imorgon

veckan har väl gått fort imorgon är det torsdag och då åker jag till arvika igen :) . mys med älskling hela helgen. dom senaste dagarna har jag spelat tv spel. har tröttnat på datorn. ser inge kul med det längre :P. hehe, nu blire tv spel igen :) pööööjz

helgen

i fredags så drack jag och jenny, först så va vi i stan och väntade på att bussen till väse skulle komma, när vi kom till väse så gick vi hem till amanda en stund sen gick vi ut och sen hem till sara, & jag älskar hennes kattungar, så söta :). sen gick vi ut igen och åkte med Jessie till skattkärr så va vi där i en timme elr ngt´, det  var riktigt tråkigt där  som vanligt, haha. igår när jag vaknade så va jag äckligt bakfull urs&fy, haha. men iaf så åkte jag till min älskling. mys va det iaf :) , finns inga ord som kan förklara hur mkt jag tycker om dig. du är speciell. du får mig att må så bra. nu är det 4 dagar kvar tills jag åker till dig igen. sååå galet länge, jag saknar dig redan liksom.
nu blire movie, om jag hittar nån bra :).




torsdag

nyss kommit hem från skolan, elr ja, kom hem för 2 timmar sen typ men ändå. idag så har det varit en riktigt dryg dag i skolan, allt har gått segt. och huvudvärk har jag också. urs urs, nu väntar jag på att jenny ska komma hit om hon ens kommer. haha. imorgon äre fredag och då blire ut, röj blir,  haha. har inte varit ute på 2 helger nu. känns rätt skönt, fast ändå inte liksom. nu blire nog sova elr film.

grattis älskling <3


pööjz


helvete!

allt blev bara skit när jag kom hem, blev grinig och allt. vet inte varför heller, så jag började städa, så nu har jag sädat hela lägenheten, hoppas mamma blir glad :). och sen så läste jag nu att prison break börjar inte förenns 14 januari 2008, och jag är så arg !!! sista avsnittet va ju sååååååå spännande, jag kan inte vänta så länge, jag kmr bli helt galen... jaja, jenny ska sova här inatt, och snart kmr linn och då ska jag sätta i hennes löshår :). sen ska jag kolla på parlamentet =) igår kollade jag på alla avsnitt av hjälp haha, beställde den serien, jag va bara tvungen för det är ju så himla bra :D .  och nu blire mat, jag känner hur det kurrar i magen nu :D haha. imorgon fyller min älskling år :) <3  


Arvika :)

har nyss kommit hem typ, har varit i arvika hela helgen, och det har varit jätte mysigt :)  jag saknar dig redan. på fredag kommer du hiiiit :D jag hade tänkt att jag skulle städa mitt rum när jag kom hem men när jag öppnade min dörr så va det redan städat, mamma har varit snäll, hehe :) så nu har jag inget att göra fan. nu är jag snart blond igen, och det känns bra. haha. nej nu blire gå ut och möta anni och ta en cigg :)

PööööjZ


goes blond :D

stiiine goes blond igen :D, idag så har jag sovit till kl 2 sen gick jag upp och satte mig vid datorn och satt där till kl 6 och då drog jag ut, och jävlar va skönt det va att va ute, efter 6 dagar instängd. shit så jävla otroligt skönt asså. jaja jag anni & jenny drog till bergvik så köpte jag blondering. sen drog vi hem, och nu har jag blonderat mig, det är orange, gult, blond och brunt typ. haha, men det får va så ett tag, håret är ganska slitet nu. men inte så illa :) . ska blondera mig mer på lördag elr söndag :) hehe. nej nu måste jag väl snart sova för ska upp till skolan, wihi kul, INTE. men jag måste om jag ska kunna gå ut liksom :). nu blire lägga in ny musik på mobilen :)

vem bryr sig om det egentligen ?


Pöööjz

känslor

jag har tänkt mkt och har insett att kärlek är ingenting för mig, jag är beroende av det. men det är ingenting för mig. jag är menad att vara ensam, och nej jag har inte hela livet på mig att hitta nån.för hur långt är hela livet då? finns det nån som kan berätta det för mig?. nej precis jag kan dö imorgon eller idag. och hur ska man kunna hitta nån när dom inte ens finns, alla killar är precis likadana. antigen ljuger dom, är otrogna elr nått annat liknande, är trött på den skiten nu. jag har tappat mitt förtroende till killar helt enkelt, jag har mina vänner & min familj, behöver jag egentligen mer kärlek. okej jag kan erkänna det är inte samma kärlek som man får av en kille den kan vara speciell, men den kärleken man får av sina vänner och familj är så mkt starkare och den finns alltid kvar.


kärlek är som knark, man blir beroende, sen såras man igen. och man saknar sitt förtroende

emelie linn jenny kling patricia
ni är speciella. jag släpper er aldrig <3

ensam.

en gång till händer det. aldrig mer ska jag ge mig in på det igen. jag ger upp nu, ingenting blir ändå som jag vill. så varför ska jag försöka? så jag fortätter med att leva ensam. det är nog det som är meningen..

tack emelie för att du finns, du är allt jag behöver <3

Barnvakt!

jag är så trött att bli behandlad som skit av mina bröder, jämt när jag ska passa dom så lyssnar dom inte och bara skriker och slåss. nyss så slog en av mina bröder mig i magen, hårt va det också. en annan gång sparkade han mig i magen. så kul att vara barnvakt när sånt här händer. just nu är jag bara trött på ALLT!, inte så konstigt att jag hatar barn. dom bara skriker och slåss och lyssnar inte. urs ! och min fot som började att bli bättre, gör ännu ondare nu! allt går åt helvete för mig just nu !!

Pööjz

Mario Vazquez - Gallery

Man tröttnar aldrig på den här låten, Käärlek <3



5 dagen

nu har jag suttit inne i 5 dagar. men nu är jenny här så det är ju inte så tråkigt, jag har iaf nån att prata med nu :) hon ska sova här inatt och imorgon ska JAG till skolan, wihi, jätte kul. inte.. idag så sov jag till kl 2 och sen har jag bara suttit här sen dess. elr ja jag gjorde mat till min lillebror eftersom jag är barnvakt. jag känner nu att jag börjar få ont i ryggen av att sitta här. kanske dags att hitta på ngt annat att göra. har inte sett prison break avsnitt 8 än ju. blir snart tokig. måste seeee. men eftersom mitt internet inte fungerar som det ska på min bärbara så får jag väl vänta antar jag. och jo, som alla kanske ser så har jag ändrat designen på min blogg, är ganska nöjd med den, det är ju första gången jag har gjort det så klaga inte :)

saknar dig


pööjz

Låååååååtar :D

om det är nån som har dom här låtarna,
så skulle jag bli jätte glad om jag skulle kunna få dom :) hör av er!!

Rastegar & Hani - Hon kom in i mitt liv
Rastegar - Ingen hör oss
Block 44 feat. Jenny Lundmark - Då
Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous


pöööjz!


ingenting.

just nu undrar jag varör jag ens bryr mig om det. men jag måste erkänna att det
är det enda jag tänker på jämt. känns sjukt, men så är det..

nu blire äta pizza och sen blire väl sova elr nått, är inte trött för 5 öre men har ju inget annat för mig liixx.
får väl bli movie annars. TRÅÅÅÅÅÅÅÅK!


4 dagar

4 dagen instängd. jag sa till mamma att jag tror att jag håller på att bli galen, men hon tittade på mig och skrattade och sa "håller på", hon menade alltså att jag redan är galen. haha. min dator fuckar som aset, så nu sitter jag på mammas dator, och jag gillar inte den, och dom klagar på att jag har för hög musik så nu får jag inte lyssna på det heller. deprimerad börjar jag bli också, mamma säger att man kan bli det när man sitter inne för länge, ska man tro på det eller?. ähh skit samma. har faktiskt inte sett på en enda film idag. har sovit. ätit och spelat tv spel. och suttit här då. men vem bryr sig egentligen. snart kan jag gå igen och då blir det skola, drygt drygt och mer drygt, jag vill BYYYYTA! men nej då måste jag ringa örjan, och örjan säger att det inte finns plats. och då kmr stiiine säga, jag HOPPAR AV !!!

känns egentligen som om jag försöker i onödan, för jag tror inte att det kmr bli som jag vill ändå. oftast så blir det inte det. så jag är van. van vid att bli sårad pga för stora förhoppningar.

pöööjz !

tråkigt.

en till dag instängd, börjar vänja mig. nu börjar det göra ont i hela benet ist, men vem bryr sig egentligen. jag är trött på att se på film hela dagarna, elr bara sova. men va fan ska man göra liksom? tv spel är uttjatat för alla spel är tråkigt. film är tråkigt. sova är också tråkigt. finns inget annat. dååååååååååligt !



pöööjz


fotjävel

en till dag instängd i mitt rum, pga min dumma jävla fot. idag så har jag säkert sett 7 filmer eller ngt. börjar bli rätt så tråkigt. men men, finns inget annat att göra. och mitt rum måste egentligen städas för nu ser det ut som helvete. men eftersom min fittböghor fot inte fungerar som den ska och gör ont, så kan jag inte städa, eller göra någonting annat. är så förbannad !

ibland undrar jag faktiskt om det någonsin kmr att bli bra. om jag någonsin kmr bli så lycklig som jag en gång va. vissa dagar är helt perfekt, allt går som man vill att det ska. fast dom dagarna kommer ju bara ibland och  försvinner fort. sen efter det blir allt skit igen, man blir deprimerad och mår åt helvete rent ut sagt.. jag har slutat hoppas, slutat att kämpa för det blir aldrig bra igen.


det är ngt speciellt med dig.


farligt

igår så stukade jag foten och nu kan jag inte gå. jag har farligt ont & har luggit i sängen hela fucking dan. det är liksom lördag. känns så jävla illa alltså. hungrig är jag också. allt är skit idag. skit skit skit skit DAG ! urs. jag hatar min fot, och jag vill kunna gå. duuumt. nej nu blire film igen. det börjar bli tråkigt men har inget bättre för mig.


du finns där hela tiden. <3


pööööjz

ikea :)

idag så kom jag till skolan kl 12 för innan det sov jag, hade sån fruktansvärd magkatarr. när jag kom dit så gjorde jag prov & det gick jätte bra faktiskt, bättre än vad jag trodde att det skulle. och efter det åkte jag och jenny med våran lärare till ikea och handlade saker till IV. haha jag bestämde att vi skulle köpa en grön drake och det blev det :D nu sitter jag och jenny hemma hos mig, vi har nyss ätit pizza och nu kollar vi på tv. snart ska jag åka till min älskling emelie. nej nu orkar jag inte sitta här ngt mer, blir väl dusch nu elr nått :) hehe

jag tänker på dig jämt ! <3

Pöööjz .

<3


Allting stannar upp när jag ser dig
hjärtat bulltar fort, jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand
men nångting hindrar dig
vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
men du förvirrat ler
det här är ingen lek
jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig
 

<3

jag har tråkigt, okej ?

10 saker om mig
2. Är du lycklig?  Lycklig vet jag inte, men jag lever iaf.
3. Är du uttråkad? ofta
4. Är du ledsen? Nej, men kan hända ibland
5. Är du italienare? nejnejnej
6. Är du gravid? Nej verkligen inte
7. Är du full? Nej tyvärr
8. Är du en cooling? Jag är väldens coolaste.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej det har dom aldrig varit

8 saker om ditt kärleksliv
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag gjorde det
2. Har du nånsin blivit sårad? För många gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Många gånger
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? japp
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det har jag säkert, dum fråga liksom
7. Är du kär? Nej!
8. Vill du gifta dig i framtiden? Nej, det håller ändå aldrig

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katt eller hund? Katt
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola såklart finns inge bättre
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Utekvällar är bäst
8. Pengar eller lycka? Pengar är lycka
9. Dag eller natt? Natt.
10. MSN eller mobil? Mobilen är mitt liv   

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Många gånger
2. Brutit ett ben? Nej, har aldrig brutit någonting
3. Gjort nåt du ångrar? Alldeles för många gånger.  
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej haha.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, tyvärr måste man det ibland
6. Ätit en hel tårta? Nej men en halv kanske?
7. Gjort bort dig offentligt? Ibland, elr ganska ofta  
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja tyvärr. Och det har hänt
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.
10. Velat försvinna? Ja, många gånger, men det har gått över.


varför.

jag är inte den prefekta ungen du vill ha, förlåt för det. men om jag nu är så jävlig varför har du kvar mig hemma, varför inte göra som du gjorde för 3 år sen ? skicka bort mig till andra?. jag älskar inte dig, jag hatar dig! och jag behöver inte dig längre, jag klarar mig bra själv !

pokemon!

mamma tycker att jag är knäpp, jenny också. men det tycker inte jag. okej, jag är världens farligaste pokemon, men är det så konstigt eller? . nej nu ska jag och jenny kolla på hairspray. sen blire sova, vi börjar kl 12 imorgon. de är rätt gött de :) hehe .

pöööjz !

sömnlösa nätter.

nu ligger jag här igen. och kan inte sova. så är det varenda natt. och det börjar bli jobbigt. okej idag kanske det beror på att jag sov nästan hela dagen, typ från att jag kom hem från skolan till typ 9. men jag va ju så trött och mådde skit. emelie och jenny va här då och jag har inte en aning om vad dom gjorde undertiden jag sov. haha. nu ligger jenny och sover brevid mig och jag är vaken. vi har nyss kollat på 2 avsnitt av prison break, efterdet så somnade hon, och jag kollade på Desperate housewives. nu ska jag kolla på nån ny film med lidsey lohan (elr hur det stavas), orka bry sig om det . filmer heter iaf I Know Who Killed Me. om jag inte är trött efter det så blir det att kolla på hairspray. haha. imorgon är det bara halvdag i skolan. börjar kl 9 och slutar 10:45 då åker jag och jenny till huc :) . urs va röksugen jag blev nu kände jag. och orkar inte gå ut. elr rättare sagt, jag vågar inte gå ut själv, tänk om nån kommer och kidnappar mig. blir nog snus ist. mkt säkrare så :) . nej nu blire film .

pöööjz

mormor.

hos mormor nu, fick inte sova hemma i min egen säng, för den ska mamma sova i, vi håller på att slipa golvet i vardagsrummet så soffan ligger i mammas säng haha :) . så nu sitter jag här ute på balkongen och fryser foten av mig. haha . idag så har jag varit i skolan en stund, sen så drog jag till huc, och jag vill byta dit. efter det så drog vi hem till emelie och gjorde mat och satt vid datorn, och så kom enis dit. vi kollade på medicin mannen, fast jag somnade och vaknade sen av att enis sitter och hoppar typ i sängen och lyssnar på musik, galen blev jag men orkade inte säga ngt så jag försökte somna om, men det blev inte tyst så jag lyckades inte :P

goding, <3


utandig!

jag mår så mkt bättre utan dig!

jag vill inget hellre!!

egentligen så har jag lovat mig själv & många andra att inte tänka på dig, men det är svårt. men jag måste försöka. måste försöka glömma dig. du har nu en annan. jag existerar inte ens för dig längre. du älskar inte mig, du hatar mig. du vill inte veta av mig. jag trodde det skulle va lätt att glömma dig, men jag hade fel. det finns ingen som är så bra som dig tänker jag. men det är helt fel, du är egentligen en idiot. så många gånger du har sårat mig. så många gånger du har sagt elaka saker till mig. och jag glömmer aldrig den enda gången som du gjorde ditt största misstag, och sen nekade det, det är inget jag vill skriva om här faktiskt... jag kommer aldrig glömma det. när jag började skriva det här så grät jag, nu är jag bara arg. för nu tänker jag på hur många gånger du har gjort mig illa. hur du förstörde för mig. om jag tänker såhär hela tiden så kanske jag lyckas glömma dig. för jag vill inget hellre!! 


jag måste bara tacka er. tack för allt stöd
ni betyder mer än andra, och ni vet vilka ni är <3

söndag, och sista dagen på lovet .

nu är det söndag och sista dagen på lovet, känns lite jobbigt faktiskt. har varit en riktigt bra vecka. vissa dagar va lite sämre än dom andra, annars har det varit riktigt bra. jag har inte ens gått upp ur sängen än, känner mig såå lat. men måste faktiskt gå upp nu snart, ska till emelie och häma lite saker sen ska jag hem och städa mitt rum och sen lägga mig i min säng och se på " american gangster " . imorgon är det skola, det kommer va jobbigt, tråkigt och trött kommer jag att va.. men men så är det. funderar på att fixa mig ett jobb snart. för pengar behöver jag. speciellt nu när jag har fått för mig att jag ska köpa hund. jag måste bara ha en hund. fast problemet är att jag har 2 katter också.. nej nu blire frukost eller vad man ska kalla det vid den här tiden :) .

Pöööjz ; )

1408

dom sista dagarna har varit riktigt bra faktiskt. ett lyckat lov har det varit. idag så va jag och jenny på bio. 1408, den va galen. jävlar i hevlete va rädd jag va :P . sen när den va slut så drog vi hem till enis och satt där ett tag. och nu är vi hos mig, jag emelie och jenny, dom ska sova här :) . glad att jag slipper va själv. spelade ps2 förut. helt galet va det. haha :D imorgon är det fredag och fest. blir väl det vanliga folket, så jävla kul är det :) .

tack vare dig så kan jag leva vidare.


image46

RSS 2.0