hehe

skriv ditt namn med lillfingret: stine
skriv ditt namn med armbågen: stined
skriv ditt namn med pannan: xsddxtio ne3
skriv ditt namn med foten: s tgine
skriv ditt namn med näsan: stine


Shrooms

aldrig har jag varit så rädd för en skräckfilm asså, jag är fan fortfarande rädd. när filmen va slut så plingade det på dörren så gick jag och öppnade så stog det ingen där sen tittar jag ner så står det en liten unge där och jag skvatt till som fan. stackars unge, måste ha trott att jag är knäpp fan :P hehe.

image38

bakfylla

så ligger man här igen, bakis och halvt död. för mkt igår med, som vanligt. först va jag i skattkärr sen drog jag till väse, och där va det riktigt roligt ett tag iaf. fick mer och mer dricka hela tiden. & jag och jenny dansade en massa igår. skit kul vare faktiskt. sen spårade allting ut och jag sprang ifrån festen och grät, och satte mig på bussen och åkte till stan. sen blev det bk och gå och sätta sig på en gräsmatta och äta mat :) , sen blev det gå hem och sova. och har sovit ända till nu typ. det är lite galet. idag blir det att ta det lungt och bara ligga inne och feta sig och se på film typ :)  och det börjar med pizza nu, så nu måste jag gå upp ur sängen för första gången idag. hehe.

get ready to get wasted

tänker tillbaks

skola idag igen, så trött på skiten. idag så åt jag, jenny, linda & malin på Mcdonalds, galet gott :) , och jag har skaffat mig lös naglar nu, svårt att skriva men jag får stå ut :) imorgon äre fredag igen, veckorna går riktigt fort tycker jag. jag älskar verkligen helgerna, slipper skolan, kan va uppe hur länge jag vill utan att tänka på att jag måste upp tidigt :) .. och jo en sak till, på helgerna äre fest, och det är ju så galet kul :) ..
jag hatar alla lyckliga par, jag hatar alla lyckliga slut. många har sagt till mig att jag har hela livet framför mig att hitta nån att leva med, nån att bli älskad av. men hur lång tid har man egentligen. det vet ju inte ni, ni har ingenaning.

för mycket svek, såklart att du drar, du pallade inte trycket mer. men kom tillbaks, jag ska bättra mig inte göra fler misstag ska ändra på mig helt för nu vet jag vad jag vill ha. jag kär på riktigt inga fler lögner dig vid min sida är allt jag behöver att ha..det är klart att minnen finns kvar. det är knaz att jag tänker tillbaks..



och jag måste bara säga att jag saknar mina kusiner välldigt mkt, alexander & johanna, tänk om allt va som förr när vi va små, då träffades vi iaf oftare än vad vi gör nu, 2 år sen sist nu eller? fan vad ja saknar er    <3


barnvakt.

så vare onsdag igen och jag är barnvakt som vanligt. idag har jag inte varit i skolan och har sovit halva dagen haha :) och jenny kom hit vid 9 när jag låg och sov :) . när jag vaknade gjorde vi pommes frites och såg på dvävulen bär prada :), sen åkte vi ner till stan för jag skulle köpa örhängen och lösnaglar., cigg och snus =) .  och nu blire göra pannkakor till mina bröder :) hehe.

"vänner"

prison break va lika bra idag, som det alltid är :) . nu äre bara en vecka kvar tills jag får se det igen, bara att vänta :P .

ni ska föreställa mina vänner, men ändå så går ni bakom ryggen på mig och snackar skit som vanligt. ni kan ju glömma att jag hör av mig ngt mer. glöm mig helt ist. glöm allt vi gjort, allt vi lovat varandra. för nu skiter jag i allt !

Prisonbreak&Photoshop

Prison Break avsnitt 2 blir snart, när jag har pratat klart i telefon. och photshop har jag suttit med hela dan :) några bilder som jag blev riktigt nöjd med faktiskt :). har fått tillbaka fantasin igen. hehe :)

Ska jag ge dig en chans, jag vet inte. jag tycker om dig, men tänk om det blir så igen.
jag är rädd. kärleken skrämmer mig mer än någonting annat..




Jag har kämpat hårt.

alltså känslan av att vara helt ensam, den är jobbig. det är när man är ensam alla tankar kommer upp, alla dåliga tankar, alla dåliga minnen, och bra minnen som man saknar. som man vill tillbaka till. allt va så mycket bättre förr.
det känns som om ni har svikit mig helt den här gången. lämnat mig ensam igen, det blir oftast så tillslut, jag har insett det nu. det kanske är meningen att jag ska vara ensam.. jag kanske bara är tidsfördriv, nån ni är med för att nån annan inte har tid. jag orkar inte ha det så faktiskt,

Jag har kämpat hårt med att finna anledningar till att fortsätta andas
Men alla anledningar jag hittar säger emot varandra..



ny mobil :)

beställde nyss en mobil, galet najs, så nu är det
bara att vänta på att den ska komma :)


image29

....

jag saknar dig faktiskt...



jag tänker på er..

att allt ska hända på en och samma gång, många som jag känner mår så dåligt just nu över allt som hänt. jag vet inte vad jag ska säga till dom, tänk om jag säger ngt fel och gör allt värre. men ändå så vill jag finnas där, som dom gjorde för mig när allt va som värst för mig.. ni ska veta att jag tänker på er, och jag finns här, jag kanske inte är den bästa att prata med, men jag finns här iaf. nu är det min tur att visa att jag ställer upp som ni gjorde.. <3
// stiine


23:35

det känns skönt men ändå jobbigt att va ensam igen, jag känner mig inte fast vid någonting längre, men jag känner mig så ensam.. Jag är ledsen att det blev såhär. jag trodde vi skulle få det bra tsm, men jag hade fel, ett förhållande med massa lögner håller inte, du säger att det är alla andra som ljuger, fast det är konstigt när alla säger samma saker, och du en annan, vet inte längre vem jag ska tro på.

nu ligger jenny brevid mig och sover. såhär tidigt. tråkig hon är då. imorgon börjar vi 12 så jag ska va uppe sent :).

börjat göra om bilder igen, för har ju inte mkt annat att göra på dagarna :) , men det är väl nice.


image28

// stiiine

slut..

Lögner, lögner & lögner, hit och dit. jag är så trött på det. att du kunde ljuga om sånna saker. fattar inte det. jag tyckte fan om dig, tills jag fick höra allt. okej, göra slut på sms. det kanske va lite töntigt av mig, men jag pallade fan inte göra det på ngt annat sätt. jag är så fucking besviken på dig,. du är inte den jag trodde att du va...

jag har valt att leva ensam igen.
för i min värld existerar inte kärlek.



nya photoshop bilderna, en på jenny,
en på mig och en till alex :)

Längst in i mitt hjärta där finns du kvar föralltid.



// stiiine

trött.

nu har vi tagit skolkort och det blev väl rätt bra :) . imorgon börjar vi kl 12, så jenny ska sova hos mig idag, det blir tacos och grejs :). och på onsdag har vi friluftsdag och vi ska orientera, fy fan va illa.

fan för dig alltså. att alla ska börja snacka. trött jag blir. jag skiter snart i allt igen. !




 


kärlek <3

så nu har man möblerat om rummet fast det är ganska stökigt nu då så jag får nog fortsätta städa snart. men det blev ganska mysigt och jag hoppas att jag trivs lite bättre nu än vad jag gjorde förut. och om ca 6½ timme ska jag upp & gå till skolan. skolkort imorgon då. illa liksom. sen så kmr nog prison break avsnitt nr 2 imorgon om jag inte har helt fel. har ju väntat en hel vecka på det nu, men det är ju värt det. bästa serien som någonsin gjorts. galet spännande är det. själv så har man ju båda boxarna ;) och imorgon blire nog träffa älsklingen en stund också. saknar dig redan liksom & det va bara 7 timmar sen jag träffade dig , och efter det blire antagligen kolla på film med anni hemma hos henne, eftersom inte hennes mamma är hemma, så kan jag va där. hehe.


image23
Jag och anni för bra länge sen, när jag va blond och grejer :).



// stiiine

hemma..

hemma igen, sov hos robin inatt, vi såg på en massa filmer, hehe :) . imorgon är det skola, och skolkort tror jag, fy fan va illa.. egentligen har jag ingen ork till det. vill bara att det ska bli helg igen..

jag skiter i vad ni säger om mig, jag lever mitt liv hur jag vill, och jag tycker att ni också kan göra det. eller ja det verkar ju inte som om ni har ngt liv eftersom ni snackar om mitt hela tiden, så skaffa er ett, så kanske ni nån dag slutar prata om mitt !

Jag känner mig fast. fast i ett liv jag inte vill leva, jag vill bort härifrån, lämna allt bakom mig och börja om på nytt..


// stiiine

lördag !

så va det lördag igen, festade igår, och det blev alldeles för mkt. jag somnade på bussen på väg från skattkärr och vägrade nästan gå av när vi va i stan,  :) . när vi va i stan fick jag ju stryk då, av en 25-30 årig kille. så nu har man ont. men men. idag blire skattkärr igen, till min baby .& nu blire gå in till grannen och äta chips och grejs med jenny


när spriten går in, går vettet ut.


fredag igen (:

Ja nu sitter man här med jenny, skolan har precis slutat, idag va vi på bio, den va galet bra faktiskt, och sen fick jag hjälpa mina lärare att göra om photoshop bilder, riktigt kul faktiskt, :) . jag har köpt 2 nya linnen idag också,. snart blire göra sig iordning och åka till skattkärr.



Photoshop :)

// stiiine, med 3 i .

mys


så nu har man kommit hem från skattkärr igen då, film med robin idag igen, hihi. och så kollade vi på idol med linn och PG. imorgon är det skola igen en liten sväng, sen äre helg, då blire skattkärr igen, (:

nej nu blire göra läxa, tråkigt. sen blire äta maaat, sen se filmen jag inte han se klart igår. eftersom jag somnade, hehe. BIO imorgon också, galet nice :D


// stiiine


-

idag hare varit mys med robin, kollat på film och grejs, 1 timme sen du gick nu, och jag saknar dig redan. skola va det idag med, är redan jätte trött på skiten men det är väl ett måste om jag vill komma någonstans i livet, så det är väl bara att bita ihop och kämpa, fast på fredag blire gött, vi ska gå på bio på "ett öga rött" , helt gratis. haha ngt som är bra med skolan iaf :D  och imorgon börjar jag 10, det är rätt gött faktiskt, sovmorgon varje torsdag, wihi..

nu blir det nog en film elr ngt antar jag, sen sova tror jag :) ,


// stiiine

grattis :)

idag har varit en ganska bra dag faktiskt, förutom skolan då :) , varit nere på stan & köpt byxor, och sen blev det hem och äta pizza med mamma :) . och så klart ladda ner första avsnittet av prison break säsong 3, feeeeettt najs. och nu städar jag och det börjar bli riktigt drygt för jag är trött som fan och vill se på PB sen sova så det blir onsdag. mys imorgon liksom, hihi. sötnos kmr hit :) . vi pratade i 1 timme & 46 min förut :) , länge sen jag pratade så länge med nån :) hihi , goding :) <3, 

Grattis ROBIN 17 år idag då , hoppas du har haft en bra födelsedag :) <3


RM <3

// stiiine

(:



sötnos, du får mig att le :)

helgen

så nu är man hemma från väse igen :) , har haft riktigt kul i helgen faktiskt, fredan blev det kanske lite för mkt. elr ja ganska för mkt :P, åkte bil hela natten och va i arvika och grejer, de va nice, men hade galet ont i öronen när jag kom hem. haha :) , på lördan när jag vaknade mådde jag inte alls bra och fick för mig att jag skulle åka hem, men så blev det inte som tur va :), blev dricka på lördan med, fast då åkte jag och jenny till skattkärr och jag hade galet kul faktiskt, det jag minns iaf :) , och nu blire nog sova för nu har jag fått huvudvärk igen, inte nyttigt fan :p .. urs imorgon är det skola igen, orka egentligen, men måste fan dra dit ändå, annars ryker väl studiebidraget snart, och det vill jag ju inte :) hehe . god natt liksom :)


bara för att han är galet söt :)




// stiiiine

jag har slutat att hoppas

stanna kvar, jag behöver dig ..



imorgon ska jag till tandläkaren kl halv 9, galet tidigt.. sen blire skolan kl 9, och slutar kl kvart i 2 :)
då blire hem & packa, fixa lite dricka. sen blire vääääääääse igen :) festa hela natten lång, fullt ös medvetslös ..

jag har slutat att hoppas, för det "bättre dagarna" existerar inte och kommer aldrig heller att göra det igen.. ni kommer nog inte lyckas nu, det har gått för långt. jag älskar er, men det räcker inte. ingenting räcker.. men tack iaf, för att ni försöker., det betyder  <3

jag orkar inte ha det såhär liksom, vissa dagar känner jag mig lycklig, men sen så rasar allt igen, jag ligger på botten och orkar inte ta mig upp. jag vet inte varför jag mår såhär. jag har inte en aning, jag vill veta. men kmr nog aldrig få veta varför.. jag vill må bra igen..


tanken av att sova ensam skrämde mig.

så ligger man här igen då men datorn i sängen, meningen va att jag skulle sova, men tanken av att sova ensam skrämde mig lite faktiskt.. men jag får väl försöka snart ändå liksom, sätta på lite musik på mobilen och bara blunda brukar faktiskt hjälpa..


idag har varit en skön och grymt jobbig dag.. för det första så försov jag mig, så jag kom till skolan när jag hade lunch, men hade bara en lektion innan så det spelade väl inte så stor roll, sen så hade jag en lektion som jag sov igenom typ. sen slutade jag, fett gött alltså. sen så åkte jag hem och satte mig vid datorn och här har jag suttit sen dess liksom, har varit barnvakt också, men datorn har varit med hela tiden.. pizza har man ätit idag också, urs vad man ångrar efteråt att man åt då. mår illa och har ont i magen :P . men men , och min 6 åriga lille bror gav mig lite stryk idag, han sparkade mig i magen och ansiktet och slog mig. och jag kan lova att han slår och sparkar hårt. sen så sparkade han sönder sin dörr och kastade en stol på den. han är heelt crazy alltså. liten gangster..


jag börar må bättre nu, jag börjar känna lycka igen. mycket är tack vare emmelie och kling, ni har hjälpt mig mycket den senaste tiden. ni får mig att tänka posetivt på saker och fortsätta kämpa. det är jag glad för & det betyder mycket för mig ska ni veta. jag älskar er och glöm aldrig det <3

// stiiiiine


Bästa låtarna just nu !
Zyc0rE - Vad som finns kvar
Karl Vandal & Eros - Det finns ett ljus (Ft Lagtuna)
Karl Vandal & Silver - Måste kämpa
RMK - Inga tårar på min kind
Ismen - Svärmorsmardrömmen
Kaggen - Oh shit va fresh (exclusive
)





nya photoshop bilderna :)

väse

nu är jag hemma från väse, men jag vill tillbaka,  har haft så grymt kul faktiskt :) . trodde inte att jag skulle ha så kul, men fan jag har inte haft så kul på riktigt länge :D massa massa kort blev det också, riktigt najs ;) nästa helg blire väse igen och då ska vi ha roligare än vad vi hade i helgen :D . fan najs ..


förlåt gubben om jag sårade dig, jag ville inte göra det, men jag kan inte göra det ogjort nu..


Amanda&Jenny, jag är glad att vi är vänner igen. för tillsammans är vi oslagbara <3

3 år ...

Jag glömmer aldrig den här natten, som va för 3 år sen, jag låg i min säg hos min fosterfamilj som jag bodde hos då. jag fick riktigt hög feber, så hög så att jag inte kunde sova. jag fick dra på mig massa täcken för jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. men sen blev det alldeles för varmt igen, så jag fick ta av mig dom igen. och så höll det på hela natten, jag grät i timmar och bara ville hem, vissa stunder så kändes det som om jag skulle sluta andas. jag va rädd, rädd för att försvinna, jag visste inte vad som va fel.. men på morgonen kom mamma plötsligt in i "mitt" rum. jag förstod ingenting, för jag va ju inte hemma, fattade inte vad hon gjorde där. men hon kom dit för att berätta att min morbror hade lämnat oss på natten. han hade tagit överdos, jag visste inte vad jag skulle göra eller säga när mamma berättade, så jag började bara skrika och gråta. och tårarna tog aldrig slut. och då sa hon att nu stine nu åker vi hem. du ska få slippa det här.. men ingenting blev bättre av det. han va borta, min morbror som stod mig riktigt nära hade lämnat mig. och jag visste att han aldrig mer skulle komma tillbaka...

ibland undrar jag att jag kanske blev så sjuk för att han försvann..

Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, där lever du kvar föralltid, jag önskar att en dag kommer du och knackar på min dörr och allt är som vanligt igen. men det kommer aldrig hända. dagen du dog, så dog en del av mig. du tog alltid hand om mig, du brydde dig alltid. du berättade för dina vänner hur mkt du tyckte om mig och att jag va din ögonsten.. det va mormor som berättade det för mig att du sa så om mig. jag blev så glad att jag började gråta. Jag vill att du ska komma tillbaka nu, kan någon väcka mig ur denna mardröm. snälla kom hem igen..jag har aldrig sagt att jag älskar dig, men jag hoppas att det inte är försent nu jag hoppas att du hör mig. för jag älskar dig av hela mitt hjärta. <3

tack till alla som ställer upp, det betyder grymt mkt för mig.. <3
 

RSS 2.0