Kattunge

har inte orkat skriva på ett tag nu, nån dag eller så. har iaf varit i skolan några timmar på tisdan och onsdan, va lite jobbigt faktiskt, fick inget gjort, satt bara där & försökte men hjärnan ville inte samarbeta. så nationella provet har jag inte gjort än, och vet heller inte om jag kommer klara av att göra det. imorgon blire nog ingen skola heller, känner mig inte helt bra, för mkt tankar som svävar runt i huvudet på mig nu. snart ska jag tydligen få tid på bup också, inget jag vill, men dom tror det kommer bli bättre om jag pratar med nån där, men bup har aldrig hjälpt mig förut, varför skulle det kunna göra det nu?

jaja, igår tror jag de va, så fick jag en kattunge. jag, mamma och mormor va iväg och hämtade den i forshaga, och den är gudomligt söt och hur busig som helst. jag har några rivsår på händerna, för den lilla busen har ju långa naglar. och sylvassa är dom. vi har inte döpt den till något än, kommer inte på något bra namn till lilla tösen. just nu kallar vi henne, kattebäbisen & baby. nån som har namnförslag till min lilla Baby ? :)

jag vet inte hur jag ska förklara, det här va mitt val. & det är det här jag vill.. jag vet att du kommer bli arg, men jag kan inte göra ngt åt hur jag känner. kommer nog ta ett tag innan jag kommer att kunna berätta, jag är rädd för vad du kommer att säga. så nu kommer jag väl må ännu sämmre pga att jag måste gå och hålla det här inom mig.
det finns en till person som jag är orolig för att berätta det här för, jag hoppas hon du kommer ta det här bättre, och förstå mig..

Jag vet inte hur länge jag kommer orka att stå ut. hur länge kommer jag orka att kämpa?

image85


Pussss / S

Flera år sen

nej nu blir det godnatt för mig, blir en sväng till skolan imorgon också, efter det blir det antagligen träffa amin, har inte träffat han på sjukt länge, och nu är det extra synd om han, för han har ont i sitt ben och det är jobbigt att gå på det. så får åka dit och ta hand om han, den lilla sjuklingen. :) .

har förövrigt tid hos doktorn imorgon, fick jag reda på förut, mamma tycker typ att jag ska dit och prata med han också, men hur många ska jag behöva prata med? inte för många tack. då blir jag bara mer förvirrad. och om jag inte har helt fel så har jag tid hos soc på torsdag, det börjar väl med nån sockärring antar jag, har aldrig gillat dom. sen så blire nog fixa kontakt person till mig, lite bättre faktiskt. känns faktiskt jobbigt att komma in i den här skiten igen, känns som för flera år sen.. men jag hoppas allt blir bättre snart..

förlåt om jag tjatar och tjatar om hur jag mår hela tiden, men det är på de här sättet jag får ut hur jag känner. och jag mår lite bättre av att bara få skriva av mig. en del som läser tycker säkert att jag är en super fjortis som bara skriver om hur dåligt jag mår för att få uppmärksamhet, men så är det faktiskt inte. jag gör det här för att få ut det jag känner. om ni tycker illa om det, läs inte.

Godnatt/Morgon på er. Pusss / 

Grattis Emelie & Emly

Glömde Skriva att Emelie Magnusson fyllde år igår, 18 och grejer, stor flicka :) hahah. hoppas du fick en bra födelsedag gumman <3

Och idag så fyller Emly Zetterlund år :) Grattis till henne också, hoppas du får en riktigt bra dag gumman :) <3



Pusss / S

Hund

image77

Jag håller på att bli tokig, jag vill ha en hund nu. & kan inte sluta sitta och titta på bilder på små söta hundvalpar, jag vet att det här låter töntigt, men jag får faktiskt tårar i ögonen, så mkt vill jag ha en. jag har till och med börjat gråta för att jag inte kommer få en hund. men jag ska fan i mig spara pengar nu eller något, måste bara ha en hund NU!

Puss / S

Program

herregud. jag blir ju tokig, såg nyss sista avsnittet på desperate housewives, och jag vet inte om det ens kommer mer avsnitt. det kan inte sluta sådär bara, nu är det ju helt knas. ni som inte sett det. förstår nog inte, men ni kommer förstå när ni ser. slutet är heeeeelt knas. förstod ingenting. GALET. kommer det ens en säsong 5? nån som vet det? jag blir tokig nu,. nu har alla mina program slutat, Gossip girl är slut, prison break är slut, desperate housewives är slut, & heroes. VAD fan ska jag titta på under sommaren? kanske ska börja om från början på alla program. haha :) om 110 dagar börjar heroes säsong 3 i usa, jag längtar :D ja jag vet jag är tv nörd, eller ja, så kan man inte se det, jag kollar aldrig på avsnitten på tv:n utan på Datorn ;)  men men nu blir det fortsätta städa upp i mitt rum lite, det ser verkligen förjävligt ut nu asså. helt sjukt att jag ens orkar vara här inne, ja egentligen orkar jag inte det men. ajja nu måste jag sluta skriva. haha

pusss / S

slutbetyg

kom nyss hem, har varit i skolan en sväng och pratat lite med min mentor, det känndes bra faktiskt, sen fick vi glassss i skolan :) och jag fick mitt slutbetyg i datakunskap och jag är så jävla nöjd, för jag fick som jag ville, jag fick MVG!! fy fan va jag är bra, nu har jag bara 2 nationella prov i engelska kvar och nått i samhällskunskap sen är jag klar, och måste bli klar den här veckan :| lite stressigt kanske, men jag kommer klara det. hoppas jag, om jag tänker så, så kanske jag gör det :), måste bli mer posetiv til saker, kanske jag mår bättre också, inte för att jag har mått så mkt bättre idag men, det är på bättrings väg känns det som, men kanske bara nått jag tror. snart kanske jag får kontakt person igen, har jag tur får jag tillbaka min gammla, för henne älskar jag, kunde prata med henne om allt, för hon förstod mig verkligen. så jag håller tummarna och hoppas på att jag får henne :) . jag har själv bett om att få hjälp nu. pga hur jag mår. så får hoppas på bättre tider snart.

snar åker vi till liseberg, kommer bli sjukt kul asså, längtar :) <3

Jag gör vad som helst, för att du ska kunna stanna

Pussss / S


En person

helgen va bra, eller den dög. jo men de va rätt kul. fredan va iaf rolig :) kvällen började bra och slutade bra, precis som jag hade tänkt mig (: , köpte en massa saker i fredags också, nya skor och nytt linne och grejor, känndes bra att handla, men när alla mina pengar plötsligt var borta så fick jag ångest. men men jag är nöjd med sakerna :)

bra mår jag inte, händer konstiga saker med mig hela tiden, jobbiga saker. jag önskar bara jag kunde förklara för nån hur jag kännde, så kanske jag på ngt sätt kunde få hjälp, men det är inte så lätt att prata med mig och hjälpa mig när jag inte ens själv vet varför jag mår som jag mår.

finns en person som alltid får mig glad, spelar ingen roll vad hon gör, eller säger. jag blir alltid lika glad varje gång jag är med henne. och jag tror själv att hon vet vem hon är, så jag behöver inte skriva nått namn, du ska också veta, att jag älskar dig nått så otroligt mkt & jag vill inte att vi ska glida ifrån varandra ngt mer.. utan dig, finns inte jag <3

image76
Kort från Fredag :)

Bra dag

image73image74

halloj, imorgon eller idag blir det väl eftersom kl är över 12. så blir det gå upp tidigt. och åka ner till stan och möta mela och åka till bergvik och handla med henne :) sen blire hem och göra lite skolarbete för det behövs. på kvällen blir det nog gå ut och umgås med folk som vanligt haha :) känns som det kommer bli en bra dag imorgon

idag så va jag med kling, det va riktigt skönt att få va med dig igen måste jag säga, har inte varit med dig i några timmar på riktigt länge, har bara träffat dig i typ 10 min dom sista gångerna.
jag hoppas vi kan börja umgås lite mer nu, saknar ju dig :) <3

Längtar till 10 juni, lisebeerg :D <3

Nu blir det godnatt för mig :) lägga sig ner i sängen och lyssna på lugn musik.
de är underbart, då kan det hända att jag somnar, men vi får se. :) 

Pussss / S

Inga bra tankar

Jag har nått botten, och kommer snart att ge upp, jag är inte så stark som jag trodde att jag var. det enda jag vill är att kunna vara lycklig igen, men det kommer nog ta ett tag, allt har börjat bli konstigt, finns inga bra tankar längre, jag vill bara bort, bort från skiten, bort från er. jag orkar inte bli mer sårad, Kärlek är skit, därför vill jag hålla mig borta från det, orkar inte vara kär och sen bli sårad.. även om jag älskar att vara kär..

Låt mig leva som jag vill, sluta se ner på det jag gör.

Pusss / S


Godnatt

nu blir det sova, om jag lyckas. så godnatt med er :)

image71


Pussss / S

Tack mamma

Mamma, jag vet att det har varit lite knas mellan oss, men jag vill att du ska veta att jag är tacksam för alla gånger du bara kramat om mig när jag mått dåligt och sagt att du älskar mig. för alla gånger du funnits för mig när alla andra lämnat mig, & för alla gånger du stått ut med mig när jag varit omöjlig, och förlåtit mig alla gånger jag varit elak. jag ångrar allt jag gjorde, jag ångrar allt jag sa. Jag önskar att jag kunde berätta allt det här för dig, men jag vågar inte.. Och Mamma, Jag älskar dig


Pusss / S

Tystnad

herregud klockan är 05:43 nu, & jag har inte somnat än. ni tror väl nu att jag inte ens lagt ifrån mig datorn och försökt, men jo faktiskt har jag gjort det. men det går bara inte. alla tankar snurrar runt i mitt huvud hela tiden, och dom vill inte försvinna. har varit såhär för länge nu, jag vill att det ska försvinna. jag vill kunna sova..

Känner du som jag, är du rädd för att vara ensam
timmarna på natten är den värsta känslan
du finner ingen ro bland dina egna tankar

Nästa gång du håller min hand i din tänk dig för innan du krossar allting

Mörker, tystnad, ensamhet.

Pusss / S

http://tjuvtittat.se/


Två tjejer sitter och pratar på en buss. Den ena verkar jobba på Mc Donalds.
Tjej 1: Ja, och så hade han lämnat skräpet efter sig, och på servetten hade han skrivit sitt namn och telefonnummer!
Tjej 2: Vadå, var han snygg då?
Tjej 1: Nä, han var typ liten, men jag skickade ett SMS...
Tjej 2: Va! Vad skrev du då?
Tjej 1: "Släng skiten efter dig nästa gång du är på Mc Donalds, din jävel..."

Kille 1 : Fatta om solen skulle slockna, så skulle alla dö.
Kille 2 : Va? Är du dum eller? Det skulle vi inte alls.
Kille 1: Jo, vet du hur jävla kallt det skulle bli eller?
Kille 2 (med allvarlig röst): Ja, jag har väl varit vaken på natten!

Puss / S

Stiiine

0: Vad är klockan? 16:52
1. Namn? Stine Klem
2. Exakt ålder? 17år 1 månad & 1 dag
3. Vart bor du? Orrholmen
4. Bor tillsammans med? Mamma, Stefan & 2 bröder
5. Husdjur? 2 katter & 2 ökenråttor
6. Färg på ditt hus? typ grått?
7. När är du född? 20 April 1991
8. Klass? Iv-Hpsp
9. Vilket år tar du studenten? 2011 är det tänkt
10. Något jobb? Japp, reklamutdelare på helger
11. När gick du upp i morse? 10.50 kanske, sen somnade jag igen
13. Duschat idag? Nej, inte än
14. Kramat någon idag? Mamma
15. Pussat någon idag? nej ;(
16. Vad har du ätit idag? Smörgås & Muffins
17. Dagens klädsel? Mjukis
18. Dagens smink? Inget
19. Dagens sötnos? Ingen
20. Dagens roligaste? sara <3

SOCIALT
21. Har du många vänner?  många, men bara några som är äkta
22. Hur många har du kysst? har väl inte räknat
23. Vem kramade du senast? Mamma
24. Hur många har du haft sex med? Det är min ensak
25. Hur många har varit otrogna med dig? Vet jag inte
27. Har du pojk-/flickvän?  Nej ;(
28. Vem pratade du med i telefon senast? Sara
29. Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? Hon Dricker kaffe :p haha

FAVORIT
31. Film? Green Street Hooligans
32. Låt? Nomy - Cocaine
33. Mat? Pommes :)
34. Dryck? COLA <3
35. Färg? Rosa
37. Stad? Göteborg
38. Land? Grekland & Norge
39. Ämne i skolan? Inget
40. År? 2003,2005.2006.2007

SENASTE...
41. Personen du tänkte på? Minns jag inte
43. Gången du spydde? Det va ett tag sen
44. Gången du grät? Igår
45. Pizzan du åt? Vesuvio
46. Gången du var i Göteborg? 2006
47. Gången du var i Stockholm? 2006
48. Gången du var full? Förra helgen :)
49. Gången du var hög? haha
50. Personen som såg dig gråta? Mamma

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt?  Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? ute & festa
54. Tv-spel eller datorspel? Tvspel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Hångla eller puss? båda
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? inge utav de
58. Ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad 
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big brother
60. Svart hår eller blont? Spelar väl ingen roll
61. Blåa ögon eller bruna? Blåa
62. Choklad eller lakrits?  Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? Coca Cola
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? Prickigt.
68. Älska eller älskas? båda
69. Leva eller dö? Leva.

ANTAL
70. Personer du älskar? Familjen, & närmsta vännerna <3
71. Personer du hatar? Kommer inte på någon för tillfället
72. Pojk-/flickvänner du haft? vet inte
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? hah minns inte
74. Glassar du ätit på en dag? 3 kanske?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen?
76. Gånger du haft minnesluckor? ganska många.
77. Gånger du varit hög? 12200000 ggr
78. Personer du saknar just nu? Emelie, sara <3
79. Gånger ditt hjärta brustit? för många gånger

VEM
80. Vill du kyssa nu? det vet inte ni
81. Ska du träffa imorgon? Vet inte
82. Sjöng du senast för? haha vet inte
83. Hade du senast en msn konversation med? Sara
84. Spelade du tv-spel med senast? Coffe
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? haha vette fan
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Aru, finns bara en :D
87. Förtjänar att dö? Ingen egentligen
88. Är söt? vet inte
89. Vill du sova jämte inatt? ingen

VAD
90. Gör dig glad? Sara
91. Gör dig ledsen?  mycket
92. Vad vill du helst göra nu? sova
93. Önskar du att du slapp göra? mycket
94. Vill du ha nu? Mycket pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Vet inte
96. Längtar du till? sommaren
97. Tycker du om dina betyg? ja
98. Ångrar du i ditt liv? Nästan allt
99. Är det bästa som hänt dig? Vet inte
100. Hur mycket är klockan? 17.09

Matte prov

igår va det en bra dag igen :) finns andledningar till det som jag inte tänker skriva här :D haha. nu är jag fett glad för jag fick nyss tillbaka mitt matte prov och jag KLARADE det :D . så jag är klar med matten nu :D är sjukt stolt över mig själv faktiskt :) nu är det inte mkt kvar att göra heller. 

När jag är i din närhet, så är jag lycklig igen, men när du går så faller allting isär.

Du är allt, förutom min <3

Pusssssss / S

Stine har tråkigt

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: ja
Tackat nej till samlag: ja
Hånglat med nån riktigt ful: japp
Hånglat med fler än 50 pers: vet jag inte,
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: ja
Gjort något riktigt dumt: ja fy fan
Gjort något du verkligen ångrar: för många gånger
Varit nykter på nyårsafton: ja :P
Åkt ambulans: många år sen
Gjort nåt olagligt: haha ah
Fått din mamma att gråta: ja
Blivit polisanmäld: nej
Slagit ner någon: nej
Skämts över dina föräldrar: ja
Skämts över dig själv: ja
Sagt jag älskar dig och menat det: självklart
Bråkat med din flickvän/pojkvän/f.d: ja ;(
Tar du droger: nej :D
Dricker du: oh ja :D
Vilka kläder sover du i: Trosor och bh :D
Vad hatar du verkligen: skolan, & att jag inte kan sova
Varit kär: Japp...
Har du varit kär i någon du inte haft chans på:  Ja..
Är du ensam nu:  Japp :(
Vill du gifta dig: Nej
Vill du ha barn: Verkligen INTE!!!


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Jenny
Såg dig gråta: Sara
Fick dig att gråta: Aru, det behöver man inte skriva här
Du delade en drink med: Mela, eller de va ingen drink. utan dricka med alkohol :D
Du gick på bio med: Jenny tror jag
Skällde på dig: hemligt


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?

Gråtit: japp
Kramat någon: japp
Pussat någon: nej ;(
Köpt någonting: ja
Sjungit: mm
Saknat någon:  hela tiden


HAR JAG:

Digitalkamera: såklart
Telefon på rummet: nej, mobilen räcker
Egen dator:  klart :D
Könssjukdom: alla man kan få!! :D
Husdjur: japp 4 st :D
Bra kompisar: ja
Tar du receptbelagda mediciner: ja
Vem vill du fika med just nu: vill inte fika, men om jag måste. SARA :D


KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel? 22?
och yngsta? 92a
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? just nu hatar jag kärlek
Har du flashat/strippat nångång? nej urs.
När kramade du någon sist? igår natt?
Saknar du någon speciell person? mja :'(
Har du svårt för att bli kär? Ja.
När kysste/hånglade du med någon sist? typ 1 vecka sen
Ångrar du det? ALDRIG
Är du singel? jappp
När fick du senast en komplimang? idag :D
Har du hånglat med någon av samma kön? jappp :P


pizzzza

jobbat idag, och nu fryser jag, huvudvärk och massa annan dret. börjar väl bli sjuk nu. och min fot är helt cp, kan inte röra den..jenny bjöd på pizza nyss också, det satt inte fel :D slängde i mig pizzan, måste erkänna att jag fick ont i magen efteråt :D haha.

vaknade upp idag, och märkte vad jag hade gjort. jag gjorde bort mig igen. förlåt än en gång, egentligen vet jag inte varför jag säger förlåt. men jag gör det ändå. jag saknar dig. jag saknar hur det var..

nu tar du avstånd från mig..

Ikväll blire mysa i soffan med mig själv & se på bodyguard eller va den hette :) fast först blir AA kl 20:00 ;D snart slutar det ju, kommer dö. inget att titta på längre,. och om nån månad börjar heroes igen, längtar sjukt mkt till det.

Jag försöker förklara men ingen förstår.

Pussssssss / S

glad

igår va det en bra kväll igen :) jag tror inte jag varit så glad på länge som jag va när vi gick hem från stan :D nu blire iväg till mormor och äta frulle, sen jobba ;( , sen hem och slööa. ensam hemma en natt till, sjukt jobbigt. men men, andra avenyn & sanningens ögonblick ikväll :) de är nice :) ajja.

det är för svårt för mig att glömma

Pussssss / S

kommer bli svårt

bestämt mig nu, kommer bli svårt, men det är nog det bästa. att sluta drömma, sluta hoppas. vad jag än gör så blir det bara fel..

igår va dagen bra faktiskt, lite drygt, men skönt :) , det slutade dock inte alls bra..

får se vad som händer idag, 17 maj och grejjer,norges nationaldag. ska hem till mormor och äta massa grejs iaf, sen blire ringa ida, och se vad hon gör för roligt :)

på något konstigt sätt, saknar jag dig

Pusssssssss /  S

hahaha :D



Lite roligt sådär :D


Halebop Abonemang

image73
Nån som är intresserad av att ta över mitt abonemang?


Pussssssss / S

Du & ingen annan

gick upp tidigt imorse, åkte ner till stan och mötte sara. va med henne tills skolan började :) sen skola till 2, dryyygt vare, jag va trött & hade ont, så de va inge vidare. efter skolan drog jag mig ner mot stan och mötte saraaaa och folk :) suttit i stan tills nu typ. är trött som ett aaas. blir nog att sova en sväng :) gött. imorgon har jag hemmastudier, göttttt. & imorgon ska Sara&Robin sova hos mig :) wihii.

26 dagar kvar tills vi åker till göteborg med klassen, kommer bli fett kul.
Jag, Emmelie & jenny ska springa runt på liseberg och åka alla karuseller 20 gånger :D
bäst kommer det bli :) Fett kul att Emmelie ska med också :D

Mitt liv var en paradis men nu är allting borta, för jag vaknade ur drömmen & då var allting borta om du bara kunde ana hur jag behöver dig. du är allt för mig, du & ingen annan, jag vill ha dig vid min sida, tänker aldrig på nån annan. Lyckliga dagar, vilka dagar menar man då, nån har gömt dom bra, för jag har aldrig sett dom ens.

saknar aldrig det vi hade. saknar aldrig dina kramar, Jag vill glömma det som hänt, glömma allt som vart & allting som jag kännt, jag kan lova dig en sak, jag känner ingenting, absolut ingenting, jag har gjort som jag vill, jag har gått vidare nu hatar jag dig. tänk på det som har varit och hur du behandlade mig.


Stiiiiiiiiiine ;>


Pussss / S

Nöjd

jag är faktiskt riktigt nöjd med hur bloggen ser ut nu :)

Idag har varit en riktig slapp dag, sovit hela dagen, sen luggit i sängen med datorn. har inte ens käkat frulle än, känner nu hur magen börjar skrika efter mat, kanske ska gå upp & fixa lite mat, sen ladda ner en film, och bara ligga och ta det lungt, inte tänka på ngt, det behöver jag.. fast jag ska ju vara barnvakt idag också, men det är ju inte så jobbigt, dom lyssnar på mig, och jag slipper göra mat idag :) . bliir pizza ;)

har tänkt på en sak, jag förstår inte varför jag bryr mig om vad alla andra tycker om mig, vad alla andra säger om mig. okej det påverkar en välldigt mkt, men det ni säger betyder inte ett skit, varför inte bara skaffa er ett eget liv och prata om? man lever bara en gång så varför inte utnyttja det, så tänker jag!. så låt mig leva hur jag vill, om ni inte tycker om det, skit i det. ni behöver inte bry er om mig.

Sara, du är andledningen till att jag vaknar varje morgon <3

Pussss / S

en vecka

måste erkänna att jag börjar bli trött nu, har försökt sova tidigare men lyckades inte. förut inatt så cyklade jag till våxnäs och träffade emelie lite, de va mys :) och innan det kollade jag på Gossip Girl, bästa avsnittet som har sänts, jag orkar inte vänta en vecka till det är så spännande. :) och så såg jag på Desperate Housewives, det va också bra :)  Nu blire och sova så jag kommer upp imorgon, ska åka till kil och hämta mina saker :) saknar min väska <3.

förövrigt så älskar jag mina täcken som jag fick när jag fyllde år, när jag väl somnar så sover jag som en prinsessa :)

Du är allt, förutom min.


Pussssssssss / S

Ny Design :)

vad tycks ? :)
Själv blev jag rätt nöjd :)

Pusss / S

ge upp

Funderar starkt på att ge upp hoppet nu. för jag orkar inte det här mer..

Tack för alla falska förhoppningar som jag fick.

Pnkssjd

Puss / S


Underbart <3

Gick in på lunar nyss, som jag inte varit inne på as länge. hittade många söta saker som folk skrivit till mig i sina bloggar där :) <3

EmelieMagnusson :
Lör 10 nov 2007 15:48
Stiiine Klem , du är mitt ljus i mörkret
du ska veta jag kommer alltid att finnas där för dig <3
tack för att du finns , du är en av mina bästa vänner gumman.
Du betyder enormt stiiine...Jag älskar dig väldigt mycket <3

MalinLöfkvist:
Sön 27 aug 2006 16:54
Stiine är den Bästaste Tjejen som finns , Finns ingen bättre än henne ( : I love you , Den dagen jag träffade dig sken solen stort , Du är en riktig kompis , sånna finns det inte många av ( : Tur att jag har hittat min ( : Henne kommer ingen att ta ifrån mig , Hon är Bäst helt enkelt , MINMINMIN Foreever Stine & Malin ( L ) <3

Mån 11 sep 2006 21:30
Jag har hittat min bästa vän för livet hon heter Stine Klem & hon är den bästaste vännen man kan ha , Den dagen jag blev kompis med henne , kännde jag ngt stark mellan oss , det var ngt speciellt , Det kallas Evig vänskap , ngt sånt man aldrig släpper , Alla vill ha en riktig kompis för livet , Men jag har redan fått min , Vi är gjorda för varandra , Det ska vara så annars skulle vi inte förts till varandra <3 :)

SaraEriksson:
Tors 30 aug 2007 23:29
Hjärtat, om jag skulle kunna förklara hur mycket du betyder för mig skulle jag kunna döda för att du skulle förstå. Vet du hur mycket jag älskar att se dig glad? Vet du hur mycket jag älskar att vara med dig? Vet du hur mycket jag älskar att höra dig skratta, när vi skrattar sådär mycket tillsammans att det gör ont i magen. Att höra ditt skratt skulle kunna få mig på bra humör nästan när som helst. Vet du hur mycket jag älskar när du är sådär arg. Vet du Stine, vet du hur mycket jag älskar dig!



Jag önskar att jag kunde förklara för er hur mkt ni betyder för mig, inte bara ni 3 utan alla andra underbara vänner jag har.  jag kan nog inte hittta bättre vänner än vad jag har . ni är dom bästa. och glöm aldrig att jag älskar er  sjukt mkt och att jag alltid kommer att finnas här, som ni gjort för mig.


Pusss /  S


sjuk

sovit nästan hela dagen idag, skulle egentligen till skolan, men vaknade av att jag hade fruktansvärt ont i benen, och magen. har fått benhinneinflamation och så jag äter nån medicin som man får ont i magen av, och nu känns det som jag börjar få feber och skit, TRÅÅK. jag vill inte bli sjuk nu när det är fint väder ute. snart blire nog lägga sig i sängen och kolla på nån dålig film. har sett alla som jag har typ 56 ggr. så dom är dryga nu. och min stackars lillebror har fårr körtelfeber. så han har luggit & sovit i flera timmar, Urs tänk om jag också får det nu ;(. då dör jag eller ngt. menmen, inatt hade jag världens jävla mardröm, och den va sååå jävla verklig också. läskigt.

det är sjukt faktiskt, häromdan kom jag och tänka på dig. & jag hade nästan glömt bort vem du var. men gick iaf och tänkte lite. & jävlar va glad jag är nu till skillnad från då.. okej, vissa dagar för mig nu är välldigt deppiga, men dom flesta dagar mår jag bra.

Sötnos, Jag saknar dig.

Pussss // S

helgen

helgen har varit underbar faktiskt, igår va inte den bästa dagen kanske. lite drygt sådär. va för trött för att vara ute. men fredan va faktiskt riktigt bra, vi satt uppe på nått berg och drack lite sen drog vi oss ner på stan, där va det ju inte så bra., men det va roligt :) fredan va nog den bästa dagen på riktigt jävla länge :)(A) och torsdan va faktiskt också riktigt bra, jag & emmelie drog hem till idasötnos & där va det massa folk :) så sen drog vi alla brudar upp på det där berget och satt där och pratade och så :) myspys :)  tack för en bra helg <3

förövrigt så är min dator fortfarande död. och jag är ledsen för det. jag kan inte lägga in kort ;(

jag mår bra nu igen, tog sin lilla tid, men det va vissa personer som faktiskt gjorde mig glad igen & fick mig att glömma allt det dåliga. <3

jag saknar dig

Pussssss / S

Sommar

idag är det en sån dryg dag man egentligen bara vill sova sig igenom. jag sov rätt länge faktiskt, men iaf, när jag vaknade ringde jag emmelie så kom hon hit, så gjorde jag mig iordning och åt frulle, och sen blev det ner till stan, och herregud vilket väder det är. det är nästan för varmt. men sommaren är här iaf. efter stan blev det en sväng till wns, och efter det blev det hem och vara barnvakt. gjorde tacos till bröderna, det blev rätt så bra faktiskt. :) och nu sitter jag här vid mammas dator, eftersom min laddare gick sönder igår så kan jag inte sitta vid min egen ;(, känns som hela livet är trasigt nu. men blir att fixa laddaren, om det går. annars får man köpa en ny.

kanske aldrig kommer glömma dig, folk kanske skrattar när jag säger så, för har ju sagt så ett antal gånger, men med dig är det speciellt. du är speciell.

Du kan väl ge det en chans.

puss / S


svårt

jag har svårt för att sova, för jag tänker på dig jämt, men när jag väl somnar så drömmer jag om dig och vill inte vakna mer. du finns i mitt huvud hela tiden. jag trodde inte jag kunde känna såhär starkt för nån igen, men tydligen så kunde jag det, jag är inte kär, det är jag inte. men jag tycker om dig så sjukt mkt.

Jag saknar din närhet <3

för bara 10 dagar sen så va jag fruktansvärt glad, och jag mådde riktigt bra, det fanns nog ingen som va så glad som jag då, men plösligt så vände allt. har inte en aning om vad som hände faktiskt. men nu är det som det är. hoppas på att det blir bättre snart :)

SE, världens bästa <3

Pusss // S

mina ögon

en natt till med dig i mina drömmar, måste erkänna att det börjar bli jobbigt nu. i mina drömmar är jag lycklig men när jag vaknar är allt som vanligt.

Jag tänker sluta bry mig om vad du säger, tänker sluta bry mig om vad NI säger. i mina ögon är ni ingenting, allt ni säger spelar ingen roll längre. ni kommer inte lyckas, jag är starkare än er.

och jo, jag har också min lilla hemlighet ;)


Pussss / S

Baada

nu är jag klar med att jobba, eller har varit det i en timme, & det va jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara, nu har jag så jävla ont i fötterna och armarna skakar :) haha. duschen blir snart. eller baada, låter ännu bättre. skulle inte förvåna mig om jag somnade i badkaret faktiskt, för jag är riktigt trött nu, kanske ska ta mig en liten tupplur innan jag badar, så jag inte drunknar eller liknande :) haha. menmen, idag händer det väl inget speciellt antar jag, bara hemma hela dagen kanske, till kvällen blire iaf andra avenyn & parlamentet om det är idag, får hoppas på det bästa :)

SAKNAR DIG NÅTT SÅ GRYMT MKT


Pusssss // S


aldrig sluta

okej, det börjar tillochmed bli jobbigt att sova nu, jag drömmer om dig varje natt & när jag vaknar så känns allt helt annorlunda, för jag vet inte om det jag drömt är verklighet eller inte. men efter ett tag så gör jag det. mina drömmar kanske aldrig kommer bli verklighet, jag tänker aldrig sluta hoppas. Jag tror inte du förstår hur fruktansvärt mycket jag tycker om dig, & hur mkt jag saknar dig nu.. du är den enda jag ser..

Ursurs, nu ska jag iväg och jobba, första gången sjääääälv :O knas äre, kommer nog ta ett bra tag men, det är bra träning för mig, får väl ringa nån dååååre, och ta med mig en jävla massa vatten. fick inte så mkt att dela ut & jävla fint väder äre ute också, kan det bli bättre?  lite kanske, sällskap skulle inte sitta fel :) nu blire dra ut :)

Pussssssssss / S

Cola, chips & film

hemma hos sara nu, känns bra att va någonstans som inte är hemma faktiskt. va runt lite folk. men men, nu väntar jag på att sara&robin ska duscha klart, sen får vi se vad som händer, åker nog hem rätt tidigt idag faktiskt, känner att jag fortfarande är bakfull sen valborg, det är ingen höjdare faktiskt. & hemma så väntar ju colan, chipsen och film :) Blir att se på Animal 1&2. sen får jag väl hitta nå mer att titta på i min ensamhet :) hahah.

just nu är det bara dig jag saknar..

Pussss / S

Molkomsmarten

vaknade nyss, blir duschen, och sen blire molkomsmarten. hehe. har lovat sara i flera år att jag ska komma men har aldrig åkt dit så det får bli att göra de i år då :) igår va en riktig jävla skit dag, satt bara hemma hela dagen, typ sov kollade på film, sov och sov. låter ju rätt gött men nej fan det va hemskt asså. valborg va heller inge vidare, dagen började fett bra, men slutade åt helvete. hade jag fått välja så hade jag hellre stannat hemma asså. skitskitskit. hatahatahata :). menmen, nu blire duschen :)

Inga drömmar blir till verklighet

Pussssssss / S

du gjorde mig hel

klart att du inte tycker som jag, för vad har jag att ge, jag har ingenting. att veta att du inte känner samma gör så jävla ont i mig, och jag kan inte sluta tänka på dig. det är bara du som finns i min hjärna nu & bara du som finns i mitt hjärta. du gjorde mig glad, som ingen annan någonsin gjort. du gjorde mig hel. för när jag va med dig så var jag lycklig. jag har kanske inte kännt dig länge, men det är såhär jag känner..

vill du va med mig så som jag vill va med dig?

RSS 2.0