till kl 4 då linn ringde och väkte mig :) . och nu har jag ingenting att göra förutom att jag ska titta på andra avenyn, sen får jag väl hitta på ngt roligare. om det finns något att göra. imorgon börjar jag kl 9 och har 2 lektioner sen har jag möte på skolan, sen slutar jag för dagen, det är rätt skönt..


<33


gratis gratis

Jag hittade en sida som är väl typ som gratismakeup osv, men det verkar vara enklare att få poäng, så ni kan väl testa ni som känner för det :) http://gratisgratis.nu/?t=373

har jag missat ballar av stål?

sitter och kollat på satc nu, haha. har nästan precis vaknat, eller har sett på ballar av stål. vaknade precis kl 10 och skrek vad är klockan, har jag missat ballar av stål? . jag blev helt förtvivlad, men när jagsatte på tv såg jag att jag inte hade missat det. jag ska nog lägga mig och sova snart igen, om jag lyckas med det. godnatt iaf.


RYMDE :O

sitter fortfarande i skolan, är rätt trött nu. somnade ju vid halv 6 inatt, haha jag nördade zoo tycoon, för er som inte vet vad det är så är det ett spel som går ut på att man ska bygga ett zoo, och igår så hade jag olika djur, tex dinosarier. Och dom RYMDE :O . haha det va rätt kul, jag fick söva dom och grejer, sen fick alla mina djur barn hela tiden :O kåta as. haha. men nu ska jag jobba vidare med det jag gör, så jag slipper det här. usch på handel. det är så himla tråkigt och jag ångrar verkligen att jag gjorde det valet.. men det ska bli en ändring på det.

yes, jag har ändrat mig. det tog inte lång tid, det blir av den 18 april ändå. jag behövde bara komma ut bland folk för att bli glad igen och komma på att jag va dum nog som ens tvekade. men nu har jag och jenny planerat lite om vilka jag ska säga till. folk borde väl egentligen fatta vad det handlar om.. men jag tänker inte berätta ändå. då blire kaos.

ska bli kul :)

sitter i skolan och pratar med jenny om fredagen, hahaha. fan va kul det va. jag och jenny, ska fixa ihop massa bilder och sätta upp i en monter eller vad det heter. ska bli kul :) . jag kanske inte har skrivit det här, men jag har tvekat på om det inte ska bli något den 18 april, känns som om många kommer svika, för att allt folk inte kommer gå ihop, men jag hoppas att jag ångrar mig och allt blir bättre :) . nej men nu ska jag ta rast.


baby, jag tycker om dig så otroligt mycket, du har tagit mitt hjärta <3

Underbara minnen


känslor..

fan alltså, jag är så jävla trött på att känna såhär, jag måste få ut alla känslor på ngt sätt men jag vet ju inte ens hur. jag är så jävla arg och så jävla ledsen.. och jag saknar alldeles för många, alla minnen, fan..



Jag saknar dig sara, även om vi ses nästan varje dag, jag saknar att få skratta så jag får ont i magen, jag saknar din humor, och jag saknar alla sjuka saker vi alltid gjorde tillsammans, jag saknar helt enkelt att ha dig vid min sida.
och du, glöm aldrig att jag alltid kommer älska dig, du är fortfarande en av mina bästa vänner. <3

och jag saknar sommaren 08, även om det hände mycket dumt, så saknar jag faktiskt det mesta.

shit jag blir helt tokig, tänk om man kunde spola tillbaka tiden, då skulle jag ha tagit mer vara på den..

<3


du får inte glömma att ringa

klockan är mkt och jag borde egentligen sova ganska snart, men jag ska spela lite först. kommer väl bli att jag sitter uppe hela natten hahaha & jag ska upp halv 8 imorgon. blä på det.. imorgon blire kanske träffa A, får hoppas att det blir så den här gången då. dummer du får inte glömma att ringa nu <3.

att dom som stog en närmast kunde svika på ett sånt sätt, det gör mig så himla ledsen.. ingen ide att fråga vem det är, personen kan ta reda på det på ett annat sätt... men jag är besviken, så himla besviken .

beck

söndag igen, känns som om veckorna går välldigt fort. snart är det redan april :O . idag så sov jag till typ 2, sen kom moa hit och vi har kollat på massa filmer, just nu kollat vi på arthur och minimojerna tror det stavas så. tredje gången för mig, älskar den filmen haha. nu så såg jag att klockan är 9 och beck blir det nu. så vi måste skynda ut till vardagsrummet. skriver sen..

när hans kompisar säger att det är dags att ge upp, så kanske man ska lyssna?

såhär blev håret




Jag har tråkigt

Tio första ! :
1. Första bästa kompis: Hanna tror jag.
2. Första bil:  har ingen bil
3. Första kärlek: Alexander
4. Första husdjur: Linus och emma,  linus har jag fortfarande kvar :)
5. Första semester:  Cypern va första utomlandsresan
6. Första jobb: Sommarjobb på ett dagis
7. Första köpta skiva: vet inte
8. Första riktiga kärlek: Alexander
9. Första piercing: Läppen
10. Första konsert: Britney spears

Nio senaste ! :
1. Alkoholdrycken: öl
2. Filmen du såg:  transformers
3. Ringda telefonsamtal: mamma
4. Bubbelbadet: längesen
5. Spelade cd:  vet inte
6. Kyss: haha hemlis
7. Gången du grät:  igår tror jag haha :P
8. Måltiden:  köttfärssås och spagetti
9. Skratt: nyss typ

Åtta har du någonsin ! :
1. Dejtat en av dina bästa kompisar: dejtar inte
2. Blivit arresterad: ja
3. Blivit kär vid första ögonkastet: ja & vi blev tsm samma dag
4. Fastnat med blicken i någons urringning: Nej, tror jag inte :P
5. Sagt att du älskar någon utan att mena det:  ja
6. Haft ett one night stand: ja
7. Busringt till någon: haha ja
8. Trillat omkull så någon ser dig: haha ja

Sju ja eller nej ! :
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar: Ja.
2. Kysst någon av samma kön: Ja.
3. Haft sex med fler än fem personer: Ja
4. Testat droger: ja
5. Sökt till en dokusåpa: nej
6. Gjort något olagligt: Ja.
7. Spelat ett instrument: Nej

Sex saker jag gjort idag !:
1. Åkt bil
2. kollat på tv
3. sovit 
4. ätit mat
5. suttit i soffan
6. inget mer

Fem favoritsaker utan inbördes ordning !:

1. familjen
2.  vännerna
3. FILM
4. musik
5. dator

Fyra personer du kan berätta allt för !:

1. Moa
2. Linn
3. Mamma
4. Jenny

ramlade flera gånger

igår så vaknade jag vid 2 tiden, duschade och packade sen åkte jag ner till stan fixade det  jag skulle sen åkte jag hem till moa, där hon och jenny va.. vi satt där ett tag sen åkte vi och hämtade lite mer saker, sen hem till moa igen, vi drack lite & sminkade oss. sen gick vi ner till stan för att ta bussen till kil. när vi kom till kil så fick vi skjus till festen som va där, och det va säkert 150 pers där eller ngt, va rätt så kul, välldigt många som jag kännde va där och det hade jag inte förväntat mig. när det va dags att gå så fick vi gå hela vägen därifrån och det tog lite för länge tycker jag, jag har så ont i mina fötter nu,och vi ska inte prata om hur ont jag har i mina knän, jag ramlade självklart flera gånger så nu har jag sår på knäna. stackars mig. sen så hände det väl inte så mycket mer, jag somnade typ.

idag så har jag bara legat hemma hela dagen och har inte planerat att göra något annat, blir nog se nån film och ska nog ner och köpa chips och grejer. jag vill  göra ngt kul men jag orkar faktiskt inte..

nu är det inte länge kvar, och jag kommer förhoppningsvis ha fruktansvärt kul.. måste bara planera mkt mkt mer.. och det är inte ens en månad kvar tills jag blir 18, gud jag längtar inte ens haha. eller jo lite kanske :)


Ledig imorgon

så nu är jag hemma, mitt hår blev nice jag är nöjd. nu är det inte långt ifrån färgen som jag strävar efter, blir lite silvershampoo och sånt :) gött att jag är ledig imorgon då, men nu är jag hur trött som helst och ska gå och lägga mig, måste vila upp mig så jag är pigg imorgon :)  Godnatt :)

världens lataste

jag är trött, linn och moa har precis gått. vi skulle kolla på beck men jag somnade sen kollade vi på lejonkungen 2. nu sitter jag och väntar på att grannen ska ringa så jag kan gå ner och göra massa massa slingor i mit hår, hoppas jag blir blond nu, jag vill ju va blond nu och inte se ut som en lussekatt.. haha gud vad trött jag är, ska nog lägga mig och läsa lite i soffan, eller jag ligger redan i soffan så får bara hämta boken, men det är rätt jobbigt. just nu är jag världens lataste människa :) menmen skriver väl mer sen när jag är klar och förhoppningsvis BLOND :D

gud vad jag saknar dig sötnos


kär

jag är kär

myspys

sitter hos linn nu :) . ska iväg och fika med pia snart, sen blire träffa linn igen. och säkert moa :) . idag kom jag till skolan igen, fast 10 min försent idag igen haha. och imorgon är jag ledig, rätt gött de :) och imorgon blire myspys eller hur brudar :D sen så vill jag träffa dig imorgon ..


americas next topmodel 12 ;)

gud jag är jätte trött, känns som om jag har varit i farten hela dagen idag, är aldrig såhär trött annars.. menmen idag har jag iaf bakat kärleksmums/mockarutor. har inte smakat på dom än dock, år lite för mkt smet kanske. men nu ska jag stänga av datorn och sätta mig i soffan med mammi och kolla på americas next topmodel 12 , de ni :) . imorgon åker mammi till norge :( ..


Godnatt folk :) <33

BARA MINA <3

gissa om jag är glad, jag kom precis hem från stan, fick gå själv tyvärr för alla va upptagna med ngt annat men det gick bra :) haha låter som om jag är ett miffo eller ngt. men iallafall, jag hade bråttom ner till stan, jag skulle köpa jacka och skor, och det fanns bara en kvar av min stolek på varje så jag va ganska stressad men jag hade så fruktansvärt tur och det va verkligen min dag idag :) men nu är dom mina iallafall, mina älsklingar <33, blev även leggins och solglajjor.




NU ÄR DOM ÄNTLIGEN BARA MINA <33333333





özz nûjen

hallå :) . idag kom jag upp till skolan, kom dock 10 min försent men jag kom dit iallfall, hade 2 lektioner sen åkte vi till universitetet, det är wettergren dagen idag eller vad dom kallar det så vi skulle dit och kolla på olika saker, vid 1 tiden så skulle özz nûjen prata om saker, och det va väldigt kul faktiskt, han är välldigt smart :) . nu så sitter jag hemma och väntar på att mamma ska komma hem. blir nog träna lite idag också :) . annars så vet jag inte vad som händer :)


Tycker om dig för mkt .

massagestol

hallå :) , blev inte skola idag heller, dumma mig. men imorgon ska jag dit. jag har inte skrivit idag pga att linn och moa ville ha ner mig till stan så fort som möjligt och jag låg i sängen när dom skrev. så blev att klä på mig och dra på mig lite smink sen åkte jag. jag köpte present till moa som fyller år idag, hon fick smink :) . sen gick vi och kollade efter skor till mig. blir att köpa imorgon. och sen åkte jag och linn  till bergvik och kollade runt lite och nu sitter jag här i linns fåtölj och kollat på den rätte för rosing och blir masserad av en massagestol som dom köpt och fy fan va underbart, jag har nog suttit här i 1½ timme tror jag :) snart blir det hem och då ska jag fixa linns blogg efter det ska jag läsa sen sova :).

kanske skriver mer senare :)

jag saknar dig sötnos

Jag är så himla trött på killar !!

Gud, jag måste bara få skriva av mig lite här. ingen som behöver läsa om ni inte vill..

Men jag är så himla trött på killar. ni tror hela tiden att ni ska få bestämma över era tjejer, vilka dom ska få prata med, vad som ska ha på sig och inte, och man får inte göra så ,eller så. nu säger jag inte att alla killar är sånna, för det är dom verkligen inte, jag vet många killar som är helt normala & inte bestämmer ett skit över sina tjejer, och dom är bra killar. okej tjejer kan vara likadana, men ska jag vara ärlig är killarna värre. till och med när ett förhållande är slut så tror dom att dom ska kunna bestämma över sitt ex. det är heeeeelt helt fel, därför frågar jag. vilka i Helvete tror ni att ni är? Och när ett förhållande tar slut och tjejen hittar en ny, då är hon en hora, om ni inte vet vad en hora är så är det en sån som tar betalt för sex och jag tror inte att era ex gör det.. istället för att yttra er så håll tyst..

jag kan faktiskt erkänna också, jag har inte varit helt snäll mot mina ex heller, men det finns en stor anledning till det, dom har behandlat mig illa, jag har ständigt fått höra skällsord och andra saker. men när dom har ångrat sig och kryper tillbaka och ber om ursäkt har jag tagit emot den ursäkten och hoppats på att allt ska bli bra igen, men nej verkligen inte, efter nån vecka, så är allt ett rent helvete igen. tillslut har jag tröttnat och istället för att bli ledsen så skriker jag.. men jag har insett nu vad idiotiskt det är att göra så, det är bättre att vara helt tyst så skadar man inte nån. tar det slut så är det slut, och det ska förbli så. jag har haft 2 riktiga förhållanden som höll ganska länge, ett va från och till i 2 år, och det andra i ca 1½ år,  men i båda förhållandena så gjorde vi slut, blev tsm och gjorde slut åter och åter igen. och nu har jag verkligen lärt mig efter alldeles för länge att, när man gör slut. så ska det förbli så..

nu har jag väl tjatat lite för mkt, och nästan glömt allt vad jag har skrivit, men jag hoppas att ni förstår vad jag menar med allt det här. jag är trött riktigt trött.

Ett måste i garderoben





Tyvärr så kan jag inte beställa hem dessa än, eftersom jag lever på studiebidraget som är så fruktansvärt dåligt. men jag fyller ju år snart och då kanske dessa blir mina, om inte så köper jag dom då :) kanske ska skaffa mig ett jobb, fast när jag tänker efter, så nej det ska jag nog inte. jag klarar inte av det än . haha.

Ballar av stål

HAHAHA, ja jag kommer precis från tv:n och har precis kollat på det nya programmet, ballar av stål. jag måste säga att jag skrattade hela programmet, vilka härliga typer det finns alltså. speciellt han som retade upp fotbolls supportrar Han vann också, gud jag har kollat på det klippet typ 4 gånger nu & det är lika kul varje gång. Klippet har ni här

Nu ska jag Lägga mig och läsa vidare i boken, den är allt för underbar. och imorgon fyller bästa moa år :) . ska ner till stan och leta efter present till henne, men vad jag ska köpa har jag ingen aning om, kommer säkert gå runt i stan i timmar och leta, jag är dålig på sånt tyvärr.

tänkte även göra om min design rätt så snart, vet inte vilken färg än. ge mig lite tips :)

Godnatt

hela dagarna i sängen

jag kom aldrig till skolan idag, känner mig helt hängig, jag har inte gått upp från sängen än. men hur ofta gör jag det, jag spenderar nästan hela dagarna i sängen varje dag, förutom när jag är i skolan och på helger. det börjar bli ganska långtråkigt faktiskt. haha, men det blir väl vad man gör de till. nu ska jag läsa, och vill gärna slänga in datorn i väggen. nån som ger mig en ny då?

gud, jag är så trött på dig.

Äkta kärlek



Idag fick jag mina älsklingar, så nu ska jag lägga mig och läsa & drömma mig bort :) <3

<3


med baby

blir snart sova, är rätt trött efter helgen. och har inte ngt speciellt vettigt att skriva. men nu blire film och mys med baby :) <3


söndag

söndag usch, jag hatar söndagar... gårdagen va rätt lyckad ibland, man kunde ha haft roligare faktiskt.. är rätt så trött idag, och kommer väl bara ligga i sängen och kolla på film, eller ska iväg och hämta mina böcker nu snart faktiskt, ska läsa lite, jag håller ju på att bli tokig. men men, jag orkar inte skriva mer, gör det sen ist. <333

lämnar du allt


lördag och det innebär utgång

hallå, idag är det lördag och det innnebär utgång för mig och moa. snart ska jag iväg och handla in lite små saker :D. och sen blire hem till moa och där blire fixa iordning sig. sen ut :), vet inte vart vi tar vägen, men ni som har mitt nr kan ju ringa.

jag har aldrig sett nån sötare. ge mig dig

du är mitt största misstag

Precis kommit hem, bion va as bra asså, hade inte förväntat mig att den skulle vara så bra, men den va en riktig 10a. vi gick iaf på män som hatar kvinnor, och alla verkligen alla borde se den :D . när bion va slut runt 12 så åkte jag och jenny till väse och gick hem till nord där nord och nilla va + två tjejer, sen skulle vi ta bussen halv 2 hem, men missade den pga nilla haha, så då gick vi hem till johan och där va lite folk, så vi tog iallafall bussen hem halv 3, och jag fick gå heeelt själv hem från stan, stackars mig..

när jag tänker på dig så vill jag helst gråta, men då tänker jag istället på hur många gånger du gjort mig illa, hur många gånger du kallat mig hora osv, och då kommer jag på hur mycket jag egentligen hatar dig, och jag blir äcklad av dig. du har förstört alltdeles för mycket för mig och jag önskar att jag kunde ta tillbaka det året. vad mycke annat jag kunde ha gjort och så mycket kul jag har missat på grund av dig, och du försöker såra mig gång på gång, och du har lyckats, men du ska egentligen bara veta vad jag har gjort bakom din rygg när allt va som "bäst" mellan oss..och herregud vad glad jag är att du inte längre finns i mitt liv. du är mitt största misstag.

jag hatar dig

jag är så trött på dina jävla lögner, du säger att allt det jag hör inte är sant, men jag vet att det är så. jag kommer på dig. jag får reda på hur allt ligger till, och vet du vad. du är falsk, jag hatar dig och du är äcklig.. jag tänker inte längre bry mig om dig, jag ska lyssna på alla andra nu, du är inte bra för mig.. du har förstört alldeles för mkt. jag hatar dig, och jo..

Du va ett misstag!!

idiot

förlåt om jag inte har skrivit på länge men allt har varit lite små jobbigt nu, eller rent ut sagt åt helvete. men jag har iallafall insett nu att du är en idiot. och hon är en hora. inget mer om det, för nu ska jag lägga mig och se på film. blir kanske bio ikväll :)

jag är på jätte dåligt humör

kom till skolan för ungefär en timme sen, hade egentligen inte ork till att gå hit idag, men jag bestämde mig för att gå hit ändå, men just nu ångrar jag mig bara, jag är på jätte dåligt humör mina ögon känns helt konstiga och jag är hungrig..  efter skolan ska jag kolla efter skor och shorts så jag kan ha när jag tränar.

imorgon blir det träning igen, du får inte banga nu moa :D . och vid 4 tiden ska jag på möte, tråååkigt. jag är lite små trött på möten just nu..  när det är slut ska jag hem och städa lite sen ska jag nog gå ut och gå, idag är det ju så himla fint väder, om snön bara kunde försvinna nu. jag vill ha sommar. men säg nån som inte vill det :)

jag ska försöka..

tränade

dagen har varit super bra tills typ nyss. kom i tid i skolan idag hade bara 2 lektioner, vi kollade på romeo och julia fett bra, synd bara att den slutade så himla dåligt. efter skolan så åkte jag och moa hem till henne och vilade lite, sen gick vi till friskis och tränade. och det känndes så grymt bra asså. är super stolt över mig själv. nu så sitter jag och kollar på den rätte för rosing, det är välldigt roligt. hugo är så söt :D . när det är slut blir det andra avenyn och sen sova, jag är så himla trött :)


jag orkar inte

jag är den lykligaste männinskan på jorden

nu tänker jag berätta för er att jag är den lykligaste männinskan på jorden, när jag läste emmelies blogg så såg jag att min favorit film hade kommit ut som en 2 . och det är Green Street Hooligans, jag dör för den filmen & jag förväntar mig inte att 2an ska vara lika bra, men jag hoppas att den är väldigt bra iallafall.

och jag är stolt över mig själv, jag kom iväg och tränade, trampade på maskinen i ca 1 timme, och det är mkt för mig just nu, eftersom jag är så himla lat, men nu ska jag ta mig något litet att äta och sen se på filmen <33


Psykologi

det va skönt att komma hem, jag blev så arg på sista lektionen men allt ordnade sig tillslut tror jag, vi håller på att välja vilka kurser vi ska ta i tvåan, jag har valt psykologi och hotellkunskap, hoppas jag slipper välja mer. jag längtar tills jag ska få börja med psykologin det ska bli så himla roligt. 

nu ska jag se på DH om det har kommit ut som jag verkligen hoppas på. annars måste jag strypa någon, sen går jag bort till mormor och tränar på maskinen :) . imorgon blire Gym :D


bestämt mig för att komma ikapp

nu har jag bara två lektioner kvar sen slutar jag för dagen, gud va skönt det känns, och jag har gjort klart massor i svenskan också det känns ännu bättre. jag ska ta med mig matteboken hem och göra lite hemma eftersom jag inte jobbat med matte på ett bra tag och jag vill göra prov så jag slipper det. nu har jag vekligen bestämt mig för att komma ikapp.

jag tänkte se på film ikväll (som vanligt) men jag hittar ingen bra, det känns som om jag har sett alla filmer redan, men finns det nån som kan tipsa om en bra film så säg släg iväg en kommentar :)

nu ska jag jobba vidare Hörs :D

Godmorgon

godmorgon, nu så sitter jag i skolan. jag kom upp i tid imorse jag hann tillochmed äta frukost som jag aldrig hinner annars. visst är jag duktig. fast lite trött är jag nog, efter skolan så ska jag gå hem till mormor och träna lite på en maskin hon har, sen ska jag nog gå ut och gå en sväng.

imorgon ska jag träna med moa, jag måste verkligen komma iväg och göra det, inte bara komma på en ursäkt för att jag inte orkar.. haha.  men nu ska jag forstätta med skolarbete. det är inte långt kvar till sommar lovet nu så jag måste ligga i . hörs sen .

dumma mig

shit jag har inte somnat än, har pratat med moa i telefon i typ över en timme kanske 2. men nu har vi lagt på för nu blir det väl sovdags. jag som ska upp till skolan nu snart, jag har iallafall gjort lite skolarbete och jag är stolt över mig själv men ändå arg för att jag inte gjort det tidigare för det va ju så enkelt och jag gjorde det på mindre än 10 min. dumma mig.
men nu ska jag lägga mig och sova i min ensamhet. så hörs vi lite senare <33

jag tappade hoppet om ett liv när du lämnade mig

<3


skolan imorgon

sitter i sängen nu och ser på film, det är nog den sjätte filmen för dagen. om inte mer. börjar bli små trött och funderar på att sova snart, ska ju upp till skolan imorgon , dryyygt. men jag måste. helgen har varit riktigt dryg har bara kollat film hela tiden, och det blir rätt tråkigt efter ett tag. spelade lite playstation också, men slutade för jag blev så arg. 

nu blire nog stänga ner datorn iaf. godnatt <3

My Heritage



nja jag tycker inte vi är speciellt lika, vad tycker ni ?

om jag ens orkar

allt känns bara helt jävla jobbigt just nu. vet inte vad jag ska tro, om jag ens orkar längre.. du skulle ändå inte bry dig...
ne nu blir sluta deppa och dra på en film. har legat i sängen hela dagen idag och kollat på film så får väl fortsätta med det :/

Bilder från bodaborg :D







Första gången jag skrek

nu är jag själv igen moa linn & jenny gick precis. och vi kolla The Texas Chainsaw Massacre, och fy fan jag skvatt till så många gånger och jag skrek, det va första gången jag skrek när jag kollade film asså. hel sjuk va filmen och det sjukaste är att den är verklighetsbaserad, det är lite skrämmande. men nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på favoriten Twilight med bra kvalite för en gångs skull <3.

Jag saknar dig, jag är så himla rädd för att förlora dig till nån annan det är därför jag alltid blir så sur över saker som kommer ivägen ibland, istället för att gråta så skriker jag och blir arg. kanske är för att jag inte vill visa mig svag. men det är ngt jag har börjat med istället för att gråta, det är inte bra det vet jag, men jag vill inte visa att jag är svag när det gäller vissa saker, du vet att jag älskar dig det kan ingen ta ifrån mig. & jag skulle kunna göra nästan vad som helst för dig <3

nej nu blev det för mycket, ska kanske göra lite skolarbete nu när jag ändå är pigg också. jaja skriver kanske senare, annars Godnatt <33

Gracie

just nu sitter jag och kollar på film med jenny, Gracie hette den, handlar om en tjej som vill ta sin brors plats i fotbollslaget när han dör, men alla skrattar när hon berättar om det, och mer har jag inte hunnit sett, men den verkar bra faktiskt. idag så har vi kollat på cinderella man, den va sådär inte min typ av filmer, och så såg vi en av mina favoriter Fight club. och jag har gjort ett halsband som jag blev sådär nöjd med och så har vi städat mitt rum. men nu ska jag kolla vidare på filmen...


saknar dig redan <33


Överaskning för en speciell person

Sitter på sista lektionen för dagen nu, slutar om 35 min. Då blir det hem med jenny och kolla på Cinderella man tror jag den hette och så ska jag göra lite halsband osv. sen ska jag prata lite med mamma om en små hemlig grej, ska bli en överaskning för en speciell person. nu får ni fundera på vad det kan vara. jag hoppas iallafall att det blir av.

i min gosiga soffa

Godmorgon, nu så sitter jag i skolan och har näthandel tror jag. har bara 2-3 lektioner kvar idag. efter skolan ska jag nog direkt hem och se på film i min gosiga soffa. sen ska jag göra lite skolarbete, eller jag ska försöka iallafall. blir oftast så att jag aldrig gör det, det är så jobbigt att ta tag i vissa saker haha. snart så får jag en ny dator också, får hoppas att jag får min rosa dell dator. har haft dell så länge jag kan minnas så jag vill inte byta till nån annan dator som kanske suger.

men nu ska jag göra ngt vettigt av den här lektionen så jag inte ligger efter så himla mycket. Skriver säkert sen.


Saknar dig redan

Cupcakes

ÄNTLIGEN är jag klar med cupcakesen, har hållt på i ca 3 timmar, men det va verkligen värt det. som blev riktigt goda. ska spara till linn, moa & jenny tills imorgon :). nu ska jag strax åka till C, ska byta kläder och sånt först så ska jag cykla. tråkigt och kallt, men bra med motion..






Bilderna är dåliga pga min dumma mobil som suger ..
nu blire stänga av datorn. godnatt <33

Dumma mage

Torsdag, veckan är snart slut. igår åkte jag som sagt till C, va mkt mys & så sov jag där. blir väl samma idag hoppas jag. blev ingen skola för mig idag pga min dumma mage som har ont hela tiden. men imorgon ska jag dit iallafall.

va på möte idag igen, 3 mötet denna vecka, men det gick bra. när mötet va slut så åkte jag & mammi till en affär och hon köpte lite grejer till sig och jag fick en bra ide som jag ska försöka mig på. men det förblir en liten hemlis. när vi va klara där åkte vi till en annan affär och köpte pärlgrejer till mig för över 300, trodde inte det skulle bli så dyrt men det blev det, och jag är jätte nöjd över allt jag fick, sen åkte vi och handlade lite mat och saker så jag kan göra cupcakes som jag ska göra nu när jag skrivit klart och det har jag gjort typ nu.

Baby, jag kan inte sluta älska, du är den jag vill leva med.
Jag hoppas du känner samma sak, och jag tänker kämpa för oss.. <3


Kärlek till tusen <333



Om jag ska köpa dom här, kärlek till tusen <333

jag ska inte ta bort min blogg

nej jag ska inte ta bort min blogg och inget annat av det jag skrev i inlägget innan, jag va arg och ledsen och så trött på min dator. men nu är allt super bra igen, sitter hemma i soffan med jenny nu, har precis gjort sockerkaka och håller på att baka bröd nu. sen blir det baka något mer, är på bakhumör idag hah. 

senare ikväll blire möta C i stan, och sen hem till han och kolla film. imorgon blir det skola, första dan efter lovet för mig. har varit lite små dålig så har inte orkat gå dit faktiskt. och helgen närmar sig och det blir faktiskt en vit helg som folk kallar det. alltså en nykter helg. ska nog bli så tills vi ska fira moa som fyller år 17 mars.

och snart ska jag åka till norge, hon som jag ska jobba hos i sommar fyller 40 så jag och mamma ska dit och fira henne, och har jag tur får jag jobba lite också :D. men nu ska jag fortsätta baka.   pusspuss <3

Ta bort

just nu är jag trött på det mesta.. jag vill bara lämnas ifred, jag kommer antagligen ta bort min blogg inom några dagar, och ta bort min msn, bdb och allt. kommer även att stänga av min mobil. så ingen får tag i mig..

fel..

jag förstår inte vad jag gjort för fel.
jag vet bara att det känns så jobbigt..

Fikade

gött att va ledig idag, fast jag fick inte sova så länge, hade möte kl 11, sen gick jag och mamma runt lite på stan, köpte nagellack och skor och lite annat :) sen gick vi och fikade sen åkte jag hem och har suttit i soffan typ hela tiden. nu ska jag kolla på HSM3 :)  haha. 


jag vet att det är fel. men jag kan inte sluta.

somnade nästan direkt

Igår blev det att jag moa och jenny åkte till kil till bj, i början va allt lite små drygt. men det blev roligare senare. jag åkte hem vid 1 idag, och somnade nästan direkt  när jag kom hem, och har sovit till typ nu, stackars jenny som har suttit här, fast film har hon väl kollat på. nu ska jag kolla film är det tänkt. vilken vet jag inte än, men det märks..

imorgon är det studiedag skönt, men på tisdag börjar skolan igen. :( om en månad är det äntligen april wie :D

varför vill du inte ha samma sak av mig som jag vill ha av dig,
jag försöker ta ditt nej, men jag tror fortfarande att du har fel.
men det beror nog på att det är jag som vill ha mer..

RSS 2.0