starkare

nu är jag hemma, med jenny penny och emelie. vi ska snart ner till stan och sen till lugnet :)
sen ska jag och jenny hem och va barnvakt. sen blire gå ut typ en liten sväng. ;)


det som inte dödar dig, gör dig starkare.

tack vare dig!

aldrig mer nu, så har jag sagt många gånger. men jag hoppas nu att jag kan hålla det. du ska aldrig mer få leka med mina känslor aldrig mer få såra mig. för så mkt som du sårade mig igår, så mkt har aldrig någon sårat mig förut. första tanken va, jag ger upp, jag ville bort, föralltid...
men tack vare dig, du vet vem du är, så är jag kvar här. och du fick mig att må så mkt bättre på bara några minuter, dina ord dom värmde värkligen. när du kramade om mig och sa att det kommer bli bra. så kännde jag att jag ska orka, jag ska orka kämpa vidare. tack gubben. du är underbar. och jag är glad att du hjälpte mig så som du gjorde. kommer aldrig att glömma det. för hade du inte kommit just då. så hade jag inte funnits kvar.. <3

älskling

idag så vaknade jag av att moa ringde och väkte mig och då va jag illa tvungen att gå upp ur min älskade säng. då fixade jag mig lite och sen tog bussen till linn, då satte hon i lite mer av mitt löshår, så nu ser det rätt så bra ut faktiskt :) sen så drog vi ner till stan och köpte lösnaglar och lösögonfransar och massa näsdroppar(nässpray). sen blev det hem till linn igen och där så åt vi mat. linn tvingade mig att äta även om jag inte va hungrig. sen så kollade vi lite på tv. och efter det så tog jag bussen hem. när jag kom hem så la jag mig i min älskade säng med min älskling (datorn). sen så gick jag ut till min gröna cykel och skulle cykla och möta malin och när jag nästan va framme så ringde hon och sa att hon inte fick upp låset på cykeln så jag hade cyklat i onödan. men som tur är så bor bästaste kling på marieberg så jag cyklade dit och vi satt och pratade och åt chips och drack cola. myys de :D och nu ligger jag äntligen i min älskade säng igen, med min älskling, min enda älskling. finns ingen bättre än du. min älskade dator <3. imorgon är det tisdag och det betyder att det är feeeeeeeeeest med mina bruudar. blir nog jävligt kul, hoppas jag iaf:) nej nu måste jag städa mitt rum annars kommer jag ingenstans imorgon :P hehe :)

hur länge ska jag egenligen orka, kan jag inte bara inse att det aldrig blir så igen. kan jag inte bara släppa dig & sen glömma dig. föralltid !

pööööjz !

ingenting.

så ligger man i sängen igen och orkar inte resa sig. har luggit i sängen sen igår liksom, varit uppe 2 gånger idag och det va fram och tillbaka till toan. längre orkar jag inte gå. det är inte för att jag är sjuk eller så. men jag har bara ingen lust eller ork till något just nu faktiskt. har inte varit ute på flera dagar och känner mig instängd. men ändå så orkar jag inte gå ut bland folk. jag känner inte ens hur jag mår. om jag är ledsen eller glad, fast det lutar åt att allt är skit faktiskt. för några dagar sen, så va allt skit bra. för en liten stund iaf..  men jag kanske ska gå upp snart, och ställa mig i duschen, eller nej färga håret först. sen duschen. och gå bort till mormor där alla mina kläder är och fixa lite, sen kanske orka gå ut.. men först av allt blir nog gå ut och röka för det har jag inte gjort på flera timmar, det är ju bra iaf. eftersom min hals inte mår bra just nu :P . hehe pöööjz..

helgen

så nu är det fredag igen. veckorna går så fort. helgen annorlunda än den brukar va. det blir en hemma helg :) . idag så ska jag färga håret och fixa i rummet. och jenny kommer hit och ska sova här :) . blir väl prison break och massa filmer :) eftersom vi är sjuka så får vi inte gå ut, men det är rätt så skönt faktiskt :) hehe. nej nu blire frukost och se på tv lite :) pöööjs ;)

en chans

ge mig en chans till, det är allt jag ber om. för då ska jag visa dig att allt kommer att bli prefekt.
jag kommer göra allt för att det ska kunna hända. jag skulle kunna dö för dig. bara dig ! <3

ikea.

vaknade för en timme sen. sovit sen kl 3 idag. innan det så va jag och mamma på ikea och köpte grejer till mitt rum :). sen åkte vi och handlade mat :). jag har tjatat och tjatat om att jag vill bli sjuk, och nu är jag sjuk och jag vill inte va det, jag har ont i halsen och kan knappt prata, och det blödde i halsen. och massa annan skit. jag vill bli frisk igen. imorgon är det fredag och jag ska inte ut, inte på hela helgen faktiskt. sen är det lov i en vecka, rätt så gött faktiskt :) nej nu ska jag kollar på beck och sen sova tänkte jag, är så äckligt trött även om jag har sovit hela dan :( .


med dig.

nyss kommit hem till mormor, så nu sitter jag ute på balkongen med datorn och röker & dricker cola, det är bäst :) , idag har jag varit i skolan och varit jätte duktig hehe. efter det så gick jag och jenny ner till stan och mötte linn, sen gick vi hem till henne och åt mat och såg på film, så somnade jag och jenny mitt i filmen, jag somnade med snus, de va inge gött när jag vaknade iaf :P imorgon är det skola igen. hehe och imorgon ska jag vara barnvakt. :)

en dag så kanske vi hittar tillbaka till varandra igen, det är min stora dröm iaf. det är dig tänker på när jag vaknar, det är du som är i mina tankar hela dagarna, och det är dig jag tänker på innan jag somnar, och dig jag drömmer om när jag sover. jag är kär i dig, jag älskar dig, du är mitt liv, mitt ljus, mitt allt. och det är dig jag vill dela mitt liv med, ingen annan. för det är med dig jag hör hemma. med dig så är jag lycklig <3


hur länge?

nu sitter jag här igen, och gråter över dig. just nu önskar jag nog mest av allt att jag aldrig träffade dig, och att du inte betydde ett skit för mig. men i verkligheten så är allt annorlunda. du betyder allt för mig, och kommer alltid att göra. ibland så kommer du tillbaka till mig, och leker med mina känslor, men jag märker ingenting. jag blir glad när du ringer. nej jag blir inte glad, jag blir överlycklig. men hur länge ska jag orka ta den här skiten av dig, det är inte länge. jag har gått runt och hoppats på massa skit saker, som i själva värket aldrig kommer att hända .och just nu känns det som om hela världen rasade samman. jag förstår ingenting längre. snälla jag orkar inte mer nu, så sluta lek med mina känslor. du har sårat mig tillräckligt..

nu ska jag bo hos mormor ett tag igen, jag pallar inte med mamma längre, hon är bara sur och grinig som vanligt, och sen så ska vi tapetsera om mitt rum. men jag flyttar inte hem när det är klart, för jag pallar inte mer skit härifrån heller. helvetes liv, jag orkar fan inte..

min fredag kväll :)

kom nyss hem från stan. va med linn, kling emmelie och några till, kling följde mig hem, ända vägen till dörren, en riktig gentleman ;) . innan det så va jag i skattkärr, kollade på film med robin :). så det har varit en nykter fredag för min del, det va rätt så skönt faktiskt. och nu blire att se på nån film sen sova :). och imorgon ska jag upp tidigt för ska se på annielles dansuppvisning. de är nice. och på kvällen blire festa. hehe :)

torsdag.

ingen skola idag då, rätt skönt att vara borta en dag. shit, imorgon är det fredag igen. veckorna går så fort. imorgon blire nog sätta i mitt älskade löshår igen, klarar mig inte utan det. sen på kvällen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, det märks väl. jag vill ut, men jag vill ändå inte ut. men det blir nog att jag går ut. för jag kan inte sitta inne en hel dag. haha :) . på lördag ska jag följa med linn på annielles dansuppvisning kl 11 eller 12, och sen ska jag fika med familjen, sen på kvällen blir det ut och fira anni :). ja och inatt så kollade jag på alla filmer som jag skulle se, helt galet bra va dom :) .  nej nu funderar jag på om jag ska gå ut och gå lite. skulle va skönt faktiskt.

och jo en sak, jag saknar kärlek så mkt så att det gör ont i mig..
jag hatar alla lyckliga par.

sjuk igen.

så vart man sjuk igen. gick hem från skolan kl 12 idag och sov till kl 8 eller ngt. så nu är jag ganska pigg, men ska lägga mig och kolla på några filmer nu och se om jag somnar. har världens huvudvärk och ont i magen, så jag lär väl somna. och prison break kom inte igår heller, galet illa alltså. så igår kollade jag på en till beck film, och eptic movie. idag blire Keeping Mum, Babershop & supersugen, om jag lyckas att hålla mig vaken så länge :). och snart är det helg igen, på fredag ska jag verkligen ta det lungt. och lördag blir det ut :) .

jag saknar dig jätte jätte mkt.. <3

skolan, stan, linn :)

varit i skolan idag igen. hehe. blev klar med min so, nu är det bara 3 kapitel kvar :P. sen gick jag och jenny på stan lite på matrasten, hittade ett galet fint linne och ett par skor som jag blev kär i. och jag måste bara ha dom. efter skolan så drog jag och linn hem till henne :) . så åt vi smörgås och glass :) hihi. nu är jag hemma igen och hjälper mamma med att passa mina bröder lite, för mamma har blivit jätte sjuk :P . jag blir aldrig sjuk :( . jag får hoppas att prison break har kommit nu, ska kolla det tror jag :) . har längtat hela veckan :). och imorgon kommer snuten till skolan med och ska prata, kul . inte ! hehe.  nej nu blire mat, pizza och coca cola, favoriten ;)






ont..

stukat foten typ, vet inte hur jag har lyckats. men men. idag vare skola och efter det gick jag hem och sov lite sen gick jag ut och tog en promenad med mormor, det behövdes faktiskt. sen när jag kom hem hade jag fruktansvärt ont i min fot. nu har jag kollat på 3 avsnitt av desperate housewives. galet bra va det alltså. och igår kollade jag på beck - det tysta skriket och paris hiltons nya film. bottoms up. den va rätt så bra faktiskt, tycker jag då som älskar paris ;). nu blire nog gå och städa mitt rum lite om jag orkar stå på foten såklart, men det får jag hoppas. snart är det helg igen. eller ja snart och snart, det är 4 dagar kvar, men det går fort. det brukar göra det iaf :). på lördag fyller ju anni år och hon måste ju firas. och jag tänker fira henne även om hon är med eller inte. så får det bli ;) hehe

linn är otroligt bra.
och jag gillar om henne välldigt mkt <3


och glöm inte, varje dag på torget kl 3.

bääst :)

Spelning 23/11-07, - Toppen & Estet, Kaggen , kristinehamn.    
lätt att man ska dit ;) nån som ska med ? :D

baby <3

igår va en skit kväll. tills min älskade partyprinsessa SARA HALLIN kom. då blev det party, du räddade min kväll/natt. idag väckte mamma mig tidigt för jag hade lovat henne att baka, och jag mår jätte bra konstigt nog, inte bakis eller nått. och det känns bra :).  och emmelie är borta som vanligt... måste hitta henne alltså. :/ .

baby. jag ljuger om jag säger att jag inte är kär i dig.
jag är så galet kär i dig, kan inte förklara.

<3

r.M jag saknar dig så fruktansvärt mkt. 

för med dig är jag lycklig..

är det nu jag ska kämpa, eller bara ge upp? är jag tillräkligt stark, nej jag tror inte det. jag är kämpat alldeles för länge utan resultat. så det kanske är dags att ge upp nu. alla säger till mig att jag ska glömma dig, men vet dom inte hur svårt det är? jag är kär. så fruktansvärt kär. utan dig är jag ingenting, det är så det känns iaf. alla säger till mig att du har sårat mig för många gånger, men jag har blundat för det. för med dig är jag lycklig. men du finns inte längre kvar ..varför sa du inte som det va?

mat & film :)

nu är jag barnvakt och det är inte speciellt roligt. är sugen på ngt. men vet inte vad :) . snart ska skit ungara gå och lägga sig så jag får göra mat till mig då :).  va på stan förut och kollade kläder med linn och monique, och sen åt jag på mc, det va gott :).. nej nu blire gå och säga till bröderna att dom ska lägga sig och sen blire mat och film :).

jag saknar dig så mkt att det gör ont i mig. och jag vågar inte ringa.

tack & hej då !

vaknade nu av att jenny ringde. tänkte inte svara men hon slutade aldrig att ringa. så nu är jag jätte pigg. idag ska jag va barnvakt, galet tråkigt. men mina bröder har börjat vara snälla mot mig nu :) . och igår så skulle jag ju se på beck, och sen ringa linn, men jag somnade :( . hehe . nej nu blire nog gå och röka, sen äta frulle ;) .

jag tänkte fråga dig en sak, du sa att jag va din bästa vän, du sa att du aldrig skulle lämna mig, ingenting skulle få förstöra mellan oss. vad fan va det för skitsnack. inte för att jag bryr mig så mkt, jag är mest glad. men i helvete kunde du säga något sånt? och orden jag skriver här nu är mina sista ord till dig, tack & hej då !


stiiine.bilddagboken.se

studiedag :)

nu har jag kommit hem från mormor vi har ätit kebab och kollat på tv :) . rätt skönt att va där och komma hemmifrån ibland. är glad att jag har dig mormor. nu ska jag nog kolla på film, det blir nog beck - i guds namn, den verkade ju va rätt bra :). och imorgon så är det ingen skola. studiedag, fy fan va skönt. ska sova jätte länge :) hehe. och min mobil kom ju idag. är jätte nöjd med den :) .

jag har intalat mig själv att glömma dig, men det går inte. jag är kär,
för första gången på länge, känslan är skön men ändå jobbig.
kärleken skrämmer mig. men jag älskar den.

Varför får ja känslan av att inte räcka till?
Hur jag mig än vänder får ja inte som ja vill
Allting runt omkring mig bara glider ifrån mig
Kan inte leva så här. Måste hitta ut, så mardrömmen tar slut


http://stiiine.bilddagboken.se/

jag kan inte säga att det inte känns jobbigt..

i flera månader så har vi skrivit till varandra, hela dagarna, varje natt. du har alltid ställt upp liksom, tills idag. nu vill du inte ha ngt med mig att göra, du vill inte veta av mig något mer. du ville aldrig veta av mig, jag skulle låta dig va. jag ska göra som du vill. jag ska lämna dig ifred nu. det kommer bli svårt. när du sa hej då. så sprutade tårarna. för så som du har behandlat mig har ingen annan gjort. igen har sagt dom sakerna du sa till mig, du fick mig att känna mig speciell. men du finns inte kvar längre, tack för tiden. jag kmr iaf aldrig att glömma dig. du har en speciell plats i mitt hjärta.

måndag

nu har jag kommit hem från skolan, försov mig imorse så jag kom en timme försent. inge bra det :P . det blir inge ullared för min del :( . men jag ska tjata lite, för jag vill verkligen dit. nej nu blire äta mat. och sen åka ner till stan och va med bästaste linn & annielle. dom ska bowla fick jag reda på nu. hehe :) 1 dag kvar till prison break avsnitt 4 kmr :) . imorgon alltså :)

helgen.

nu är helgen slut, och igår va det öl igen då. riktigt najs, först satt jag och brudarna uppe på tivgvalla och drack lite, och sen drog vi ner mot stan. och där hände det inte mkt, jätte tråkigt va det. och sen drog jag på fest på hensta och där va det massa folk. och massa kul faktiskt. jonas ponas har klottrat på mina armar och han skrev stine i pannan på mig :). (jag ville det). och det va jätte fint faktiskt, hehe. idag så bjöd malin mig på mat på mc, riktigt gött vare. och nu är jag hemma igen. trött som aset är jag. funderar på att sova lite faktiskt.

och min älskade kamera kanske inte är trasig, den kanske funkar. det får jag veta snart, & då blir stiiine glad. :)

r.m , jag tycker om dig baby, jag kan inte förklara. jag vet att jag är sur ofta, och vi bråkar, men det är inte meningen. jag vet liksom inte vad jag ska säga till dig. mer än förlåt och att jag tycker om dig! <3 , jag saknar dig !



så va det lördag igen.

ja nu har man vaknat till liv då. rätt så go igår va jag. hade sönder min digitalkamera, för det va röd vin i hela väskan när jag kom hem. jag skulle va hemma kl 1 och kom hem kl 4. så nu måste jag va hemma as tidigt på helgerna i 1 månad, så det blir inge mer festande för mig på 1 månad tyvärr.. igår blev allt verkligen skit skit. när jag åkte till skattkärr såklart. vi hade galet kul i stan faktiskt :). det tog en timme för mig att gå hem från stan när det brukar ta 10-15 min :P så bra är jag :). 

bxlcclb

helvete, allt sket sig ikväll. skit skit skit , fukk är kag nu med, så det blir lite fel när kag slrover ;F . gaaalet .

robin mård, jag tkr om dog som fam, glöm ´inte det !

party all night long ;)

frisk igen, naej inte riktigt. festa ikväll, ja som fan ! det skulle bli lungt, men tyvärr så vet jag inte vad det betyder ;). och patricia fyller ju år på tisdag, så hon måste firas. så nu blire gå och duuscha, sen äta lite och efter det göra mig iordning. sen blire ut. party all night long ;).. och jo, jag klarade mig inte utan mina cigg. så jag har börjat igen :(

Minnen vaknar till liv

vaknade typ nyss då, igår natt så såg jag på titanic, och den filmen är lika bra som den alltid har varit, det spelar nog ingen roll hur många gånger man ser den, man tröttnat aldrig.. det blir nog inge utgång i helgen faktiskt, beror på hur jag känner mig, är inte lika röksugen idag som jag va igår. men om jag går ut kanske det blir värre. igår vart jag så röksugen så jag åt massa skit ist. kladdkaka, chips, choklad, coca cola, glass, och mat då :P . inte så bra att ersätta ciggen med mat kanske :p.

Flashbacks <3
Minnen vaknar till liv, tar mig tillbaks i tiden
Önskar jag kunde resa tillbaka i den
Till den tidpunkt då allting kändes så rätt
Allting på mina axlar de kändes så lätt
Yepp! För jag log när jag somna, log när jag vakna
Hela mitt liv va det dig som jag sakna
Du gjorde mig hel, du gav mig en mening
Så när vi skildes åt så tog du den med dig
Yepp! Du tog en del av mig
Krävde jag för mycket? Va det fel av mig?
Hur jag än väljer å se det, så eru inte längre brevid mig
Gammal kärlek é på mig som den ofta
En doft kan ta mig tillbaks till då vi softa
Vitt när'e va som bäst, den tid jag saknar
Beaten den tog mig tillbaka...

Danish - le igen
Jag vill se dig le igen
Jag vill se dig le igen
För jag ser gråten i din själ
Som väntar på att brista ut
Men snälla låt mig se dig le baby
Ooh jag älskar dig så mycket
Ta min hand och lita på
Att det ordnar sig



 


slutat.

nu är väggen uppe, så nu har jag en vägg rakt igen rummet, framför sängen. helt galet. sjuk idag igen. och så har jag slutat röka nu med. det känns bra men ändå förjävligt, har egentligen lust att döda alla som säger ngt till mig nu, för jag är så irriterad på allt och alla. men jag hoppas att det går över. jag ska klara det här :) igår kollade jag på PB, och jag börjar bli kär tror jag. i ett tv-program, jag undrar om man kan det, eller så är det bara att jag är beroende av det och blir helt galen varje gång det kommer ett nytt avsnitt. nej nu blire gå och hitta på ngt innan jag blir helt galen igen. :)


Bäst just nu :)
Shazaam - Hustle ♥
Kaggen o Motti - Party all night long (Fyllelåt!)
DnS  & Sircuz - Vi Ger Dig Vårt Stöd
Hinder- lips of an angel

@ -           - Tonii -^^-       :    

Ställer upp för dig, vad som än händer!  du är den bästa granne man kan ha !
jag måste bara säga desamma. jag har så galet roligt tsm med dig toni.
 jag är glad att just du är min granne :) , även om du spelar välldigt hög musik
ibland och jag dampar på dig så älskar jag dig, hoppas du vet det vännen :) <3



jag saknar dig galet mkt alexander kling <3


sjuk.

så va man sjuk igen, feber och ont i halsen som fan, så jag kan inte ens röka. så det blir sluta nu, och jag hoppas att jag lyckas :) . helgen har inte alls varit bra faktiskt. elr ja fredan va lite bra en stund. men sen blev det skit. och hela lördan va skit faktiskt. så nu blire ta det lungt i några helgen tror jag. te helgen blire nog va ute men inte dricka. och helgen efter det ska jag och jenny till ULLARED och köpa massa grejer. längtar som fan :) har aldrig varit där så det ska bli riktigt kul, blir borta hela helgen. gött att komma bort från KD. och nu blire ladda ner PB också. har väntat en vecka . en låååång vecka :P . min mobil har inte kommit än heller, men den kmr väl i veckan elr nästa vecka. hehe, bara att vänta :) .  och jag har tagit ur löshåret med så nu är håret kort igen, rätt skönt. & så har jag färgat det med, blev ganska nöjd faktiskt :)

vi är fast här. i en kall värld.

RSS 2.0