rösta på mina skor :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


sluta dricka cola...

Lite bättre uppdatering nu iaf 1 gång om dagen. Jag har ju ingen egen dator här så de är väl en anledning kanske..

Idag regnar det som bara fan här.. jag är inte förvånad direkt, under de 2 veckor jag varit här har det varit fint väder kanske 4 dagar?! Hoppas det vänder snart..

Idag blir det väl att va inne och se film hela dagen.. är ganska trött så orkar inte göra något annat.. Har bestämt mig för att sluta dricka cola nu, så hej huvudvärk, trötthet och en grinig stine!  

spelar

på lite bättre humör nu. Mobilen funkar, dock funkar inte min design..

Idag har vi varit på vinterbro, ett köpcenter. va kul att komma bort lite och få göra ngt kul. Hittade dock inget speciellt, köpte bara 2 spets bh:ar och ett stort rosa linne. får bli mer nån annan dag.

Nu sitter jag och kristian & spelar nfsmw på ps2, så jävla kul.. fast är ganska trött men det är otroligt svårt att slita sig ifrån spelet faktiskt..

Imorgon så hoppas jag på sol, något vi inte haft här på länge känns det som.. annars får jag ta mig en tur ner till solariumet igen.. hoppas jag inte bränner mig denna gång, sist såg jag ut som en kräfta typ.

Nu ska jag fortsätta spela och förhoppningsvis somna i tid, och sen ska jag försöka uppdatera mer.. även om det inte är så kul när jag inte har en fin design! :(

puss & Godnatt?!?!?!?!

Godmorgon! Ja som ni ser ær min design borta!?!?! jag va tvungen att återstælla hela.. kænns ju jævligt kul.. och hær finns inget photoshop.. men ska se om jag kan førsøka fixa en ny ændå...

Inatt så va de ett riktigt hemskt åskvæder! har aldrig varit med om något så hemskt faktiskt. vaknade utav det.. och de blixtrade som faaaaaan! usch.. men kan inte skriva mer nu, ær på riktigt dåligt humør, pga av designen och før att min mobil inte funkar!det är så längesen, allting har förändrats men du finns kvar. det va som ett hugg i hjärtat.. jag förstår inte varför, jag trodde inte det fanns ngt kvar, jag hade fel. det gør ont, det svider, och jag vet inte vad jag ska göra.. du försvinner längre och längre bort...


I should've moved on from the pain that I felt
But I choose to love you


somnar

herregud jag ær så otroligt rastløs! det ær lørdag och jag sitter inne.. hur ovanligt ær inte det, en helt nykter helg!
Idag sov jag riktigt længe, till typ halv 4 faktiskt.. sen gick jag ut i solen och la mig. efter det blev det lite bakning och nu blir det nog en film tror jag. om jag inte somnar, ær ovanligt trøtt.. imorgon blir det nog ner till solariumet!
få lite färg

Nu är det fredag och jag har varit här i en vecka! känns iaf som 3?!

Tältningen gick ju inte så bra, elr jo i början va det helt okej förutom att det blåste.. sen skulle jag iväg och kissa i skogen, först lägger jag inte märke till det men de ligger en ORM brevid mig, jag fick ju självklart panik.. sprang ganska fort därifrån... sen började det regna då orkade vi inte mer..


Idag var det fint väder så vi gick ner till tofte för att bada men det va alldeles för kallt för mig..blev att jag solade lite istället.. ska strax ner till solariumet också.  jag måste verkligen få lite färg..Lite bilder från tältningen..  Blev inte alls många, blev mörkt så fort!


tälta!

2 veckor sen sist! det är nog längsta tiden jag inte bloggat på.. men har helt enkelt glömt bort det!

Nu har jag varit på tofte i 5 dagar tror jag, har hunnit med ganska mycket. Jobbat, solat, dock inte badat än, varit med vänner, slingat håret osv!

Ikväll ska vi tälta, hur kommer det gå tro? Jag i skogen, utan internet, utan telefon...hmm. elr ja jag har min telefon men det går inte att ringa, måste skaffa mig ett norskt nummer snart.

nu blir det mat! ska försöka uppdatera imorgon! <3

RSS 2.0