Barndomskompis

Godmorgon! Det är så härligt att vakna en lördag och INTE va bakis! Igår spenderade jag min dag med min barndomskompis sanna, de va riktigt kul att va med henne igen, vi åkte lite bil och va lite överallt faktiskt, När det blev tråkigt åkte vi hem till sanna och kollade i gammla skolkataloger, jag höll på att dö av skratt när jag såg vissa personer.. Folk förändras verkligen!!!

Ja, idag är det alltså lördag! vad ska man göra idag då? tror vi ska dricka, är rätt sugen på det så får hoppas på det! Nu ska jag nog gå ur sängen och kolla om det finns ngt gott att äta till frukost, men först blir det en cigg! pusspåer

blonderat

nu är jag hemma igen, drog till bergvik 2 gånger idag, och har blonderat mig, nice som fan. nu håller jag på att bleka mitt löshår. hoppas det blir bra.... har ingen lust att köpa nytt än. menmen nu ska jag fortsätta att kolla på angel och vänta på att jag kan tvätta ur blekningen! pusspåer

zoombie

trööööööööööttt? JA! vaknade vid 8 och det är ju väldigt tidigt för mig, nu känner jag mig som en zoombie och om jag lägger mig ner somnar jag på några sekunder så därför rör jag mig mot stan/bergvik även om jag har världens smärtor i magen... men måste få frisk luft så jag blir piggare..



avundsjuk?

Mötet i morse gick väl bra antar jag, när de va klart drog vi till gripen för att mamma och bror skulle ta sprutor, lyckostarna ska ju till egypten. avundsjuk? JA! men man kan ínte få allt man vill tyvärr.. men jag får iaf presenter när dom kommer hem :)

Nu tänkte jag lägga mig och kolla på en film eller ngt sånt. finns inte så mycket annat vettigare att göra

fruktansvärt bra

hallå på er, kom precis hem från stan! Filmen va såå fruktansvärt bra, mysig och man skvatt till ett antal gånger, den hade verkligen en bra och rolig handling. Så rekomenderar den verkligen!!


nu ska jag nog lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon och möte på skolan med mamma :/ ! så godnatt på er <3


och förövrigt så saknar jag bby <3

biljetter

Sitter hemma hos mig med jenny just nu och kollar på Angel och pratade precis med baby :) <3 . Om en liten stund tar bussen mot stan och hämtar ut våra biljetter sen blire MC, muumsss. och efter det går vi självklart och ser filmen, längtar!


Jag blev nöjd

Godmorgon, äntligen Onsdag! Min dag har väl inte börjat så jätte bra kanske, men hoppas den blir bättre. Så ni kanske ser att jag gjort om min design, va tycks? Jag blev nöjd iallfall :). Idag så händer det väl inte speciellt mycket, ska väl plugga lite matte, kanske lite svenska.

Ikväll ska jag och Jenny gå på bio och se Percy Jackson och kampen om åskviggen som har premiär idag. Hoppas på en bra film denna gång, har väldigt höga förväntingar om filmen. såg trailern för ca 1½ månad sen och har dött av längtan hela tiden! haha nej men den är nog bra, de är ju en söt kille som spelar huvudrollen :)



rakt in i mitt hjärta




Denna låt gick verkligen rakt in i mitt hjärta.

 Som dom flesta kanske vet så är jag tokig i Miley Cyrus/Hannah Montana, och även dom andra disney stjärnorna. Lite barnsligt kanske, men jag sitter bänkad framför tv:n VARJE dag och kollar på tex hannah montana, magi på waverly place osv. Men men ibland måste man få va barnslig :)


vampyrer varje natt

tisdag bara, det kunde väl iaf varit onsdag idag? saknar R lite för mycket, undra hur de ska gå när han är borta i 3 veckor då.. menmen, jag överlever väl..

nu tänkte jag faktiskt städa upp lite i rummet och damsuga lite igen, gjorde de igår typ??? sen lite plugg och kolla på säsong 3 av angel. Jag har börjat drömma om vampyrer VARJE natt nu.. först undra jag varför, men kom senare på att de är nog för att de enda jag ser på är vampyrserier och de fasnar ganska hårt i huvudet tror jag. haha!!!

Ska se om jag även kan försöka fixa en ny design idag, måste bara ha nya bilder och fantasi..

senaste dagarna

vilken dålig uppdatering, 3 dagar har det gått.. Men har inte haft tid till att sitta vid datorn helt enkelt.. men kan ju uppdatera lite som hänt dom senaste dagarna :)

I fredags drog jag hem till P&M och drack, slutade med att jag och P drog till stan och först blev det score och sen coffe house, där jag gjorde bort mig fint. inga fler kommentarer om det!

Lördagen spenderade jag halva dagen i sängen, sen kom bby och hämtade mig, blev mat och melodifestivalen som suger hårt? efter det blev det en film.. och på söndagen låg jag också i sängen hela dagen tills R tvingade upp mig. Blev att vi åkte till bergvik och käkade och sen lämnade han mig och åkte till norge :(

Och idag då, låg i sängen halva dan, pluggade och sen åkte till P&M :) Nu ska jag gå bort till mormor och lämna lite saker och sen hem för att se på en film eller så.. pusspåer



varför i helvete?

Fy fan säger jag bara, ligger här och verkligen försöker plugga buddhism, men har slutat med att boken slängts i golvet jag får halvpanik och känner ett tvång att jag måste bli klar idag, när jag inte ens förstår det.. Varför i helvete finns ens religion? jävligt onödigt tycker jag.. helvete va människor är dumma!

senare

trötttttttttttttttttttttttt.. äntligen fredag. uppdaterar senare

om min hjärna

nu har jag varit hemma en liten stund, köpte med mig cola hem, muuums. nu nördar jag lite vid datorn och tänkte snart sätta på angel, och plugga om min hjärna tillåter det :) Imorgon hoppas jag på utgång med bästaste linn :) sen kommer ju även R hem ímorgon :)

A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out


Utan titel

23106f2fe99fd1eaaf61bce43db35d4f.png

Kolla varifrån!


ankan

gud va sliten jag är, igår blev det ankan med linn och fler, mycket trevligt.. va kul att träffa nya människor faktiskt :) . nu sitter jag hemma hos linn och kollar på tv och måste nog fundera på att röra mig hemmåt snart, budismen måste blir klar.. gud va jobbigt.. ikväll blir det nog bara film ev angel elr vampire diaries!


hela hans värld hade gått under

godmorgon, en tidigt morgon idag. mamma va typ galen och väckte mig, hon har nog den jobbigaste rösten på morgonen, man blir jätte arg när hon kommer VAAAKNA VAAAKNA osv.. men de är väl ganska skönt att va vaken nu. sitter och dricker kaffe och försöker vakna till, dock har jag spillt kaffe över hela mig, min säng och min katt?! stackarn tittade upp på mig som om hela hans värld hade gått under..

snart ska vi åka mot farbror blå och anmäla min stulna dator, som en viss A.. snodde.. trevlig prick de där.. inte.
efter det åker jag hem och pluggar och städar, senare rör jag mig mot linn får se vad som händer där :)

sängen

godmorgon får jag väl nästan säga, eller eftermiddag kanske de är nu? nej men jag vaknade för kanske 1-2 timmar sen, hade riktigt svårt för att somna inatt faktiskt, så blev att jag kollade på angel.. strax ska jag väl gå ur sängen och fixa lite frukost sen gå bort till mormor och gå på hennes maskin i minst 30 minuter.. pusspåer



vaknar upp till verkligheten

Visst är det hemskt att vakna upp när man drömt den mest underbaraste drömmen?? Man vaknar upp till verkligheten igen, usch jag hatar det verkligen!! ja jag somnade ju förut när jag kom hem från stan, herregud va trött jag blev när jag kom hem och la mig ner och kollade på angel, klarade inte av att hålla ögonen öppna.. sen kommer mamma in och skäller på mig och drar upp persiennen(stavning?)  och tror att det ska hjälpa. jag somnar om lika fort igen.. nu blir de se om angel avsnittet och dricka lite cola.



förra veckan

Godmorgon, jag har varit vaken i nån timme nu, rätt galet att jag är vaknen såhär tidigt faktiskt.. Men sov hos R och han åker ju tillbaka till Oslo idag så han körde hem mig, nu är de hela 5 dagar till jag får se han igen.. hoppas veckan går lika fort som förra veckan..

Nu funderar jag på att åka ner mot stan, handla ngt att äta och sen åka hem och plugga budism, tråkigt men idag ska jag bli klar.. blir väl att jag sitter hela dagen. men gött att bara va hemma.. kanske ska passa på att städa mitt rum också? får se vad som händer, en sak vet jag iaf jag ska se på vampire diaries! pusspåer


sitter hos...

5fca173e4176f2933ddc8c0fd8220b79.png

Kolla varifrån!

sitter hos mormor och kollar på big moomas house 2 :) så jävla härlig film. Haha


dricka lite typ

Kom precis hem från sötnosen, vi har varit iväg till stan, ikea, och vart inne på bergvik lite mysigt.. Nu har han lämnat mig hemma och åkte ner till stan för att träffa nån, så jag glider bort till mormor och är där lite. Ikväll blir det sitta hemma hos mig och dricka lite typ, vet inte vad som händer sen.. men de löser sig, så länge jag får va med han är jag nöjd <3


Igår så va jag mest hemma, och väntade. blev rätt drygt efter en stund så gick över till sanna och umgicks en liten stund, sen kom R och hämtade mig så åkte vi och hyrde the ugly truth (stavning?) den va kass, riktigt långtråkig. de enda som va kul va när hon hade vibrerande trosor?! sen blev det att vi kollade på nån norsk komedi serie typ. och efter det sov vi, myspys!




överleva?

godmorgon, vaknde för drygt en timme sen, blev att jag pluggade länge igår, men blev klar iallafall, så nu har jag bara en sammanfattning kvar. gött!

Jag borde kanske gå ur sängen snart, magen skriker efter mat och kroppen efter en cigg.. och jag efter COLA, men de finns det inte.. hur ska jag överleva? nej men nu går jag nog upp, käkar, dushar och lägger mig och kollar på vampire diaries :)



han är allt du aldrig va!

pluggat i ca 4 timmar

nu har jag pluggat i ca 4 timmar, min hjärna är ganska trött nu men jag måste fortsätta, vill bli klar idag.. men fan va religion är TRÅKIGT och förvirrande??!!

har även börjat kolla på vampire diaries idag, är inne på avsnitt 6 och jag är förlorad i serien, som sagt jag älskar vampyrer. och jag har blivit kär i ännu en vampyr, de är ganska många nu. haha men men stine hjärta vampyrer = sant haha! nej nu ska jag fortsätta kolla. när de är slut ska jag kolla på angel, ännu en vampyr serie haha!!

pusspåer



Kärlek <3


högt betyg

filmen igår va inte lika bra som man hoppats på kanske, men den va lite cool ändå, värd att se liksom!

Jag vaknade för en liten stund sen, jag vet inte vad det är med mig och sova länge alltså. Tänkte gå ur sängen snart, fixa lite frulle och kaffe, sätta mig med matten igen.. satsat på högt betyg nu.. sen vore de ju att lägga sig och läsa ur boken snart?


2007-2008


Liten Stine


12½-13 år


typ 13-14


runt 15


min 13års dag :D


vampyr film

övertrött, ja tack! sitter med jenny och ska snart kolla på den efterlängtade daybreakers, ny vampyr film, loveit!

har tänkt på att den här veckan har gått rätt fort egentligen, men jag har inte gjort ngt speciellt. hm, idag skulle jag tränat men glömde helt bort de, får fixa de imorgon istället. nej nu orkar jag inte skriva här mer. pusss & godnatt

2 dagar

precis sett nyaste beck filmen och jag blev jätte besviken, trodde den skulle va lite bra iallafall. det va liksom inte som att se beck utan bara en vanlig film med skådespelarna från beck?! jaja, tänkte se nån annan film nu och sen sova. onsdag imorgon, 2 dagar till fredag..



det kanske inte är något för mig.. men det märks


vampyrkille

har precis varit och hämtat mina nya skor, älskar dom! Nu sitter jag och läser runt på lite bloggar och hittade ne rolig text på http://www.thetwilightsaga.se/. Tror faktiskt killen i texten har rätt. haha!!

Frasses, Härnösand

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson…
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


är på...

459f266478ebbf8fa0f82872fe1d9e5e.png

Kolla varifrån!

är på stan med jenny och hittade dom snyggaste solglasögonen. Ny tred kanske? ;)


häromdagen

bara tisdag, känns som dagarna går fruktansvärt segt, jag vill ha fredag nu.. men man får väl hitta på ngt varje dag så dagarna går lite fortare kanske.. nu ska jag åka ner till stan och hämta ut mina skor som jag beställde från h&m häromdagen.. sen hem och plugga eftersom jag inte får tag i patricia!



och bara va

tråkigt jag har, tråkigt liv helt enkelt... nu har pappa kommit hit med en dator så jag mår bra iaf, dock måste jag skaffa mig ett databord eftersom den inte är bärbar hmm.. kan va skönt det med. nu har jag iaf bra ljud och inte nån rutten bärbar högtalare.. mamma kommer väl tröttna på min musik snart och skrika att jag ska sänka.. men va fan måste ju få lyssna på hög musik ibland, jag gör det aldrig annars :)

tror jag ska dra på en bra film, käka cheezcruncherz & dricka massvis av cola och bara va.. kan va gött. får bli så. pusspåer

är och...

34b311ac5fcbbb89a4137ffc339c5822.png

Kolla varifrån!

är och tränar med jenny. Tråkigt :p haha


ligger i...

340b5876cbf8856eec32fc0172f5c05b.png

Kolla varifrån!

ligger i sängen och pluggar religion. Så otroligt tråkigt, men man måste väl antar jag. Har 2 katter som ligger brevid mig och är gosiga som tur är. Haha. Senare åker jag iväg och tränar och sen hem igen och fortsätter plugga. Blä!


love it







haha ja, fler bilder från i fredags!
usch va snyggt mitt hår va, love it!


inte tänkt att

Måndag igen, ny vecka och länge kvar till fredag.. gud vad jag hatar vardagar.. vill ha helg hela tiden! Ligger i soffan och har precis kollat på ciao bella, somnar väl rätt snart, vaknade as tidigt idag eftersom bby skulle åka.. så är sjukt trött nu, men måste göra skolarbete sen också, men har inte tänkt att gå någonstans idag om inte bara ner till stan en liten stund elr till pappa kanske..


söt bild från helgen, hah! :)


Skumt

herregud vilken helg jag har haft, inte så jätte bra kanske.. men galen! på Fredagen gick jag på krogen, hade ganska kul tror jag, slutade med att jag och linn stog och hånglade mitt inne på score, skumt! hahah. När de stängde där kom bby och hämtade mig.

på lördan vaknade jag upp hos bby såklart, mådde helt okej.. senare på dagen blev jag ganska mycket värre, inte bra eftersom jag skulle på disney on ice. men iaf bby körde hem mig och jag hoppade in i duschen, spydde pga av att va jätte bakfull haha, och klädde på mig.. åkte till disney on ice, satt där inne och kollade, dock fick jag gå ut för att jag mådde för illa. men showen va riktigt bra, jätte mysigt.. en kille som va med där flörtade lite smått med mig när han åkte förbi hah. va ganska kul! när det va slut åkte vi hem och jag somnade en stund, sen kom bby till mig och vi kollade på film och på natten åkte vi hem till han för att mamma & resten hade fest med singstar så vi kunde inte somna..

idag har vi vart på ÖB typ, när vi va klara där körde han hem mig och nu ligger jag här och kollar på OC och väntar på att han ska ringa mig.. vi har bara varit ifrån varandra i nån timme men saknar han jätteee mycket..och imorgon åker han och är borta till fredag, hur ska jag klara mig.. :(




Bild från i fredags :)


äntligen

hallå på er. ligger i min säng, dricker en öl och väntar på att jag ska röra mig mot score. snart kommer bby förbi och säger hej också, äntligen typ :)

idag har jag varit på stan med jenny och patrik, köpte lackleggins och örhängen. NICE! haha har inget att skriva typ så får nog låta bli, pusspåer. syns i dimman!

så hett!!

fy fan va trött jag ääär. idag har jag och jenny varit på stan en liten stund, va ju meningen att jag skulle shoppa igen, men banken fuckade så jag fick inte ut några pengar.. kanske tur det, ska ut med linn och några andra brudar imorgon och behöver lite pengar till det. men måste även träffa mr hemlig imorgon.. så blir väl inte va ute så jätte länge :)

Imorgon måste jag köpa, lösögonfransar, strumpbyxor, alkohol och ett skärp från gina. så hett!!

nu ska jag fortsätta att kolla på filmen och sakna min baby.. <3

shoppat

sitter här med jenny och moa, dom sover hos mig idag. Förut så shoppade jag lite, blev en jacka, skjorta och lösögonfransar.. satte på fransarna förut och fick för mig att dom skulle va kvar om jag tog bort sminket, men nej då som ramlade av och rätt ner i avloppet.. kul! man kan inte alltid va smart..

Imorgon ska jag stanna hemma från skolan igen, mår inte så jätte bra kanske. men måste ner till stan för att köpa skorna som jag beställde igår, såg att dom fanns inne i stan så avbeställde mina.. ska även köpa en likadan jacka till mamma om den finns kvar :) Snäll jag är :)

Nu ska vi väl dra på nån film och jag ska smörja in mig med bus för andra gången idag, känner mig äckligt blek..


En dag utan dig känns som en evighet


nu sitter...

0-462778b35df77c9b4abcfd0dbee2aa29.png

Kolla varifrån!

nu sitter jag och fikar med jenny och moa :) mys!


råkade precis beställa

sitter och kollar på angel med jenny såklart. Råkade precis beställa ett par skor, men det behövdes nog. dock har jag inga pengar så det kanske inte va så smart ändå. men har tills nästa månad att betala dom. tur det, kändes också som om dom skulle ta slut ganska fort så va nog bra ändå. Och mamma, jag vet att du läser, bli inte galen! haha



snodde min dator

ingen skola idag, mår verkligen inte bra. kanske blir sjuk snart igen, är ju inte speciellt kul. Till helgen måste jag vara frisk iaf, på lördag blir det disney on ice med familj 1&2, Mycket mysigt! det är någonting jag har velat gå på en jag var liten faktiskt. hoppas man får ta kort där inne..

nu ligger jag i sängen brevid en snarkande jenny som inte heller mår så bra.. vi har väl smittat varandra antar jag, vi har ju varit med varandra nästan varje dag i snart 2 veckor haha! Vi håller faktiskt på att leta efter en lägenhet tillsammans, en 3 ska vi ha såklart, så man kan få sin egna tid ibland ockå haha! vi har hittat 2 jätte fina lägenheter, dock är den ena på våxnäs, ett område jag ogillar starkt! Andra ligger på Kvarnberget ett lite mysigare område som inte ligger allt för långt från stan! men man får ju iallafall hålla tummarna för att vi får någon av dom! 

nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag.. får se vad som händer senare, tror pappa kommer hit med en dator som jag ska låna. eftersom någon vid namn ... (nej jag tänker inte skriva ut hans namn på min blogg, jag sjuker inte så lågt som han, även om han förtjänar det) snodde min dator


vem vet

nu sitter jag vid en dator istället för att blogga från mobilen, sitter faktiskt vid mammas nya dator som är riktigt nice, kanske blir en sån här när jag ska köpa ny.. vem vet?

snart är det ph, det är väl de jag sitter och väntar på, orkar egentligen inte sitta vid datorn men vad ska man göra? nej gud va tråkigt det här va då..

sitter på...

0-17486e3ccee004e4759c2d4264370d4f.png

Kolla varifrån!

sitter på ngt café med patricia amanda och jenny :)


RSS 2.0