va nyss...

5b75be47f0a096b847f2167b0ede9850.png

Kolla varifrån!

va nyss och såg snabba cash, den va inte så bra som jag trodde att den skulle va. Nu är jag hemma hos R och väntar på att han ska komma tillbaka, han bara lämnade mig här haha :p sen blir det väl nån film och sova tidigt :) puss på er


Sitter på...

0-7d06186e10aa2f3924677cfa936c9718.png

Kolla varifrån!

Sitter på coffe house och dricker lite med julia och rikard . Jätte mys falstiskt


Nu kör...

24f3bff69fa55961150e4e16ca978fc5.png

Kolla varifrån!

Nu kör vi! Ses i dimman!


jag och...

0-6eeccf100738395af51f288e8c6ffa55.png

Kolla varifrån!

jag och jenny när hon färgade håret och jag hade choklad ansiktsmask haha. Den luktade gott i början men efter ett tag började jag må riktigt illa haha. Nu sitter vi och väntar på pizza sen hem till jenny och fixa oss :)


jag har inget val längre.

Shit, somnade i soffan efter att jenny hade kommit, vaknade för en liten stund sen.. men håller ni inte med om att somna i soffan är det skönaste som finns?? tydligen så hade jenny också somnat. kul nu kommer vi inte somna inatt! men vi får väl se på film antar jag, har ju många nya filmer så.

Satt och kollade på min design nu, den är ju hur tråkig som helst.. haft den jätte länge också.. men kan inte göra om den förens jag fått tillbaka min dator vilket jag inte fått än.. imorgon går vi till farbror blå.. tyvärr ...! Jag har inget val längre.

Tempora mutantur nos et mutamur in illis


sitter och...

47d278ecda6d1f4393eb3daaaab3ef87.png

Kolla varifrån!

sitter och dricker en smoothie och tar en cigg och väntar på att jenny ska komma :)


nu ska...

0-6d7bd7d85fe2e61efa3ba36ffe527516.png

Kolla varifrån!

nu ska jag bara testa om det funkar nu :)


duktig

hallå på er, det skulle egentligen kommit in inlägg från mobilen men det funkar inte riktigt som jag vill.. menmen..

Har ca 1 timme kvar i skolan, sen blir det hem och bara vila lite. är så himla trött och känner mig smått sjuk, måste va frisk imorgon ju.. tequila baby ;) men nu ska jag fortsätta med mitt arbete här i skolan. jag är ju duktig haha..


sitter och...

-24c82be64f89bbd18c8243e7b8a6327.png

Kolla varifrån!

sitter och kollar på hannah montana. Och väntar på att andra avenyn ska börja :)


träningen

nu borde jag verkligen inte vara vaken, det är riktigt sent nu faktiskt... hm det skulle jag inte sagt förr vid den här tiden men jag har faktiskt vänt på dygnet lite.. nu är jag bara vaken för jag fasnat i ph deltagarnas bloggar.. Tyckte det var riktigt synd att cimon åkte ut idag, hade gärna sett han i final istället för äcklet andreas.. men men, jag vet ju redan vem som vinner hela skiten ;) men jag ska inte vara taskig och avslöja det för dom som inte vet :)

Imorgon blir det en lång dag känns det som, jag börjar kl 9 och slutar vid 2 tiden, vid halv 3 ska jag träna igen, så otroligt skönt!! känns så bra att jag har kommit igång med träningen, men vi får se hur länge det håller i sig, väldigt länge hoppas jag! denna gång ska jag lyckas haha..

nu kommer det även bli mer uppdatering, fast inga långa inlägg. har tankat mobilen så kommer uppdatera därifrån.. saknar min älskade dator, som jag inte fått tillbaka än... hmmm

Godnatt på er <3

Favorit i repris

det blir bara sämre och sämre uppdatering, men ingen som har klagat än sålänge iaf.. men jag har iaf något att skylla på, jag har inte fått min dator än.. men får förhoppningsvis den snart..

nu sitter jag i skolan och ska börja med min religion, jätte kul eller inte.. men man måste väl antar jag.. efter skolan funderar jag på att ta en tur upp till parken och hälsa på min pappa & syskon och även fixa lite ny musik och filmer kanske..  efter det ska jag gå hem till mormor och gå på hennes nya gåmaskin i någon timme..har ju kommit igång med träningen nu..så otroligt skönt!

dagarna går så fruktansvärt segt nu tycker jag, det är bara tisdag idag men det känns som torsdag iallafall.. tycker dagarna ska börja gå lite fortare. på fredag blir det tequila med jenny. en favorit i repris eller vad säger du? ;)



bild från i sommras när vi drack tequila, som man ser blev det nog lite för mycket!!
MEN DET GILLAR VI!!


mördaren

borde man ens vara vaken nu? jag har suttit och spelat wii i nån timme nu, så har ont som fan i fingrarna och blir ju pigg av att spela.. innan jag spelade såg jag mamma och jenny på nyaste wallander dödsängeln, den va väl sådär, jag råkade spola fram i början så man såg vem mördaren var, dum som jag är.. haha men den funka. 

Nu ska jag nog lägga mig och försöka sova, har ganska ont i huvudet faktiskt.. blir nog lite musik osv, de är alltid skönt att somna till. så godnatt på er!


tog en drink

hallå på er! den dåliga uppdateringen fortsätter tydligen märker jag.. men men, i tisdags åkte vi till göteborg. blev att vi åkte till patricias pojkväns jobb först, va där en bra stund.. sen åkte vi ner mot stan, käkade på resturang, riktigt gott var det. sen kom Carro och mötte oss, vi åkte till hotellet, tog en öl där och sen åkte vi ner mot stan igen, och handlade lite. sen gick vi på en pub och tog en drink och snackade, de va skit mysigt! Som ni kanske förstod så sov vi över i gbg så igår vid 9 tiden åkte vi mot karlstad igen, jag somnade efter kanske halva vägen. och när vi va framme drog jag till skolan, duktig eller hur.

nu är jag hemma hos patricia och har fruktansvärd huvudvärk och ska snart hoppa in i duschen.. har fortfarande inte fått min dator.. hmmm, får hoppas att jag får den idag.. mamma är inte så glad kanske.. men ajja, nu vill patricia ha sin dator.. pusspåer

Kissie ska få feta sillisar!!

haha är med och tävlar om presentkort på kissies.se därför rubriken heter så ;) hoppas man har tur att vinna då, jag som aldrig vinner någonting!

igen uppdatering på 2 dagar, gud va dåligt.. det har väl hänt rätt mycket så har inte haft tid direkt.. I fredags va jag hos patricia och marcus och drack, lördagen blev det bio, vi såg avatar! såååå snuskigt bra film asså, alla borde se den, jag trodde inte de va en film för mig. men jag blev helt förälskad i den. Igår sov moa hos mig, vi kollade på film och pratade, de va mys!!

Och idag så följde jag med patricia till fisheye, och hon tattuerade en sjukt snygg tattuering!!! tog väl ca 2½ timme! gissa om jag blev sugen på att tatuera mig..

Imorgon drar vi till gbg över dagen, det ska bli skit kul!

Nu ska jag försöka få tag i A som har min dator och har haft den sen i lördags.. hmm saknar min älskade dator...

bby

hallå på er, igår blev det ingen bloggning tror jag, det krånglade jätte mycket för mig! men jag drog iaf till patricia och marcus och drack där. de va jätte kul, även om jag va lite små trött.. sen kom bby och hämtade mig där.

Nu har jag varit hemma i några timmar och har städat lite smått och kollat på när grabbarna spelar wii! Ikväll blir det bio, Avatar blir de att se, ville egentligen se snabba cash men dåligt med biljetter där.. inte så konstigt. Efter bion drar jag nog och sover med bby, MYS! :)


godingen

Kom precis hem, har varit ute och åkt lite bil med klingan, blev att vi åkte till statoil och köpte cola mums! Sen stog vi i garaget ett bra tag och bara snacka och skratta som vanligt. Pratade lite i telefon med godingen också, han kommer tillbaka till karlstad imorgon så blir att vi ses då :) <3

Imorgon kommer även kriss & eirik till sverige, ska bli kul!

Ne nu ska jag dra på en film sen sova om jag lyckas, vore ju bra om jag vaknade lite tidigt imorgon..

nästa outfit

Jag & Jenny åkte ner till stan förut, träffade moa & fikade lite, sen drog vi in på Gina Tricot och vi hittade nog det fulaste plagget jag någonsin sett, självklart va vi tvugna att prova dom.. Så sjukt fula, jag förstår inte vem som köper sånna kläder???? Finns det någon som tycker att detta är snyggt? hahaha fy fan, nästa outfit för krogen!





behöver min kropp

godmorgon, ja man kan ju säga att jag inte kom upp till skolan imorse, men va fan jag behövde nog sova ut lite, har mått riktigt dåligt dom sista dagarna, och nu känns det mycket bättre förutom huvudvärken och små såren jag har i käften.. Ska nog springa ner till affären snart och köpa mig en cola. det behöver nog min kropp! hörs sen


försöka



Nu ska jag försöka sova, godnatt!


inge vidare bra

Hallå på er, kom precis hem från patricia & markus. Dom kom och hämtade mig när jag hade slutat skolan, så åkte vi och kollade på bilar och lite andra saker. sen blev det hem till dom, patricia lagade mat och sen satt vi vid datorn lite & jag höll på att somna!? men ska inte somna nu, för då kan jag inte sova inatt.. och det är inge vidare bra..



levande lik?

Godmorgon. skolan igen känns som om det kommer bli en lång dag idag, men de är bara idag & imorgon kvar sen har jag hemmastudier på fredag då kan jag sova lite längre! Nu känner jag mig som ett levande lik? hm, vet inte riktigt hur det ska gå ihop men det lät ganska bra.


I helgen


ingen bra dag

Godmorgon, sitter i skolan och stirrar typ. nej men har precis fått 2 arbeten som jag ska göra som är sjukt tråkiga. fast det är väl egentligen allt som har med skolan att göra?! Snart har vi lunch, säkert äckel mat som vanligt.. fisk typ. Usch vad jag gnäller, ingen bra dag idag känner jag..




längtar tills ikväll

Nu har jag tömt lägenheten, så nu är det bara att lämna ifrån mig nycklarna.. gud nu börjar man sakna att bo där lite, fast det är ju bättre hemma hos mamma då! Nu är jag hemma hos pappa, har precis spelat lite Wii med min lillebror, han är såå söt!

Jag är bara fruktansvärt trött nu, längtar tills ikväll då är det paradise time!!! Blir nog en hel del filmer idag också..

hem till mig

Hallå på er! jag ligger i sängen och mår såååå dåligt, blev att jag drack igår, hade jätte trevligt faktiskt :) mer orkar jag inte skriva.. är så sjukt bakfull, funderar på ett bad. hade inte varit helt fel!

Idag ska jag iaf försöka somna tidigt, imorgon vid 9 tiden kommer pappa & hämtar mig så ska vi åka och hämta min soffa och lite saker i lägenheten, sen åker jag med upp till Krp, fixar lite med photoshop, nån som behövde hjälp, självklart ringer dom mig ;) .. haha nej då!




Denna grymt söta tröja kommer hem till mig i veckan :) Pappa betalar ;)


hela kvällen

Godmorgon! haha klockan är nästan 5, men va fan ska jag göra idag liksom? Ligga i soffan och dega hela kvällen eller? känns ganska ovärt de! men vi får väl se vad som händer..



Kling

Kom precis hem från en biltur med kling! Har haft de jätte kul, vi fastna i en snöhög och tog ett bra tag innan vi tog oss upp, Pinnen <3, haha, sen såg vi en räv fett söt. och körde typ 1000 varv i garaget osv. har saknat att va med han så mycket så de va jätte kul, blir på så bra humör när jag är med han. :) & älskar hans humor, skrattar alltid så mycket så jag gråter, och med han kan jag prata om allt med, han dömer inte. är så glad att du är min vän <3!

Nu ska jag nog sova, ska upp tidigt imorgon och åka ner till stan och möta jenny & patttttrik i staaan. sno pengar av jenny(Gudrun)..... Mohahahahhahahaha. haha nej nu är jag övertrött och har mensvärk.. pusspåer! nu ska jag sova



Gammal bild som fan! Hoppas vi kan bli så bra vänner som vi va förr igen! älskar dig vännen


duktig

hallå på er! Idag vaknade jag runt 15-16 tiden, vid 6 åkte jag till kil och kollade på film! Nu ligger jag och kollar på nån värdelös film på trean och väntar på att en gammal kompis ska komma och säga hej, har inte sett han på över ett halvår typ så det ska bli jätte kul!

Just de. har inte rökt en endaste gång idag, hoppas jag klarar att sluta! Duktig jag är..



Fish tank

Såg nyss klart på Fish Tank, Den va helt okej, lite små skum bara, En sån film man ser en gång och typ aldrig mer! Den handlar om en 15 årig tjej som är väldigt strulig, går inte i skolan dricker mycket, Hennes mamma bryr sig inte alls om henne utan festar & bryr sig mer om pojkvännen som Mia(tjejen) får bra kontakt med också...

Den slutade helt skumt, förstod inte alls mycket.. och jag vet jätte dålig förklaring på filmen haha! Men jag försökte iaf förklara bra..

The Last Song

Medans filmer laddar kollde jag runt lite på imdb & hittade en ny film med Miley Cyrus som kommer ut snart, i april i usa iaf, man får hoppas att den kommer till sverige då också, för jag kan verkligen inte vänta, rös när jag såg trailern.. ÄLSKAR verkligen Miley!


snusa?

Fy fan, va nyss ute och tog min absolut sista cigg, dock har jag köpt snus.. vet inte varför? kännde att det kanske blir lättare att sluta röka, men då kanske jag börjar snusa? dum jag är haha..

är smått trött men måste se klart på filmen jag ser på.. den laddar så grymt segt också, inte okej!


så mycket mer

självklart missade jag bussen, gick inte skicka sms så jag kunde få biljett så jag fick gå hem och ta mammas mobil istället.. men kom bara 10 min försent typ.. Har inte gjort ngt skolarbete än, kan inte koncentrera mig, som vanligt. 

Ska röra mig mot stan strax, köpa veckorevyn och sen åka hem och vilaa riktigt mycket, kanske spela lite ps2 elr Wii ! lär väl inte hända så mycket mer ..

mitt nya liv

Godmorgon! sitter nu i köket och dricker kaffe och tar en cigg . DUMT!!! men imorgon ska jag sluta, på riktigt!! Är på så bra humör just nu, undra va de beror på?? Imorgon är det fredag, men det innebär inte utgång, stannar hemma hela helgen, elr ja går väl ut men ingen alkohol.. mitt nya liv börjar imorgon! Mindre alkohol, inga cigg, TRÄNING, och det viktigaste av allt börja sköta skolan! låter inte det helt underbart? 


Nej nu måste jag springa till bussen så jag inte kommer försent! puss på er <3

på er som sviker..

Usch tankar som gör så man inte kan somna, låg och kollade på massa gammla bilder förut, fy fan va glad och lycklig man va.. Och nu? Känns som att allt & alla är borta, känner mig mer ensam nu än vad jag någongång gjort.. Besviken blir man också, på er som sviker.. duger man bara ibland eller? usch, ska inte deppa sönder här nu. Pusspåer!


tusenbröder

Ska jag vara helt ärlig, sluta röka funkade väl inte så jätte bra.. fast har bara rökt 2 cigg på hela dagen.. så jag är ändå ganska duktig. och det kommer nog inte bli fler idag om jag inte blir på jätte dåligt humör, då måste jag ta några bloss, hatar mig själv när jag blir så arg..

Nu ska jag gå in på mitt rum, städa lite och kolla på tusenbröder!


kort tid?

Så har man slutat röka!! Har klarat mig sen jag vaknade & de va väl ca 2 timmar sen... kan lova att det gör ONT i absolut hela kroppen, jag skakar och har huvudvärk & det har bara gått så kort tid? hur kommer jag må ikväll? fyfan, längtar verkligen.

Ikväll blir det nog se på Tusenbröder, säsong 1 & 2, sen filmen...tror inte jag hinner se allt idag men kan ju försöka. kommer nog inte kunna somna ordentligt iaf... Helvete..



elr hade hon sex

Hemma nu igen! Paradise igår va ju så bäst, först knullar nya Slampan med 3 pers? elr hade hon sex med cimon? Självklart hade hon nog sex med patrik? Men stefan är ju nästan värre, knullar slampan, sen går till erika??? Och i slutet sitter ALLA och gråter, Hur jävla värt är inte de? Fy fan va kul!

Har spelat Mario på Wii hela dagen, har fruktansvärt ont i tummen bara.. annars såå värt! Blir nog åka tillbaka till coffe och spela lite mer (har de hemma också, men roligare att va där) & se på paradise ikväll.. 


TROR?!

Sov länge idag, till 4 ungefär.. inte alls bra! Men vad ska man göra i den här ruttna staden jag bor i ? Man blir ju sugen på att flytta när det enda man gör är att sova?!

Sen blir det åka till nån som TROR att jag betyder någonting?! Och kolla på paradise hotel.. de har man längtat efter iaf, nya bruden är ju värsta slampan! fast jag vet ju redan vem som vinner ...... !!!! hahha ;)

Nu blir det ett avsnitt med Desperata housewives. också efterlängtat.. pusspåer

nyårslöften?

vissa dagar är helt enkelt inte bloggdagar.. usch. vad gör jag vaken såhär sent?? kan inte sova, hatar att sova. Nej där ljög jag. det är nog de bästa jag vet, fast sover ju helst på dagarna.. men det är inte bra.. har kommit på mina nyårslöften nu också. inget jag kommer hålla men man kan ju försöka..


Sluta röka (ingenting jag vill, men de behövs)
Sluta dricka så mycket
Börja träna


Sen är det andra grejer jag inte tänker dela med mig av..

äh nu ska jag fortsätta att bara ligga, kanske somnar..

bara stirrade

blev inget bloggande igår, mådde ganska dåligt.. Torsdagen/Nyår va inget speciellt, jag tror att när man går och hoppas på att det ska bli så himla bra, så blir man bara besviken sen. Det började bra men slutade i katastrof typ. mer behöver man inte säga..

Igår låg jag i sägen till typ 5 och bara stirrade, gick väl upp sen och kollade på några johan falk filmer med familjen, & beställde lite mat!

Idag så händer det väl inte speciellt mycket som vanligt, förstår faktiskt inte vad som har hänt med alla.. Vart har alla tagit vägen??



RSS 2.0