riktigt fint

nu är jag klar med mitt smink nästan, så jag hinner blogga lite :) just nu står moa och jenny och sminkar sig, dom har precis vågat håret på varandra, de blev riktigt fint :) . nu ska jag locka mitt hår lite mer och sminka lite lite till :) .


senare

jag hinner allt uppdatera ändå. idag vaknade jag halv 10 faktiskt :) . så har varit vaken i några timmar nu, jag och jenny har typ bara sett på film och jag har lockat håret lite. får fixa till det lite mer senare. om 10 min ska vi åka in till stan och möta moa. sen åker vi hem till mig, jag måste städa :( .sen börjar vi fixa oss, halv 6 går bussen till emelie så vi har väl lite tid på oss iaf :) . men nu tror jag att vi måste gå ner till bussen, så vi kanske hörs senare :)


imorgon är det nyår

ja nu är det inte långt kvar. imorgon är det nyår. äntligen, har längtat sen förra året ;) . idag har jag inte gjort speciellt mkt faktiskt, förutom att va hemma. brände mig på en locktång förut, så jag har jätte ont i handen nu, typiskt att jag ska göra ngt sånt just nu. kunde jag inte ha gjort det om 2 dagar eller så? 

nu så är älskling & jenny är. vi ska väl kolla på nån film snart, sen tror jag att jag ska sova för jag har ganska ont i huvudet, och är lite varm, och jag får absolut inte bli sjuk tills imorgon.

jag kanske inte hinner att skriva någonting imorgon, så jag tänkte berätta hur min dag kommer se ut ungefär.

kommer gå upp kl 11-12
tror vi ska möta moa i stan, hon skulle köpa någonting,
sen så åker vi hem till mig & börjar fixa oss.
runt 6 tiden så ska vi åka ner till stan och möta anna & hennes kompis
efter det så åker vi till emly, där ska vi dricka lite och käka pizza.
sen vet jag faktiskt inte vad som händer. men det märks.
men mycket kort kommer det bli iaf. nästan alla har kameror.

godnattt <3

parfym

hemma i karlstad, sitter och kollar på filmen next nu, för andra gången. den är riktigt bra, värd att se, den handlar om en kille som kan se in i framtiden typ. dåligt förklarat men det va länge sen jag såg den och de har bara gått 5 minuter av filmen. men iaf, idag så fick ju jag en parfym av min älskling, bild under. och så kom min kamera idag, jag är super nöjd. det kommer bli massa bilder imorgon :) nu ska jag se vidare på filmen, så uppdaterar jag senare :)

just det, kom på nu att vi har fått ett nytt och snabbare internet, så jag är mer än nöjd :)




det visste ni inte ;)

jag är ganska stolt över mig själv, jag vaknade kl 11 idag, men det va ju tack vare älskling. vid halv 12 så gick vi och solade, jag fick världens linje riktigt skönt. måste vila med solningen nu ett tag. idag så ska jag få en parfym av älskling, sötaste <3 . tåget går till stan nu snart, så jag måste börja med sminket. och sen på tåget blir det att läsa mer i "om jag kunde drömma" , fruktansvärt bra bok. såg filmen innan jag började läsa men tänkte att det kan va bra att läsa boken också, jag gillar ju att läsa så. det visste ni inte ;)

ganska bra :)

så va man tillbaka i arvika igen, kom hit vid 8 idag. blev att vi gick och handlade sen hem, la mig framför tvn och somnade där en stund. sen la vi oss i sängen och kollade på 2 avsnitt av tusenbröder. välldigt bra serie eller vad man ska kalla det.

iaf sprutan gick ganska bra idag, har lite ont i armen nu, och mår lite illa, jag vet inte om det beror på sprutan men, hon som tog sprutan på mig va snäll och lungn, inte som hon andra va. tack gode gud för det. har bara en spruta kvar nu, och den är om ett halvår. skönt.

nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen igen och kolla vidare på tusenbröder och äta pommes, ja jag vet det är inte bra att äta såhär sent. men vad gör man när man är sugen på något gott?

godnatt

skvatt till

godmorgon. idag är ska jag ta sprutan, är nervös. förra gången jag va där så högg sjuksköterskan in sprutan i armen på mig och det gjorde fruktansvärt ont och hon gjorde det också när jag inte va med på det så jag skvatt till. hoppas bara jag inte får samma som ska ta sprutan idag.

när sprutan är klar så ska vi nog ner till stan och möta jenny, sen åker vi väl hem till mig en sväng. efter det så åker vi antagligen tillbaka hit. vi ska sola imorgon bitti så måste vara här. blev lite brunare när jag solade igår. men nu ska jag göra mig iordning. tåget går snart..

superbra

hallå där mitt i natten. har inget speciellt att skriva men tänkte berätta att jag solade förut, blev brunare. när jag solar så använder jag nån kräm som jag köper inne i solariumstället, det är superbra och luktar gott, blir brun snabbare det är bra.
 
är ganska trött nu har legat i soffan nästan hela kvällen och bara kollat på filmer. kollade precis på nån film som heter traffic, men jag fattade inte handlingen så jag struntade i det. nu ska jag nog ta mig ett glas cola och en cigg & sen ner i sängen och mysa med bebis. måste upp i tid imorgon, mitt tåg tillbaka till karlstad går vid halv 3 & vid halv 4 ska jag ta spruta, undra hur jag ska hinna. men det märks haha.

godnatt med er.

stan

söndag, söndag och söndag. jag hatar söndagar. men iaf, idag gick jag & baby upp vid 12 och åkte ner till stan
och mötte sötis frida, så gick vi och handlade lite saker . fick med mig

  • ett puder
  • örhängen
  • sminkborttagning
  • hårspännen
  • brunkräm
  • läppglans
  • hårspray
  • och saker man kan ta på smink med.
  • lösnaglar

ganska bra köp faktiskt. senare så ska vi nog åka till arvika, blir pizza ikväll. sola vill jag också. får se vad som händer.
imorgon ska jag ta livmoderhalscancer spruta, urs om gör så ont.. jag vill helst inte, men det är bra att man tar sånna :)

hörs sen <3


närma sig ..

hemma från bion, måste erkänna att det är den sämsta filmen jag sett på länge, skrattade lite då och då. men annars så sög den verkligen. innan bion åt vi på mc, urs jag är sjukt mätt nu. vräkte i mig massa chips och dricka också. vill helst bara sova nu, men vill också ner till stan för att köpa dricka, men orkar jag det? tror nog inte de faktiskt. ska nog byta ut min dvd nu till den jag fick av pappa och dra på nån bra film och mysa med älsklingen. så hörs senare eftersom kl är över 12 nu, urs det är söndag.. men nu börjar nyår närma sig ...

hoppas den är bra

nu är jag hemma i karlstad igen, har precis kommit hem från pappa, va där och hämtade julklapp från farmor. det va ett presentkort på hm och en maskara och läppglans, perfekt, precis vad jag behövde faktiskt :) . snart ska vi åka ner till stan igen, bio blir. vi ska se " Vi hade i alla fall tur med vädret igen " hoppas den är bra.  men nu måste jag byta om, bussen går snart. pusss


Oskarsson <3

självklart glömt

hallå, sitter i arvika. idag vaknade jag ganska tidigt. kl 12, det är tidigt för mig iaf. älskling väkte mig för vi skulle upp och sola. skönt. andra gången nu på 2 dagar. och jag har inte blivit röd :O . det är ett under, jag blir alltid röd när jag solar. men älskling har ju hittat bästa solariumet iaf. sams solarium i arvika :) . jag har fått lite färg iaf. tänkte sola kanske 2 gånger till innan nyår. då jag blir lite fräshare :) . jag har precis sminkat mig med mtit nya smink som jag köpte igår på make up store. men när jag väl va klar med ögonskuggan så hittade jag inte min maskara. den hade jag självklart glömt hemma, så går runt utan maskara nu, inge snyggt. och vi ska till bergvik, men måste nog hem till pappa först för att se om jag har fått nå mer julklappar :)  om jag fått de så hoppas jag det är pengar eller presentkort så jag kan köpa lite nya saker. men nu kännde jag att det här blev tjatigt, och jag tänkte gå och hämta lite cola och ta en cigg och ringa ett samtal. så vi kanske hörs sen om jag hamnar vid en dator. inte helt säkert men kanske: ) .

en sak till, måste bara berätta att jag tycker om min älskling så mkt. den här gången så hoppas jag verkliegn att det håller mellan oss. för när jag är med dig är jag som lykligast, du kommer alltid ha största platsen i mitt hjärta  <33

inte länge kvar

julen är över. fick bra saker i julklapp, men har inte fått allt än :) . fick saker jag önskade mig :D . men nu är det inte länge kvar till nyår, urs vad jag längtar. idag så va jag och moa på leklandet på nöjes, det va rätt kul faktiskt, men vi va fegisar och vågade inte göra vissa saker, men när vi va klara där så åkte jag iaf hem och ner till stan igen vid 3, dumt jag vet. det va sent. men jag fick det viktigaste som behövdes till nyår iaf. senare åkte jag och baby hem till arvika, så solade vi & nu så ska vi se på tusenbröder. hoppas jag :) .

om jag ska vara helt ärlig, jag trodde aldrig att det skulle hända. men jag är så jävla trött på datorer. därför jag aldrig uppdaterar längre. men suget efter datorn kommer väl snart igen :) när inte allt är så stressigt..

500

såg nyss att paris hilton inlägget va det 500:de inlägget. haha, tänkte bara berätta det :)

paris hilton som president

 

haha kan ni tänka er paris hilton som president ? ;)

julklapp

trött, seg och skakis. har precis kommit hem från stan, har handlat julklapp till älskling, som är hur grinig som helst nu.. och så har jag fikat, och ätit på bk, de va nice, förutom att jag mår fruktansvärt illa nu, ska packa in hans julklapp nu och sen städa. blir sätta på resten av beck filmen som jag inte hann se klart inatt, sen börjar jag på 4an :) . och imorgon är det julafton, fy så tråkigt. och imorgon är det endast en vecka klart till nyår, gud så kul . måste städa, hörs sen, <3


flera dagar

godmorgon. man kanske inte kan säga godmorgon nu. men jag gör det, jag vaknade för en liten stund sen, hade velat gå upp tidigare, men jag kunde verkligen inte somna inatt. låg och såg på 3 st beck filmer. eller 2½ för att vara ärlig. ska se klart resten på 3 an snart. har bestämt mig för att se alla i ordning, eftersom jag har alla filmer :) .

idag iaf. vad händer då? , jag har faktiskt inte en aning, jag vet att jag bara måste städa mitt rum, damsuga och allt. sen måste jag också baka, som jag har lovat mamma i flera dagar. och köpa julklapp till älskling tänkte jag göra också. fast kanske gör det efter jul, eftersom du inte kommer hem förenns den 27 eller nått , senare hoppas jag verkligen inte. men får se om jag tar mig en tur ner till stan sen. nej nu måste jag faktiskt klä på mig och gå ner till kiosken och köpa mig en cola så min huvudvärk försvinner.

mormor

hallå, ännnu en tråkig dag, vaknade runt 4 kanske, gick hem till mormor, satt där tills nyss typ, ska snart åka mot pappa tror jag, måste lämna lite julklappar innan dom åker till farmor. och jag måste packa in dom också kom jag på nu, och bussen går om en kvart om jag ska hinna med den. jobbigt. måste skynda nu. hörs

pratat nyår

den här dagen har varit dryg. sov ju till 5 eller va de nu var, vid 7 tiden tror jag så kom moa, då blev det lite roligare iaf, vi har suttit och pratat nyår och sånt. vill verkligen ha en lyckad nyår i år . snart så kommer moas pojkvän och hämtar henne så då blir jag ensam igen, :( . blir nog att hoppa in i duschen då , sen testa olika frisyrer på håret och kolla lite filmer, de kan bli nice.

måste även säga igen. att jag saknar min älskling välldigt mkt :( .



gammal bild på moa, hon sitter i en bil som står still & ser livrädd ut -.- :D

filmtips?

sitter här och är hur uttråkad som helst. letar filmer men har sett dom flesta . nån som vet nån bra ?

lokalfest

en helg utan dator, det har varit rätt skönt. i fredags så va jag med mamma och handlade hela dagen, hämtade ut mitt löshår och massa annat. baby åkte tidigare till sthlm så det blev inge bio. tråkigt, jag saknar dig så mkt.

i igår så kom jenny vi såg lite på film, sen kom moa till mig, så gjorde jag mig iordning så drog vi ner till stan och kollade lite, men det va as tråkigt, så drog vi på en lokalfest på orrholmen, de va riktigt tråkigt faktiskt, elr ja ibland va det ganska kul. men det va sällan, vid 12 tiden drog vi in mot stan, träffade linn. sen drog jag och jenny hem, så gick vi till lokalen igen en liten sväng. sen blev det hem och somnade.

idag så blire moa, ska nog äta frulle nu och sen duschen, så jag blir klar nån gång :D

BABY, kom hem jag saknar dig för mkt

hells kitchen

hallå tänkte uppdatera lite snabbt, sitter & kollar på hells kitchen med mamma, finalen nu. spännande. har inte följt det speciellt länge, kanske 3-4 avsnitt, men det är riktigt bra faktiskt. nu har det börjat så måste nog springa till tv:n.

imorgon ska jag och mamma ut och handla det ska bli mysigt, sen går jag och älskling på bio. ännu mysigare <3

LURADE!!

idag, kom jag till skolan i tid, det va sjukt tråkig. men olle va väl rolig iaf. sen blev det stan med jenny, la undan ett par skor som jag och mamma ska åka och köpa imorgon.

måste även tala om att jag är på fruktansvärt dåligt humör. färgade linser som jag skulle få gratis linser av skickade ett mejl och skrev att jag inte kommer få mina linser för att jag inte uppfyller villkoren som stog. men det gjorde jag. mer än nog. så det enda dom gör är att luras. jag som hade längtat efter dom där jävla linserna. dom skrev i flera mejl att dom skulle skicka dom denna vecka. och så lurar dom mig, fy fan säger jag bara!

klart

så, nu va det klart iaf, löshåret är beställt. det blir en julklapp till mig själv :) .
nu fattas bara skorna, som jag antagligen får imorgon eller till helgen :) .


en vecka, två veckor

en vecka kvar till julafton, och två veckor till nyår. jag börjar känna mig lite stressad faktiskt. har inte köpt en enda julklapp, till veckan så ska jag och mamma gå och köpa en till baby iaf, fast den får han inte förens han kommer hem. jag måste också köpa skor till nyår, glitter och lösnaglar. och viktigast av allt, löshår!. nog om det

jag kom också på att jag måste storstäda mitt rum, & hänga upp lite tavlor, så jag trivs här inne, och det måste göras innan JUL. det är bara en vecka... åhh blir tokig... men men , sen kommer nog baby, vi ska se på efterlyst tsm. myspys

imorgon är det torsdag, och skola för första gången på 2 månader är det väl? ska faktiskt bli rätt skönt tror jag.

självklar favorit

halloj, sitter i arvika nu hos älskling, har precis kommit ur duchen, och nu hamnade jag här en snabbis. ska snart gå och lägga mig i soffan och kolla på titanic, en självklar favorit. den har redan börjat men har sett den flera gånger. men kanske ska gå och kolla nu, är ändå lite yr och så.. är välldigt trött så kanske somnar på soffan, annars uppdaterar jag mer sen :)

min vecka

har blivit ganska dålig med att uppdatera, men min dator knasar och jag försöker hålla mig borta från den. snart så ska jag och baby åka till arvika, ska sova där inatt. och imorgon ska patricia med mig & kolla skor till min klänning.

det är bara tisdag nu, urs. längtar till helgen, men jag har planerat min vecka iaf.
idag: Arvika :)
imorgon: kolla skor med Patricia
Torsdag: ska till skolan, på ett sätt längtar jag. har inte varit där på år och dar.
Fredag: Bio med älskling, (han åker på lördag och är borta en vecka)
Lördag: bara vara hemma & julbaka lite och se på film.

jag har faktiskt aldrig planerat en vecka såhär., har inte planerat hela dagarna, men det känns bra iaf :)

nu ska jag gå och packa lite saker som jag ska ha med till baby..


Min nyårsklännig, visst är den fin :)

ganska ofta

hallå. jag kom på att jag inte skrivit på 2 hela dagar, men jag har faktiskt tagit en liten paus från datorn, iaf i två dagar klarade jag mig. i lördags så va jag hemma hela dagen. på kvällen så kollade jag och mamma på film, det va mysigt, och senare på kvällen kom coffe, på söndagen, så kollade jag mamma och coffe på en rolig barnfilm, kommer inte ihåg vad den heter. och när den var slut åkte vi och köpte min nyårsklänning, kort kommer snart. och på kvällen så kollade jag och mamma film igen, om jag ska vara helt ärlig, så hade B rätt, när hon sa till mig att man mår bättre av att vara hemma med familjen. men hon har rätt ganska ofta. haha :) .

idag så har jag varit på möte med skolan och så, det gick ju bra enligt mig. på torsdag ska jag dit, va nere på iv hela dagen, och sen runt 1 eller ngt så kommer Fråga olle, till skolan. så ska sitta och lyssna på han. det kan bli kul.

snart kommer också jenny tror jag. hon sa det iaf förut, trevligt :)

hörs sen <3

dom flesta gick

hallå, sitter hemma hos joz nu. det är trevligt. b är här :) . länge sen. roligt att träfffa henne igen. är lite små onykter, vi är inte så många här nu. dom flesta gick. men kommer tillbaka snart, som skulle på hemligt uppdrag ;)  . nu tror jag att B ska tatuera sig haha :) . nej jag kanske uppdaterar lite senare om jag minns och orkar :) pusspuss <3

Hittade jag min perfekta klänning

har precis kommit hem,sitter här med toni. (gammla grannen) . vaknade vid 10 idag, som jag skulle, drog med mamma och mormor och handlade kläder till bröderna och kollade efter klänning, hittade ingen på bergvik så jag åkte ner till stan, träffade moa, linn och anna, och då hittade jag min perfekta klänning. ska ner till stan och köpa den imorgon. så då är det klart, hittade också ett par fina skor som jag måste köpa snart.. men nu ska jag gå bort till mormor och vänta på att mamma ska komma tillbaka så vi kan åka och handla mat, sen ikväll drar jag till joz. som vanligt :) . hörs sen <3

tredje gången

haha, jag har inte somnat än. jag sitter i sängen, så jag fattar inte varför det är så svårt att bara lägga sig ner och sova? men kanske ska försöka med det nu, för jag har ganska ont i nacken, och jag vill ju se på heroes, då kommer jag nog somna, inte för att det är tråkigt, men jag brukar somna när jag ser på film och sånt. så får se om jag lyckas nu :) godnatt för tredje gången <3


löste sig

haha tänkte bara berätta att det löste sig .. och att jag kanske åker till sthlm några dagar efter jul, det kan bli mysigt eller hur baby? det blir så om allt blir som det ska iaf. men vi får se. nu ska jag faktiskt sova, upp tidigt imorgon. så godnatt alla <3


hela året..

har inte somnat än, men måste det snart, fick precis världens magkatarr, och fick reda på att min nyår kanske skiter sig. blir kanske en hemma kväll med mamma ist? äh, låser in mig på rummet och stänger av mobilen. fan va ledsen jag blir.. jag har längtat hela året tills nyår..det är det enda jag sett fram emot sen jag fyllde år. men nu kanske det skiter sig.

och coffe åker bort om en vecka, är borta 2 veckor, om inte längre...

äh nu sover jag..
godnatt


Super nöjd

dumt nog somnade jag när jag skulle kolla på gg förut, men vaknade sen igen vid 9 tiden, skulle kolla om allt, men somnade igen, fast bara en liten stund då. när jag väl vaknade ingen kollade jag på pb ist och sen gg, och herregud säger jag bara. jag dör för båda. men säger inget mer.

imorgon på morgonen ska jag med mamma och handla, tidigt sa hon, så jag måste faktiskt sova snart, jag är rätt trött, och klockan är inte ens 12. det är ett under. haha. vi ska också kolla på klänning imorgon, men det kanske jag redan har skrivit , jag minns faktiskt inte.

fick ett till mejl idag, från färgadelinser. om att dom skickar linserna till veckan, jag är super nöjd :D

godnatt alla

inga skor

hemma nu igen, fick vänta ca 3 timmar på att vi skulle åka och kolla på skor, och när vi väl kommer dit så va det stängt :( . så det blev inga skor för min del, men vi ska åka ut imorgon och kolla skor och klänning, skönt. nu snart ska vi äta kykling som vi nyss köpte, jag har varit sjukt hungrig hela dagen. blir nog fixa gg, pb och heroes nu, eftersom jag inte haft tid till att kolla på det än. så hörs senare. pusspuss

illa tvungen

godmorgon, eller eftermiddag kanske det är nu. jag är vaken tidigt igen, jag vaknade 10 idag,men det var inte frivilligt, jag skulle ha möte då, så va illa tvungen att gå upp, coffe åkte runt 9 härifrån :/ , får se om jag åker dit sen, har ingen lust att va hemma faktiskt. nu ska jag och mamma gå bort till mormor en sväng sen ska vi åka och kolla skor, måste ha nya :). hörs sen <33

nån som har tips?

herregud, jag blir helt tokig. jag har letat hur länge som helst efter en klänning som jag ska ha på nyår, men hittar inte en enda som är fin. eller jo har hittat 2 men jag tänker inte lägga ut så mkt pengar på en klänning. jag måste hitta en perfekt klänning snart, innan jag blir helt tokig. nån som har tips?


somnade

det där med att vända tillbaka dygnet gick inte så värst bra, runt 11-12 tiden så la jag mig i sängen med bebis och vi somnade igen, han sa att vi skulle vila i en timme men det blev några fler. när vi vaknade kom vi på att tåget gick om inte alls länge, så vi hade brottom, vi gick när det va en kvart kvar och vi hann som tur va. när jag kom hem så somnade jag på soffan och nu sitter jag här, ska ju vara barnvakt men dom är snälla nu så jag kan sitta här.

fick också ett mejl idag om mina linser som jag skrev ett inlägg om, så jag kommer antagligen att få dom nästa vecka :) , så alla som bloggar, gör som jag :)

Godmorgon

kl är snart 8 och jag är redan vaken, jag håller på att vända på dygnet så jag kommer få min dator haha. igår så kollade jag på csi och efter det somnade jag, kl va väl runt 12-1, och det är fruktansvärt tidigt för mig, nu är jag hur pigg som helst, och det är riktigt skönt, jag har bara lite ont i huvudet, men det går snart över :) . vi sitter och kollar på vakna med the voise, alltid lika roligt faktiskt. vid 2 tiden så åker vi in till karlstad igen. funderar på att dra med mig coffe & kolla på nyårsklänning, jag måste hitta en innan dom tar slut. stressigt.  senare idag så ska vi vara barnvakt, ganska tråkigt men det är ett måste, jag hjälper alltid mamma på onsdagar så hon kan få komma hemmifrån i några timmar och slappna av. nu ska jag gå och sätta mig i soffan igen och kolla vidare innan det är slut, hörs sen :)


 

ny dator på G

hallå, sitter i arvika igen. kom hit för några timmar sen. kollade på statistiken förut, och den höjs bara mer och mer, det är ett plus :) . förut så kom jag fram till att jag behöver faktiskt en ny dator och tänkte köpa en på avbetalning, ca 350 i månaden, pratade med mamma om det. men hon och låtsas pappa kom på en bättre lösning, tyckte dom! såhär är den då, jag ska vända på dygnet, och sova på nätterna ist, och sköta skolan fram till min födelsedag, och självklart efter också, så får jag datorn. men inte i födelsedags present utan jag bara får den för att jag har visat att jag sköter mig. det låter egentligen ganska bra, så jag tänkte kolla på en annan dator och hittade min dröm dator. så antagligen kommer jag få den hära, om jag har välldigt tur <33




visst är den fruktansvärt vacker? , och den passar perfekt i väskan :)
uppdaterar mer sen om jag inte somnar, för nu ska jag gå och kolla på när bebis spelar <333

nyårsklänning?

ligger i sängen med bebis nu, snart är det mat, och sen åker vi till arvika så jag måste börja göra mig iordning nu snart, blåsa håret och lite smink. måste också beställa ny hårförlänging snart, nån som har nån bra och billig sida förutom tajmahal? sen måste jag berätta vad jag låg och tänkte på halva natten och när jag vaknade, jo nyårsklänningen, jag blir snart tokig, jag måse hitta en perfekt klänning och skor. bra sidor? så nu tänkte jag att coffe ska få datorn tillbaka, så kan jag blåsa håret. hörs <33

15 dagar

tisdag nu, hade möte förut, skönt att det va här hemma iaf. så jag slapp åka någonstans. vaknade bara 1 timme före mötet. nog om det, nu är det bara 15 dagar kvar till julafton, fy vad jobbigt, jag har inte köpt en enda julklapp än, om jag ens ska det, jag vill ju köpa till coffe, men för det första så säger han att han inte vill ha ngt, och för det andra så är han i sthlm på jul, men får se vad jag gör åt den saken. kanske köper ngt ändå. just nu håller vi på att färga hans hår. han sitter brevid mig med en påse på huvudet haha, vi färgade ju hans hår häromdagen, det blev verkligen gult, haha, gulligt.

Gratis färgadelinser





Jag satt och kollade runt lite på saker som jag önskar mig i julklapp och kom på att jag vill ha linser,
när jag kommer in på sidan, http://www.fargadelinser.com/ så såg jag att det stog det
 " bloggar du? få gratis färgade linser"
jag gick in och kollade vad det stog och bestämde mig för att skriva ett inlägg, för vem tackar nej till gratis linser? jag har beställt linser från den sidan förut, och dom funkar välldigt bra, dom skaver inte, och dom torkar inte ut heller. har du bloggat längre än 2 månader så gör som jag. såhär gör du :

1. Skriv ett eget inlägg om Färgade linser på din blogg och lägg upp en länk till www.fargadelinser.com.
2. Maila länken till din blogg och ditt namn samt adress till: [email protected]
3. I mailet skriver du också exakt vilka linser du vill ha. Gäller enbart Freshlook månadslinser utan styrka.

eller bara gå in på www.fargadelinser.com

kommer skratta

trött som ett jävla as, igår så blev det riktigt knas, jag gjorde ngt som jag ångrar, men ngt jag aldrig kommer att glömma, haha kommer skratta så mkt åt det, haha. igår så stukade jag ena foten också, har förbannat ont :( . och mår illa på det, urs, har inte ätit sen igår vid halv 7 typ. men de blir mat snart iaf. nej nu ska jag vila tills maten är klar, coffis är här också, han och min bror sitter och spelar , rätt söta :) <3 hörs

ovanligt

sitter i arvika nu, har precis slängt i blonderingen på coffe haha, får snart se hur det blir, om det blir bra eller gult haha. vi har nyss kollat på wallander också, den va bra, har sett den förut men det skadar ju inte :) . nu sitter han och spelar och jag sitter här en snabbis :) som sagt jag fick låna datorn, det är välldigt ovanlig hahaha, han hatar när jag sitter vid hans dator, men nu ska jag gå och kolla när han spelar :) . hörs.  <3

mår jag mest

haha jag har inte ens hunnit till duschen än, och det va väl ungefär 2 timmar sen jag skrev det, men jag har iaf ätit mat, mamma kom hem med en kebab tallrik till mig, fast nu mår jag mest illa bara, min buss går om ca 30 min så jag har ganska brottom, hörs sen :) <3333


hem imorgon

hallå, nu har jag vaknat såhär sent igen, är lika trött fortfarande. men får hoppa in i duschen snart så jag blir pigg, sen åker jag till arvika vid 8, ska blondera coffe hahaha :D, han kan ju inte själv så man får offra sig :) . nej men det kan bli kul, det är bra att vi kan va så bra vänner. efter allt som hänt. jag kommer iaf hem imorgon, jag hoppas jag får låna hans dator en stund senare :) , sen så är det ju andra avenyn ikväll också. det längtar man ju till.

igår så satt jag även och läste gammla inlägg på bloggen, haha det var ganska kul faktiskt. massa minnen kom tillbaka. jag hade mkt roligare förr märkte jag. men det fanns också kanske mer att göra.

du vet, kärlek håller inte



inte sova

klockan är snart halv 6, jag har inte somnat än, jag måste faktiskt vända på dygnet snart. jag är fruktansvärt trött och mår illa, men jag kan faktiskt inte sova. imorgon är det söndag, urs, hatar söndagar, oftast så är det väl så för att det är skola på måndan, men eftersom jag kommer va ledig fram till efter nyår så är det ju rätt gött då..nu tror jag att jag ska gå ut på en cigg och sen dra på transporter 3, som jag inte sett klart än. godnattt/morgon, eller vad man ska säga..

Hur jag än väljer å se det, så är du inte längre brevid mig </3

vissa saker

kom precis hem, kl är fan kvart i 4. jag är inte ens trött. mest irriterad bara. jag trodde inte så om dig, eller jo egentligen gjorde jag det. men jag kollade väl bort ifrån det. jag tror jag bara måste inse vissa saker. och varför jag trodde jag va lite speciell, det vet jag inte.. oftast så är det väl så..  jaja, kvällen va iaf skit. eller just den stunden.. hoppas alla andra haft det bättre än mig då. nu ska jag försöka sova. godnatt


lyckat stine.

sitter hemma, fortfarande. snart så kommer patricia lillie och marQz :) . får se vad vi ska hitta på. sånt märks väl antar jag haha. nu gick en till tangent sönder på min dator. lyckat stine, men när folk gör mig irriterad så får datorn ut för det, dumt nog. men nu har jag nog lite brottom. tror jag. pussdå

slutade bra

kl är redan 7, jag har inte ens gått upp ur sängen än, har inte en aning om vad jag ska göra idag faktiskt, men får väl hitta på ngt.. igår va kvällen ganska bra, förutom att det försvann saker, kvällen slutade iaf bra. :).  orkar inte skriva mer iaf. pusss


klara

så nu va vi klara, skönt. haha, så nu drar vi till joz :D . ha en bra kväll :) <3

fredag kväll

sitter hos patricia, som vanligt, har precis kommit hit, har varit hemma och städat och duschat. förut så åkte vi ner till stan och mötte bj & mattis, så drog vi till krp igen. haha, sen åkte jag hem dåra. fixade allt. igår kväll så åkte vi ju och mötte pojkarna, blev att vi stannade kvar till 5 haha. när vi kom hem så va jag och patricia vakna tilk 7 typ, sen vaknade vi vid 4 haha. lataste :) . men nu äre brottom, smink smink smink :D haha ha en bra fredag kväll :D

sötaste hunden

sitter hemma hos patricia nu, ska sova här inatt :) . nu snart ska vi åka och träffa bj, hultman & mattis. fast patricia får ju skjusa mig på cykeln då, det va ju hennes ide ^^ . förut idag så va jag på möte, igen. det gick ju bra. sen åkte jag hem och sov. som vanligt. vid 7 mötte jag patricia så åkte vi till krp med bj, hultman och mattis, sen när allt va klart där drog vi mot stan och lämnade killarna, så följde jag med Patricia och mötte falk, sötaste hunden har han ju iaf, och sjuka dom 2 är tsm, asså P & F . bästa humorn. haha. men nu ska vi åka pusssssssss

vi har aldrig påstått att vi är bäst, we just know it ;)


ny design?

jag har tröttnat på färgen rosa på min blogg, så funderar på att göra en ny design.
nu när det börjar närma sig jul och allt så kanske jag ska göra designen lite julig eller va tycks?

all tid i världen

nu har jag fullt upp, nu ska jag se på . GG, PB, DH och Heroes, så det är lika bra att jag börjar faktiskt..
har längtat hur länge som helst, men har inte haft tid till att fixa det och titta. men nu har jag all tid i världen,
förutom att jag egentligen måste städa haha. åh nu såg jag mitt ps2, blev sugen på att spela haha.

julen

urs jag kom och tänka på att det är julafton snart.jag hatar julen, stressigt och jobbigt, måste handla julklappar men till vilka?, patricia är en självklar het, men vet inte vad jag ska köpa. vad vill du ha? ska jag köpa till mamma, pappa och släkt? jag har ingen aning, & jag är faktiskt fattig. dumt nog går alla mina pengar ut på gifter, dvs alkohol och ciggaretter. urs, jag vill sluta med allt fatiskt. jag sitter ofta och tänker på vad mkt roliga saker jag kunde gjort om jag inte rökte, & om jag inte festadeså ofta som jag gör, nån gång ibland skadar väl inte, men varje helg?

nu märkte jag att jag bytte ämne, jag skulle ju skriva om julen, men bytte fort. kanske för att jag inte gillar den så mkt då. förr va allt så mkt bättre.man va så nöjd när man fick öppna sina klappar, nu blir jag bara missnöjd. och känner mig elak faktiskt. de senaste åren har jag faktiskt somnat när vi haft gäster hemma, det är lite pinsamt faktiskt, och jag har haft
kompisar hemma varje jul, eller varit hos dåvarande pojkvän eller liknande. julen är väl egentligen för familjen?
nej jag kan inte säga att jag längtar till jul faktiskt....

sen så är det nyår snart, innan det så har jag mkt att fixa,
måste ha en perfekt klänning & skor till den. tips ?
ny hårförlänging som jag köper efter jul.
ja vad är det mer? . kommer inte på nu, men det är så mycket.

tips ?


någon som har tips om någon bra tv-serie? och inte Oc eller Oth det är bara tråkigt :)

läkarintyg

det blev inge arvika idag, men massa möten blev det, eller 2 iaf. ett på familjehuset,
det gick jätte bra. och sen åkte vi till skolan och pratade, det gick också bra, jag kommer
inte gå i skolan på ett bra tag, vi ska fixa läkarintyg nu så jag kan va borta till jag blir bättre.
inatt då, så va jag vaken hela natten, patricia höll mig vaken haha jag skyller på henne
vi kollade på film och pratade en massa. sen vid 10 åkte jag på möte, kom hem vid 1
somnade och sov till nu typ, och nu vill jag ut och göra ngt , blir så rastlös. men
det finns absolut ingenting att göra fatiskt.. kanske ska ta och se på mina favorit serier?


jobbigt

så va man hemma igen då, urs vad de va kallt ute, och jobbigt. massa snöslask och grejer, blev blöt på fötterna och uh jag vet inte allt. frös som en dåre. men nu är vi inne i värmen igen, patricia ska sova hos mig, jag somnar dock snart, är sjukt trött, och ska upp halv 9 imorgon, för kl 10 ska jag på möte och träffa min kontaktperson. sen vid halv 3 åker vi till arvika. sen vet jag inte vad som händer faktiskt, blir väl hem och spela haha. största nörden är jag nu :)

godnatt då
you're like a drug to me, you're like my personal heroin

gottt

gulligt inlägg patricia skrev, eller hur ;) . när maten va klar så somnade jag. så jag fick äta lite senare, och jo det blev faktiskt gott. nu ska vi ut  och träffa bj och folk. och det snööööar massor :) . har brottom nu . <3333

gottt

gulligt inlägg patricia skrev, eller hur ;) . när maten va klar så somnade jag. så jag fick äta lite senare, och jo det blev faktiskt gott. nu ska vi ut  och träffa bj och folk. och det snööööar massor :) . har brottom nu . <3333

Fläskfile

hahahahahha stiiine står och skär fläskfile, så jävla sööööööööööööööööööööööööt :P NAAAAAAAAAT! hahahaahha. Idag ska vi bara kolla film och snacka skit om alla låssas rappare som tror att dom är något i gämförelse med mig :D Vi släpper våran nya låt om 3 år, de blir en diss till alla!!!! för vi hatar alla!!! HAHA , NAAAAAAT!


VI SES ALLA KANIBALER!!

Hare hett, /PEPPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

humöret

sitter hemm hos patricia, det va skönt att få komma ut ett tag faktiskt, inte bara sitta hemma och bli deprimerad, nu mår jag bra igen. humöret går upp och ner, ganska jobbigt, idag så har jag varit på gripen, fått medicin för min urinvägsinfektion, så den är väl borta snart. skönt !

nu så sitter jag och kollar på patricia som gör mat, jag har en känsla av att hon inte kommer lyckas så jätte bra haha.
blir kanske att sova här inatt, men vi får se hur det blir.

det är bara du, ingen annan </3

varje dag

jag sa igår att jag bara skulle spela lite spryro, men det blev ca 5 timmar. spelade till kl halv 6 imorse. haha. sen somnade jag ganska skönt. måndag idag, blev ingen skola för mig, har ingen lust till att gå till skolan faktiskt. jag som tänkte börja sköta skolan, va där varje dag och allt, men så kommer det inte att bli nu. mamma säger att det är mitt fel att jag mår som jag gör nu, jag tycker inte det egentligen, fast jag vet inte. det är inte roligt att läsa det här jag vet, därför funderar jag på igen, om jag ska ta bort min blogg... ?

jag önskar ...

jag önskar att jag kunde öppna mig och säga allt jag tycker, jag önskar att jag kunde vara så stark. jag vill förklara för dig hur jag känner, men jag kan inte, jag är för svag. jag önskar att jag kunde berätta för dig hur jag önskar att det var, men jag vågar inte, jag är rädd. för rädd för att få ett nej ..

spyro

fruktansvärt trött, har antagligen hjärnskakning, urs. hela helgen har varit sjuk, och efter allt som hänt , har jag faktiskt ingen lust längre. ingen alls. sjukt att säga det. nyss va allt så sjukt bra, men jag skönk  till botten igen, alldeles för fort.

idag så har det varit en ganska bra dag förutom allt som hänt mig nu, jag & C gick på bio, vi såg twilight, och så sjuuuuuukt bra den filmen är, jag skulle kunna se den om och om och om igen, hur många gånger som helst. jag älskar den, och jag älskar han. omg vilken kille. dör ju för han då <3333

idag så fick jag också det nyaste spyro spelet av mamma, jag är världens nörd när det gäller spyro nu jag är lite lycklig för det <33 nu snart ska jag spela lite, så länge mitt huvud orkar.

godnatt då <3

RSS 2.0