sårad av dig

vaknade vid 1 idag, rätt tidigt för mig. hade möte vid 3, ursfyblä för dom. sen blev det ner mot stan med jenny, mötte B och moa. köpte ny bikini, byxor och linne (Y) , allt för 300 kr, fett bra tyckte jag :) sen drog vi bara runt på stan. tills nu, så åkte vi hem till mig, ska snart äta mat. sen vid 9 åker jenny och B hem, blir lämnad kvar då. får se vad jag gör, åker nog till wns till emly, & hittar på ngt vettigt :) . stefan håller på och försöker laga min dator nu, så den är i 10000 delar , haha hoppas han lyckas, jag klarar min inte utan min älskling.. äh nu måste jag va lite social innan dom åker.

jag är så trött på att bli sårad av dig, du leker med mig, men jag märker ingenting, jag hoppas bara på att allt ska bli som jag vill, men det är kanske dags att sluta drömma nu, jag är kär.

Bomstad

igår mådde jag inte så spec bra, sov bort halva dagen sen åkte jag och mamma & handlade, fick en film, en bok och godis typ :) , sen när vi kom hem så var jennyy här, så jag och jenny åkte och hämtade B;s moppe blev Mc och sen hemköp och köpte cola, sen blev det hem till mig. såg på movie och grejs :) , sen fick vi besök (:  nu blire åka mot stan, för jag har fått lön från gammla stället jag jobbade på, igen, jag får lön därifrån hela tiden tkr jag, men men, så blir köpa cigg kanske jordgubbar och sånt, sen blire åka mot bomstad, och B kommer dit :) <3. senare blire väl ngt annat :) . känns som det kommer bli en bra dag. och försöker fixa min bärbara dator också så jag kan lägga in kort från helgen, men det vill inte funka som det ska, men ikväll kanske den är fixad (hoppas) :D . nu tjatar jenny . så måste gå :D  Pööööjs

Bästa natten i mitt liv <3

utan er

saker händer gång på gång, och det blir bara värre och värre, & mitt psyke klarar snart inte mer, jag känner mig helt tom, allt är mitt fel, känns det som iaf, jag borde ha gjort ngt, ist för att bara stå där..men jag är glad att det är bättre nu. tack för allas stöd igår, utan er hade jag inte klarat det. ni är bäst <3

min ängel

fy fan i helvete vilken hemsk dag, hamnen sög, allt sög ungefär, jag va så rädd att förlora dig min ängel. men nu mår du bra igen, och vi ses snart, jag kommer snart till dig, nu blire nog sova, är sjukt trött och har huvudvärk, kl är snart 8 och jag har inte somnat än, jenny ligger och sover nu, så måste väl sova så jag inte väcker henne :) . iaf, en sak till. du är så fruktansvärt falsk, jag ångrar att jag lärde känna dig, fuck you, hatar dig.

och du, jag fattar inte hur du kan utnyttja mig som du gör, jag är kär i dig, & det utnyttjar du. leker med mina känslor hit och dit hela jävla tiden, så har du hållt på i flera månader nu, och seriöst, jag orkar faktiskt inte med det längre, jag vill bort från den här känslan när bara en utan två är kär.. det enda jag vill är att du ska känna samma sak. <3   O <3

hamnen !

äntligen har jag slutat jobba, igår va sista dagen, stressad dag va det igår också. först kom jag hem från jobbet, sen kom B och frida, sen kom jenny, då drog vi ner mot stan och köpte in massa saker inför kvällen, sen blev det hem och fortsätta städa, senare kom sandra, anni och micke, men dom drog efter ett tag, och johan kom också, så söp vi till, senare gick vi mot hamnen, inte så kul som det va förr i tiden., menmen, idag blire väl dricka idag igen, hoppas jag, om vi får tag i ngt vill säga. köpte ett flak igår, men konstigt nog är det bara 4 kvar idag, vi trodde väl att det skulle räcka i 2 dagar men nej. haha :) . nej har inte tid att sitta här längre, har knappt kläder på mig och ser ut som fan, och kl är redan halv 7. så skynda skynda skynda! . hörs kanske sen :) <33

inte länge

det va inte länge jag klarade av att ligga ute i solen asså, 1 timmer eller ngt sånt. får steka mer imorgon, direkt när jag kommer från jobbet och får ta på lite olja när jag jobbar också, så blir jag lite brunare :) nu blir det duschen för jag är välldigt kletig efter all sololja, sen blire fixa sig lite för snart kommer B :)   pöööjs ;)

solen

hejhej :)  . Har precis kommit hem från jobbet, försov mig imorse, är inte förvånad faktiskt, jag tycker själv inte att jag la mig sent igår, men jag är väl trött på att jobba nu bara 3 dagar kvar nu, det kommer gå så segt. idag har det varit en jobbig dag faktiskt, solen har verkligen stekt hela tiden, och jag blev yr hela tiden, hoppas inte det är lika varmt imorgon när jag jobbar, sen kan det bli hur varmt som helst tycker jag :) . nu funderar jag på om jag ska gå ut och lägga mig i solen lite, fast jag är ju ensam och det är ju inte så kul, jag är proffs på att somna i solen. speciellt nu när jag är så trött efter jobbet, menmen jag får chansa. och har ju inget annat att göra, måste ju vänta på drygaste B. hörs sen !


Herrhagen

har precis kommit hem, eller ja en liten stund sen va det faktiskt, nu är ju kl 1 redan, och jag måste faktiskt snart sova. ska ju upp och jobba imorgon. urs. idag iaf, så åkte jag ner till stan och mötte emelie sen drog jag hem på en gång, då satt b och väntade på mig på orrholmen, så gick vi upp till mormor och satt där i 2 timmar och pratade om massa saker, intressanta saker faktiskt, mormor vet mkt :) , sen drog vi till skoghall för att lämna fridas moppe, där träffade vi även mulin, stog och pratade med henne en stund tills vi upptäkte att himlen var SVART. då åkte vi, vi han köra några meter innan regnet slog ner. när vi kom hem till B så kom vi på att hon inte har någon nykel in så vi fick göra inbott i hennes lägenhet (Y), när vi kommer in så började det åska och blixra, självklart blev vi livrädda, men det gick över, B va dryg och satt vid datorn i nån timme, sen drog vi mot staden igen, åkte till herrhagen och träffade några pojkar, sen blev det hemmåt. när jag kom in i mitt rum så ligger mina gammla dagböcker på golvet, mamma hade hittat dom i nån låda, och herregud va hemsk jag va när jag va liten, kär i olika killar varje vecka, visste inte vem jag skulle välja hit och dit, haha riktigt kul att läsa faktiskt.. men men, nu ligger jag i sängen och tänkte faktiskt dra på filmen som jag började se på igår. "Boys dont cry" eller ngt sånt. så god natt på er :)

jag ska glömma dig nu, jag vill verkligen det, jag orkar inte med att vara ledsen över dig mer. du kommer bara vara en dröm för mig som aldrig blir verklighet. så lika bra att glömma..

4 dagar kvar

ursursurs, måndag igen, jobbbbb. idag så hade jag inte stor lust att gå upp och jobba faktiskt, stände av klockan hela tiden men den fortsatte ringa så det va väl lika bra att gå upp. och jag cyklade till jobbet idag, det va så sjukt jobbigt, kanske för att jag va trött, för så lat är jag faktiskt inte. men det va iaf en lugn dag på jobbet, bara 4 dagar kvar nu, så skönt det ska bli att få sluta och bli fri. Nu snart ska jag åka ner till stan och möta emelie en sväng. sen blire till mormor, och sen hoppas jag att B kommer, då får vi se vad som händer :) längtar till helgen fan, kommer bli mys :)

Jag tänker på alla mysiga stunder vi hade tillsammans, & allt jag vill är att vrida tillbaka tiden. Jag är kär i dig, det enda jag vill är att ha dig vid min sida, tänk att få vakna upp varje morgon med dig vid min sida.. inte bara drömma utan verklighet.

hemligheter

så va helgen snart slut, måndag imorgon igen, och ännu en vecka med jobb, men på fredag blir jag fri, då ska även jag och B ha roligt :) hemligheter , eller vad säger du b ? . helgen va sådär, fredag skulle de bli dricka,men fick inte tag i ngt, men lyckades ändå bli rund under fötterna, så vi bestämde oss för att dricka på lördan ist, men fick inte tag i ngt då heller, men till helgen ska vi vara ute i god tid :) nu så sitter jag hemma med b och anni. & jag har nyss städat. så snart blire ut men först ska vi äta mat :) .

kärlek och hat är samma sak, så slå mig älskling

fredag igen

äntligen fredag igen, ledig i några dagar nu, sen är det jobb i en vecka till, sen är jag fri :) då blire nog sthlm, oslo och skövde (Y). Idag blire va med B, kanske blir öl om vi har tur :) . nu ska jag hem till mormor och äta massa maaaaat :) pöööööjs


Dra åt helvete !

jag är så trött på er, erat jävla skit snack, ni klagar på mig, men är ni så mkt bättre själva? sluta klaga på mig när ni gör och har gjort samma misstag som jag. kan ni inte ta och hålla eran jävla käft nån gång, inte för att jag bryr mig spec vad ni säger om mig, jag tycker bara att ni kan skaffa er ett eget jävla liv och prata om och lämna mig ifred. Ni har inget med vad jag gör och inte gör. så lämna mig ifred.

Vissa är falskare än andra.

Måla

idag har inte alls varit en bra dag, för det första höll jag på att försova mig imorse, men jag hann med bussen till jobbet ändå, när jag kom till jobbet blev det måla, och det gjorde jag hela dagen till kl 3. sen åkte jag hem till mormor och kollade lite på tv, sen gick jag hem för att äta, men fick inte i mig nån mat. gick ist och la mig i sängen och lyssnade på  musik, självklart somnade jag och vaknade av att luren ringde. efter de somnade jag igen. när jag väl vaknade till kom jag på att jag glömt att jag skulle någonstans. förlåt att jag inte kom :( .iaf, jag har inte fått tillbaka internetsladden än. så jag tog in min dator i mammas rum så nu ligger jag här i hennes säng, och ruttnar framför den här jävla skärmen. förhoppningsvis får jag sladden imorgon.. och idag så åkte ju min favorit bort, och är borta för länge :( .

Jag är kär på riktigt, inga fler lögner. Dig vid min sida är allt jag behöver att ha .. men så kommer det aldrig bli. du förblir min dröm.

länge sen

hej, de va ett tag sen jag skrev nu, men har inte tid med datorn faktiskt. helgen har varit super bra. i fredags blev det dricka med B & massa folk, sen på lördagen va jag och b ute och åkte moppeee, fett soft. och igår va vi ute igen (Y) , idag va de jobb, drygt. men behövde inte göra så mkt, för det fanns typ ingenting att göra. kom nyss hem från stan, va där med hansen, han skulle köpa käps, så jag följde med :) . nu blire skattkärr och träffa jenny & amanda lite, sen blire nog rud :) . massa bilder från helgen kommer in snart på bdb :)

Rip

B, Jag mår bra när jag är med dig, med dig kan jag vara mig själv <3..

jobbet

så trött på allt just nu, jag får verkligen skit för allt här hemma, jag bor nu hos mormor och kommer nog göra det ett tag fram över. iaf, idag så har det varit bra på jobbet, jag trivs som fan där, efter jobbet drog jag till sjukan och hälsade på min bror, han mår lite bättre nu och det känns bra :) snart kommer B hoppas jag, om hon inte ska va så dryg och vänta tills nästa buss som vanligt, haha.. jag har bestämt mig vad jag ska göra när jag får min lön också, blir hårförlängning och åka nån stans, och sen kanske tatueringen jag längtat efter :) . men nu måste jag skynda lite och fixa mig, dan är ju snart slut :P .

hejdå

för jag orkar inte mer, vart jag än går så vänder allt sig emot mig.  när jag är hemma får jag skit för allt jag gör, eller allt som händer, mamma bara klagar, jag gör aldrig ngt rätt. hur kan du då vilja ha mig hemma? . skicka bort mig ist. så slipper du mig. eller så drar jag så slipper du mig också. du vill ändå inte ha mig hemma, jag gör bara så du mår dåligt hela tiden. ingenting duger för dig.. absolut ingenting. hejdå mamma, jag flyr nu !

Kurrar

har inte blivit nån frulle än. har inte ork till att gå ur sängen. men det kurrar som tusan i magen asså. jag ligger ju så skönt. egentligen borde jag gå ut och sola eller ngt, men palla sånt asså, fett tråkigt. så blir ligga inne i mitt mörka rum :). tänkte åka och hälsa på bror snart, men jag vet faktiskt inte om jag orkar, eller vågar, jag är riktigt rädd asså.

jag ska berätta att jag bryr mig inte längre, jag orkar inte med erat prat längre, jag lever mitt liv hur jag vill, och har ni problem med et så kom till mig ist,. inte för att ni har ngt med det att göra, men jag har en jobbig tid just nu. och jag mår inte alls bra, och ni gör det verkligen inte bättre.

och jag måste tacka alla som ställer upp för mig nu, det är ni som är äkta vänner. Ni vet vilka ni är. <3


Rixfm

blev inge jobb idag, eftersom jag inte kunde sova så bra inatt så kännde jag att jag inte orkade, och jag vet ju inte om det blir värre med min bror, jag vill inte direkt bryta ihop där. men imorgon ska jag jobba iaf. Idag är det rixfm festivalen, men jag vette fan om jag orkar gå asså, för mkt folk där, & det klarar jag inte av just nu känner jag. snart blire ringa B och så får hon komma hit :) . sen får vi se vad som händer faktiskt.  nu blire nog frulle eller nått sånt :) . mat skulle faktiskt inte sitta fel nu. 

?

hur kan något vackert som kärlek bli så fel?


2 dagar

hejhej, har inte skrivit på 2 dagar nu men det har hänt så mkt, och jag har ju börjat att jobba, det går faktiskt bra, och jag trivs bättre än vad jag gjorde förra året. jaja iaf, i måndags började jag att jobba, och det regnade hela dagen så vi fick jobba lite i ca 30 min, sen satt vi inne i 5 timmar och gjorde absolut ingenting, det va lite drygt faktiskt,, men efter jobbet så åkte jag hem, och då så hade B kommit hem, äntligen. så vi drog till rud och sen va vi ute och gick lite, de va mys. och idag på jobbet slet jag som ett djur, fett jobbigt va det. men det funkar liksom. lite kul är det också. haha. när jag hade slutat så kom sara och elin hem till mig, och så gick vi och mötte B vid bussen, sen drog vi till rud, och grejs..

Min äldsta lillebror ligger just nu på sjukhuset, och det enda jag tänker på är att jag vill att han ska bli bra. förut så ringde mamma mig och berättade att han hade fått ett anfall, det har aldrig hänt förut, det va ungefär som ett epelepsi anfall, men han har inte det. han hade iaf inte, jag vet inte vad det är för fel, men det enda jag gör nu är och gråter, har gråtit oavbrutet i 2½ timme nu. tänker på alla gånger jag sagt dumma saker och varit elak. förlåt... jag älskar dig & jag hoppas att du vet det, även om jag har varit dum.. när du kommer hem ska jag bevisa att jag verkligen bryr mig, jag är rädd om dig. jag vet att du inte kommer läsa det här. men det känns så mkt bättre att få ur sig allt. förlåt igen för allt..

och nu blir det bara värre, det finns en person som betyder nästan allt för mig, försvann precis ur mitt liv.. och jag kan inte göra ngt åt det.. om du ser det här, så vill jag tacka dig för att du finns, och tiden med dig var underbar, dom bästa åren i mitt liv, det finns ingen som du, och jag älskar verkligen dig, och kommer aldrig sluta göra det.



Jag är kär på rikigt, inga fler lögner. du är allt för mig och lite mer än det, allt jag vill är att du ska känna samma sak..


Överlycklig

jag hade tur, jag hade tappat min mobil på mc, så antagligen så var det nån som ville vara snäll och lämna in den, tack till dig isf, eller så va det väl nån personal på mc som hittade den, blev iaf överlycklig när jag fick reda på att jag skulle få tillbaka den. men inge mer med det nu. idag så har jag varit på rud en sväng, sen hade jag tänkt att åka till krp en stund men det blev inte så, jag va tvungen att åka hem och så regnade det ju. typiskt att det aldrig ska regna när det är skola men när det är sommarlov så regnar det. Imorgon får jag hoppas på att det inte regnar för då börjar jag jobba i 3 veckor. måndag-fredag kl 8 på morgonen börjar jag och slutar vid 3 .. kommer bli tufft, men jag får pengar och det måste man ju ha :) . nu blire lite ghost whisperer, sen sova. så godnatt på er

älskling.


igår så försvann min älskling, nu är mitt liv slut, seriöst så va min mobil allt för mig, och jag fattar inte hur jag tappade bort den.. är så sjukt ledsen över det.. menmen, vem vet, den kanske kommer fram.. men det  tror jag inte.. har iaf nytt nr och en annan ful mobil.

urs

urs, idag är en sån här depp dag, känns som allt är skit, och att ingenting kommer hända idag, kl är bara 3 men ändå liksom. skitskitskitskit... jag vill att B kommer hem, nuuuuuuuuuu..

halvtimme

vaknade för en halvtimme sen, men hade behövt att sova längre, menmen, Kil blev igår, en sväng sen åkte jag hem för jag ville sova hemma :) , när vi kom in till stan så gick jag och therese runt lite och kollade efter lite folk, men fan vi träffade ingen, det va tomt asså. och klockan va bara 1 eller ngt. vart har alla tagit vägen? :O . horarvika kanske, B har inte kommit hem än, det känns fett tomt asså. TA OCH KOM HEM NU AS! , du är saknad.
just nu ligger jag brevid min trulls och han sooover så sött :) bus katt. Idag ska jag antagligen va med söt frida :) <333 . jag ska iaf träffa henne en stud och prata :) nu ska jag hämta sladden till mobilen och minneskortet till kameran och lägga in kort (Y)  kolla www.stiiine.bilddagboken.se  hareee ;)


Stan

kom nyss hem från stan med jenny, nu har jag köpt 3 nya piercingar till näsan och en till läppen och solglajjor, fett me bra. blir åka till kil om en timme också, sover där inatt igen :) så jag nås på luren om nån vill mig ngt :) . haare ;)

Huvudvärk

shoo, hemma från kil nu. dagen igår va bra, satt hemma och hade tråkigt som ett aaas, sen ringde jag hansen och följde med pojkarna till kil. blev sova där i en soffaa, vaknade vid 7-8 imorse av att robert stog och petade och pratade med mig, men somnade om pga min huvudvärk som va iilllaa, sen vaknade jag vid halv 11 igen, men lika illa huvudvärk, men upp gick jag, varmt som fan va de också, sov med täcke, byxor och hela köret. haha :) . sen vid 11 kom emmelie & hennes mamma och hämtade mig och körde in till stan, och så väntade jag med emmelie på hennes buss mot västerås. hon bjöd mig på maaat, sneeell :) haha.  snart så blire träffa jennypennybus. och då ska vi på stan och jag ska köpa glajjor och ny piercing till näsan och läppen (Y) , sen ikväll får jag se vad som händer, hoppas på något bra iaf. tror att patricia skulle komma, och så kommer min B heeem <333, tomt utan dig ditt aaaas..

Ismen - Beng som en snut ♥

Det hände en grej här förra månaden, vi satt i en lägenhet på högsta våningen, jag hade tagit massa svamp och syra, efter tillräkligt mkt syra kan man flyga, trodde jag och bestämde mig för att det är nog bäst att man prövar så jag öppnade fönstret och slängde mig ut det va då jag förstod att jag va beng som en snut (Y)


KIL

nu åker jag till kil med hansen, robert josef och meyer tror jag :) . ska möta Emmelieee<3   nås på luren :D

Sviker och lämnar

har suttit och tänkt lite nu, hur jävla sjuk får man egentligen vara? Jag vet inte om jag ens trodde att man kunde vara så sjuk, och så jävla knas. jag klarar mig bättre nu liksom men, ändå, det äs sjukt. men det är inte mitt problem egentligen, eller kanske, jag vet inte.. och sen har jag tänkt på en annan sak, Jag trodde faktistk att jag visste vart mina vänner stog. men jag hade så sjukt fel, vissa sviker och lämnar för små saker, eller för andra, ibland känns det som jag bara duger åt er när ni inte har nån annan, tänk på det. Jag har bestämt en sak, men det kommer inte upp här..Till vissa av er, när ni blir ensamna igen, kom då inte till mig, för mig har ni inte längre kvar..

jävel

happ, så sitter man här igen, datorn är rätt deprimerande. men finns inget annat att göra nu när alla är på fucking cp arvika. hatar det. bika jävel kom heeeem, nuuuu! tomt utan dig din jävel :( blir väl duschen nu snart eller frulle, vaknade ju nyss så :) kunde inte sova inatt, det är inte ofta jag sover ensam längre, så jag har svårt för att sova när jag väl gör det, va väl vaken till runt 7 och gjorde ingenting. sen somnade jag när jag satte musik i öronen :)  måste köpa solglasögon nu också. har inte fått min jävla lön än. är så sjukt förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen asså. kommer den inte imorgon så blir jag fan tokigare än tokigast..

det finns ingenting för mig att minnas längre

sööötjävel <33

Tidigt

Idag vaknade jag tidigt, men det va ingen vidare väckning jag fick asså, jag drömde att en mördare stog och bankade på min dörr, och när jag vaknade så står det nån och bankar på ytterdörren, så jag blev självklart skit rädd, men jag gick och öppnade, så stog min yngsta lillebror där :p. nu ligger jag i mammas säng med min egen dator soooft som fan :) . snart blire kanske rud, måste duscha och fixa lite först :) . snart kommer patricia, och hoppas att B kommer också. <33.




Nu blire Duschen, pussssssssssssssss

alltid nice

hejhej. är på hammarö nu igen. hemma hos B hon duschar nuu, sen blire nog städa lite mer i hennes rum., sen åker vi mot mig. och städar hos mig sen åker vi antagligen till RUUD :) <3 de är alltid nice. blev rud igår. jag åkte till krp mötte upp bästaste robert. och så kom B, så gíck vi från krp till rud, i den värmen, fifan , de va jobbigt ;) . sen kom Patricia. och så gick vi runt lite. och så massa annat som man inte orkar skriva här. sommaren har varit riktigt bra än så länge faktiskt, synd att inte vädret har varit så bra men. det har funkat för oss ändå tycker jag :) Jag lever livet iaf :) .
Jag vill fan på arvikafestivalen, men blir inge med det. jag skulle aldrig köpt det jävla mobilabbonemanget, då hade jag fan kunna åkt asså ;(. menmen sånt är livet, nu pallar jag inte dator mer..

svär du är finast

RSS 2.0