bloggbloggblogg..

Jo jag är lite trött faktiskt, kl är bara 02:00, för mig är det faktiskt tidigt. imorgon äre skola igen, tråååååååk. har nyss städat rummet, gött, nu slipper jag göra det imorgon. packat har jag gjort också. slipper det imorgon också =) . jag åker ju på ONSDAG, ska bli gött, men ändå tråkigt, får inte prata med älskkkkk.  har börjat titta på Gossip Girl, rätt så bra faktiskt, det duger iaf tills jag får se på heroes igen. läängtar till de :), nej nu kanske det är dags att sova, nej först blire kolla klart på Beck filmen jag satte på nyss. jaja.


Christoffer Oskarsson, Jag måste vara ärlig, du är det bästa som har hänt mig <3


Pööööjz


gett upp

nu sitter man i skolan, slutar kvart i 3  idag. jag skulle ha data kunskap, men lyckades inte göra det jag skulle så jag gav upp. bara 3 min kvar nu, sen slutar vi, då ska jag och jenny åka till MAX och käka hehe. sen blire åka hem och städa och se på heroes. sen blire kanske åka till wns och träffa anni och sandra. imorgon äre sista dagen i skolan den här veckan, för på onsdag åker jag och jenny till sthlm vid 12, sen åker vi till RIGA ! hoppas vi får det roligt. det tror jag iaf :) kommer hem på fredag. då blire träffa ÄLSKLING, eftersom jag inte kommer kunna prata eller nått med han under tiden jag är borta, det kostar tyvärr för mkt :(  Jag kommer sakna dig nått så enormt.  nej nu slutar vi snart, så jag får stänga igen datorn.

Coffe, Jag Älskar dig <3

Pööööööjz !


....

idag är det väl måndag?, har inte koll på dagarna faktiskt, har inte ork till det. idag har jag varit i skolan, tråkigt som vanligt. när jag kom hem kollade jag på Heroes, som jag började kolla på igår, fick låna säsong 1-2 av pappa :), det är riktigt bra. sen somnade jag, och sov riktigt länge, visst det är inte speciellt kul att sova bort hela dagarna, men har man inte ork till något annat så är ju det de bästa sättet. nu kollar jag på Girl interrupted, & jag älskar den filmen, dom är helt galna. den är verkligen värd att se.och igår såg jag på Gone in 60 seconds, och jag älskar den. alla bilar, och allt. :D . imorgon åker jag till min baby, och sover där, ska ta tåget som går kl 8 liksom, inge dåligt tidigt liksom. kommer ju lätt somna på tåget, & då kmr jag nog börja små snarka, herregud vad pinsamt haha. men men sånt som händer, och snart flyttar min granne också, fan va tomt det kommer bli, bästa grannen jag någonsin har haft, vem ska jag ringa till mitt i natten när jag har glömt nycklarna, eller när jag inte vill gå ut och röka själv. dumt!... nej nu ska mamma sova, och jag får inte sitta mer vid hennes dator, så nu blire en cigg och kolla vidare på filmen..

älskling, du är den enda för mig, du är allt jag behöver, Jag älskar dig <3


hos pappa

så nu sitter jag hos pappa, har nyss ätit kakor och grejs. trött som aset är jag också. sova skulle inte vara fel. idag så har mamma och stefan köpt en ny Tv, samsung 42tums, skit najs, så jag fick våran gamla tv, så nu har jag en större. känns riktigt bra det . måste möblera i rummet nu också, så allt får plats. Jobbigt.. nej nu vill jag faktiskt åka hem. hehe.

Pöööjz

Grattiiiss

Idag fyller min lilla syster 7 år. Grattiiisss :)

idag är det lördag, och det blåser riktigt mkt ute, vet inte ens om man kan gå ut utan att blåsa bort haha. nej får se vad det blir ikväll asså. orkar ju inte sitta inne faktiskt, måste iaf sätta i min hårförlängnig igen, för trivs ju inte i kort hår. jaja. nu är det bara 12 dagar kvar tills vi åker, tror jag iaf :) .

Lämnar du mig, Finns inte jag kvar ...


13 dagar kvar.

nu är det bara 13 dagar kvar tills vi åker, tiden går fort :), hoppas det blir kul, men jag kommer inte få prata med min älskling på typ 2 dagar, lite jobbigt faktiskt. nu sitter jag i skolan och det är en lektion kvar, dryygt. jag vill heeem och sova, men det går ju inte eftersom jag ska vara barnvakt idag IGEN. direkt när vi kommer hem ska jag och jenny gå ut och gå, ett varv runt orrholmen. det är rätt långt faktiskt. jaja iaf. igår såg jag på nya avsnittet av Prison break, det va självklart lika bra som det alltid är. spännande som fan. nej nu har vi rast och jag ska gå ut och ta "frisk" luft ;)

älskling, med dig är allt underbart

Pöööjz

vet du?

vet du hur jobbigt jag tycker att det är varje gång vi bråkar? vet du hur jobbigt det känns att du inte litar på mig? Jag vet inte hur många gånger jag ska försöka förklara för dig att du är den enda för mig. jag vill inte bråka. jag försöker bättra mig. men det blir tydligen inge bättre, jag vill bara att allt ska vara bra. jag vill inte leva utan dig. det skulle jag aldrig att klara av. jag tror faktiskt inte att du förstår hur mycket jag älskar dig.

tveka aldrig

Fredan va både bra och dålig, jag och jenny drack i väse, va inte så roligt faktiskt. inte så roligt som det brukar va. sen åkte vi ner till stan och mötte patricia, sen blev det skit skit skit. riktigt illa.. men det är sånt som händer, eller?. jaja igår va det fan as bra. hade roligt. jag gillar att vara med er, alltid roliga att vara med :). igår så gick jag faktiskt hem från norrstrand, och Coffe & Johan går verkligen fruktansvärt fort, så det brännde i benen, idag så har jag faktiskt lite träningsverk. hahah. älsklingen åkte för typ 3 timmar sen, och jag blir lika ledsen varje gång, känns så ensamt när du inte är här med mig. men men, ska nog gå bort till mormor och träna lite på hennes maskin. och sen blire nog se på andra avenyn om det har kommit ut. och sen spela need for seed :D.

Älskling, tveka aldrig på att jag älskar dig. Du är den enda för mig. <3

i skolan

så sitter man i skolan, äntligen fredag. imorgon ska jag sova riktigt länge, hoppas jag. igår så va jag en sväng uppe på kronoparken och hälsade på min pappa och mina syskon, min lillebror har precis lärt sig att gå :D och efter vi hade varit hos pappa så gick vi till robin en sväng och pratade lite med han, sen gick vi hem till jennys pappa och hälsade på. det är helt sjuk jag och jenny har typ bott grannar nästan hela livet men vi har aldrig träffat varandra. helt galet sjukt. idag blire nog lungt eller ngt, inget planerat än faktiskt. hungrig som en dåre är jag nu också, 20 min kvar till lunch, och det är inte den godaste maten heller, skånsk kallops eller ntg sånt konstigt. urs, nej nu måste jag nog börja jobba med mitt ist. älsklingen är här och stör mig, så jag har inte fått så mkt gjort nu. hehe.

vad som än händer så kommer jag att älska dig förallid

Pöööjz


drömmar

somnade förut när jag kom hem från skolan, och hade världens konstigaste dröm asså, typ massa folk som jag kännde och inte kännde va med. och det hände saker hela tiden. helt sjuk va det asså. har börjat att drömma konstiga saker nu. det är rätt jobbigt faktiskt, men det finns väl inget att göra åt det.

idag så har jag varit i skolan, & jag börjde läsa Linda Rosings bok, den nakna sanningen. riktigt bra faktiskt, har redan läst halva boken. jag som hatade att läsa förr. efter skolan åkte jag hem, jag och jenny skulle se på mr woodcock men jag somnade, och när jag vaknade va jenny borta, men jag visste ju att hon skulle dra men ändå, då drog jag ner till stan och träffade patricia och moa. sen kom robin och sebbe, så stog vi och pratade lite, sen åkte moa och robin hem. så jag patricia och sebbe gick en promenad. sen så gick jag faktiskt hem, det känndes skönt även om det var lite kallt. imorgon kommer älsklingen hit. jag ska va barnvakt en liten stund sen får vi se vad som händer, jag vill faktiskt gå ut och röra lite på mig. har bestämt mig för att börja träna och sluta äta skräpmat och miska lite på Colan. hoppas bara att jag lyckas med det, men jag ska tvinga mig själv.
 
Älskling, jag lever för att älska dig !

Pööööjz

03:39

nu är kl 03:39, och jag kan inte sova. andledningen till det är nog att min älskling inte ligger brevid mig och kramar om mig som han alltid gör. lovet är slut och jag får bara träffa dig på helgerna igen. jag har faktiskt inte kännt mig så ensam som jag gör nu, på riktigt länge. det är otroligt jobbigt faktiskt. jag vill bara va hemma i arvika med dig och bara mysa som vi alltid gör. men det går inte. skolan förstör allt. jag är riktigt lycklig för första gången i mitt liv. du är speciell, du är underbar. du är allt. du är mitt allt. jag lever för dig. Jag älskar dig.

idag så har jag kollat på Ciao Bella, den va väl okej, inte jätte bra. men den va bra. och så såg jag på Andra Avenyn, lika bra som vanligt :D. och så såg jag, Underbar och älskad av alla, den va faktiskt bra den med. och nyss såg jag Full of it, den va lite konstig men den va väl bra antar jag. nu ska jag nog se på nån annan film om jag hittar nån såklart, sova kan jag ju inte, det är helt omöjligt.  och jag ska upp om ca 4 timmar, fy fan va illa,. jag kommer aldrig klara det.. men men jag måste.


Riga Resan är bokad, vi åker 30 Januari och kommer hem 1 Februari, det kommer bli aaas kul hoppas jag iaf, längtar som en jävla dåre asså, blir köpa kläder, cigg och ja, mer saker. hehe. bara 3 veckor kvar typ :D


image55


20/11-07. Föralltid baby <3


Riga

jahapp, så sitter man här igen hos älsklingen, har varit här sen i onsdags tror jag. och imorgon blire åka hem igen. nästa helg blir det kanske va hemma i karlstad, men vet inte riktigt än. lovet har varit underbart, men på måndag börjar skolan igen. tråkigt men ajja. snart ska jag och Jenny till RIIIIIGA :D . fan va kul asså :D jaja nu blire nog movie ;)


Pöööjz

nyår

så va nyår över, blev inte så bra som jag hoppades på ,men det blir det aldrig. men jag hade kul och va med bra folk. det va faktiskt den bästa nyår jag har varit med om. men nästa blir säkert bättre :) nu sitter jag i arvika hos älsklingen igen. stannar väl här tills söndag, för på måndag börjar ju skolan igen :/ . men men..

pöööjz

RSS 2.0