mitt gula fula hår

sitter hemma hos emly baby nu, har precis sminkat klart mig och så har vi ätit tacos de va super gott. nu väntar jag på att mitt hår ska torka så jag kan platta det osv, mitt gula fula hår haha. jag tänkte egentligen vänta till senare men jag knäpper första ölen nu :) , så ha en bra lördag kväll folks, för det ska jag ha. :) 

lördag

ni får ursäkta inlägget innan, haha. nu är det lördag, och jag vaknade vid 11 kanske. de va skönt faktiskt. idag är det meningen att de ska bli ut, men man får se hur det blir med det. måste hem och fixa lite hemma osv. lite drygt men jag måste. nej nu blev datorn jobbig. tv blir istället :) pussss

dom ville ligga

nejnejnej, det här går bara inte. dan började så bra, men slutade åt helvete. men men, vi träffade vitlöken och sovsäcken på vägen mot våxnäs haha. dom ville ligga, vi stog hellre, så vi åkte gratis taxi hem :) . ha en bra natt. sov sött

väntade utanför

sitter nu hemma och väntar på att baby ska ringa så jag kan åka ner till stan igen, sen hemmåt. har inte träffat han på 1½ dag nu... efter skolan förut så gick jag och jenny och käkade baguette, gott. sen följde jag med henne till smart 1 eller vad det nu heter, men jag vågade fan inte gå in, jag väntade utanför haha. men nu måste jag skynda mig kom jag på . så kan inte skriva mer . puss

sjuka saker

sitter på lektion, eller egentligen är det inte lektion, men jag är här ändå. sitter och lyssnar när några sitter och pratar lite sjuka saker. ganska roliga diskutioner. jag slutar om ungefär 1½ timme, då blire fixa lite saker och sen hem och duscha.
nu är biljetterna bokade tills imorgon, jag och jenny ska se i taket lyster stjärnorna. den verkar sjukt bra. jag hoppas bara jag mår ganska okej imorgon efter denna kväll.

Godmorgon

Idag började jag tidigt, 08:30 men det va inte alls några problem för mig att komma upp i tid, inte ens mamma kom in och tjatade på mig som hon gör nästan varje morgon. när hon kom in i mitt rum imorse tror jag att hon fick en chock när hon såg att jag stog och plattade håret. och nu sitter jag i skolan och har information och layout igen, känns lite bättre idag för lektionen är bara 70 min tror jag det var. Sen så har jag ett långt pass med svenska. och det är ju så tråkigt, men man måste väl antar jag..

igår så läste jag klart boken, den är totalt underbar, jag älskar den och jag kan inte vänta tills 3 an kommer på svenska till skolan. den finns bara på engelska här än så länge eftersom det är så stor efterfrågan på dom så fanns den inte att beställa. tråkigt. men jag får väl läsa gossip gil sålänge, har ju som sagt 3 böcker med gg att läsa hemma.

Idag så blir det party time men linn moa & emly, hem till sötisen emly blire som vanligt. vi har alltid kul tsm vi 4 tjejer.  ikväll så har vi ett par spel att spela, jag vill självklart spela våghals idag igen, och så har emly fixat ngt dansspel, det ska bli kul att testa. men innan vi drar till emly kommer moa & linn till mig tror jag.

ps: Linserna sitter super bra & skaver ingenting, & jag ser nästan helt klart, på långt håll kan det bli lite suddigt men det är inga problem. ska ha dom ikväll också. får se hur det går, förra gången jag festade med linser kunde jag inte se någonting.. det va lite små jobbigt .


När jag hör din röst

urs nu måste jag lägga mig ner, känns som om hela min ryggrad har blivit krokig eller ngt sånt, är stel i hela ryggen. så jag säger godnatt nu, jag ska läsa klart favorit boken nu. ni som inte har läst den än, har verkligen missat ngt


Stephanie Meyer - När jag hör din röst <3




Godnatt, imorgon är det FREDAG :D

Idag fick jag mina Linser

japp idag fick jag dom, härligt. dom blev jätte fina på & ögonen blev bruna, det trodde jag inte faktiskt, för förra gången jag köpte därifrån så köpte jag nån blå aktig men det blev nån helt annan färg, men det kan bero på att jag inte hade rätt ögonfärg för dom linserna. men tack iallfall färgade linser för mina gratis linser jag är super nöjd :)

efter skolan idag så mötte jag linn på torget och vi gick i affärer och kollade lite kläder, skor osv. hittade en super fin tröja på rean som jag fick med mig hem, den hade kostat 299:- men jag fick den för 99:- så inga fel med det. När vi var klara i stan så åkte jag hem till mig och linn till sig, jag la mig och läste lite men somnade efter ett litet tag. drömde hel sjuka saker, jag va små nervös när jag vaknade för jag visste inte om drömmen va sann eller inte. men när jag hade vaknat till åkte jag till ica och hämtade mina linser och mammas paket. sen kom linn hit och vi gjorde en ny design till henne. hon bestämde allt, och det blev fint :) . jag ska nog göra en ny till mig nu också, det har jag sagt länge nu men idag så blir det nog så, nu när jag ändå håller på..




inget vettigt

bara 22 minuter sen jag skrev men jag är så otroligt rastlös och trött så jag orkar F*n inte göra den där uppgifen, den är tråkig och ganska onödig enligt mig själv, men det tycker väl inte läraren antar jag, nån mening kanske den har men jag orkar inte nu. inte idag, jag har varit i skolan sen halv 9 idag och jag är inte van med så långa dagar.. jag vill bara hem.

min dag är oplanerad tror jag. jag minns iallafall inte om jag har planerat någonting förutom att läsa. men det slutar väl med att jag sitter framför min dumma dator och den drar på en film och somnar som vanligt. Jag hoppas mina gratis linser kommer idag också. annars kommer dom väl imorgon HOPPAS JAG !

egentligen så har jag inget vettigt att skriva om, men det här är det enda roliga jag kan göra nu faktiskt, jag har redan läst klart alla bloggar som jag läser varje dag, och bilddagboken funkar inte förtillfället, face book är klart, ef också. så finns inget vettigt att göra, så det kanske inte är speciellt intressant  det jag skriver om nu, för jag bara skriver.



såhär tråkigt är det jag håller på med just nu, erkänn att det ser riktigt tråkigt ut, jag håller iallafall på att somna!

information och layout

sitter på sista lektionen för dagen, information och layout. första gången jag har den här lektionen faktiskt. men det är ganska dryg att den är 2 timmar lång. nu så ska jag skriva om skriv regler och ska ha prov på det imorgon, alla andra fick en vecka på sig, men eftersom jag va sjuk hela förra veckan så blir det ju annorlunda för mig, men jag får väl fråga om jag får göra det nån annan dag istället.  nu inser jag hur jobbigt det är när man har varit sjuk, man missar så otrolit mycket och det är inte kul att ligga efter så mycket..

men jag kanske måste börja med det nu. läraren kommer säkert hur det går och jag har ju inte ens börjat.

Rastlös

Tio fakta.
1. Hemstad: Karlstad
2. Hårfärg: just nu typ gult :(
3. Längd: 1.64 kanske
4. Frisyr: Utsläppt
5. Ögonfärg: blå/gröna
6. Skostorlek: 37-38
7. Humör: dåligt humör
8. Orientering: ?
9. Civilstatus: pojkvän
10. Vänster eller högerhänt: Högerhänt

Tio saker om ditt liv.
1. Har du någonsin varit kär? om jag har
2. Tror du på kärlek? ibland så
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? Han va lite speciell. svårt att förklara tror jag
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ett antal gånger för mycket
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? det har jag säkert
6. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? haha nä , usch
7. Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för honom? nja tror jag väl inte
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? jag vet inte..
9. Har du någonsin haft en hemlig beundrare? kanske, det är inget jag vet om
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, men det slutar oftast dåligt

Tio saker, det här eller det där.
1. Kärlek eller pengar? Kärlek
2. Vin eller öl? båda helst :D
3. Dag eller natt? Natt
4. One night stand eller förhållande? Förhållande
5. Tv eller internet? Internet
6. Pepsi eller cola? Cola ofc !!!
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? VILD FEST :D
8. Färgfoton eller svart-vita? båda faktiskt
9. Telefonkontakt eller face to face? Beror på
10. Bilddagboken eller myspace? Bdb

Tio "Har du någonsin''.
1. Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut? jadå
2. Har du någonsin velat ta livet av dig? Ja
3. Har du någonsin gjort något du ångrar? Ja
4. Har du hoppat bungyjump? haha nej
5. Har du någonsin gjort slut? Ja
6. Har du någonsin gjort slut på en hel tårta? nä haha
7. Har du någonsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? Om jag har
8. Har du någonsin gått på bio ensam? Nej ofta man gör sånt ?
9. Har du någonsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? what ?
10. Har du någonsin tyckt att världen suger? Klart

Tio känslor.
1. Saknar du någon just nu? Jodå
2. Är du glad? Inte för tillfället
3. Är du fundersam? det händer
4. Är du uttråkad? Ja ganska mycket just nu
5. Är du tysk? haha nä
6. Är du irländare? Nej
7. Är du italienare? Nej
8. Är du fransk? Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej de dom har aldrig varit
10. Gillar du någon just nu? javisst

Avundsjuka

sitter just nu på min tredje lektion för dagen. är bara denna & en till kvar sen slutar jag för dagen, de ska bli skönt då ska jag hem och läsa klart min bok. låg till ca halv 4 inatt och läste ungefär 100-150 sidor. och sen läste jag direkt när jag kom till skolan på mina 2 första lektioner. jag kan inte sluta läsa, boken ligger brevid mig nu och jag dras till den jag vill verkligen läsa men har annan lektion nu så det går väl inte.. dumt.

jag är ganska trött på att höra skitsnack hela tiden, speciellt när folk snackar om sånna man tycker om mycket. fast dom kanske är jävligt avunsjuka, det är nog det. hålla på att håna folk bara sådär för att dom va lite roliga och sen kalla dom fjortisar. men det finns nog bara en förklaring, dom är avunsjuka. det måste vara det :)



Spännande

har precis läst linns blogg, super bra tycker jag. om du inte fortsätter skriva mkt så kommer jag bli uttråkad haha :) . vi måste också fixa klart din nya design som vi höll på med förut. men nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa vidare, det börjar bli spännande nu. så kan knappt lägga ifrån mig boken. men va tvungen att ta en liten paus så ögonen får vila lite. jag hade egentligen lovat mig själv att somna tidigt idag, men som sagt jag kan inte lägga ifrån mig boken.

godnatt på er

Hahahahahaha


600

Det är är mitt 600:de inlägg. tänkte bara berätta det :D

Mer bilder





bild 1 : jag färgar håret, haha
bild 2 : Moa är snyggg
bild 3 : min älskade bebis trulls sover, visst är han sötnos

det blev orange

nu har jag färgat håret, det blev orange. men det visste jag väl redan. men måste väl bli så innan det blir blont antar jag. ska använda silver shampoo lite så det gul/oranga försvinner. men men, moa & linn åka så nu ska jag ska jag väl sova snart. blir nog läsa lite innan om jag orkar. fast nu kom jag på att jag måste färga babys hår först.


hörs <3

köpa hårfärg osv.

äntligen är skoldagen slut, inte för att den va speciellt länge, men nu ska jag ha möte här hemma. sen ska jag åka och möta B i stan och byta saker, och köpa hårfärg osv. sen blir det hem igen . men nu måste jag gå ut i vardagsrummet.

hörs <3

vi får sluta tidigare

gud nu är jag jätte trött vi har fortfarande samma lektion, vi skulle bara ha denna lektionen + 45 minuter till på den för läraren skulle bort på nästa lektion, så vi får sluta tidigare och det är ju bra. bara en kvart kvar nu så ska jag och äta lite sen, det känns som om min mage viker sig typ.

lyckades få mig till skolan

godmorgon, vaknade för drygt en timme sen. jag skulle egentligen inte till skolan idag för min mage krånglar med mig igen, har magkatarr som tusan, men här sitter jag. jenny lyckades få mig till skolan. de känns rätt skönt egentligen. har bara 2 lektioner nu. sen ska jag hem och ha möte. & efter det kommer nog linn, moa & baby. jag ska va barnvakt och dom är snälla som håller mig sällskap. och så ska jag fixa babys hår och linn ska fixa mitt, de kommer bli nice.

imorgon är det torsdag och då ska jag och moa kanske gå ut och gå med vovvarna som förr i tiden, de kommer bli super mysigt. saknar hildis <3

och sen är det äntliiiiigen fredag, skulle egentligen bli bio med jenny, men det blir parteeeey :)

nu ska jag göra ngt vettigt. hörs <3

skrämmer mig


förintelsens minnesdag

hej där :) , har precis kommit hem från museét va där med mamma och mina bröder, vi va och kollade på utställningen om andra värdlskriget, eftersom det är förintelsens minnes dag idag så ville mamma ta med oss dit, och när vi väl va där såg vi att det va en man som överlevde i lägren, han stog och berättade i 1½ timme, och det va så otroligt intressant att lyssna på, men man kunde inte direkt förstå att han som stog där framför oss hade varit med där och överlevt. när han var klar att prata så fick man ställa frågor, men jag såg ingen som ville/vågade fråga något. men så tittade jag brevid mig så ser jag min yngsta lille bror på 8 år, stå upp och håller upp handen. så frågade han om han kunde visa sitt nummer som han hade på armen så gjorde han det, och det va riktigt tufft att få se det på så nära håll. och jag är väldigt stolt över min bror som vågade fråga. när ingen annan gjorde det.

jo jag va ju på gripen förut och min läkare kollade på mina leverfläckar & sa att han kunde ta bort dom på en gång. så jag fick 2 sprutor i ryggen, jag som är livrädd för sprutor, det kom inte en liten tår. jag brukar bli hysterisk. så jag är lite stolt över mig själv också, och sen brände han bort dom. så nu har jag två små brännsår på ryggen. men det läker & blir inga ärr. det är ju perfekt.

men nu ska jag ta mig ett långt bad och vila lite, har en fruktansvärd huvudvärk

gripen

trött, åkte hem från skolan innan bilden började, orkade helt enkelt inte ha bild, hade ont i huvudet osv. snart ska jag ta bussen in till stan och sen vidare till gripen, inge vidare kul. vill egenligen bara ligga hemma nu, sova lite kanske, eller läsa. men de blir det inget med..

jag är också rädd,
rädd för att göra fel..

Who is your perfect Cullen boy?


Jag hittade ett roligt test om vilken som är min Perfekta Cullen kille, och jag fick edward <33

jag ångrar verkligen

är tillbaka i skolan nu, hade en lektion sen rast i ca 1½ timme så jag åkte hem och åt lite och såg på andra avenyn. så nu är jag tillbaka, vi har ÖFA (övnings företag) tror jag det står för. det är inte speciellt kul tycker jag. men det kanske är pga att jag inte har varit med från början. efter den här lektionen har vi bild och sen slutar vi.

efter skolan ska jag till min doktor och han ska kolla på mina leverfläckar som jag har på ryggen,
 för dom ska BORT. äntligen har velat ta bort dom i flera år.
och efter det ska jag hem och möta upp mamma & bröderna, så ska vi till museét och kolla på nån utställning som är om förintelsen. det är ju förintelsens minnes dag idag. tänk att det vet jag, haha. sen ska vi nog till bk och käka, det kan bli mysigt.

ikväll blir det väl massa skolarbete, eftersom det inte blev någonting igår & jag har fått ännu mer att göra eftersom jag ligger efter så mycket, jag ångrar vekligen nu att jag inte va i skolan som där 3 månaderna. det är jobbigt att ligga efter så mycket..


berättar

godmorgon, hade lite svårt att gå upp idag, vaknade 9, men behövde egentligen gå upp tidigare, min buss går om 7 min och det är mycket jag ska hinna med men istället sätter jag mig här och berättar hur brottom jag har, vad är det för fel? haha nej nu missar jag nästan bussen. uppdaterar nog i skolan

Gossip girl <3



ÄNTLIGEN, har fått låna hem alla 3 så att ingen kan ta dom :D så nu ska jag läsa massor <3

Lite bilder bara


haha visst är den lite härlig iallafall :)



Nja den är inte speciellt vacker min stjärna, men det kommer bli :)


Sex and the city 2



jag har inte kommit så lång än att jag har satt på filmen, jag fasnade här. och kommer nog va lite datanörd ett tag till.
läste nyss på IMDB att sex and the city 2 kommer ut 2011. det är ju något man verkligen längtar till.

och den 3 April i år, kommer Fast & Furious , det blir väl nr 4 va? och min favorit är självklart med VIN DIESEL, för hur sexig är inte han då?  såna filmer som fast & furious, är ngt jag älskar. jag dör för snygga bilar, och saker som går snuskigt fort. och själklart är dom snygga killarna som är med i filmerna. så bil filmer är att dö för, eller vad säger ni?

Och 20 November i år står det att New Moon släpps i usa. får hoppas att det datumet stämmer då. jag längtar ju ihjäl mig efter den filmen, men finns det någon som inte gör det som har sett twilight?

nej nu ska jag faktiskt plocka iordning lite i rummet .

uppdaterar kanske senare, om jag inte somnar.

snurrig

usch jag känner mig fruktansvärt svag, känns som om jag håller på att bli sjuk IGEN. det vill jag verkligen inte. har kännt mig snurrig enda sen jag va i skolan. och nu har det blivit värre, det känns som om jag inte kan hålla uppe mig själv. så det blir nog gå och ta mig lite att äta, sen bädda ner mig i sängen och se på oliver twist.

<3

underbara rum

skönt nu är det mesta av måndagen över. sitter hemma i mitt underbara rum nu och kollar på high school musical 2. snart ska jag böja med lite näthandel som jag missade dom 3 månaderna jag va borta från skolan. det kommer bli jobbigt att göra så mycket, men det kommer va skönt när jag har blivit klar med det. får tänka så istället. sen ska jag faktiskt lägga mig och läsa. försökte läsa i skolan förut men det va för högljutt så det gick inte att koncentrera sig.
men det kanske är dags att börja med näthandeln nu.

hörs <3

2 lektioner

somnade ganska sent igår, men kom upp i tid iallafall & kom till skolan i tid. skönt att komma till skolan faktiskt, men inte speciellt kul.. men har bara 2 lektioner kvar efter den här smo jag har nu, alltid korta dagar och det är skönt.
på lunchen ska jag försöka få med mig jenny in till stan och köpa ögonbryns färg om mamma går med på att sätta in pengar. och efter skolan har jag möte, sen har jag inte en aning om vad jag ska göra faktiskt. jag hatar att inte ha saker planerade. uusch.

på fredag blir det nog bio med jenny, i taket lyser stjärnorna. den verkar sjukt bra, jag älskar svenska filmer, och jag älskar ungdomsfilmer, så den blir ju perfekt :)


mitt rum & baby


inte så bra bild, men visst är det fint ? :D


hahahahah gött full :D . snygg tröja eller hur :D hahaha

söndag

har inte skrivit på hela dagen, har haft fullt upp med att fixa i rummet, nu är mina speglar uppe, mina tavlor osv. så det är jätte fint här inne, och jag trivs till 1000. just nu pratar jag med bebis i tele, fast han är helt tyst nu.. och min älskling trulls ligger brevid mig och ser allmänt knäpp ut. ska snart sova, imorgon blir det skola. ska bli skönt faktiskt, har ju inte varit ute ordentligt på en vecka.

men nu ska jag sätta på en film, och sova skönt i mitt nya rum
godnatt <3


Lorentz

måste berätta att rummet blev sjukt snyggt :) . imorgon ska vi hänga upp tavlor, hyllor och speglar  =) och så ska vi en sväng till ikea också köpa några låter osv, nu ska jag fortsätta lägga in kläder i garderoben. har rensat som du sa linn haha =) ganska mycket också. men nu vill baby ha tillbaka sin dator.


hahahaha baby va på arena idag och lorentz & M.sakarias, och han fick ta bild med lorentz, & nu är han hemma och är full och jätte stolt, han skryter jätte mkt. och han tyckte jag skulle lägga upp bilden på min blogg så nu gör jag det ;) kommer du va lite stolt imorgon ? haha , bilden är tyvärr väldigt mörk för han glömde sätta på blixten. dåååligaste..



godnatt <3

stine dödar ..



en gråtandes stine dödar silverfiskar..
måste tillägga att det va läskigt. jag hatar dom!!!

Soldusch

jag funderar på att testa att solduscha, gjorde det för några år sen, men det funkade inte speciellt bra, eller det funkade ju, men min hud var väldigt torr då, så det såg inte så bra ut. är det någon som vet ett bra ställe i karlstad som man kan gå och solduscha?

silverfiskar :(

tog en liten paus från målandet nu, vi skruvade isär min säng förut för jag ska byta till min gamla, och under där låg inte vad som helst utan silverfiskar, och jag är inte rädd för speciellt mkt men just silverfiskar får mig att skrika och gråta. usch vad som är läskiga. och nu har jag iallafall lärt mig att man inte ska äta i sängen. så det blir smulor osv. usch ursch. rummet blir faktiskt jätte fint.

nu ska jag fortsätta, hörs <3

måste jag ha cola

Godmorgon. jag kom upp i tid :) , lite tidigare hade väl inte skadat men det är bra. det känns som om kroppen fortfarande sover. får dricka lite mer cola så jag piggnar till lite, usch att man måste dricka cola för att vakna.

men så är det med mig, får jag ont i huvudet. måste jag ha cola.
har jag ont i magen, måste jag ha cola. och på morgonen, måste
jag ha cola för att vakna till och för att jag är "torr" i halsen typ.. det är väldigt dumt faktiskt.

nu ska jag klä på  mig och börja spakla först, haha. bilder kommer säkert..

ljusare

och så va klockan 4 igen och jag har inte somnat. jag som skulle upp tidigt imorgon och måla.. får se hur tidigt jag vaknar. ska även med mammi imorgon och köpa slingor till henne. och ögonbryns färg så jag kan färga mina ögonbryn. haha. har slingat mitt hår nu, och det börjar bli ljusare, de är bra. men nu får jag vänta ett tag till innan jag kan göra mer slingor, det börjar bli ganska slitet..

men nu ska jag och bebis sova, så godnatt <3

det finns kvar.

letsdance

nu är snart hela rummet tomt. skönt, så snart kan jag börja. och snart kommer älsklingen, så han bara måste hjälpa mig, men stackaren har ont i tungan. men det kan du ju inte skylla på, för du anväder ju inte tungan när du ska hjälpa mig med rummet eller hur ;)

nej nu ska jag äta lasange och kolla på letsdance, ett program jag aldrig ens velat kolla på annars, känner mig lite som en gammal kärring nu faktiskt. men det är ganska kul ändå. nu tjatar mamma på mig. så måste gå :)


hörs<3

hela påsen

nu har jag precis varit och handlat hem lite saker, blev blondering (slingor). cola såklart, och cheez cruncherz. uh dom är snuskigt goda, fast nu har jag nästan vräkt i mig hela påsen, så jag mår smått illa, och vi ska snart äta mat också .. dumt stiiine, riktigt dumt.. haha..

nu ska jag tömma hela min garderob på kläder så vi kan flytta på den. jag som precis hade städat i den... men men, nu blir det en nypa "frisk" luft. haha .



hörs <3

i veckan

Yes, idag fick jag mejlet från färgade linser. så jag fick en rabatt kod på 100%.
så nu ska jag beställa dom. så dom kommer väl antagligen i veckan.






nu har jag börjat fixa i mitt rum, så det blir måla måla måla snart. blir väl inte speciellt kul.
men det måste ju göras för att det ska bli fint här inne. men jag får väl hjälp, hoppas jag iallafallal..


Jo jag älskar väl cola :)


arg över någonting

nu när jag väl tänker efter så är jag faktiskt glad att det blev såhär, du förstörde mig totalt. du fick mig till att bli en annan människa och jag vägrade själv inse det, när alla andra sa det till mig, jag gjorde saker jag aldrig någonsin skulle ha gjort annars..att en annan människa kan förändra ens liv, det förstår jag egentligen inte. okej jag måste erkänna att jag är väldigt lätt att styra över, och lätt att övertala. men det ska bli ett stopp på det nu. jag tänker inte låta det bli sådär igen. aldrig mer. det är inte värt det..

inge mer om det, jag behövde få skriva av mig tror jag. jag är arg över någonting, men jag vet inte vad.. jag borde egentligen sova nu, men jag har ont i magen och är röksugen, och jag kan inte bestämma mig om jag ska gå ur sängen eller inte.. men det blir nog så, sen ska jag sova. även om jag inte vill, har drömt konstiga saker i flera nätter nu. har vaknat flera gånger av att jag gråter. det är sjukt..

jaja godnatt igen .

måla

att klockan alltid ska hinna bli 4 innan jag hinner att somna, nu är jag faktiskt ganska trött. och jag måste upp i tid imorgon, ska passa bröderna som också är sjuka imorgon så mamma kan gå och plugga lite.
 
imorgon ska jag nog börja måla mitt rum, hoppas jag iallafall. kommer bli så fint. jag vill även göra mer slingor imorgon, skulle ha gjort det igår egentligen, men det blev inte så. får se hur det blir imorgon då.. men det blir iallafall en hemma dag imorgon. jag vill ut på lördag, men antar att det inte blir något med det heller. allt har börjat bli så tråkigt nu för tiden.

äh, nu ska jag nog sova.. godnatt folk <3


Material Girls

Systrarna Hillary & Haylie Duff spelar huvudrollerna i filmen
Material girls den handlar om 2 rika och bortskämda systrar,
som har fått ta över deras döde pappas företag, men bara
över en natt förlorar dom allt pågrundav en skvaller
skandal som gör så att företaget krashar.ingen av systrarna
tror på skandalen och gör allt för att bevisa
att den inte den inte stämmer.

Jag kanske inte har Förlklarat filmen så bra, men enligt mig
är det verkligen värd att se. jag kan säga att ni missar något
om ni inte ser den. Det är mer en tjejfilm faktiskt.

45 minuter

spydde nyss, så det blir väl ingen skola imorgon heller då.. får nog göra ngt skolarbete snart. så jag har gjort något vettigt. skulle ha tittat på alpha dog nu, men filmen började för 45 minuter sen. så ingen ide att börja kolla nu, så jag tänkte titta på material girls. har typ sett den 4 gånger, men den är lika bra varje gång.

tänkte göra ny design, svart är så tråkig färg.. fast vet inte vilken färg jag ska ha.. lila kanske?

Gossip Girl Böckerna

fick nyss reda på att GG böckerna 4-6 har kommit till skolan, så jag är super nöjd :D

det innebär att jag måste läsa klart min bok "när jag hör din röst" ganska snart.


verkligen

torsdag, och 4 dagen hemma. men imorgon måste jag verkligen till skolan, jag orkar verkligen inte sitta här hemma längre..  vaknade typ nyss med världens huvudvärk, mår illa och har ont i ryggen, och jag får inte fortsätta sova, det kanske är bra på ett sätt, men inte just nu.. jag har ingen cola heller så allt är just nu åt helvete..


hörs <3


stressad

jag blir fan sämre och sämre, känner mig död i hela kroppen, och känner mig allt för stressad. nu blir det lägga mig i soffan och kolla på film, vet inte vilken jag ska välja men nån blir det iallafall. hörs <3


eva & adam

idag är det onsdag och det betyder barnvakt för min del, jag är fortfarande sjuk men jag följde med bebis när han piercade tungan, de såg riktigt läskigt ut, även om jag har gjort det själv. men efter det åkte vi hem, de blev kebab och pizza mums, och nu sitter jag och min yngsta lillebror och kollar på eva & adam, vi har snart sett säsong 1 & 2 på två dagar. vi gör inget annat än att sitta framför tvn, imorgon vet jag faktiskt inte om jag orkar gå till skolan heller,är inte speciellt pigg än. men får se hur det blir. nu ska jag gå och göra min bror sällskap :)


armband

fortfarande sjuk, är trött i hela kroppen och orkar inte göra värst mycket. igår började jag kolla på livet enligt rosa, det är faktiskt bra tycker jag då. och jag har även gjort armband som är väldigt fina för att vara första gången jag gjorde ngt sånt. lägger upp bild här under. så ni får säga vad ni tycker. det är väl inte så svårt ? :P

om jag ska vara helt ärlig så vill jag tillbaka till skolan så fort som möjligt, jag är så rastlös. det som är så tråkigt är att jag börjar känna mig sämre nu. och imorgon ska baby pierca tungan, och jag måste följa med.. så jag måste bli frisk..


massa bra filmer

godmorgon. själv har jag inte somnat än. det kan bero på min feber. det är alldeles för varmt i mitt rum. jag kallsvettas osv. inatt har jag sett massa bra filmer, tex. cellular, simple lies, snakes on a plane. och nu ska jag se på desperate housewives, en av  mina favoriter såklart ;) . egentligen vill jag sova. men det går verkligen inte. kommer säkert sova hela dagen idag.

jag ska aldrig mer säga att jag vill bli sjuk :(


magsjuk

nu är helgen slut, och den slutade inte bra iallafall. jag blev magsjuk.. fy och usch för det. tjejkvällen i går va jätte bra, men det är ju klart allt är bra när man är med er tjejer, det går inte att ha tråkigt. vi spelade våghals, ett kortspel med olika utmaningar och frågor på typ, jag fick en utmaning om att jag skulle gå med pappersbitar i näsan i 1 timme, och tro mig de gjorde jag. gick runt med dom i näsan i stan tillochmed, tror ni jag skämdes eller? inte nog med att en kille stoppade in en jätte stor servett i näsan och tittade på mig och skrattade för nej när jag skulle gå därifrån och in på burger king så fasnar min klack i mattan och jag drog mig, framför alla. menmen det va väl ganska kul att se. fick dock inte så mycket kort igår men alla andra fick nog det, så får be dom att skicka :)

idag har jag bara legat i sängen hela dagen och tyckt synd om mig själv. sen kom moa och höll mig sällskap, vi tittade på boogeyman 2, och hon va bäst och köpte med cola :) . när hon hade gått somnade jag. och vaknade nyss. ska fortsätta kolla på filmen jag såg på innan jag somnade. cellular hette den, verkar väldigt bra.

blir väl ingen skola imorgon antagligen, tråkigt. jag har ingen stor lust att ligga i sängen mer. men jag måste väl det. magsjuka och feber, usch...


obehagligt

nu sitter jag här på mitt golv, det är obehagligt men linn fixar mitt hår. det blir vågigt och fint :)  ska snart börja sminka mig också ska ta bussen som går halv 8 till emly :) . mer hade jag inte att säga. haha

har gjort en till bild haha :)



tapeter

äntligen lördag. idag gick jag upp ganska tidigt. kl 11 faktiskt. det är tidigt för mig på en lördag. vid 12 tiden åkte hela familjen och kollade på färg och tapeter till mitt och mina bröders rum, mitt rum kommer bli vitt med en jätte fin lila fondvägg. jag kommer bli jätte nöjd. och mina bröders rum kommer också bli vitt, men med en neongrön fondvägg. jag är glad att det inte är jag som ska va där inne. vilken huvudväääärk man lär få.

nu sitter jag hemma, väntar på moa och linn. vi ska fixa oss och sen åka hem till emly på tjejkväll. mysigt. som tur är så laddade jag batterierna till min kamera hela dagen igår så det kommer bli ganska mycket kort. hoppas jag iallafall.
men nu ska jag kanske börja göra mig iordning.

hörs <3

inte helt klar än

sitter fortfarande i min soffa, eller nu ligger jag ner. linn och moa har precis gått och älskling kom för typ 2 timmar sen. nu kollar jag på taken, riktigt bra film, värd att se. fast jag måste nog sova ganska snart, det drar i ögonlocken och jag har jätte ont i huvudet.

har precis fixat en blogg och en design till linn. den är inte helt klar än men kolla in här

nu ska jag faktiskt stänga ner datorn och gå in till sängen. tror jag har ganska mycket att göra imorgon. ska kolla färg till mitt rum, möta moa och linn i stan. och göra mig iordning för att åka till emly, tjejkväll hos henne blir imorgon. kommer säkert bli kul . men godnatt nu iaf

en sak till bara. slänger upp en bild här. hittade en jätte rolig sida där man kan göra om bilder www.taaz.com



hörs <3

smycken

hallå där :) . sitter hemma i min soffa nu med linn moa och mamma, sitter och kollar på lets dance, det är ngt jag aldrig skulle ha gjort annars. men det är ganska kul faktiskt.

idag så fick vi pizza av skolan för att vi hjälpte till att flytta, en varsin pizza faktiskt :) . efter skolan åkte jag hem och började pyssla med mina pälor. har börjat göra smycken faktiskt. har gjort ca 5 st olika smycken nu. dom ser faktiskt ganska bra ut. ena halsbandet ska jag faktiskt ha imorgon. tänkte lägga ut bilder på dom senare när jag orkar ta kort. men nu måste vi nog gå ner till affären och köpa en till cola innan det stänger.

hörs <3

duktig

godmorgon typ. sitter i skolan som vanligt. denna vecka har jag varit duktig. jag har varit här alla dagar och 4 har varit heldagar. i tisdags gick jag ju hem för magkatarr, annars har allt varit bra. jag har inte varit så duktig på flera år tror jag. men nu får jag höra att jag inte får sitta vid datorn längre, vi ska packa. för hela iv ska flytta till stora huset. så jag får stänga ner nu.

hörs <3

redan läst

bara en skoldag kvar. sen är det äntligen helg. kom till skolan vid 9 imorse. och har haft lektioner sen dess. har ju självklart haft lunch, men det är ändå jobbigt, speciellt när man har världens huvudvärk som jag har haft hela dagen. men det har varit ganska skönt för har legat nere på iv hela förmiddan och läst när jag hör din röst. jag fasnade fruktansvärt fort i boken, har redan läst ca 100 sidor.

efter skolan ska jag dra med mig jenny till en resebyrå så vi kan kolla lite där och prata lite. eller ja hon kommer få prata eftersom jag är såppas blyg som jag är. sen blir det nog hem och bara ta det lungt. läsa lite kanske. eller ngt annat vettigt.

hörs<3

lägenheten

äntligen har mamma kommit hem, och barna har gått och lagt sig. linn moa och jenny va här. linn hjälpte mig och städa nästan hela lägenheten. hur bäst är inte hon då :) . nu sitter jag i sängen med älskling vi ska kolla på beck.

vi har kommit fram till att det blir inge med sunny beach, har läst mkt dåliga saker om stället. så det får ist bli turkiet. har ju alltid velat åka dit. verkar så mysigt :) . men som sagt måste jobba först. nu ska jag se filmen och mysa med älsk <3



 


någon som har varit i sunny beach?

sitter hemma med jenny nu, blev inge stan förut. det kom upp en sak så var tvungen att åka hem. vi har suttit här och planerat resan till sunny beach. det kommer bli bäst eller vad säger du jenny. det enda som krånglar är att fler måste följa med, det blir mycket roligare då.

någon som har varit i sunny beach?
är maten så dålig som alla säger?



semester

nu sitter jag nere på iv, här är det lite lungnare än i vanliga klassen så jag kan koncentrera mig bättre. fast nu har jag ju rast så jag får göra vad jag vill. så ska kolla lite olika resor. eftersom jag ska utomlands till sommaren efter jag har jobbat. så ska kolla vad allt kommer att kosta och vart vi ska osv. blir mkt att planera och mycket pengar måste tjänas så får verkligen lägga ner mig i det här nu. kommer bli mycket det här året. för 2009 ska bli det bästa året.

vid 2 tiden ska jag ha möte, sen ska jag träffa linn moa och jenny i stan, blir dra runt lite där kolla lite kläder och sånt typ. sen är det ju barnvakt då följer iaf moa och linn med hem till mig och så kommer ju älskling, de blir kul. ska nog spela lite wii fit ikväll också det va ett tag sen. förstår inte varför det va så länge sen för det är ju så fruktansvärt kul.

någon som har bra tips på semester ställen?

simkort

godmorgon. kom till skolan för typ en halvtimme sen har näthandel nu, trååkigt. efter skolan blir det hem och vara barnvakt och så. älskling kommer.

imorse fick jag reda på att jag har garanterat fått mitt jobb i norge, känns så fruktansvärt bra. ska jobba i baren, och på stranden i en sån där som man säljer glass i osv. ska försöka vara kvar i norge länge, men jag kommer garanterat på hemlängtan. måste planera mkt inför det. måste ha nytt mobilkort. får hoppas på att det finns ngt simkort som är typ likadant som halebop. så man skickar gratis sms till hela världen, så jag kan ha kontakt med alla här hemma. har också fått reda på hur mycket jag kommer att tjäna, men det är ingenting jag skriver här. det är väl lite för privat. men kan iaf säga att det är ingen dålig lön.  och ca 2 veckor åker jag till norge om allt blir som det ska. får hoppas på det

hörs <3


magkatarr

hej, har inte riktigt orkat uppdatera idag på dagen, men imorse började jag vid 10, det va skönt med lite sovmorgon. älsklingen följde med mig till skolan, hade en lektion sen lunch, då gick vi och kollade på lite kläder och beställde tid till piercing i tungan till älsk. jag vill också ha en till, men jag vet inte om jag vågar. alla säger att den andra gör ont.. nån som har gjort?

efter lunchen åkte jag faktiskt hem, hade magkatarr, somnade i soffan hemma. som jag inte skulle ha gjort egentligen, men så blev det ändå. när jag vaknade kollade jag på en jätte rolig film, artur och minimojerna. eller ngt sånt, en barnfilm, men vem tycker inte om barnfilmer liksom?. sen vid 9 blev det självklart andra avenyn. det dög, det va inte lika bra som det har varit faktiskt. men det blir väl bättre efter ett tag antar jag.

nu ska jag se om GG har kommit ut, det borde ha gjort det. så blir nog kolla på det. senare sova eller läsa. imorgon börjar jag vid 10:20, sköönt. ännu en sovmorgon.

hörs <3

dessa två

så nu va jag klar på stan, fick med mig 2 saker hem :) . nu så ska jag äta jennys goda köttfärssås mums, sen ska jag städa i lägenheten, som tack för att jag fick ena tröjan av mammi. sen så kommer älsklingen. <3


Dessa två fick jag med mig hem, jag är super nöjd :)


såhär såg jag ut idag, tröjan/klänning
eller vad man kallar det är ganska ny inköpt :)



de va trevligt

dagen i skolan har varit riktigt bra faktiskt, har läst på alla lektioner så är nästan klar med boken, så ikväll ska jag äntligen börja med "när jag hör din röst". nu har jag precis kommit hem från stan, va och kollade runt lite, träffade även b och haylie, de va trevlig. den kom moa också :D , jag ska ner till stan nu och köpa lite mer kläder. bilder kommer på det senare. nu måste jag skynda mig, bussen kommer om 6 min,..


hörs<3

måndag morgon

Godmorgon ;) . måndag morgon nu, skola om en halvtimme. jag är strax klar också, så jag slipper stressa det är skönt. vaknade vid 7 idag, men låg i sängen och vilade till 20 i 8. fanns ingen mening med att gå upp så tidigt. usch hoppas det inte är halt ute, jag vill inte halka. men jag har säkert otur. men nu måste jag nog sminka mig vidare.

hörs

inte roligt längre

tänkte bara skriva ett sista inlägg nu innan jag ska lägga ifrån mig datorn. jag ska snart sätta på en beck film, har haft en liten paus med beck nu. det kan bli lite för mkt ibland. om jag inte somnar till filmen så ska jag läsa lite i gossip girl. efter det så måste jag nog sova, ska upp tidigt imorgon.

det har varit skönt med en såkallad vit helg. bara en skön hemma helg, med familjen och baby. är så fruktansvärt trött på att vara ute och supa varje helg fredag och lördag så man inte kan stå upp, det va kul i början. men när det börjar hända allvaliga saker, så är det inte roligt längre. jag kände att det va dags att byta liv, till ett lite sundare. okej att man kan festa nån gång då och då, men inte varenda helg, man kan gå på bio, eller va hemma och se på film eller ha mys med mamma.det låter inte så kul, men faktiskt , så är de det..  det va faktiskt en ganska smart person som berättade det här för mig, och du vet nog vem du är ;) . du gjorde det lättare för mig att inse.

En fråga, men varför ska man blogga när man inte kan skriva ordentligt
alltså nu menar jag när man skriver så som man gjorde när man va fjorton. byta ut e me ä och sånt ?


Godnatt
ni vet att ni älskar mig ;)

Whos Your Daddy



hallå där :) . såg nyss en as rolig film, Whos your daddy. den handlade om en vanlig kille som inte va alls populär, inte många vänner och det hände inte mkt speciellt i hans liv & han var adopterad. men en dag kom en advokat och plingade  på hans dörr och berättade att hans biologiska föräldrar hade gått bort. och han hade aldrig tänkt speciellt på vilka hans föräldrar var, men dom var inte vilka föräldrar som helst utan, miljonärer, dom ägde en porrtidning som kallas heaven.

jag gillade den väldigt mkt, kan bero på att älskar high school filmer, vet inte om man kan kalla den för det, men det är samma stuk över den :)

skaffa mig ett jobb?



Jag tror jag måste skaffa mig ett jobb, för om jag ska hitta massa saker hela tiden som jag vill ha så måste man ju också ha pengar, och jag lever på mitt studiebidrag som är på 1050 i månaden, & det räcker ju inte länge. eller så får jag bara va extra snäll och söt så kanske mammi köper mer saker åt mig ..

Allt är från Hm :)

Mina favorit skor

Medans jag väntar på att nästa film ska bli klar så tänkte jag visa några av mina favorit skor som jag har här hemma, men tyvärr så kan jag inte gå i dom just nu när det är halt, jag är ganska klumpig och skulle bryta benen ganska fort.
men här har ni dom iallafall. alla är från skopunkten, jag ser inga fel i att köpa skor där, för det är verkligen inga fel på dom eller hur :) ?


I hennes skor

äntligen är det klart. mitt rum är hur rent och fint som helst nu, och det känns super skönt. det är absolut ingenting på golvet, sängen är ren bäddad, jag har dammat hyllor & massa annat, så nu är jag faktiskt stolt över mig själv, jag hatar att städa, men när jag väl börjar kan det bli riktigt bra, okej jag började städa för några dagar sen, men då rensade jag bort gammla saker. men nu är det klart iallafall och jag är nöjd. nu får man undra på hur länge det håller sig så också.
jag gissar tills på onsdag iallafall. haha.

imorgon är det skola igen, jag börjar halv 9, slutar vid 15 nån gång, efter det så ska jag på stan med jenny, hon ska lämna tillbaka någonting, får se om jag hittar ngt fint som jag vill ha kanske. har blivit helt shopping tokig nu på sista tiden. det är inte så bra kanske.

just nu tittar jag på film (som vanligt), jag kollar på I hennes skor. den handlar om 2 systrar, den ena är ansvarslös, festar mycket och är snygg & den andra är oattraktiv men smart. Rose (den smarta) jobbar på advokatbyrå och har ett förhållande med en kollega. När Maggie (den ansvarslösa) har blivit vräkt från sin pappa och styvmor och ännu en gång är utan jobb får hon tillfälligt flytta in hos sin syster Rose. Men när Rose upptäcker henne i säng med Roses fästman kastar hon ut Maggie. och resten får ni ta reda på själv genom att se den, jag har sett mer än halva filmen nu, och den är super bra.

hela helgen

söndag... usch. imorgon är det skola, det känns inte lika jobbigt som det annars har gjort, men det kan bero på att jag har varit så rastlös hela helgen och inte har gjort någonting, så det kan bli ganska skönt att få komma till skolan och få någonting gjort.

idag så åker baby hem.
så jag får väl fortsätta städa som jag skulle gjort igår men det hände aldrig
och så får jag väl se vidare på beck filmerna. & kanske göra ngt vettigt.

igår så gjorde jag om lite här på bloggen, inget som man direkt lägger märke till
men jag tycker det va ganska gulligt,  nån som kan se vad jag har gjort ?

Vart ifrån

eftersom några st frågade vart klänningarna och skorna i det andra inlägget var ifrån så
tänkte jag att jag kan väl vara snäll och berätta det  :)
  • Den hel svarta klänningen & skorna kommer från H&M
  • Resten av klänningarna kommer från www.forever21.com
  • Och dom rosa skorna kommer från www.halens.se

Jag vill ha


kalender



Fick precis den här av mamma, det är en kalender men jag tror att alla fattade det
den va tråkig och svart så mamma gjorde om den till mig, så nu får jag börja använda den
så jag inte glömmer bort möten och andra viktiga saker, men nu måste jag gå och öppna dörren så
trulls kommer ut från mitt rum, han står och river på dörren och jamar som en dåre. så söt.

affären stänger

okej han vann överlägset, och då var det inte lika kul att spela längre..
nu ska vi ner till affären och köpa cips och cola. sen ska iallafall jag se på Ciao Bella. efter det vet jag inte vad som händer, jag ville gå ut idag, men kände efter om jag orkade och det gjorde jag inte, jag är tjock i halsen om det är så man säger, men nu måste jag skynda, affären stänger om 25 min. Uppdaterar säkert senare




Ja en sån där kossa hade jag verkligen inte tackat nej till, jag får aldrig nog av cola,
och det tror jag att dom flesta vet.


Mujaffa



har inte blivit av något av det jag skrev i förra inlägget, varför det inte har hänt är pga att jag och älskling tävlar om vem som kan komma längst och så i mujaffa, för er som inte vet vad det är så är det ett spel som man ska styla sin bmw och köra i den och samla pengar och hälsa på kompisar och blondinen som som kallar den. det är svin kul, men jag är inte så duktig som älskling, eller ja vi kan kalla det nörd. så han är ju på level 3 nu,
och jag dog i 2.. men jag ska allt vinna.

för er som vill testa . här är länken ..http://www.nrk.no/mujaffa/2908596.html..
spelet är på norska, men det är väl inte så svårt.

Ciao Bella

urs jag har huvudvärk och känner mig varm, nu blir jag nog sjuk på riktigt. älskling ligger och sover (som vanligt),  jag ska nog också se på Ciao Bella senare, har inte sett den på länge, sen tror jag även att jag ska kolla på benjamin buttons otroliga liv. den verkar grymt bra. men först och främst så ska jag ta mig ett glas cola, 2 panodil och vila huvudet lite.

ungefär 4

Godmorgon, idag har jag sovit riktigt länge, vid 4 gick jag väl upp. hade inte speciellt lust till det, men älskling klagade för mycket på mig. igår natt så städade jag till ungefär 4, men det är inte helt klart än, ska fortsätta senare. har inga speciella planer för idag. denna helg ska bli en så kallad vit helg. blir väl mys med baby eller något. ska ringa linn nu, hörs <3

sjukling

hallå där. urs jag börjar bli ännu mer sjuk, har jätte ont i halsen. ikväll så har jag & älskling varit nere på stan och köpt jätte mkt godis och cola. mötte alex också, har inte sett han på jätte länge så det va roligt. när vi kom hem så satte jag på en film och han en. jag började städa mitt rum, sortera massa saker från lådor och slägt en massa, så nu kan jag inte sluta städa. nu ligger min älskling och sover han är sjukling. stackarn. <3

måste förövrigt säga att jag är hur nöjd som helt med mitt hår. :)



Jag älskar dig <3

Resultatet :D




fina klänningar

älskling kom nyss hit :) . & jenny åkte nyss, jag och jenny gick på stan efter skolan, jag skulle shoppa mer kläder, hittade jätte mkt fina klänningar, men det blev ingenting. köpte ett par örhängen ist, och slingmedel. jenny hjälpte mig att dra slingor och älsk satte i färgen :) så nu sitter jag här. kommer säkert bli gul haha. men men, snart kommer moa också :)

älskar min bebis


pratar hela tiden

sitter fortfarande i skolan, har bara en lektion efter den här. den kommer antagligen gå ganska snabbt. vi har våran mentor och hon står typ bara och pratar hela tiden. efter skolan ska jag gå och köpa slingmedel så det blir blonda slingor senare. hoppas det blir bra bara. och ikväll blir det att vara hemma, eftersom jag känner mig lite dålig.

blir nog några filmer och läsa lite har jag tänkt också. lets dance ikväll är nästan ett måste, blondinbella är ju med. jag tycker ju inte direkt om henne, men det kan va kul att se.

för övrigt så är jag arg på jenny nu, hon sitter och läser vad jag skriver. när jag skriver. och det ogillar jag välldigt mkt faktiskt. haha kommer va arg på henne nån minut till.

nu måset jag nog jobba lite med skolsaker.

egentligen

Godmorgon, kom till skolan för en halvtimme sen. hade absolut ingen stor lust att gå upp idag, mamma tjatade nästan för mkt, men det lönade sig, för jag tröttnade på hennes tjat och gick upp. nu ska jag egentligen jobba med engelska, men har inte kommit igång riktigt än. för kom in här på min blogg och såg en välldigt onödig kommentar, ni ser inlägget under. det gjorde mig inte alls speciellt sur, men jag tycker bara det är onödig. och omoget att inte stå för vem du är. och eftersom jag kan kolla ip adresser så vet jag också att du kommer från göteborg. vid Gjutjärnsgatan? men men nu är det ute ur världen. nu måste jag nog börja med engelskan.
 
blir nog en hemma kväll idag, har ganska ont i nästan hela kroppen. och är tät och ont i öronen. eller vi säger såhär, jag har ont överallt. speciellt magen. det här va min lilla klago stund, tack för den.

hörs senare.
love <3

Kommentar

Anonym om inte min bästa: lilla vän, de går rykten om att din pojkvän är otrogen hela tiden. så, jag tycker du ska dumpa!!!!!!!!!!!

jag tycker faktiskt att det där va en ganska onödig & omogen kommentar, speciellt eftersom du är anonym, du kan väl stå för vem du är, och jag ska tala om för dig att jag bryr mig inte om rykten :)

och jag vet att du kommer från göteborg, så hur kan du veta om det skulle gå rykten om det?

100

Tänkte bara berätta att det är 100 dagar kvar till jag fyller år :)

inte min bästa

ja som ni ser så har jag en ny design, inte min bästa. men jag va så fruktansvärt trött på rosa,
så jag slängde bara ihop ngt lite snabbt :) . säg gärna vad ni tycker om den.

nu sitter jag och kollar på beck igen, filmen är snart slut. då blir det nog att lägga sig och läsa lite ur gossip girl allt och lite till bok nr 3. har total fasnat för dom böckerna. har planerat att läsa alla som finns, det kommer nog ta sin lilla tid men det är det värt :) .

godnatt nu då.

shoppade

idag har det varit en bra dag, det har gått bra i skolan känns det som iallafall. efter skolan mötte jag emly & emelie på stan, & så shoppade jag lite mer kläder. fick med mig 2 plagg idag. nu får jag vänta ett tag tror jag. 9 plagg på 2 dagar och jag har inte lagt ut mer än 600 kr, jag gillar rea :) efter shoppingen åkte jag hem och drog på en beck film jaja jag vet som vanligt, och sen dess har jag suttit framför min dumma tv och bara kollat beck, 4 filmer idag. har även tagit ut mitt löshår också, kort kommer väl på det. men nu ska jag nog hoppa in i duschen, har massa olja i håret. efter det blir det att dra på min femte beck film idag.

och på lördag blir det kanske att gå på bio med älskling och se den nya wallander filmen, dom filmerna är också favoriter

hörs <33





klänningen jag köpte igår :)


böcker

ännu en dag i skolan, sitter på lektion nu & lyssnar på min mentor när hon pratar om valen vi ska göra till 2 an, jag ska välja turism inriktningen, det bestämde jag för ganska länge sen. den här dagen har kännts mycket bättre. har haft 2 lektioner nere på iv och denna här nu, nästa lektion har jag ingen aning om vart jag ska vara.

förut så var jag nere på bibloteket och hämtade gossip girl 3, jag slutade läsa om jag kunde drömma, det va inte lika kul att läsa eftersom jag redan vet vad som kommer hända. så nu ska jag börja läsa gg, efter den ska jag börja läsa när jag hör din röst. och sen har min lärare beställt mer gossip girl böcker och ljudet av ditt hjärta så den måste jag läsa, och eftersom jag har engelska b så ska jag läsa sista boken i twilight Breaking dawn, på engelska. det kommer bli en utmaning. så nu får jag ligga i med läsandet .

ja vad händer senare? jag har faktiskt inget planerat, ska nog ta ut min hårförlängning tror jag, är så trött på det här j*vla håret. & så har jag tänkt att åka till älskling en stund, eftersom inte han kan sova hos mig inatt för han har tvättstugan. haha. och så kanske jag måste göra om min design. är så trött på den :)

hörs sen ;)


stolt

hallå där mitt i natten. eller inte mitt i natten kanske man inte kan säga, men jag gjorde det. har nyss sett klart på top model, och det enda jag kan säga om det är att fel tjej vann, självklart så säger jag inte vem det var, det förstör för många andra. jag har också jobbat lite med min engelska, stolt ! :) .

nu är det bara 101 dagar kvar tills jag fyller 18  år. och tiden kommer gå så fort. jag har mkt att göra innan, folk kanske tycker att jag är galen nu, som planerar såhär tidigt, men som sagt tiden går fort. lite för fort ibland kanske.



Love Me For Me


går mig på nerverna

hallå där. ligger i sängen nu med älskling, han går mig på nerverna just nu faktiskt, han pratar med mig som om jag vore dum i huvudet. men jag älskar dig ändå.

idag så har jag ju varit i skolan som jag redan berättat, och efter det blev det hemmåt och möte, sen kom jenny.
jag vet inte om jag har skrivit om vad som hände med min nyårsklänning, men iaf då gör jag det igen, när mamma tvättade den häromdagen så försvann nästan ALLT glitter på klänningen, & det är inget man ska acceptera. så mamma gick tillbaka till affären med klänningen, och fick ett presentkort på 500 kr, så jag och jenny gick och shoppade kläder till mig förut, & det va ju super rea inget utav plaggen jag köpte kostade över 100 kr, jag fick med mig 6 plagg hem, och har även pengar kvar. de ni ;) .

det blev iaf

En Svart snygg klänning (jag älskar den)
En Typ Jeans blå tunika
Tre st vanliga linnen, (svart, vit och grå)
En Super mysig babyrosa tröja.
 
idag så har jag även legat i sängen ända sen jag kom från stan, förutom att jag gjorde våfflor förut. och jag har kollat på Top model 11 ungefär hela tiden, super bra.nu är det bara 2 avsnitt kvar, sen är det slut. har inte sett på dsm på länge så får kolla om det har kommit något nytt nu. men nu känner jag att det har blivit lite för mycket och ingen kommer orka läsa.
så jag kollar vidare på top model nu, hööörs <3

skolan

så va lovet slut, sitter faktiskt i skolan nu, har egentligen annat att göra men tänkte slänga upp ett litet inlägg. idag kom jag till skolan halv 9, men vid 10 tiden kom på att jag hade kollat fel på shemat och att jag började 10:20. men men, det skadar väl inte så mycket kanske. slipper ju gå på den sista lektionen & fick ist med mig lite uppgifter hem. nu så har jag börjat med engelska b, det verkar ganska roligt faktiskt. så kanske ska fortsätta med det nu, men hörs när jag kommer hem :) .

gg

efter ett kort uppehåll så har gg äntligen börjat igen, har precis kollat på avsnitt 14, och jag kan nästan inte vänta tills nästa vecka, men jag är väl illa tvungen. jag läste ju klart andra gg boken för nån vecka sen, så måste nog köpa 3an om den inte finns i skolan då. men kan vara kul att köpa också, dom är ju bra, och går att läsa igen om ett tag.

just nu sitter jag och kollar på 2 beck filmen för idag. the money man. så jag lämnar datorn för en liten stund igen :)

saknar älskling ,<3

rädd för att somna

kvällen igår va bra, älsklings kusin kom och hämtade oss vid halv 10 på tågstationen, sen hämtade vi upp moa, så åkte vi till coop och handlade lite godsaker, fast sen när vi kom hem så va det inte så gott ändå, mina ostbågar sma kade bensin eller olja typ, men vi kollade iaf på 2 filmer, i am legend & dum och dummare, sen hände det inte så mkt faktiskt.

idag så blev vi väckta typ vid 10 tiden, lite tidigt för mig. vi fick skjus hem då, och då somnade jag och älskling, jag drömde helsjuka saker, nästan så att jag är rädd för att somna, eller att jag verkligen vill somna igen och drömma allt igen så jag får se vad som händer. nu så ligger jag och älskling i min säng som vanligt, funderar på att dra på nån bra film och ligga och mysa.

imorgon är det skola, urs, jag längtar verkligen inte. jag mår faktiskt riktigt dåligt och är lite nervös, jag har ju inte gått i skolan på 2 månader om inte mer.

men nu ska jag leta upp nån bra film, hittar jag ingen så får det väl bli beck som vanligt, det är ju en självklar favorit.


börja tänka

urs vilken jobbig helg det har varit asså, fredagen började ganska bra faktiskt, men slutade inte alls bra, jag tror jag måste börja tänka på vad jag håller på med.. jag skäms. idag iaf, så ska jag, älsk, moa och emly till älsklings kusin, film och grejs blir tror jag. vi ska typ gå till tåget nu, så hörs kanske senare. pussss

en liten bild

har varit dålig på uppdatera nu, sorry för det. men igår så låg jag i sängen hela dagen och sov. nu sitter jag här med emly, vi ska snart äta mat. gott , sen ska vi ut och dricka lite öl :) . de blir nice. nyår det dög ju, va hos emly till 11 typ, sen drog vi in till stan, där blev inte allt så lyckat. menmen inget mer om det faktiskt. är inte heller så sugen på att skriva nu, så jag uppdaterar imorgon eller ngt sånt. så vi höres :) <3

en liten bild från nyår, lite flummig och så.


RSS 2.0