köpa en soffa

dålig uppdatering jag vet.. i skolan var jag nog för trött för att blogga tror jag.. Och när jag kom hem drog jag till min mormor och satt där ett tag fick en damsugare :D. sen gick jag hem och vilade lite och packade klart resten, mamma kom hem vid 6 tiden och då började vi flytta saker, och vi blev klara vid typ 9 tiden, så nu är allt i min lägenhet..

just nu sitter jag på golvet, och jenny monterar ihop min säng..  ganska mycket är klart, men vi har 3 gånger mer att göra.. haha! Imorgon ska jag gå och köpa en soffa :) Nu ska jag faktiskt gå ut på MIN balkong och ta en cigg och dricka lite cola. pusspåer <3


flytta dit

Kom precis tillbaka "hem" från lägenheten, vi åkte dit och städade lite och kollade på den :) Imorgon kommer jag antagligen flytta dit resten av mina saker.. ska bli såå himla kul faktiskt :) Men nu ska jag ta mig ett bad och sen sova.. skola imorgon :D

Godnatt <3

MIN lägenhet

vet ni vad? jag är världens lyckligaste! Jag har precis kommit hem från MIN lägenhet som jag ska flytta in i denna vecka antagligen. den är så sjukt fin, nyrenoverat kök, ny tapetserat, stor balkong, ja allt är perfekt! Nu så ska jag börja packa mina saker och hitta nån som kan köra saker ikväll :D

Sen har jag även fått hem mer löshår, så mitt hår kommer bli ännu finare :)

Livet är väl helt underbart

iskallt

Godmorgon, sitter i skolan nu, har inte ens börjat än.. började 10 idag, men kom hit vid 9.. så idag kom jag verkligen inte försent utan alldeles förtidigt.. iskallt är det ute också, fryser nog ihjäl om jag går ut och tar en cigg som tar 3 minuter.. Dålig dag igen.. igår höll jag på att bryta mitt finger.. men inge mer om det.. nu ska jag börja med skolarbete.. pusspåer <3

vi ska



Vi ska gifta oss <3


i hjärtat

nyss kommit hem från stan, åkte ner och fikade med jenny moa linn och kriss, sen köpte jag en klänning på gina, super söt.. Nu sitter vi i soffan och kollar på idol! jag ska gifta mig med eddie <3 vackraste killen..

När jag ser hur du kollar på andra är det som att få en kniv i hjärtat.

jobbigaste rösten

wow, fösta gången jag inte har försovit mig.. kom i tid till skolan idag, men är skit trött.. vill bara hem faktiskt, har sjukt långtråkigt eftersom jag gör samma sak i skolan varje dag, alla lektioner! och sen har vi även jobbigaste läraren med den jobbigaste rösten jag någonsin lyssnat på. även om jag har på ipoden på högsta volym så hör jag henne...



4 tiden

Nu är kriss här, vi mötte han vid buss stationen vid 4 tiden sen åkte vi hem till mig och kollade på film osv, nu ligger jag och kollar på buffy och ska snart sova.. ska upp tidigt imorgon. skola blir ju, tråkigt.. men allt är ju inte så roligt :)


bilder från lördagen




Moa & jag :D




Jenny och dom 2 norskarna !


nya människor

ja det va ju ett fint inlägg jag skrev inatt, eller inte.. såg inte ens tangenterna på datorn..  men jag hade iaf skit kul igår, förutom den lilla händelsen.. Jenny & moa träffade några norskar, men jag trodde inte på att dom va norska eftersom dom pratade typ svenska? fick kolla deras leg och insåg att dom va noska (y), Dom kallade jenny för leopard drottningen.. haha..


Denna helg har varit super bra, har träffat många nya människor. skit gulliga allihop! :)

men nu ska jag duscha osv, om 2 timmar kommer kriss <3

killar?

jag tänkte ta en ganska seriös sak, killar.. dom kallar tjej hora för minsta lilla sak, det vi gör, pratar vi med en kille är vi hora, tittar vi på en, är vi en hora..

jag träffade en kill KOMPIS idag, vi är endast vänner, vi skojade först, han slog mig på skoj, dock gjorde det ont.. men det va skit samma, sen ringde jag han, för att vi skulle snacka, han frågar mig jätte otrevliggt om vad jag vill, då drev jag men och sa jag vill ha din vän, han flippade och kallade mig hora. vi är vänner, jag förstår inte, haan borde egentligen ha ffattttat att ingenting va seroöst..men men, skit samma.. killar och ordet HORA,.. dom  vet inte vsad det betyder,


om dom felsta fattar nu så är jag inte så nykter, ingenting jag har skrivet har egentligen någon mening... skit sammaaaaaaaaaaaaa. hahahah
nu ska vii sova liteeeeee..



FRÄÄÄÄÄÄÄMLING, vad döljer du för mig ?

mår sådär

Godmorgon på er, hur mår ni en sån här lördags morgon? jag mår sådär, blev ganska mycket igår men jag hade sjukt kul faktiskt :) blir nog utgång idag igen faktiskt .. men nu ska jag vila lite mer, den som kommer hit och köper cola till mig får en fet puss!

Therese är så söt

Hallå Stines blogg!


Sitter hemma hos Stine några brudar. Jag, Stine, Anna, Linn, Moa och Jenny :)
Dricker lite grann och lyssnar på musik mycket trevligt, har precis käkat tacos också som knullade i mun.
Blir väl singstar också men tror inte det är värt att försöka sjunga, haha!
Moa gnäller om att köra öl spelet så kanske lika bra att göra det så hon håller tyst någon gång.

Äsch, nu orkar man inte skriva något mer här.

Glöm inte att Therese Sandström är söt, eller ganska iaf haha egot :)





Och, Stiiiiiiiiiine suger












Fast lite bra är hon kan jag erkänna!



Pöss,Therese

(detta inlägg skulle ha publiserats igår, men theres glömde det, så jag gör det nu)


träffade emelie

gick från skolan vid 11 tiden, va så sjukt trött så jag orkade bara inte, hade även ont i huvudet och annat. ska inte klaga så mycket.. Träffade emelie som jag inte sett på väldigt länge, följde med henne när hon skulle köpa skor osv, kul att träffa henne igen faktiskt :)

Nu sitter jag hemma och har precis spelat lite singstar i min ensamhet, SKIT KUL! har aldrig provat det, jag har ju ingen bra röst men det är fan as kul! nu ska jag börja städa lite, tråkigt jag vet.. men det måste göras, eftersom tjejerna kommer ikväll!


bara en timme

Skolan idag igen, idag försov jag mig inte så himla länge. bara en timme! Men det är väl för mycket det också.. Efter skolan blir det hem och städa mer, och moa kommer och hjälper mig. efter det blir det ju party!



och på söndag kommer kriss <3


massor

Gud jag är helt slut, kommer nog somna ganska snart hoppas jag.. Förut somnade jag i ca 5 min så kom moa och linn och väkte mig, vi städade lite och sen bakade vi massor :) , nu sitter jag jenny och moa och kollar på tv.. jag måste egentligen städa mer.. men jag orkar seriöst inte haha!

blir inge mer blogga idag, så godnatt..

Snälla förstå att det är du..

forever


I am losing you forever, I am lost in pain without you


duktig som jag är

dumma jag försov mig idag, men nu är jag iaf i skolan. duktig är jag som gick hit även om det bara va 2 lektioner kvar.. Måste nog börja vända på dygnet tror jag.. kan va ganska smart!

Ja idag ska jag städa hela dagen. ska va perfekt tills imorgon. det blir nämligen tjejkväll hemma hos mig med Linn, Moa, Jenny, Terror och anna, vi har fixat singstar osv. kommer nog bli skit kul!



det gör ont att veta att det är mitt fel att det är som det är, Jag saknar dig,
men jag tror inte att du förstår att det är dig jag menar.


äckliga killen

Nyss kommit hem från patricia, vi satt och kollade på efterlyst, tråkigt nog hade dom tagit bort repotaget från karlstad om den äckliga Killen som våldtar tjejer när dom går av bussen, han följer alltså efter dom när dom gått av bussen och våltdar dom, vad är det för sjuk människa som gör så? Jag vågar iaf inte åka buss nu, Jag cyklar dit jag ska! haha som tur är så behöver jag inte åka så långt än.. men förhoppningsvis åker han dit snart!

Imorgon är det torsdag och jag ska nog städa hela dagen, eller ja det är skola först! drygt, har inte alls mycket saker att göra så blir lite drygt att göra samma sak alla lektioner! men men, då blir jag väl klar fortare.

Men nu ska jag kolla vidare på tv, och sen ta ett bad..

handla

Ligger hemma i soffan och väntar på att vi ska åka och handla.. När vi har handlat klart kommer jenny hit och vi ska spela Wii , kan bli kul. måste även städa lägenheten.. mindre kul!


exakt allt

Sitter i skolan fortfarande är jävligt rastlös och sitter och skrattar åt exakt allt..

http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E
Jävligt rolig HAHA ! :D


bästa på länge

sitter i skolan nu, kom typ bara 5 min försent, bästa på länge! Har en känsla av att jag ska göra någonting idag, men minns inte vad det är.. sjukt jobbigt!

Härligt, nu är det onsdag, imorgon är det torsdag. sen är det äntligen fredag!

cykeltur

Nu har jag varit ute på en liten cykeltur bort till patricia, hon kollade på mina skor och på fredag ska hon köpa dom! har ångest för att jag ska sälja dom men har hittat ett par skor som jag verkligen måste ha.. jag är kär! och förhopningsvis köper jag dom på fredag!

Nu är det bara klänningarna kvar.. några st som är intresserade av den rosa. så hoppas jag får den såld ganska snart, tyvärr så är det inte lika många som vill ha den blå, men iaf en som ska kolla på den imorgon, jag tror iaf hon kommer va fin i den :D




LOVE <3


Säljer 2 Klännigar & ett par skor


Klänning från style by stars, färgen längst ner är inte mörkare
det är samma färg som det andra på klänningen.
Storlek: Medium.
Pris: 150 kr
Använd en gång


En till klänning från style by stars.
Storlek: Medium
Pris: 100 kr
Aldrig använd


Mina älsklingar som jag bestämt mig för att sälja pga att dom står bara i hyllan.
Pris: 350:-
Storlek: 38
Använda en gång..


världens snyggaste

Nyss kommit hem från stan, har fikat med jenny, moa och linn, jätte mysigt. när vi hade fikat klart gick vi och kollade på skor, jag hittade världens snyggaste som jag bara måste ha! annars typ dör jag..


trött på den

Nu header, inget speciellt bara helt enkel.. va så himla trött på den andra så gjorde en ny lite fort.. Vi ska fota i skolan någon dag så kommer göra om den efter det antar jag..

Ligger och kollar på Johan falk just nu, det är helt okej faktiskt :) Har sjuk huvudvärk så jag lär somna ganska snart..  Så godnatt på er . <3

2 bilder


Jag & Terror :)


vila lite framför tvn

Jag tänker inte ens försöka längre, får ändå ingenting tillbaka..

En dag i skolan avklarad, fick inte så mycket gjort eftersom jag inte hittade någonting, men ska fortsätta nu.. ska bara dricka min smootie och vila lite framför tvn först..

Idíot är rätta ordet för dig

vettigt

skolan nu då, drygt? JA! är hungrig som som, och självklart är det äcklig mat! potatis bullar, blir nog sallad :O
Kännde att jag inte har ngt vettigt att skriva så jag låter bli..

Nu vill jag ha fredag, ge mig fredag..


stor favorit

Sitter här med jenny och kollar på buffy the vampire slayer, en stor favorit hos oss iaf.. Eftersom jag somnade vid 8 tiden och vaknade vid 10 så kan jag inte somna nu.. ska ju till skolan imorgon så måste nog somna snart.. haha


såhär tidigt?

Blev aldrig att jag åkte iväg idag. så jag har bara legat i soffan hela dagen, och nu har jag förflyttat mig till min underbara säng.. kommer väl somna inom kort.. men kanske inte speciellt bra att somna såhär tidigt? jag lär ju vakna ett antal gånger under natten. men men vi får se vad som händer..


Hoppas verkligen att denna vecka går fort, för på fredag ska vi kolla på lägenheten, och så kommer antagligen kriss på fredag. ska bli kul att se dig igen, saknat dig mycket bror<3 ..


Haha denna bjuder jag på! 


Denna Snygga klocka



Jag är med och tävlar om denna snygga klocka hos emmelist.
Denna klocka skulle ju passa mig perfekt, har man tur så vinner man :)
Var med och tävla du också → Tävla här


Fjällräven jacka, 3000:-

Fjällräven jacka
Färg - Svart
Storlek - xxs
Pris - 3000 :-
Nypris - 4499 :-



kan bli kul

hallå på er, sitter i soffan och kollar på idol reprisen. snart ska jag iväg till deje med jacob. ska väl testa på att jobba eller liknande.. kan bli kul!

Inatt blev det att jag gick ner till grannarna där mamma och alla var, tog en öl och satt och pratade länge, jätte mysigt :) somnade väl vid 7 tiden :D


lite pengar

Sitter här hemma med linn och tar lite kort, ska fixa hennes blogg :)

Förut cyklade jag hem till linn, så fixade vi oss osv, jag kollade på kläder jag ska köpa av henne, mycket fint! måste bara fixa lite pengar till det :) Så fixade hon till mitt hår så det blev as fint <3 .. love it.

Har varit en skit bra helg iaf, skönt med en helg när man inte är skit full! haha ..

nu ska vi fota vidare :)


egen lägenhet

Blev ingen mer uppdatering igår, men nu har min laddare till datorn kommit fram, den låg i mina bröders rum, undra vad den gjorde där..

Filmen var iaf skit bra igår, dock fick vi sitta väldigt långt ner, rad 4.. lite svårt att se ibland. har aldrig suttit så långt ner förut, men vad gör man inte för att få se en film på premiärsdagen? Rekomenderar iaf denna till alla, förutom barn då.. haha

Idag Ska jag och Linn Ta kort osv, kommer bli super mysigt. efter vi gjort det blir det nog hem hit till mig som är ensam hemma ikväll..

Glömde bertätta igår, att det blev klart att jag får en egen lägenhet! Jag är nog sveriges lyckligaste nu! längtar sååå mycket tills jag får flytta in!!


små sjuk

Idag kom löshåret, blev jätte chockad, eftersom jag beställde det igår.. men är iaf jätte nöjd. inte helt min färg men ska lägga i en toning i mitt eget hår så det blir lite mörkare..

Blir bio med jenny ist, för mamma är lite små sjuk. :( men jenny är också bra!

Nu ska jag äta lite, har inte fått i mig ngt idag..bara kaffe! dumt.
Nu kom min bror in med en smootie till mig, snällt :)


kroppen

TRÖTTT!! Känner mig sjukt dålig, är sliten i hela kroppen och vill sova faktiskt, blir nog sova snart. Idag har jag gjort några smycken och så har jag bakat.. mums!

Nu blire idol..


seriös sida

Löshår beställt igen då, Nu har jag beställt från en seriös sida, http://www.rapunzelofsweden.se. Håret kommer väl i början av veckan om jag har tur.. ska bli härligt med långt hår igen, och ska sköta detta som om det vore mitt barn.. dock är det 50 cm långt så jag kommer nog klippa det lite..

Idag är jag hemma från skolan och är sjuk.. Jag som vill till skolan och grejer.. Får väl göra ngt annat här hemma då.. tråkigt att inte få gå ut..

Nu har jag och mamma bokat biljetter till Flickan som lekte med elden, så den blir att se imorgon på bio!




Paows Tävling

Jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med!
Hon lottar ut en sexy by sweden mjukisdress, sjukt snygg!
Skulle vara kul att vinna, eftersom jag aldrig vinner något :)


sjukt länge

är i skolan för första gången på sjukt länge, smått drygt faktiskt.. Kommer antagligen inte kunna blogga ngt hemma sen för min laddare till datorn är borta.. har letat överallt men hittar den inte.. nån som har gömt den..

Saknar dig Kriss, men snart kommer du hit :) <3


fikar med moa

Nu drar jag ner till stan och fikar med moa <3


Gammal bild <3


solen

Gud vilken bra dag det här är, Solen skiner, det har kommit ut en ny wallander film, Gossip Girl säsong 3 har släppts.. Livet är verkligen underbart! Vet inte vad som händer idag, får se om någon har lust att va med mig :) haha! 

Har dock inget nummer än, så svårt att få tag i mig :P


new moon



OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG !!!!!!!!!!!
Jag är helt STUM! Jag har tårar i ögonen och ryser och skakar..
Jag Kan inte vänta längre, jag blir seriöst galen!


hemma nu

tänkte bara berätta att jag är hemma nu, eller har varit hemma ett tag.. Men nu ska jag äta och sen sova kanske :) Godnatt!

Bingo

Idag har jag faktiskt inte haft tid till att blogga, allt har varit så himla stressigt.. Men nu sitter vi på bussen påväg till karlstad så kan berätta lite om vad vi har gjort idag..

Vaknade väl vid 12 tiden, alltså bara 1 timme och 45 minuter innan bussen skulle gå, Jag drömde att jag blev kidnappad av bingo rimer!? knäpp dröm..  jaja över till verkligheten, Jag var jätte nervös för att ta bussen eftersom jag har 3 jätte stora väskor fyllda med saker, men det gick jätte bra.. Att säga hejdå till folket var otroligt jobbigt, hade tårar i ögonen men lyckades dölja det, men jag vet ju att jag får komma tilbaka.. det är skönt..

Bussen in till oslo tog ca 2 timmar, ganska drygt. men när vi kom fram så låste vi in våra väsor i ett skåp. som tur va så var skåpet skit stort så alla väskor gick in där + jennys väska.. Sen gick vi till ett ställe som heter Grönland eller liknande, Det enda som fanns där var typ Textil affärer och resturager.. sämst.. Men 1 timme innan bussen skulle gå så hittade vi ett jätte jätte stort köpcenter, men där kunde vi bara vara i 30 minuter, ännu sämre.. men vi köpte ingenting, sparar pengarna till annat..

Nu blev det lite mycket att läsa märkte jag.. Men nu ska jag vila lite, är super trött..
Vi är väl framme i karlstad vid ca 21:30..

inte alls bra

herregud va dålig jag är på att uppdatera, men ja som ni vet så är ju jenny här och vi har varit ute och druckit i 2 dagar nu, inte alls bra egentligen.. men ibland måste man få vara lite små galen eller hur... Nu har vi nästan packat klart allt.. Bara lite kvar som ska i en annan bag, ska försöka få så att det bara blir 3 väskor, har ju så mycket saker här..

det känns ändå lite små jobbigt att åka härifrån, kommer sakna alla välldigt mycket.. Men jag måste fixa skolan..


3 bilder från igår








hela dagen

Den dåliga uppdateringen är pga att jag legat dålig absoult hela dagen, igår blev det kanske lite för mycket. men vi hade iaf skit kul! Nu ska jag upp och duscha och sen göra mig iordning för natten.. de blir ut med Lalla & Jenny :)

På måndag kommer jag hem till karlstad och stannar där.. Saknar er där hemma för mycket!


timmar

nu har jenny kommit, hon har varit här i några timmar. hon har hjälpt mig att städa puben också :) supert! nu tänkte jag att vi skulle gå och handla lite mat :) är smått hungrig.. men bloggar mer sen pusspåer


kaffe

blev väckt av Lalla idag, och hon va självklart hyper som vanligt och kom ner och skrek stiiiiiine, vi ska på tur! jag fattade noll.. klockan va inte mer än 9.. men blev att jag gick upp, drack kaffe, åt frukost och satt och pratade lite. nu ropade lalla upp mig så nu sitter vi ute på altanen och röker. och dom försöker få med mig på tur, men jag vet inte om jag orkar :P

snart kommer jenny :)


älskar mitt liv

Har precis kommit tillbaka från en promenad med lalla, idag har vi gått längre än igår och det va super skönt. blev väl lite trött då och då men det gick över. men nu är jag hur sliten som helst..  På tillbaka vägen hörde vi något som sprang bakom oss, så vi blev självklart livrädda och sprang som idioter.. Man kan ju undra va det var för något.. Men idag har jag iaf tagit bilder som jag lägger upp lite senare. nu måste jag vila lite, ta ngt att dricka och en cigg..

Gud vad jag älskar mitt liv !

Ögonskuggor

Sitter inne på Nelly.com och kollar runt lite och hittade en ny och rolig sak som jag bara måste testa.. det är faktiskt färdiga Ögonskuggor som sitter på nått papper som man sätter på ögat och så fasnar färgen på ögonlocken, vet inte riktigt hur det funkar men det ser iaf ut så på bilderna.. Men hur coolt är inte det? Ska nog beställa ett sånt paket ganska snart! Bara 110 kr för 5 st, billigt och bra!


är livet härligt

Igår somnade jag vid halv 9 tiden, hade världens huvudvärk, allt var suddigt osv.. så jag gick och la mig och sov, vaknade ett antal gånger under natten och moronen, men somnade om som tur va.. men nu är jag vaknen och klockan är bara 10:17.. kanske lyckas jag vända på dygnet nu snart.. imorgon måste jag också upp tidigt, för vid 11 tiden kommer Jennys buss in till Oslo! HÄRLIGT!!

Nej nu ska jag äta lite frukost och sen jobba lite. sen får vi se om vi går på tur idag, Solen skiner.. visst är livet härligt!


super mysigt

precis kommit hem igen, varit och gått tur med lalla, vi hittade en mysig stig som vi gick på, vi klättrade i berg och massor det va skit kul så blir att göra samma imorgon, men då ska vi gå längre och ha med oss lite fika :) kommer ju bli super mysigt! Vi va också långt uppe på berget så man såg ut över havet, en sån otroligt vacker utsikt!

Nu ska jag nog göra mig lite mat & duscha, sen gå upp på pubben och hålla rune lite sällskap (Y)


skriker

Godmorgon Folkens.. Har inte kommit upp från sängen än, & magen skriker efter mat.. Jag har bestämt mig, idag ska jag bara dricka ½ cola. och inte mer.. måste verkligen minska på cola intaget. det är ju inte speciellt nyttigt. men det är väl därför det är så gott!!

Nej nu måste jag upp, magen skriker mat och kroppen skriker cigg!


Köpa mig ett par sånna



Så jävla heta men ändå så jävla fula..
Trodde aldrig att jag skulle köpa mig ett par sånna alltså..
Men dom är verkligen PARTY!


Hälsan

Nu är jag trött, har varit ute och gått tur med Sötaste Lalla, det va jätte skönt.. Så det ska vi göra imorgon också, ska faktiskt försöka göra det varje dag, måste börja tänka på hälsan haha!

Ska snart gå och lägga mig och sova så detta blir godnatt <3

Jag saknar kärlek..

Vimsig

Blev klar för några timmar sen, tvättade trappen osv.. Nu har vi precis hämtat en hylla som ska in i rummet/kontoret som jag bor i. Som tur är slapp svaga jag bära, jag bara njöt av den vackra utsikten jag hade.. haha mer säger jag inte..

Nu snart ska jag väl fixa mig någon mat, känner att jag börjar bli lite små hungrig.. och huvudvärk.. Ikväll måste jag verkligen lägga mig tidigt, och ska göra lite skolarbete också, viktigt viktigt.. måste nog börja ha Kom ihåg lappar, annars tappar jag väl snart bort mig själv.. är ganska vimsig..

Åh, jag har även tagit tillbaka min piercing igen, i överläppen.. kommer säkert ta ut den snart igen, men den kan vara fin ibland.. funderar även på att gå och sola sen.. det finns ju inget bättre!


Syns inte så väl, men det man ser är mina svarta ringar under ögonen..
JAG BEHÖVER VERKLIGEN SÖMN!!!


fortfarande huvudvärk

Godmorgon, ca 9 timmars sömn och jag har fortfarande har fortfarande huvudvärk, jag får verkligen inte bli sjuk nu när jenny kommer.. får vila mycket.. Men nu ska jag klä på mig, och gå upp och jobba! pusspådet!

Jobbigt att vänta

haft huvudvärk i timmar nu, fattar inte varför jag inte gått och lagt mig.. eller jo, det gör jag faktiskt. Jag har kollat på true blood, är inne på säsong 2, är lite före alla andra, men nu finns det inge mer avsitt att se eller ladda ner, får väl vänta en vecka eller så.. jobbigt att vänta, det är ju såå spännande. och kriss om du läser det här. FÖRLÅT, jag kunde inte hålla mig, jag vet att du vill se men som sagt jag va tvungen!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik och sen sova.. kanske blir en lång dag imorgon.
Pusspåer, godnatt <3


dansade


Bjuder på denna!
Jenny Printa mig när vi camade, jag dansade även för henne!
Mycket vackert!!! men så är det när man har lite att göra :D


500kr

Idag har jag varit duktig och handlat mat, och tvättmedel osv. 500kr gick det på, så nu är jag fattig.. tur att jag har cigg då.. Men man behöver ju mat, så det är väl bra att jag köpte det och ingen annan skit..

efter jag varit och handlat gick vi ut på tofte och åt kebab och härjade lite. va jävligt kul faktiskt.
Men nu ska jag spela ps2 tänkte jag, Lite och göra haha !


till helgen

Så nu är jag klar med rummen, ska snart gå bort till affären och handla mat osv, kanske blir en blondering också.. kan aldrig bli för blond eller vad säger ni! Ikväll blire Ps2 med Kriss och Eirik tror jag.. Kan bli kul! Tofte kan ju vara ganska tråkigt ibland faktiskt, helgerna är helt okej :)

Och till helgen kommer JennyPenny, ska bli sååå himla kul asså. hon stannar till måndag! är så glad <3


Gammal bild på mig och jenny, Älskar den <3


Halvtimme

Godmorgon, vaknade för ca en halvtimme sen, men har legat och dragit mig i sängen och suttit vid datorn lite. nu tänkte jag att jag skulle gå upp, kolla om det händer ngt där uppe, köpa en cola och ta mig en cigg.. sen vet jag inte riktigt vad som händer.. Känner mig väldigt nere idag, anledningen finns i nått inlägg under.. 

Du finns i allting jag gör.

nya läppstift



Åh jag bara älskar mitt nya läppstift !


5 år sen du försvann

sitter nere i källaren nu, här jag kommer att bo framöver. ganska mysigt faktiskt, men kommer nog bli mysigare imorgon när vi gjort iordning lite mer :9 Sitter och kollar på en film med hundar, självklart grinar jag som en idiot, jag vet inte vad det är för fel på mig men när det är djur med i filmer gråter jag konstant.. Gråter mer om ett djur dör i en film än om en människa dör.. haha!

iaf, Grattis till min Pappa som fyller 44 idag, hoppas du får en bra dag. saknar dig mycket!

Idag är det även 5 år sen du försvann från mig, kan inte ens förstå det. känns som igår. jag saknar dig mer och mer för varje dag som går.. Jag skulle kunna göra allt för att få dig tillbaka. Jag älskar dig något så otroligt och jag saknar dig lika mycket.. Du blev inte ens gammal, varför just du? varför lämnade du oss.. snälla bara kom tillbaka jag behöver dig. Vila i frid Morbror, du är saknad av oss alla! JAG ÄLSKAR DIG

Rosa cigg!

Godmorgon, idag är det fint väder här på tofte, så jag sitter ute på altanen nu och röker och dricker cola. pratade nyss med mammi i telefon, hon har precis kommit hem från båten, hon åkte silja line i helgen. och hon hade köpt ROSA cigg till mig, jag är ju överlycklig! Pratade om att jag ville ha det häromdagen, men att det inte finns någonstans. men nu har jag det :D

Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen ringa så jag blir hämtad, kan inte gå ner med alla mina väskor. kan bli ganska tungt (Y)

Saknar er så fruktansvärt mycket!

säg gärna till

jag som bara skulle sova en halvtimme, blev att jag sov i ca 6 timmar istället.. men jag behövde nog det.. när jag vaknade gick jag bort till breiangen men fanns inget jag kunde göra så satt bara där en stund sen gick jag tillbaka hem igen, nu sitter jag och kollar på film med kriss och eirik :) ska väl gå mot sängen snart, är ganska trött. lite konstigt tycker jag eftersom jag har sovit redan.

ska börja kolla efter löshår igen, eftersom jag ska skicka tillbaka det jag köpte.. Funderar på att köpa från Tajmahal, eftersom jag är säker på den sidan, men är det någon som vet en bättre sida så säg gärna till :)


jävla tandvärk

ingen bra uppdatering idag heller, vaknade vid 11 och hoppade in i duschen sen blev det jobb direkt efter. jobbade väl till ca 3 sen fick jag sån jävla tandvärk, visdomstanden.. usch på den! så fick skjus hem så nu ligger jag och vilar lite i soffan och känner att jag börjar bli lite bättre så kasnke får åka tillbaka och jobba snart.. ska nog sova en halvtimme bara så jag blir lite piggare.. för jag vill ju jobba :(


fortsätta

halla, nu sitter jag på breiangen och vilar lite.. Kom in till Oslo vid 11 tiden imorse, blev hämtad sen åkte vi och handlade massor, jag va sjukt trött på vägen hem så jag somnade haha.. När vi kom hit blev det jobb nästan på en gång :), Just nu håller vi på att duka upp för bröllopet som är imorgon :)

Är helt slut i kroppen, kommer nog somna ganska tidigt idag, förhoppnigsvis iaf, behöver verkligen vända på dygnet. dom senaste dagarna har jag varit vaken till 5 kanske.. inte alls bra..
 
men nu ska jag fortsätta här :)


2 timmar

Godmorgon! nu sitter jag på bussen hem, har bara åkt i 30 min, rätt drygt. men jag har ju datorn, musik och cola så jag överlever!  igår när jag skulle packa hade jag faktiskt lust att bara slänga ut väskorna från fönstret, ingenting blev som jag ville och jag har säkert glömt något! tog ca 2 timmar att packa haha!


Nu ska jag försöka vila lite!

Tack alla söta för 2 underbara dagar <3 Känns som om jag hann med det mesta, träffade dom jag ville, förutom 2 st, ena är bästis, och andra är Ja du vet vem du är.. <3


åker jag hem

förlåt förlåt förlåt, jag har varit så himla dålig på att blogga. men har varit helt upptagen med att träffa vänner, varit i skolan, shoppat och mycket annat! imorgon åker jag hem vid 8 på morgonen.. ska bli skönt men kommer sakna alla mer nu.. men tack iaf alla för 2 super mysiga dagar.. kommer nog snart tillbaka :)

idag har jag iaf köpt, gelekit igen (lösnaglar), halsduk från gina, matchande bh och trosor från hm jätte sött. och ett diadem från hm, och även ett jätte rosa läppstift från makeupstore!

nu ska jag packa mina väskor, mitt ps2 får åka med, kan vara kul dagar när det regnar och man inte jobbar! och mycket mer kläder blir det med också, kom hem med en väska, åker väl med 3 haha!!
ska även bada nu, i badkar såklart, det har jag inte gjort på 2 månader!!! och det är det bästa jag vet!

skriver nog mer imorgon, love ya!

www.clipson.se köp aldrig ngt därifrån

Ja hemligheten var ju att jag var påväg till karlstad!
Idag har jag varit och fikat med Linn, moa och jenny :)
Ganska många som blev glada över att se mig :D

Har även hämtat ut löshåret.. är så jävla arg och besviken,
När jag öppnade paketet så var håret VITT! de va inte håret som jag beställde, och det skulle vara äkta och det var det verkligen INTE!!!!! så nu har dom fått ett mejl och jag ska ha tillbaka absolut alla pengar!
Sidan är www.clipson.se , köp aldrig ngt därifrån! dom lurar en bara!
( jag beställde även 1 paket, men fick 2 som jag skulle betala för alltså dubbelt så mycket! hämtade dock aldrig ut det andra) värdelöst företag


vad är det 2 timmar kvar till?

2 timmar kvar...

Frågan är vad är det 2 timmar kvar till?
Ingen som vet det, för det är min hemlighet.
Men imorgon får dom flesta veta. Pusspådet!


sova i sängen

ja imorse somnade jag vid 6 och vaknade sen vid 9 av att det va så fruktansvärt varmt, eftersom jag sov på soffan inatt så lalla och hennes pojk kunde få sova i sängen :) Gick upp och städade lite osv, sen vid 4 tiden gick jag och la mig och sov i nån timme.. sen kom kriss och väkte mig så jag blev med ut.. nu sitter jag på breiangen och är super trött. sova tidigt idag? JA! Kommer nog inte uppdatera mer idag. kommer nog somna rätt snart!


GRATTIS MOKE <3



Grattis vännen, 24 år idag.
Hoppas du får en underbar dag <3
Och jag måste tacka dig för att du alltid funnits för mig när jag inte mått bra
och du har hjälp mig att må mycket bättre. du är en bra vän. Och jag är glad att vi blev vänner igen :) <3

(jag lovade ju dig att göra en bild åt dig, dock blev den inte som jag tänkt. men gjorde den nyss och klockan är 5 på morgonen och jag är lite trött. men jag håller det jag lovar <3 )


facebook

I was born on a Saturday and since my birthday...
I've been living for 18 years
I've been living for 220 months
I've been living for 958 weeks
I've been living for 6,708 days
I've been living for 161,012 hours
I've been living for 9,660,728 minutes
I've been living for 579,643,739 seconds
I've breathed more than 91,666,740 times!
I've blinked my eyes more than 97,166,740 times!
My heart has beaten more than 676,250,960 times!

Från Facebook, Jävligt tufft tycker jag faktiskt! :)


RSS 2.0