vakna

Hallå där i lådan, typ? Jag vaknade nyss till liv. Jag och linn va ju nere i stan kollade på allt möjligt sen käkade vi och när vi kom hem blev båda sjukt trötta och somnade! Men nu är vi vakna och pigga ! Tror vi ska fixa något att äta men först blir det en cigg & kolla om jag blivit rödare elr brunare! haha hela kroppen bränns.

Julklapp!

Kära mamma detta önskar jag mig i julklapp!





Kuddfodral <3


inte vänta!


Eclipse Movie and New Moon

Jag kan inte vänta!


aldrig hända igen.

Självklart har jag inte färgat håret svart! det kommer aldrig hända igen.

inatt så sov jag ju hos linn, jätte mysigt. vi låg väl vakna till 5 och pratade, eller jag pratare rättare sagt. hörde bara hur hon blev tröttare och tröttare och tillslut somnade hon och jag var pigg som en dag! men somnade tillslut.

Sitter i skolan nu då, kom hit vid 9 tiden. känns bra att jag kom i tid även om jag somnade så sent. Idag slutar jag vid 11 så då ska jag gå och sola solarium, måste bli brun, är ju så äckligt blek iaf när jag står brevid linn haha! Vid halv 4 tiden ska vi träna! Efter det blir det nog en tur på stan.

Jag har även bestämt mig för att flytta hem, det finns många olika anledningar men största anledningen är ju pengar. Eftersom jag inte har något jobb så lever jag på endast 1050 i månaden och det ska räcka till mat och ja allt annat jag vill ha.. men det gör ju inte det. Men nu har jag fått lära mig lite, och vet hur det kommer funka i framtiden, jag kommer inte att flytta till eget förens jag har ett jobb så jag kan klara mig!

jag har färgat håret

SVART!
köpte även linns hårfärängning, börjar dock ångra mig lite!!
gjorde jag ett misstag?



sova där

Ligger hemma hos mamma fortfarande och kollar på tv.. Ska snart över till Therese och hämta lite saker och så :) Sen ska jag till Linn och sova där, har blivit att jag gör det ofta nu, men det är så mysigt så! Båda 2 slipper va själva:)


En till bild från fredan:)




Vackrare



Finns det något vackrare? Tror svaret är : NEJ!


212 dagar kvar!

okej jag måste erkänna, jag har blivit twilight GALEN, helt tokig, jag drömmer om det, jag tänker på det hela tiden, jag kan bara inte vänta tills Eclipse kommer ut, det är 212 dagar kvar!!! Sitter och kollar på interjuver, läser och ja allt möjligt nu och har gjort det som senaste 4-5 timmarna!! Ska nog lägga mig och läsa "så länge vi båda andas snart". Jag va inte såhär galen efter första filmen men nu är det helt sjukt.. Inga ord kan förklara!!!







KÄRLEK <3


...

jag undrar ofta vad felet är, varför jag känner mig så ensam. Varför börjar jag gråta för ingenting? Det är så svårt att få svar, när man inte vet vad felet är.

Och hur många gånger kan egentligen ett hjärta krossas men ändå fortsätta slå?


från igår!

Kvällen igår va helt okej, vi började hos Therese och sen vidare till score, vid 11 tiden tänkte jag gå hem pga att jag mådde illa? Men självklart stannade jag, det enda som behövdes va lite frisk luft! Sen blev det fortsätta med öl inne på score! tack för en lyckad kväll brudar!

Idag låg jag i sängen till halv 5 typ. Sen kom Mamma och hämtade mig, nu sitter jag i soffan och kollar på film! Blir snart mat, fläskfile & ris MUMS!

Lite bilder från igår


Jag & Snyggingen ! <3


Jag & Anna :)


Sötnosar :D


Jag Onykter inne på score!


Snygg jag är !


ner till stan

Skolan, blä är trött och på dåligt humör! vill bara att tiden ska gå så klockan kan bli typ 5? varför 5 vet jag inte. men det kändes som en bra tid! Snart är det lunch och då ska vi ner till stan och lämna tillbaka min dumma kjol! Och blir inte att köpa toppen som jag skrev igår, ska nog köpa lösnaglar osv!

Nej nu äre lunch, pusspåer!

ganska många gånger

Kjolen som jag köpte blir att lämna tillbaka, kändes helt onödig.. blir att köpa nån snygg topp ist, är riktigt sugen på en från gina, har kollat på den ganska många gånger men aldrig köpt den.. så får nog bli att jag gör det imorgon :)



Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa "så länge vi båda andas" i hopp om att bli trött..


massa brudar

trött jag är då.. studiedag idag då, så jag sov väl till 1, sen åkte jag och mamma och köpte skor och käkade. sen åkte jag ner till stan, träffade moa & jenny.. blev att jag köpte en paljett kjol men blir nog att lämna tillbaka den!

Imorgon blir det utgång med massa brudar, ska bli kul!

nej nu ska jag vila, har huvudvärk som vanligt!!

förstora mina läppar

vilken slapp dag det har varit! Va i skolan till ca kvart i 2, sen åkte jag hem till mamma och somnade på soffan som vanligt.. När jag vaknade till liv hade jag så sjukt tråkigt så jag bestämde mig för att baka, och gud va gott det blev. Kärleksmums.. mums mums haha!

Nu ligger jag i sängen och har precis kollat på dagens avsnitt av PH, Jackie är fortfarande min största favorit, och jag hoppas att hon blir kvar länge. men har även börjat gilla Cimon väldigt mycket, han är så charmig på ngt sätt!
Jo tänkte även berätta att efter jul någon gång så har jag planer på att förstora mina läppar, dock inte med restylan som alla gör.. utan ngt som heter Juvéderm och ska hålla i ca 6-15 månader (står olika överallt) .. Men det är inte bestämt än, men jag är ju hur sugen som helst! Och nej till er som kommer tänka "Kissie Wannabe" , det här är någonting jag har velat ganska länge, ungefär vid 12års åldern började jag tänka på det, men dock för ung!

Nu blir det nog ett bad, har världens huvudvärk & ett varmt bad brukar bota det..


Jag kallar det kärlek



Min New Moon affisch..
Jag kallar det KÄRLEK!


sova länge

godmorgon, sitter i skolan och har ont i halsen & tandvärk.. allt är jobbigt när det är skola! Imorgon är det studiedag tydligen, skönt det. får sova länge..

rosetter

halloj, just nu ligger jag i linns soffa och kollar runt lite på internet och hon gör desamma, & vi pratar knappt med varandra haha! Vi har nyss varit i stan och kollat runt lite, jag köpte 2 rosa rosetter (hårspännen) så otroligt söta! blir att ha på fredag! måste hitta klänning elr ngt ocksååå.. får se om jag har ngt hemma.. 

 


nya kläder

riktigt dålig uppdatering jag vet. har bara inte orkat lägga ner mig på att skriva..

Idag iaf kom jag inte iväg till skolan, spydde och grejer.. blev dock bättre utöver på dagen så jag följde med familjen och åt mat och så fick jag lite nya kläder av mammi. ett par svarta jeans leggins och en stickad mys tröja. Och sen hämtade vi mina rosa uggs, hur fina som helst. fast dom ser ju sjukt stora ut haha!

Idag så fyller Therese 18 år äntligen, så på fredag ska vi ut och fira henne och linn som fyllde förra veckan! Längtar, det ska bli kul!

Men nu ska jag försöka sova, godnatt :) <3

VILL HA!







Vill ha, <3


känslor

Filmen var helt underbar, jag va helt mållös efter den va klar. Jag vill inte avslöja någonting för dom som inte sett den, men den va bättre än 1an, jag grät och skrattade hela tiden. Det va så otroligt mycket känslor i den! Jag vill se den om & om & om igen!

Nog om filmen, snart ska jag iväg och träffa min faster och fika lite sen ska jag hem och fixa mig för ikväll! Bloggar mer senare. har inget mer vettigt att skriva hah!

10 timmar och 54 minuter

IDAG ÄR DET ÄNTLIGEN TORSDAG! Det är alltså 10 timmar och 54 minuter kvar!!!!!! Denna dag kommer gå så otroligt segt tror jag.. får hoppas att den inte gör det..

Idag lyckades jag knappt komma ur sängen pga träningsvärk.. har såå ont. men men jag ska inte klaga, det är ju den stora dagen idag! haha. Glömde också min dator hemma så får använda skolans cp datorer :(

Men nu ska jag leta bilder. hörs sen LOVE


imorgon!!!!!

Godmorgon! Jag sitter i skolan och är super trött, lite konstigt tycker jag med tanke på att jag gick och la mig vid halv 12 tiden.. har dock vaknat ett antal gånger under natten av dumma drömmar.. Idag händer det ju inte så mycket förutom träning efter skolan.. Efter det blir det väl bara att vänta på morgondagen!

För imorgon är det ju dagen jag väntat på i ca 1 år nu, alla vet väl säkert att jag pratar om New Moon! Jag har så fruktansvärt höga förväntningar på filmen så det är helt otroligt, jag har självklart läst boken som är ett måste, dock har jag glömt hur den slutar :O , kanske ska läsa om slutet idag? får nog bli att jag gör det..Annars är jag inne på fjärde boken nu, och den är helt underbar.. Gud så jag längtar tills imorgon!!!!! Jag kommer säkert storgrina hela filmen!


Grattis Stefan på 40års dagen :) <3

inget intressant

Hallå, kom hem för ca 1 timme sen, har varit på rud med moa & träffade bästis och lawee. Mys! Innan det låg jag i sängen typ hela dagen sen lite skolarbete och tv. inget intressant.. Imorgon blir det träning igen, hääärligt! så nu ska jag kolla på AA och sen sova så jag är utvilad tills imorgon!


GRATTIS LINN PÅ 18ÅRS DAGEN <3

Jackie & Stefan är mina favoriter

shit, är så jävla slut.. sitter nu i min lilla soffa och har precis kollat på paradise hotel, trodde det va ngt jag aldrig skulle börja kolla på men det är ju skit bra! Jackie & Stefan är mina favoriter, `vem/vilka är eras?

Träningen tog verkligen död på mig, känner det nu, träningsvärken börjar smyga sig på.. Ska nog ställa mig och diska nu, sen ska jag nog sova faktiskt! Blev klar med halva min novell förut, med lite hjälp av Jenny. tack <3 Ska fortsätta med den imorgon så den är klar när jag kommer till skolan på onsdag!

just de, skorna jag beställde häromdagen kom idag, men dom va ju självklart för SMÅ! så ska skicka tillbaka dom i veckan, sånt är inte kul...

Men nu ska jag stänga ner datorn så inge mer bloggande idag. godnatt <3


så jävla sliten! och äcklig utväxt ...
syns dock inte så mycket på bilden som tur är


tränade

hallå på er! jag kom aldrig iväg till skolan imorse, jag försov mig :/ men jag åkte iaf iväg och tränade, blev att vi träna ca en timme, riktigt skönt.. nu blir det att laga mat och kolla på tv och sen tror jag att jag ska jobba med lite skolarbeten..



skolan

nu har jag lagat lite mat, kollat på paradise hotel, Entourage som va sjukt bra! nu ligger jag och kollar på reprisen på oslyldigt dömd som jag missade i onsdags. Tror jag ska sova snart, imorgon ska jag till skolan och efter den blir det träning! godnatt på er

fixa mat

skrev nyss ett långt inlägg men råkade stänga ner.. sånt blir man riktigt irriterad på.. så nu orkar jag inte skriva så mycket..

Jaja det blev ingen vit helg för mig iaf.. drack öl igår och idag mår jag jätte dåligt.. nu ska jag städa osv sen kolla på paradise hotel.. låter som en bra söndag! Måste nog fixa mat också, är riktigt hungrig. haha

inte säga

hallå, hade alla en bra fredag? min sög iaf.. mer behöver jag inte säga! -nu sitter jag hemma hos C och ska snart in till stan och möta emly :) så åker vi hem till mig och de första jag ska göra när jag kommer hem är att äta hah!

skriver sen, pusspåer

bakis?

nu har jag äntligen kommit ur sängen, är så jävla snurrig och har ont i armen och mår illa som aldrig förr. känns nästan som om jag är bakis?

så vad händer idag? nu är jag barnvakt åt min lillebror som också är dålig efter sprutan.. sen har jag ingen aning, blir väl åka hem och  kolla på nån film eller så, denna helg bli ju en vit helg, även nästa! men helgen efter det blir det ugång till krogen, vi ska fira Linn & Therese som fyller 18!


skor IGEN!

Nelly har ju rea så jag passade på att köpa mig ett par skor IGEN!
Jag kommer aldrig tröttna på skor <3


sprutan

Har precis vaknat, somnade runt 12-13 tiden förut, och vaknade för ca 30 min sen, har seriöst ont i hela kroppen och armen ska vi inte prata om! För er som inte tagit sprutan, TA DEN INTE!


nu har...

2bb032cd178cd5f08a7de899463e0179.png

Kolla varifrån!

nu har jag tagit den jävla sprutan. Det gjorde ont och jag började gråta.. Klen som jag är. Blev ingen bild när jag tog sprutan så här får ni En bild på min sylt.


nu tror...

c5cab19b21536530c7ac81dc75c837.png

Kolla varifrån!

nu tror jag att jag har lyckats med att mobil blogga, testar iaf och hoppas på att det funkar. Ska snart gå till bussen puss på er


dricka kaffe

Godmorgon här sitter jag och kollar på vakna med the voice, dom pratade nyss om svinsprutan som jag ska ta om några timmar och ska va helt ärlig jag blev mer nervös..

Men jag är iaf helt klar, har fixat håret sminket och kläderna, har mina nya skor på mig idag igen, fötterna kommer dö.. men jag måste vänja mig! ska beställa ett par till i början av december tänkte jag, några som är ännu högre kanske? nja, tror nog inte det!

Min buss går om 45 minuter så har ingen aning om vad jag ska göra nu förutom dricka kaffe? Kanske ska äta ngt litet. vore väl smart så jag inte blir helt snurrig sen.




dålig bild men här har ni skorna!


en jävligt trött stine


Glasögon



Jag har letat länge efter glasögon, men aldrig hittat några snygga.. Men nu har jag hittat 2 par som jag inte har sett att någon har :) Funderar starkt på att beställa dom rosa.. Dom med bling blir nästan lite mycket, även om dom är coola som fan! Men får nog bli dom rosa och ett par enkla svarta!


älskar mig själv

gud jag är så himla trött, huvudvärk och varm.. är det min tur att bli sjuk? jag ska ju ta sprutan imorgon och kommer garanterat bli jätte sjuk! skulle inte förvåna mig det minsta faktiskt.. jag hade ju planerat att träna. får se hur det blir med det :(

Jaja måste sluta gnälla så mycket. Har precis möblerat om lite i lägenheten, blev inte så nöjd men.. får bli såhär. vill verkligen få hyllor och få upp mina gardiner och mer tavlor.. men mamma är lite dryg med att hjälpa till ibland. ska försöka tvinga dom så det händer i helgen, börjar tröttna på att det ser så tomt ut... måste ha en stor spegel också.... jag älskar speglar så äckligt mycket.. men det är väl för jag älskar mig själv ;) haha






mobilen

sämst uppdatering jag vet, men ska jag vara helt ärlig har jag tröttnat på min dator.. oftast är jag nu inne på msn&FB på mobilen.. ska försöka fixa så jag kan blogga från mobilen också, har inte lärt mig det än..

men men nu har iaf mina söta skor kommit, dom svarta va högre än jag trodde och jag är ju inte så van längre med att gå i klackskor, men jag får lära mig igen.. ser bara lite konstigt ut så ni får inte skratta åt mig. :D haha

Nu är jag iaf i skolan, försov mig idag, inte bra.. sitter fortfarande och försöker att skriva den dumma novellen men har inte kommit någonstans än.. får be nångon smart jävel om hjälp.. MOA? haha

Lägger upp kort på skorna senare

Novell

Måndag och början på en ny vecka, Dagen har börjat skit bra, vaknade i tid, åt frukost som jag aldrig annars gör och kom i tid till skolan! bättre kan det inte bli, får bara hoppas att dagen fortsätter såhär!

Nu sitter jag och ska skriva en novell, min lärare bestämde ungefär vad den ska handla om eftersom jag har så dålig fantasi. men blir iaf om en kille som blir mobbad i skolan men har en hemlighet som ingen på skolan vet om. har väl små ideer om hur den ska vara, tror inte jag har skrivit någon novell förut, inge på många år iaf så får se hur detta går. Men nu får jag väl börja med den så jag kommer igång, pusspåer!


gammal bild på mig och linn


ganska trött

hallå! Ligger hemma hos Linn nu, har gjort det ett bra tag blir att sova här inatt :)
Imorgon är det skola också usch på det! Men nu ska jag kolla lite på tv sen sova tror jag.. är ganska tröttt

hoppa in

godmorgon! inte för att det är morgon nu, jag gick och la mig kl 6 imorse haha.. Sovit bort halva lördagen, och idag blire ju party om allt blir som det är tänkt?

Nu ska jag nog gå upp och fixa ngt att äta, hoppa in i duchen, sen tvätta löshåret så det hinner torka. och sen städa.. osv osv..


dig själv

Så slut på det här, nu finns jag inte kvar längre och du har dig själv att skylla! nu äcklar du mig bara!!




Otroligt snygga klänning



Denna otroligt snygga klänning fick jag med mig hem idag är så jävla nöjd! självklart rosa!
Fick också med mig ett par lack leggings eller vad man ska kalla dom :) tyvärr är bilden på klännigen jätte dålig!

Just nu sitter jag och kollar på idol, blev sjukt besivken på Eddie älskling, idag, det lät så otroligt falsk när han kom upp i dom ljusa tonerna men annars va han ganska okej! .. Men ERIK därimot, han var ju helt otrolig fy fan alltså!!

idag har jag fått en micro också, känns bra.. men nu ska jag damsuga och torka golv! haha


mitt hår luktar ju helt

Nyss kommit upp från mitt sköna bad.. mitt hår luktar ju helt underbart nu! Tack vare bobbys shampoo och balsam såklart! Alla borde ha det! Men nu ska jag smörja in mig med bus! och sen kolla på topmodel och sova.. är faktiskt jätte trött.. så godnatt <3

måste bara ha dom

hemma idag också, inatt mådde jag ju inte alls bra. trodde verkligen att jag skulle få svin! men som tur är hade jag fel.. idag sover jag hemma hos mammi och imorgon ska jag verkligen gå till skolan!

Hittat sötaste klänningen och skorna.. måste bara ha dom!



3 par skor

Istället för dom lårhöga skorna som jag ville ha blev det 3 par andra skor istället..
Bättre med 3 par skor än ett par eller vad säger ni ;) ?




Eftersom jag sålde mina gamla rosa skor, så behöver jag ett par nya!


Gillar dom grym!


Och Mina efterlängtade rosa uggs <3

Dom 2 första är från Nelly.com
och uggsen är från Melba.se


Jacob's Transformation



JAG KAN INTE VÄNTA !!! <3 15 dagar kvaaaaaaaaar...


lårhöga



Jag är helt kär, har letat länge efter ett par lårhöga skor, men inte hittat några som jag gillar riktigt.. men nu har jag äntligen hittat dom, så nu hoppas jag att mammi är snäll så jag kan få dom här <3
(tänker inte säga vart dom kommer ifrån)


skönt!

ännu en jobbig dag.. drog hem till mammi förut åt mat med dom, kykling och pommes.. pratade lite med mamma, ska börja träna nu snart kom vi fram till.. skönt! Sen drog jag till linn och fixade med hennes nya blogg.. här har ni den → Linnnn<3

Men nu måste jag dra pusspåer!

Mycket tankar


Fy fan klockan är halv 4 och jag sover inte än.. Jag har alldeles för mycket tankar i mitt huvud, vad vill jag egentligen med mitt liv, vad ska det bli av mig? Jag hade världens planer när jag bodde i norge men när jag kom tillbaka så försvann allt.. jag har inga framtidsplaner och ser ingen anledning till att gå i skolan för det känns som om jag inte kommer någonstans..

Jag känner också att jag inte vill bo kvar i min lägenhet, men jag vill inte flytta hem, klart jag saknar att ha mamma nära mig hela tiden. men jag klarar inte av allt tjat och skrik.. Jag tror att anledningen till varför jag inte vill bo kvar är för att jag är så ensam för det mesta och att det är så tyst hela tiden, det är jag verkligen inte van vid..

Mycket saker har förstörts och försvunnit sen jag kom tillbaka. Vänskap, Kärlek, & skolan går inte bra.. och det är inte förens nu jag börjar inse mycket saker.. varför blev det inte som jag hade tänkt? Var det verkligen meningen att jag skulle flytta tillbaka till sverige? Nej jag tänker inte flytta tillbaka.. Men kanske är dags för ett besök snart, saknar alla så otroligt mycket!

Nu känner jag att jag fått ut mycket, nästan för mycket kanske så får väl lägga av nu! Godnatt..





skolan imorgon

usch vilken jobbig dag, har legat i soffan hela dagen.. kunde inte jobba pga en personlig sak.. får bli att jag går till skolan imorgon istället.. tills det här går över.. klarar inte av att sitta instängd hela dagarna.


nyfiken

Hallå där mitt i natten, jag kan inte sova för att jag har ont i hela kroppen och för att jag kollar på OC favorit, dock tror jag att det här är sista avsnittet på 4 säsongen, och det finns inge mer.. så jag är lite ledsen för det.

Kanske är någon som är nyfiken på vad som hände igår.. Vi drack och gjorde oss iordning hos moa det va jätte mysigt. jag va dock missnöjd i början med hur jag såg ut.. men jag vänjde mig. vid halv 12 tiden åkte vi upp till krp och drog på "fest" de va bara 4 killar där.. men trevliga iaf. Vi va där en stund sen åkte vi ner till stan och där blev det kallabalik, mer behöver jag inte säga..

Så ni får lite mer bilder från lördagen istället :)


Jag och Robert :)


Sandra & Jag :)


Full & Linn :)

Aj aj aj aj, jag minns inte vad jag har gjort.. men ont gör det!


halloween 09

Blev ingen uppdatering igår innan vi gick ut.. men slänger upp lite bilder nu istället :)
Blir dock bara några få, mitt internet är segast i världen!!


Jenny Jag Moa & Linn


Sandra och en full stine


HAHA. Sandra, jag och linnn haha :D


RSS 2.0