blir så trött

fan jag är sjuk, fast inte lika sjuk som jag va i måndags, åkte in till gripen och tog blodprov osv, fick medicin så nu är jag bättre, bara att jag blir så trött av den.

Senaste dagarna har jag varit med alex och timmy, mys. vi har typ spelat, sett på film osv. riktigt mysigt.. snart ska jag och bby gå iväg och kolla på när alex ska typ spela upp nån pjäs elr ngt som dom gjort i skolan, ska bli kul faktiskt, sen blire nog se på x-men.


T <3

Love

Ada SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Im in love!


med dig är jag lycklig

dålig dålig och dålig uppdatering, men dom senaste dagarna har jag varit hos bby, och där finns de inge internet. men fan jag är hellre där än attt sitta hemma och ruttna vid datorn. Nu är jag hemma för att jag är sjuk och ska till läkaren imorgon, ville inte ligga hemma hos T med sånna smärtor jag hade, jag blir så otrevlig..

Nu ligger jag i min egen säng för första gången på en vecka, är ju ganska skönt men hade som sagt hellre vilja sova med bby. Sen knakar de även i min vägg??? skit skumt faktiskt...

Nej nu ska jag faktiskt försöka sova, har rätt ont.. och min iphone har inte kommit än, har jag tur kommer den i veckan!


Du är den jag drömt om hela tiden, du kom in i mitt liv och förändrade allt. med dig är jag lycklig. <3

Rösta på min bikini!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


fett mysigt

goodmorgon. jag är i skolan, inge vidare kul men ändå rätt skönt att va här. gör inte spec mycket utan sitter och väntar på att de ska bli lunch, tacos blir de idag, fatta va gott!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    idag vaknade jag upp med sötnosen, som jag gjort hela veckan. fett mysigt. idag blir de nog att vi sover hemma hos mig även om jag inte vill de. haha. nej nu vill jenny ha sin telefon. puss på de. 

film&mys!

fan va längesen jag uppdatera nu fan, men jag är fortfarande sur för att min iphone inte kommit, på fredag har jag väntat 2 veckor....

i veckan har det inte blivit någon skola alls, har verkligen inte haft ork till det, men måste ta tag i det!!

Nu ska jag strax röra mig mot rud igen hem till T blir, film & mys! pusspåer!

sur

just nu har jag varken ork elr lust att uppdatera. är sur för att min telefon inte kommit än.


vad ska jag göra?

somnade nästan direkt efter filmen igår, ja vad tyckte jag om filmen då? Den va bra, men väldigt skum, jag blev nästan förvirrad.. nån som sett den som fattade lite mer som kan förklara??

Jaja idag, Fredag.. vad ska jag göra?? ingen aning än faktiskt, men jag hittar nog på någonting roligt :) nu ska jag iaf platta håret.. pusspåer

Shutter island

Nu har jag badat & ätit kvällsmat så nu tänkte jag kolla på shutter island i min ensamhet! Pusspåer


Bilder från i lördags!

















delaktiga

Ingen telefon idag heller, gissa om jag är trött på att vänta?! men men den som väntar på ngt gott väntar väl aldrig för länge? eller?

Nu sitter jag i min säng och har precis kollat på en film, Sorority row, Handlar om några tjejer som är delaktiga till mord på sin kompis. orkar inte förklara mer. men den va helt okej. Nu tror jag att jag ska Bada faktiskt, har huvudvärk och då hjälper det.. sen ska jag faktiskt ta tag i skolarbetet jag ska va klar med..


Filmtips!

Det är väl ingen som missat att jag älskar att se på film? Jag har otroligt många favoriter och det skulle nog ta dagar att skriva alla. Men jag har en som verkligen gick rakt in i hjärtat på mig.

Thirteen - Tracy Freeland är mammas lilla flicka och är duktig i skolan men när Tracy börjar umgås med skolans populäraste tjej, Evie Zamora, förändras allt. Sprit, droger, sex och brottslighet blir plötsligt vardag, något som sätter sina spår i den redan hårt åtsatta familjen Freeland.

Den har ett otroligt bra budskap, och många tjejer känner nog igen sig i denna film. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har sett den. Den blir aldrig tråkig, dock blir jag mer och mer irriterad på tjejerna i filmen. Men jag antar att det är för att jag känner igen mig, Man vile göra allt man inte fick!

Men har du inte sett denna film, har du VERKLIGEN missat något.. Den är några år gammal med verkligen värd att se.




Jag tänkte faktiskt se den ikväll :)


mat i väntan

Godmorgon, ingen skola idag för mig, vaknade och mådde riktigt illa.. känns nästan som typ magsjuka? Ja nu sitter jag och väntar på posten. kan nån gissa varför? haha nej men jag sitter självklart och längtar efter min iphone! tycker väl att den kunde komma idag iallafall.

Nu kanske man ska ta sig lite mat i väntan..

En liten bildbomd typ!

Lägger upp lite nya och gammla bilder..



Full fluga i min gamla lägenhet!


Stine va full och klantig och ramlade på elementet!


Sofia, Stine & Emelie! De va en bra kväll :)


Mina 2 FAVORITER från tofte! <3


En riktig sötnos!


Jag är vackrast, jag är bäst!


trött snygga brudar i hissen kl 6 på morgonen


Me & My Boyfriend <3


De va nog den bästa kvällen.


En suddig bild på rikard i postbilen, vi fick åka bak i
(bakluckan) typ 3-4 på natten hah!


Det va magiskt! Disney on ice


Random bild på mig..


En jävligt bra kväll i gbg med P&M!! :)


Nej nu blire inge mer bilder, för jag orkar inte haha..


testa på partylivet

dagen har varit lång, känns som 2 dagar i en typ om ni förstår vad jag menar.. efter jag varit på uno så drog jag hem till mormor och satt där en liten stund, senare kom moa och ville ha med mig ner till stan, vi stressade runt där och drog hem till moa när hon inte hittade ngt.. nu är jag äntligen hemma och försöker tagga ner, lyckas jag? nej..


Imorgon blir älskade moa 18 år, ÄNTLIGEN. men tyvärr blir jag inte med ut och firar henne på tempel imorgon som dom flesta ska, ruttet jag vet, men så är det när man inte har pengar..


Ja och om ca en månad fyller jag 19 år, värdelös ålder. men det blir nog att fira mig i storstaden sthlm, förhoppningsvis iallafall. Elr jag SKA dit hah! är ju några år sen sist, jag kan inte säga att jag gillar sthlm för det är för stort för mig, men kan alltid va kul att testa på partylivet där, sägs ju att det är kul! men men nu ska jag fixa ngt att äta och lägga mig framför en film.


dansa

hallå på er. lånar jennys telefon för att uppdatera. står just nu på uno och lyssnar på när nån rappar, drygt. snart ska några dansa, mycket roligare enligt mig. sen blir det nog att jag åker hem och pluggar. hoppas min iphone kommer idag! nej nu vill nog jenny ha tillbaka sin telefon. puss puss <3

om ca en månad

shit söndag igen, dagarna går så fruktansvärt fort.. om ca en månad fyller jag 19 liksom, ganska ovärd ålder, hade varit bättre att bli 20 tycker jag.

Igår lördag tänkte jag ju stanna hemma och vara nykter, men nej tack.. Drog med emelie på fest, hade rätt kul faktiskt. förutom att tillslut började jag bli rätt dålig och fick lägga mig på en bänk ute. snyggt! När vi kom ner till stan blev det katastrof enligt mig, såg bråk ÖVERALLT! så blev att jag tog bussen hem och satte mig här och drygade till jag däcka typ. så de ska va!

idag har jag bara legat i sängen och varit dryg. kommer nog göra de resten av dagen också. finns inget att göra på söndagar, elr ja inga andra dagar heller. hörs!


Jag hatar att jag saknar dig, och jag hatar de som tog oss ifrån varandra..

min kära iphone

Godmorgon lördag! Igår va jag nykter, chokerande? JA! Måste säga att de var den tråkigaste fredagen jag haft på länge. elr ja inte hela dagen, men från 11 och framåt typ. lite extra jobbigt när min buss åkte förbi coffeehouse, då blev man ju dret sugen på utgång! menmen, nykter idag också..

Igår så gick jag och beställde min kära iphone! Förhopningsvis kommer den nästa vecka :) hade hoppats på att få den igår men den va tydligen slut, stackars mig..

Men nu ska jag nog gå och hämta lite istée och ta en cigg. pusspåer!

tror hon går med på det

Herregud va trött jag är, har varit på stan med mormor HELA dagen, och haft så ont i ryggen så det har varit ganska jobbigt men kul ändå! gick och pratade lite med telefonförsäljare om att jag ville ha en iphone och kom överens med dom om ett bra pris, så nu ska jag bara övertala mamma till att låta mig köpa de! tror hon går med på det :)

Nu ska jag städa mitt rum lite eftersom min efterlängtade mammi kommer hem från egypten imorgon, sen ska jag nog skriva lite på min uppsats om jesus? tråkigt JA! haha

Såg även att trailern på Eclipse kom ut idag, elr ja det visste jag redan att en skulle men, Jag blev rätt missnöjd.. skulle nog inte tittat på smygtitten igår tror jag, då hade det nog blivit bättre! och tycker det är otroligt synd att dom bytt ut victoria :/ ! men men hoppas på att filmen blir lika bra som dom andra 2!


film med moa

shit va trött ja e, skulle se film med moa idag, hon kom hit och vi drog på en film och jag somnar självklart efter 10 minuter, lyckat! Jag borde va väldigt rolig att umgås med som bara somnar hela tiden haha! Nu sitter jag och väntar på att andra avenyn ska börja sen går jag bort till mormor och sover där inatt! pusspåer!

ECLIPSE TEASER TRAILER!



Ja, hur mår jag nu? vet inte hur jag ska förklara direkt. Jag är så lycklig så jag snart spricker!
Det pirrar i hela kroppen och glädjetårarna sprutar, har sett den minst 20 gånger nu och jag ryser lika mycket varje gång! Undra vad som kommer hända när riktiga trailern kommer ut?? jag kommer väl svimma!


men fan

Sitter i skolan, hur tråkigt är inte det? jag vill bara hem faktiskt.. tror de blir att jag flyr hem.. jobba hemma är mycket bättre, även om det kanske inte blir lika mycket gjort, men fan de är iaf!

ner på stan

Godmorgon! Vaknade för inte alls länge sen och undrade varför linn inte väckte mig när hon gick till skolan.. Gick upp för att kolla vart hon var, hittade henne i en annan säng haha, stackarn hade ont i halsen!

Nu ska jag väl strax göra mig iordning, tror vi ska ner på stan och kolla saker :)

tur

Nu är det tänkt att jag ska gå och lägga mig, är ganska trött faktiskt.. bara tisdag imorgon, men har mycket att göra. ska ner till stan med linn efter att hon har slutat och kolla på massa saker, sen måste jag hem och plugga lite. vet dock inte vad jag ska göra, tur att jag ska till skolan på onsdag då!

Nej nu gäspar jag lite för mycket, natti natti, sov gott :)


väntar på att anna ska komma

Godmorgon eller eftermiddag kanske det är nu?! Jag sitter hemma hos linn nu och lyssnar på musik och väntar på att anna ska komma hit så vi kan dra ner till stan och jag hem och hämta lite saker, sover här inatt också. så tråkigt att sova själv!


Jag förstår inte, jag saknar dig..


riktigt hård!

uuuffff, denna helg har varit riktigt hård!! Fredagen blev det utgång med sötnosen Erika, hade fruktansvärt kul. vi förkrökade hemma hos mig och drog till stan vid 11 tiden och drog in på coffeehouse, träffade en barndomskompis där och snackade massa minnen. Sen såg jag en kille jag verkligen kände igen från någonstans men kom inte på vart ifrån, erika kastar ngt papper på dom och säger att jag vill fråga ngt, vi pratade en stund och jag kom på vart ifrån, sen när jag ska gå spiller han Halva sin öl över mig, tack (Y) :) haha!! men de va ju rätt kul ändå.. Blev att jag tog bussen hem vid halv 3 och satt uppe hela natten vid datorn.

Lödagen va jag skit taggad på utgång igen, och kom på att jag skulle ut! Började dricka lite smått så ringer daniel och tölar lite, sen drar ut mig för att han ville ha sällskap. Sen följde han med hem till mig, jag började sminka mig och vi drack lite mer, och mer och mer.. en liter jäger försvann rätt fort. jag blev självklart rätt dålig och däcka innan jag hann dra ner till stan, lyckat? :D

Idag har jag legat död i sängen hela dagen, sen ringde linn och ville att jag skulle komma till henne, och nu sitter jag här mår lite halv illa och funderar på att kanske sova snart?!



tills ikväll!

Äntligen fredag, sitter och väntar på att jag ska ta bussen ner till stan och möta erika och fixa drickan tills ikväll. Blir väl att vi sitter hemma hos mig och förkrökar lite, sen drar vi nog ner till coffehouse eller score!! ska bli kul :)

Förut skulle jag, bror och sanna ner till stan och bowla men tyvärr va de fullt så vi drog och fikade istället, men de funkar det också. :)



You're not worth the time that this is taking
So don't say you're sorry, 'cause I'm not gonna listen


skitsnygga!!

hallå! Torsdag redan, gud va veckan har gått fort.. Idag gick jag upp rätt tidigt åkte ner till stan och mötte linn och fixade lite saker sen köpte vi en kavaj var. skitsnygga!! Nu sitter linn och leker med sin tamagotchi, min har dock inte kläckts än, min är lite äldre än hennes. löjligt och barnsligt jag vet, men vi älskar det!

idag skulle vi egentligen åka och blowla men de blev försent så vi får göra det imorgon :)

blir kvar här

Godmorgon! usch såhär tidigt vill jag inte vara vaken, 10-11 går bra men nu nej! ååh.. Så idag är det onsdag, mamma och älsta lillebror åker till norge, jag och daniel blir kvar här. vid 1 ska vi till stan, möta jenny och patrik blir att fika. Senare vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men vi får väl baka eller ngt roligt!


bjuda på sig själv!

Haha ja ibland måste man väl bjuda på sig själv!
 Jag tycker förövrigt att jag är fruktansvärt vacker på denna bild! IRONIIIIIIII <3



slutade olyckligt!!!

ååååååh har cola i hela min säng och på kläderna, jag och colan hade en lite fight förut när jag skulle öppna den och det slutade olyckligt!!!

Har nyss tagit av mig min ansiktsmask så nu är jag len i hyn, tänkte färga ögonbrynen nu.. I veckan ska jag nog färga löshåret igen, måste ha det ljusare..


What can i say

I tried to be all that you need
Tried to not ever let you down
Still I can see it in your eyes not good enough
This time I believed that I really could change
I gave it all
This time you really had me everything
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I'm hurting you

I tried hard only to be him
You've always wanted in life
Still I just bring you misery
What can i do?
This time I believed in you, in me
And I have it all
This time I could see it all perfectly
I guess I was wrong
I guess I was wrong

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you

Without you I am crying
With you I am just hurting you
Without you I am dying
With you I am tearing your heart
Without you I am crying
Without you I am dying

What can I say what can I do
This is who I am and I'm hurting you
What can I say what can I do
No matter how strong my feelings are
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I always end up hurting you
I'm hurting you




Klocka

Hallå, gud va härligt idag vaknade jag vid 10 och åkte iväg med mamma och mormor och handlade. Fick med mig en klocka hem, söt som bara den, halsband osv. nu ska jag hjälpa mamma att städa så de är fint innan hon åker imorgon.. Får se vad som händer senare, skulle kanske träffa Mr Meyersson en sväng om jag inte städar hela dagen!


Klockan, söt eller hur!


alkoholproblem

Hallå där mitt i natten, här sitter jag och har tänkt att jag ska se på film hela kvällen, men fasnade såklart här. Såg dock en jätte bra film förut True Confessions Of A Hollywood Starlet, Den handlade om en Skådespelare som hade alkoholproblem så hon fick flytta till en annan stad och börja ett nytt liv. Mer orkar jag inte förklara men det är en typisk ungdomsfilm, jätte mysig så den rekomenderar jag faktiskt!!

Nu ska jag väl kolla på nyaste avsnittet av deperate housewives om jag inte somnar, borde egentligen sova. Ska med mamma vid 9 imorgon och handla mat, ska ju vara ensam med min bror i några dagar nu, ska bli mysigt!


Den som inte älskar ensamhet, älskar inte heller friheten - för bara när man är ensam, är man fri.



kommer från denna håla

Måndag och ny månad, har en känsla av att denna månad inte kommer bli så bra.. Dock åker jag till sthlm i slutet av den, och det kommer väl bli kul och skönt att komma från denna håla..

I Lördags blev det att jag drack, jag drog hem till sanna och va med henne, Erika, Josefin & massa killar som jag typ aldrig sett förut.. haha. efter en stund drog vissa till Nöjes, men jag och erika drog till coffehouse! De började helt okej, De slutade med att jag blev utslängd.. haha, första gången! Sen När jag kom hem låg jag och pratade i telefon i några timmar med några från sthlm, dom fick mig iaf på bra humör igen :)

nu har jag ganska brottom, ska ner till stan & möta Patricia. så pusssssss

RSS 2.0