innebär PARTY!!!

Godmorgon eller eftermiddag kanske man ska säga! Jag vaknade nyss av att mammi ringde, jag som hade en sån söt dröm.. Jenny va tydligen redan vaken så blev att jag gick ner hit och satte mig med henne. Nu är det äntligen lördag och det innebär PARTY!!! nu är dagen som vi längtat efter hääär!Blir att ta kort innan vi drar ut så ni får se hur vi alla ser ut ikväll, kommer bli sjukt kul!

nu ska jag smörja in mig med bus så jag blir ännu brunare, jag är sjukt brun faktiskt :D

jätte mys

Idag sov vi nästan hela dagen.. när vi väl gick upp åkte jag hem och städade osv. och nu är jag hos moa igen, jenny är också här. blir sova här inatt igen. jätte mys! Har köpt massa godsaker.

Men nu ska jag se på EDDIE på idol <3333
han är bara för underbar

bobby

nu är jag äntligen hemma! och nu är jag klar med att vara barnvakt för ett tag iaf haha.. Vi gick iaf till kicks förut där bobby skulle vara, men han satt och fikade när vi kom. men jag köpte schampoo och balsam och så fick jag en spray och läppglans, tyvärr va tröjorna slut :( . fick ju inte träffa han heller, men fick iaf se han :D snygg som fan är han! haha

när vi hade varit där så drog vi och hämtade min stereo hos en gammal kompis, sen drog vi vidare till leklandet med mina bröder.. de va helt okej :)

men nu ska jag packa och åka mot moa, sova där ikväll MYS!


Det här va de jag fick med mig hem idag :)


snyggingen

gud vilken bra dag det kommer att bli känns det som.. vaknade vid 9 tiden idag och va jätte pigg.. somnade innan 12 tror jag. Idag så kommer ju snyggingen bobby till karlstad.. självklart ska man vara där.. hade dock missupfattat allt och trodde att han skulle vara här kl 10.. och då va vi där, sen ser vi att han kommer senare.. men men tur att man är i tid iaf haha!

Nu sitter jag hemma hos mamma och kollar lite på tv, ska vara barnvakt idag också.. lite jobbigt, har varit barnvakt i 4 dagar nu, men imorgon är det slut på det.. Imorgon är det äntligen fredag, kommer va en vit fredag för min del iaf, ska spara mig till lördag!


kvar till lördag

Hallå på er. inatt så sov ju moa jenny och hilda hos mig, imorse när jag vaknade va alla borta. haha! Men nu är jag iaf barnvakt åt min lillebror igen, han spelar ps2, inge ovanligt faktiskt haha! tror jag ska spela lite senare.. nörd stine är i farten! har även lagat mat till han, hoppas han inte spyr eller ngt haha.. är inte så duktig på att göra mat, men han säger att det smakar bra :)

Nu är det onsdag och inte många dagar kvar till lördag, dagarna går såå himla fort asså.. vet fortfarande hur jag ska se ut riktigt.. men det löser jag väl..



orkade inte mer

så nu är bloggen fixad igen, blev lila denna gång.. Snart blir det väl att jag byter till något rosa igen eftersom rosa är min färg! Kan erkänna att den blev lite tom, men orkade inte mer..

nu sitter vi och kollar på en film på 6an, den är lite dryg har sett den förut. det enda dom gör är att bråka när dom är fast ute på havet och omringade av hajar..


Blondinerna

Nu så sitter man i soffan framför tvn och väntar på att klockan ska bli 9 så man kan slå på kanal 8 och kolla på Blondinerna Live, för det är väl ingen som har missat att Kissie Paow och Dessie ska va med i samma program? haha hur kommer det gå? ska bli kul att se!

Nu är Moa också hemma hos mig, och hon har med sig hilda bebis :) myspys! när vi sett klart på blondinerna så blir det väl att se nån bra film antar jag :)

Tänkte även fixa ny Design till bloggen, tror det är fler som vill ha vid namn Moa&Jenny. så får väl fixa det också :)


själviska

Har nyss kommit hem från stan, de va jätte mysigt förutom att jag va ganska trött och då blir jag sjukt irriterad på små saker, Barnvagnar är nog det värsta som finns.. folk som har barnvagnar är otroligt själviska och tror att dom kan stanna upp vart dom vill... blä på barnvagnar! 

Blev iaf att vi mötte upp anni och gick runt och kollade i affärer sen åt vi på bk och sen blev det mer affärer. efter det fanns det inte mycket mer att göra så vi drog hem. Nu spelar min bror ps2 och jag ligger framför datorn och ja jenny vet jag inte vad hon gör hah!



Tyckte jag va värd de här :) , en bodylotion med bus, och en pealing handskar


zombie

Godmorgon folket! gud vad gör jag vaken såhär tidigt på lovet? Jag och Jenny somnade väl runt 6-7, vi fastnade verkligen vid OC inatt.. snart har jag sett klart på alla säsonger.. vad ska jag då titta på? Lost kanske.. eller kanske bli nörd på ps2 igen! Då blir jag dock som en zombie typ, det är inte bra.. Men nu ska jag fixa lite frukost sen drar vi in mot stan och käkar lunch osv :)



hemma hos mig

Gud jag är så arg på mitt internet som jag hade.. när jag vaknade imorse så insåg jag att det hade slutat fungera!! men som tur är så har jag ett nytt nu..

Igår så va jag med emelie och moa, vi kollade på film osv, den följde vi emelie hem och lånade lite filmer osv.. blev mer film när jag och moa kom hem igen, tror vi kollade på film till iaf 6 på morgonen. moa somnade tydligen vid 7-8. haha! 

på dagen idag så ringde linn mig så åkte jag ner till stan och mötte henne och moa så köpte jag lite saker till halloween, jag ska ju vara pirat! så nu har jag köpt en krok, ögonlapp och ett örhänge! imorgon ska jag nog köpa en jätte svart ögonskugga!

Inatt så sover min lillebror daniel hemma hos mig, jätte kul faktiskt. nu sitter han och spelar ps2 och jag kollar på lite smått. och mamma har köpt masssssa mat till mig, tack <3 och nu har jag äntligen en brödrost jätte fin är den! haha ..

tyvärr så har jag inte tagit några bilder på lägenheten än för er som ville se. har inte fått upp allt än, som gardiner hyllor och sånt.. men det kommer inom kort! nu ska jag gå och ut och röka med jenny!


ganska full

Jag har haft en helt underbar helg!

Fredagen började jag jenny och moa dricka lite hos mig, sen drog vi vidare till emelie, träffade mycket trevligt folk där.. efter ett tag drog vi vidare på fest på norrstrand, det va jätte kul men slutade inte så bra.. stackars tjejen som hade festen.. När jag kom hem så va jag ganska full och ramlade och slog huvudet i väggen, och vaknade upp med ett står på sidan av magen haha! har bilder, men det knasar med att lägga upp dom :/

Igår så drog jag på barnkalas och hjälpte till lite där, när det slutade drog jag hem till jenny och sen hem till mammi och sminkade henne. sen drog vi vidare till mig och så kom linn och moa. och vi började dricka och letade fest, hittade en fest på rud men den va inte någon höjdare..jag ramlade precis innan vi skulle gå in på festen och skrapade upp mitt knä och strumpbyxorna gick sönder! pinsamt, men när vi kom in till stan träffade vi masssa trevligt folk :) och vid halv 3 tiden drog jag hem och somnade på bussen! åkte för långt och fick gå tillbaka en bit..
Nästa helg är det ju halloween och jag ska vara pirat! blir också favoriten tequila!

eran familj

Jag har blivit sårad, inte av kärleken utan något värre. av vem tänker jag inte nämna.. Men kan säga att det här är inte första gången han/hon har gjort såhär mot mig, reser utomlands och lämnar mig hemma.. tar med hela familjen, okej ni blev bjudna.. kan gissa av vilka, men vadå ingår inte jag i den familjen? tydligen inte..  du kunde bjuda mig.. Men jag antar väl att i eran familj ingår inte jag..

det är sant

inget jobb idag heller, kännde mig dålig igår, men nu börjar jag bli lite bättre så imorgon ska jag iväg :) Lite senare kommer nog pappi och hämtar mig och jenny som snart kommer hit.. då åker vi och hämtar våra efterlängtade biljetter, kan fortfarande inte tro att det är sant att vi har dom :D drömde om det inatt. haha!

men nu ska jag fortsätta och kolla på oc :)

JAG SKA SE NEW MOON

Vet ni vad jag ska göra den 19 november?
JO JAG SKA SE NEW MOON!!!
gissa om jag är lycklig, förhandspremiär!! WIE!
dom visar först twilight och sen New moon!
Det kommer bli en sjukt underbar kväll/natt!
Imorgon eller fredag hämar jag ut min & Jennys biljetter!




tvätta

gud vad jag är trött.. har jobbat idag också, va jätte kul! Började vid 10 och slutade 4 :) Sen blev det hem till mammi och åt pizza och sen ner till stan träffade linn i typ 20 minuter.. nu sitter jag hemma och kollar lite på tv och tvättar.. det är super tråkigt att tvätta ju!

andra saker

Hallå, praktiken idag gick super bra! Jag har gjort pizza, och det va verkligen skit kul läsingtar tills jag ska dit imorgon och göra det igen, sen gjorde jag kebab tallrik och lite andra saker. trivs jätte bra! När jag va klar med jobbet åkte jag hem till mamma och åt mat och sen drog jag till jenny och drack lite kaffe..

Nu sitter jag och jenny hemma hos mig, vi har precis följt emelie hem. hon va här och vi satt och pratade om allt möjligt jätte mysigt :) Nu ska väl jag och jenny kolla på någon film sen sova om jag kan det!



En bild från i fredags :)


nervös

ligger i soffan hemma hos mamma och ska strax sova, mår fortfarande lite dåligt från igår. ont i hela kroppen så det jag behöver nu är nog sömn.. imorgon börjar jag på min praktik, det ska bli kul men är lite små nervös faktiskt.. men vem skulle inte vara det?


Nu ska jag nog sova så jag är pigg och glad imorgon :)


missade min buss

usch jag ligger fortfarande i sängen. igår blev det ju utgång, vi åkte bil ungefär hela kvällen det va faktiskt jätte kul :) när vi kom in till stan blev det bara jobbigt.. jag missade min buss hem osv, men som tur är fick jag skjus hem av moas kompis.. när jag väl va hemma blev jag välldigt full, jag grät jag slog ja jag gjrode nog allt.. jag va helt enkelt skit förbannad.. men nu ska jag ta bort mitt gamla smink och lägga på lite nytt och klä på mig och åka hem till mamma och sova där..

vart är du ?

godmorgon, har alla sovit gott? nu försöker jag få tag i MOA OSKARSSON, vart är du? sen ska jag duscha osv.. kanske händer något kul ikväll? hoppas på det iaf! nu ska jag fortsätta försöka få tag i henne. puss på er

min älskling

hallå på er.. haft en ganska okej kväll faktiskt.. i början va allt ganska skit men sen kom jenny och fick mig att må bra, vi kollade lite på idol, Eddie är min älskling.. sen drog vi ner till stan och mötte moa och linn.. efter ett tag åkte vi hem till moa och kollade lite film och sen mot stan igen, där hände det en hel del.. inte riktigt bra.

Imorgon blire nog party om allt löser sig :)



Viktigt, läs allt!


hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock.. är ord som alla tjejer får höra någon gång.
Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
 Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
 men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss. Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det, vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade
 Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
 Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
 Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet? Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade.
 Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar.
 Man blir nåt bra, man blir någon. Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom. Vi skulle inte säga nej. Inte de heller.
Är det där i mot vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv. Och vet ni vad som händer mer?
 Joo, folk snackar skit. Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
 Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte. Inte ens players.
 Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet. Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga, dumma killar på orden.
Jag kanske är ful? Jag kanske är tjock? Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
 Då kommer någon se mig. Så går det några månader.
 Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en vilsen pinne.
 Någon som har byggt sig ett eget helvete. Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig. Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort. Dom är där för alltid. Man lär sig hata dem.
 Man vill skrika men ingen orkar lyssna. Killar i grupp är fega. Ensam kille är svag.
 Varför är det så? Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit.
 Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten.
Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra. Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra. "alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt.

alla tjejer som håller med om detta läggger upp den på sin blogg


värre och värre

Gud vilken bra dag, INTE. vaknar på äckel fitt dåligt humör och det blir bara värre och värre.. det tar inte lång tid innan datorn åker in i väggen, kanske ska lägga ner den så att den inte gör det.. då har jag bara tvn när jag är fast i min jävla helvetes lägenhet..

som fan

Godmorgon, sitter i skolan nu. vaknade imorse av att jenny skickade typ 7 sms, trodde dock det va en annan idiot.. men upp kom jag iaf, fick stressa som fan.. men i tid kom jag. haha! idag ska jag ju storstäda och sätta upp tavlor. sen får vi se vad som händer senare..


avsnitt

usch diskade precis, men gjorde mat så nu är det disk igen. jag får verkligen ångest! bläää.. imorgon ska jag storstäda! nu ska jag kolla på ett avsnitt till med OC sen sover jag gott. <3

tillbaka

Ibland betyder lycka att ta ett steg tillbaka


försent

Idag kom jag upp till skolan, dock kom jag försent men jag kom dit iaf.. efter skolan åkte jag hem till mammi en sväng sen till terror och umgicks med folket där.. blev att vi drog ner till stan och kollade lite haloween saker.. längtar dit.. Och nu så sitter jag och kollar på true blood, har redan sett alla avsnitt men det är ju bäst så de gör ju inget :)

nu snart ska jag sova, har världens huvudvärk ju.. stackars mig

fotboll

somnade vid 1 tiden på dagen idag och sov till 6, inte alls bra.. när jag vaknade satte jag mig vid datorn och pratade lite med moa, så vi bestämde oss för att dra och kolla på fotboll uppe på krp.. så det gjorde vi. Vi va väl där till typ 9 och tog bussen sen. jag missade självklart bussen hem till mig, så jag fick ta en annan och sen gå från det stället till ett annat och ta en buss.. sämst, men fick röra på mig lite hah.

Nu har jag fått för mig att jag måste städa, har panik typ. och börjar få mer panik pga att det inte sitter något på mina väggar :O , alla mina tavlor måste upp, helst igår liksom.. men får lösa det imorgon, måste även diska imorgon, hatar att diska.. det är inte lätt att bo själv hah!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova faktiskt. ska ju till skolan imorgon, det va länge sen.. men jag har ju varit sjuk och andra anledningar..

men men godnatt på er <33

smärtor

usch jag är så trött, vid 11 tiden idag åkte jag och mamma till tandläkaren.. jag har ju världens tandvärk. därför jag inte uppdaterade igår, sov halva dagen och sen kollade jag på oc, och försökte glömma smärtan.. lyckades inte så bra.. nu har jag fått pencilin(stavning?) hoppas det hjälper iaf. Men nu ska jag vila lite, smärtorna gör mig trött som fan..


att tänka

Idag fick du mig verkligen att tänka, jag ljuger för mig själv..
Jag tror du hade rätt.. Men det skrämmer mig så otroligt..


stora töntar

som ni märker har jag blivit sämst på att uppdatera, men det känns ganska meningslöst just nu. Kan ju berätta lite om helgen iaf..

Fredagen drog jag, moa & terror till Birra och drack, det va jätte kul, tyvärr blev jag lite för full.. 
men det va kul ändå..

Lördagen sov jag typ hela dagen, men vid 9 tiden kom moa hit med ett flak öl som hon fixat helt gratis, skit bra liksom, blev att vi drack här och gjorde oss iordning, sen rörde vi oss mot stan och hittade jenny och lovisa i en busskur haha. vi gick och åt och sen åkte vi till emly.och där slutade kvällen.. eller jag tog mig hem. Den kvällen var inte speciellt lyckad.

idag har jag också sovit typ hela dagen, åkte till mammi en sväng och hämtade lite saker.  När jag kom hem så la jag mig lite framför datorn sen såg jag på nyaste bring it on filmen "Bring It On Fight To The Finish" sjukt bra va den! Rekomenderar den verkligen.. Nu ska jag lägga mig i soffan igen och kolla på reprisen av inåst, stora töntar är dom enligt mig..


2 sköna bilder från igår!






i sängen

kvällen igår va galen, riktigt kul faktiskt :) mer behöver jag inte säga.
Nu ligger jag i sängen och funderar på vad som kommer hända ikväll, har väl inga planer. finns inget att göra heller.. ganska sämt..men det dyker väl upp något annars får jag väl ligga i sängen hela dagen.. kan va nice det också.

ikväll

sämsta uppdaterningen jag vet, men har inget vettigt att skriva, händer inte så mycket kul.. Just nu sitter jag och kollar på OC och ska snart hem till mamma och hämta lite pengar.. Ikväll ska jag va med Terror och Moa, kan bli kul :) antagligen blir det kul. men nu ska jag klä på mig och gå till bussen.

bli sämre

Ingen skola idag, är sjuk, och känns som om jag håller på att bli sämre.. Åkte iväg och handlade lite förut, kom precis hem och nu ska jag göra lite mat och kolla på oc..

brev

Hemma igen, åkte till mammi en sväng och hämtade ett brev som jag fått.
Nu sitter jag och kollar på andra avenyn, sen blir det O.C :)


30 minuter

Jag lyckades komma upp till tandläkaren idag, men när jag kom hem la jag mig och kollade på O.C och somnade, vaknade för va 30 minuter sen.. Nu tänkte jag fixa mig lite mat och så, kanske åker hem till mammi lite senare om jag inte fasnar framför tvn..


nu glänser det

gud, sliten är jag iaf. håller på att städa lägenheten. har inte orkat diska på några dagar så hade ganska mycket disk och skit i köket men nu glänser det, nu ska jag damsuga och torka golv sen blire badrummet. ska försöka få upp tavlor och sånt imorgon.

Imorgon blir det till tandläkaren, kan inte säga att jag längtar direkt.. efter det blir det hem och göra skolarbete eftersom jag har hemmastudier på tisdagar :)

Nu måste jag fortsätta städa..


somnade ifrån allt

jag har fasnat för O.C , en serie som jag aldrig trodde att jag skulle börja kolla på.. men det är fan bra! Inatt så somnade jag ifrån allt, tvn, dvdn, datorn lampor allt.. inge bra. vaknade sen runt 5 och stängde av allt, och somnade lika fort igen.. blev ingen skola för mig idag. varför behöver inte ni veta. nu ska jag fixa mig något att äta, sen kolla om nån vill fika :)




Mina favoriter <3


halva dagen

har sovit halva dagen, sen åkte jag hem till mamma och åt lite mat.och nu ligger jag och kollar på O.C , är inte direkt på humör för att blogga idag. så hörs!


sminka mig

det blir bara jag jenny och moa hos mig idag, vissa orkade inte komma och andra blev sjuka.. Nu sitter vi och kollar lite på magnus betner, lätt bäst! Borde nog börja sminka mig snart och fixa håret.. får se vad som händer senare..

lite dricka

Ligger i sängen och kollar lite på my super sweet 16.  blir  väl att städa lite snart, senare kommer Terror, Anna, Line, moa och Linn, och jenny såklart men hon är redan här och vilar i min soffa haha..  blir lite dricka ikväll med brudarna, Anna har ju fyllt 18 och det måste ju firas.  Blir väl att vi drar iväg någonstans senare ikväll.


hämtar min soffa

nu ringde pappa så snart kommer han och hämtar mig så åker vi och hämtar min soffa.. hörs sen puss på er <3

hem till mamma

skolan igen, varit här varje dag hela veckan. har dock gått hem nån dag pga av att jag va sjuk. men duktig är jag iaf.. Idag slutar jag vid 1 tiden, skönt.. Efter det blir det hem till mamma och hämta kriss, får se vad vi hittar på idag. finns ju inte så mycket att göra i den här staden förutom att sitta hemma hah!


lite hyllor

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, är ensam i lägenheten för första gången nu. har packat upp allt osv, förhoppningsvis kommer min soffa och allt imorgon så är det nästan helt klart här.. måste skaffa mig lite hyllor och sätta upp mina tavlor och gardiner.. Kommer ta kort på lägenheten när den är helt klar, mycket roligare då :)

nu ska jag röka och sen se på csi, Godnatt <3


sjukt skönt

slutade vid 12 idag, sjukt skönt. då gick jag och jenny och köpte soffan. Efter det drog jag hem till mamma och sov lite på soffan, & är barnvakt.. nu ska jag nog lägga mig och kolla på Andra avenyn :)


hon skällde på mig

Godmorgon :) sitter i skolan och har ganska tråkigt, kom upp i tid idag iaf, tack vare jenny faktiskt.. hon skällde på mig imorse när jag frågade henne varför hon sätter klockan på 5.. blev ju nästan rädd för henne haha :)

Idag ska jag gå och köpa min soffa om den nu finns kvar, sen blire nog tjejkväll på mitt i city. kan bli riktigt nice, dock har jag inga pengar, så jag kan inte köpa någonting men det kan vara kul ändå :)


RSS 2.0