över sommaren

Onsdag idag va? jag orkar inte hålla koll på dagarna, det enda jag vet är att det är EXAKT en vecka kvar tills jag får se ECLIPSE! gissa om jag längtar. Har verkligen super höga förhoppningar om filmen!!

Nu sitter jag i skolan, har svenska, slutar väl om ca 1 timme.. är verkligen hur trött som helst och vill hemskt gärna hem och sova, men ska möta mormor i stan och hjälpa henne att handla lite och sen leta efter ett par jeans leggins, eftersom jag råkade färga mina helt nya blå igår..

Just de, om 9 dagar åker jag också tillbaka till tofte, och där stannar jag över sommaren, ska bli så otroligt skönt att få komma tillbaka dit, va med mina underbara vänner och bara må bra, bada i havet sola och ja allt man kan göra! och jag kommer nog inte vara så jätte kontaktbar dom första dagarna/veckorna. kommer även att använda mitt norska nr jag hade förra året. dock tror jag inte någon av mina vänner har kvar det. men den telefonen jag har nu, kommer jag stänga (flightmode) av och använda endast som ipod och kamera!Miley Cyrus! <3

Tävla med Miley Cyrus

Miley Cyrus <3


U and I

hallå där, svenska nu igen.. har blivit lite ändringar och det är riktigt skönt tycker jag, känner inte samma stress och press nu.. kan göra allt i min egen takt!!

Igår efter skolan så drog jag och alex hem och lagade hemmagjorda köttbullar som vi hade till lunch idag, när vi va klara med dom så åkte vi ner till stan och kollade på dans i ca 4 timmar, gissa om jag hade ont i rumpan efter att ha suttit ner så länge. kom väl hem runt 12 tiden, då blev det en film sen somnade vi.

Imorse hade jag verkligen ingen lust att gå till skolan, men som tur är så har man pengarna i tankarna.. de är ju bara därför jag går hit såklart!? Men nu ska jag jobba vidare här, ska skriva om skillnaden på tjejer och killars beteende??

U and I should be together , Goodtimes all the time!
So where should i find you and tell you That your fine

sommarskolan

nu har jag inte bloggat på en vecka, men har helt enkelt inte haft lust. Har haft ganska mycket att tänka på och haft mycket att göra..

Helgen har varit riktigt bra, festade fredag och lördag. men orkar inte skriva mer om det.

Igår så började jag sommarskolan, och det känns riktigt bra faktiskt. Läser 2 ämnen, Matte och Svenska B. I matten kom jag med flera stycken som jag känner. I svenskan så känner jag bara Alex, men är iaf glad att vi kom tillsammans..

Nu sitter jag och har svenska och jag förstår seriöst ingenting, får ont i magen och känner mig otroligt stressad. får se hur detta går..


sjuk

Jag är sjuk?!!!! näsan rinner, ögonen kliar, halsen gör ont och öronen gör ont.. de här vill jag inte! speciellt inte nu.. jaja går väl över snart, får knarka panodil osv!


Idag har jag typ legat hela dagen, spelat lite också.. men mer orkar jag inte.. ska nog se på film med mamma snart, new moon blir det.. och imorgon ska vi beställa biljetter till eclipse! <3Jag tror det är dags för dig att vakna upp. Vakna upp och inse hur "liten" på jorden du egentligen är. Och inse att du snart förlorar ALLT... elr ja de lilla du har kvar..


ny vecka

typ 4 dagar sen jag bloggade..

de har väl inte hänt så mycket förutom att jag solat och bara tagit de lungt, dock blir jag inte brun?! i fredags va jag ut med mina vänner på score, de va jätte trevligt! och lördagen spenderade jag hemma i min säng, jag va verkligen jätttte dålig! förstår inte varför!

men men, imorgon (eller idag, klockan är ju efter 12) måndag och ny vecka, har väl inte speciellt mycket planerat vi får se vad som händer..

tyvärr så slutar de inte alltid bra, hur bra de än var..?!?nya naglar har jag också :D 


fick mitt G

haha onsdag idag va? jag glömmer bort dagarna.. men det spelar väl egentligen inte så stor roll egentligen.

Igår gjorde jag klart all min svenska och skickade in det, direkt när jag vaknade så gick jag in på min mejl för att se om jag fått något svar och de hade jag. betyget var redan satt, pga att alla saker skulle varit inne förra veckan. men så snäll som han var fixade han så att jag fick mitt G.. så nu är jag äntligen klar med ALLT i skolan, denna termin! Bara sommarskolan kvar nu... så frågan är ju, vad ska jag göra med skolan nu, de är ju ändå en vecka kvar..


Nu är min favorit alex påväg hit, vi ska ut och sola, dricka cola och bara snacka massa skit! men först ska jag iväg till ica och lämna ett paket och köpa lite fika!

hörs sen!

skutberget

Godkväll! Idag har dagen varit riktigt bra faktiskt, den börja med att linn kom och hämtade mig. Vi åkte och köpte lite fika sen ut mot skutberget. där satt vi och solade, snackade skit och skrattade typ! När vi inte orkade vara kvar där åkte vi mot stan och mötte upp moa och alex och gick runt i massa affärer!

När jag inte orkade det mer så åkte jag hem och kollade på Johan Falk, sen kom bby och nu kjollar vi på Eragon, ska väl sova rätt snart. är trött som bara den!


RSS 2.0