tidig morgon

hallå på er, idag blev det en tidig morgon. blev väckt ca halv 9. Och då åkte jag iväg och jobbade lite.. Kom hem precis, ska trycka i mig något att äta tänkte jag..  Nu dör batteriern på datorn och orkar inte hämta laddaren, så skriver senare.

puss på er

min älskling

Jag tycker ni ska kolla in min älskling Patricia som har börjat blogga igen!


Stormen

Gud så tråkigt jag har, huvudvärk och allt möjligt.. Hungrig är jag också, men det är inget nytt. jag är hungrig 24/7 nu för tiden... konstigt. Jag vill se på Priviliged (stavning), men kristian spelar xbox, tråkigt :( har ingen aning om vad jag ska skriva heller.. Får se om jag kommer på ngt vettigt senare istället..

Jo en sak, stormen är på väg hit :)




Ibland saknar jag allt karlstad!

Nu ska jag visa er

Under tiden jag har varit här, har jag tänkt ganska mycket på mitt liv, hur jag vill ha det.. och vad i helvete jag har hållt på med dom senaste åren..

När jag kom hit så blev jag en helt annan person, jag vågar göra mer saker nu, som jag aldrig skulle gjort förut. tex gått ut på krogen helt SJÄLV. även prata med folk jag inte känner och mycket annat.. Jag har även tänkt mycket på skolan, vart jag vill komma.. Och Från och med när skolan börjar ska jag lägga ner allt på skolan, ska visa att jag verkligen kan..

Har även blivit erbjuden ett jobb i karlstad eller ja Deje.. På en pizzeria som min granne äger, mamma bad mig tänka efter innan jag tackade ja, för det kommer oftast bli helg jobb. och då kan jag inte vara ute och festa hela nätterna som jag gjort förr.. Och jag Ser detta som en stor möjlighet för mig.. Och jag kommer Garanterat  tacka ja!

Nu ska jag visa er, att stine kan om hon bara vill!

älskar skor?


 


Och Ingen som har missat att jag älskar skor?

Jag är helt stum, helt förälskad.. Jag måste bara ha dom, iaf ett par..
och dom är ju såååå billiga så jag tror jag dör.. nej måste försöka fixa detta, IN LOVE <3

Ny design, vad tycks?

Ännu en sen morgon.. Designen är nästan klar. har lite mer att fixa.. men vad tycker ni än så länge?  Nu ligger vi i soffan och kollar på Ed Edd & Eddy, haha ganska värdelöst men finnns inget annat att kolla på just nu.. Blir nog fixa en bra film. nås om har en ide? Jag har typ 30 filmer på datorn, men har inte lust att se nån av dom..

det går inte att kommentera

Nu har jag gjort ngt välldigt dumt insåg jag precis.. Det verkar som om det inte går att kommentera... DUMMA STINE!

får fixa till det här nu..


Nu är det fixat, dock ser hela designen helt fuckad ut!!! Är lite små sur på mig själv nu.. men är ändå ganska trött på designen jag har så blir att fixa mig en ny, så ni får ursäkta om det kommer se helt konstigt ut några timmar framöver!

Mina Favorit spel

Nu är jag snuskigt mätt, har trykt i mig massa tacos, och det va hur gott som helst!

Just nu håller jag på att fixa till lite med designen här, för kristian har tagit tvn..för att spela Gta! haha. måste erkänna att jag också är en nörd när det gäller tvspel.. Mina favorit spel är Spyro, Need for speed av alla sorter, och självklart Gta.. spelar oftast det när jag är arg,, haha.. Men spyro är självklara favoriten, han är så söt och det är otroligt spännande & han är ju en drake, och jag älskar drakar! Nu har jag fått ett nytt spel av kristian, och det är Eragon.. som också är en av mina favorit filmer.. så jag har höga förväntningar på det spelet.. ska testa det när jag kommer hem till mitt rosa ps2!




Brunett vs. Blond

Jag Kan inte förstå att jag sitter och tänker på det här.. men jag sitter och kollar på Gammla bilder på mig, och saknar mitt bruna hår.. Men vågar jag färga tillbaka? Nu som jag har slitit så fruktansvärt med att få mitt hår så blont..


Tacos

Godmorgon, eller det är väl inte morgon nu, men nu har jag vaknat iaf.. Ska gå upp från sängen nu och fixa mig lite frukost, sen blir det in i duschen...  Inte en aning om vad jag ska göra idag, eftersom kristian drar ut nu.. Film hela dagen? :D 

Idag ska jag iaf sätta mig ner och svara på brevet :)  Och det blev ingen tacos igår, så det blir dag istället. muuummms :D

Kissies Pojkvän

Hallå där mitt i natten.. Nu sitter jag och kristian och väntar på ett avsnitt av True blood ska bli klart så vi kan kolla på det.. nu är han också fast! mohaha.. Jag är inte trött för 5 öre faktiskt.. Har Vågat mitt hår, det blev helt okej, det ser bättre ut nu när mitt hår har växt lite..

Fick en kommentar om att Nån hade hittat Kissies Pojkväns blogg, och vem fan bryr sig om det? Låt bruden få ha lite privatliv själv liksom.. Är alla verkligen så desperata så dom springer efter henne på stan för att få kort på henne eller få reda på vem hennes pojkvän är? herregud, skaffa er ett liv istället..


Alexander Skarsgård

känner bara hur det kokar i mig just nu.. men det är strunt samma.. sitter och kollar på true blood med kristian,, Märkte precis hur dom började prata svenska? Jag förstod inte vad som pratade om först.. haha sjukt.. men jag tror att alexander skarsgård spelar en roll. väldigt lik, måste kolla upp det där.. Kollade upp det nu, och det är han haha :D.

Brevet

Har varit iväg och handlat hem lite mat, ikväll blire tacos.. :)

Nu har jag fått brevet, det tog sin tid innan jag lyckades öppna det, händerna skakade så fruktansvärt. och när jag hade öppnat kuvertet, så tog det yttligare några minuter innan jag lyckades ta upp själva brevet. självklart brast jag ut i gråt.. grinade så mycket så att jag inte kunde läsa.. men det va underbart att få veta att du har det bra.. ska sätta mig ner och svara när jag har lugnat ner mig lite mer..  det är ändå ca 2 timmar sen jag läste det, och är fortfarande helt skakis.. Det va helt underbart att få höra från han.. <3


Louis Vuitton

Vaknade sent idag, inte så konstigt med tanke på när jag somnade.. Men jag har iaf städat rummet nu, det va inte så fint längre, men nu är det de igen :) . ska fixa till lite extra bara. sen ska jag lägga mig och kolla på true blood igen. är helt fast i den serien, den är inte så jätte bra men kan inte sluta kolla på den. För er som inte vet så handlar den om vampyrer och vem gillar inte vampyrer? ;)

snart kommer Marianne hem och hon har med sin min dvd och lite mer kläder. och ett brev.. från P .. jag är jätte nervös för att läsa det, jag vet att jag kommer brista ut i gråt.. inte för att det skulle vara något ledsamt, utan för att jag saknar han så mycket.. så det blir väl att jag sätter mig ner sen och skriver tillbaka, jag har inte skrivit brev sen jag satt på mölnbacka.. Och det är ju några år sen..

Jag glömde att berätta att jag fick en Louis Vuitton Plånbok av kristians kompis mamma för några dagar sen, värsta sött :) dock är den fejk, men ingenting jag bryr mig om, den är ju så himla fin :)


...

Har en konstig känsla i hela kroppen..

äppelpaj

Rastlös igen! klockan blir mycket och det finns inget att göra, förstår inte varför jag inte går och sover istället.. Det är en vanesak att vara uppe antar jag.. Idag har jag iaf gjort lite nytta, bakade äppelpaj, den blev skit god. sen så tvättade jag..Annars har datorn varit min bästa vän idag. imorgon ska det vara sol, bada blir, synd att du inte är här bara..


<3

Ge mig november nu





Omg omg omg omg.. jag är helt stum.. GE MIG NOVEMBER NUUU! Jag klarar inte av att vänta!

regnar såklart

Godmorgon, jag har inte vaknat förenns nu.. Det regnar såklart så jag har ingen lust att gå ut ändå.. Blir ligga inne och kolla på film, tvätta kläder och städa.. Men nu ska jag gå och göra frukost..

saknar dig K

Grattis Amin <3

Har kommit på vad jag ska göra, och det blir film! sen sova.. så godnatt på er sötnosar


Grattis Amin, Dock fyllde du år igår (söndag), men hoppas du hade världens bästa dag för det är du värd! Saknar dig <3


(jätte gammal bild)
 

vad ska jag göra

Herregud jag är såå himla rastlös.. Finns inget att göra, är inte heller så sugen på att se film.. åååh, vad ska jag göra??

ligger i soffan

Nu är jag hemma igen, blev en cola istället, sen fick vi mat.. helt underbar mat som vanligt! Nu är jag helt slut, ligger i soffan och ska snart kolla på true blood, kommer säkert somna men det mår jag bara bra av :) . skriver lite mer senare..

här får ni en bra låt sålänge :)

fruktansvärt trevligt

får bli ett snabbt inlägg, har lite små brottom.. men igår hade jag såååå fruktansvärt trevligt. gick till breiangen helt själv. nått jag aldrig skulle ha gjort förr.. men det slutade med att ca 4-5 st olika ville ha med mig på efterfest :) .och jag hade ju ingen dålig utsikt heller, han va ju där ;) . haha..

nej igår va nån bästa dagen på länge, jag va så glad när jag kom hem :)  men nu ska jag gå bort till breiangen och dricka kaffe med Lalla :) pusspådet


Drar jag

Nu drar jag till Breiangen :) puss på er <3

Regna


Nu är jag hemma igen, när vi gick så va det sol och fint väder, sen när vi va påväg hem började det såklart spö regna, mitt hår är blött mina kläder va genom blöta.. stackars mig...



puss





Nu går jag ut :) pussspådet!

brände mig

nu har jag varit iväg och solat, skönt som fan men brände mig dock lite.. men det får man räkna med :P , nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig lite :) pusspådet!

kallar det

Godmorgon, sitter ute på altanen och självklart regnar det! deprimerande.. nu ska jag hoppa in i duschen eller få med mig kristian ner till solariumet eller homsegrillen som dom kallar det haha, men han spelar gta 5, så får se om jag kan slita bort han från tvn :D pusspådet!

Inte glömma bort att

ligger i sängen och väntar på att jag ska bli trött, ganska jobbigt.. försökte somna nyss men kom inte långt.. Kollade nyss vädret och hoppades såklart på sol imorgon, men nej.. det ska självklart regna, vad trodde jag liksom. Jag ska iaf sola solarium imorgon på dagen, får dra med mig kristian, för jag går inte ner dit själv haha..

Jag har världens träningsvärk i benen också, här går man så himla mycket. Vi bor ju en ganska bra bit bort från själva "centrum" , tar väl 10-15 minuter att gå, och det är ju backar överalllt! men men, jag behöver det nog!

Usch jag har så mycket att göra imorgon känns det som, Ska tvätta, duscha, inte glömma bort att äta frukost, sola.. funderar på att städa huset också, och inte glömma kameran om jag ska ut, bloggen är så tråkig utan bilder.. gud, hur ska jag hinna med allt? haha.

Nej nu ska jag fortsätta med att försöka sova, Godnatt!

för seriöst



Haha ni får inte ta det här för seriöst, Min röst är helt sjuk, låter som en liten bebis eller ngt sjukt!
Den är några veckor gammal, men titta och skratta inte ihjäl er ;)

livet är väl underbart

vilken underbar dag det har varit, vaknade vid halv 12 tiden. då åkte vi ner till tofte. självklart är det sol :D Vi satt nere vid kiosken lite, sen gick vi upp till breiangen och städade 2 bildar och tjänade 400 tillsammans på det, lättförtjänta pengar kallar jag det.. tog ca 1 timme liksom! När vi va klara med det åkte vi till Kiwi(affären) och köpte cola, chips och pommes, sen hyrde vi 3 st filmer. Och nu sitter vi ute på altanen och dricker cola och röker i värmen, livet är väl underbart!

Bio i Drammen

Hallå på er, sorry för dålig uppdatering, men idag så har vi varit på bio i drammen, såg på Harry Potter. Måste säga att den va sjukt dålig.. Blev väldigt besviken.  Men det va kul att gå på bio iaf! nu är jag helt slut i kroppen, varför vet jag inte. tror jag håller på att bli riktigt sjuk.. imorgon blir det nog bara ligga inne och kolla några filmer eller så..

Kan inte förstå att det kan vara så svårt...

Rökfri

jag börjar bli lite bättre nu, nu mår jag bara lite illa :p, snart ska vi väl se på transformers, eller ja jag ska försöka se på den. alla säger ju att den är så himla bra, får se om dom har rätt... imorgon ska vi nog åka in till drammen och gå på bio :) ska bli kul om det blir av :) , nu har jag gått rökfri en liten stund eftersom jag har så ont.. men ska ut och försöka mig på en cigg nu,, snusen hjälper inte så mycket....

Det finns dagar, Dagar då jag tänker på oss, På det vi hade!

klagar

gud jag mår så himla dåligt, ligger i sängen nu och tycker frutansvärt synd om mig själv. har andningsproblem och ont som fan i lungorna och bröstet... gud tyck synd om mig... och jag har inte druckit nå cola idag, så det är så jätte synd om mig.. gud vad jag klagar..

Idiot jävel

sorry för dålig uppdatering, men har inte haft stor lust att sitta vid datorn idag.. gårdagen började bra, slutade dåligt. men inge prat om det..

Idag så har vi varit nere på tofte hela dagen, hänt en hel del idag faktiskt.. Blev fight, de va ganska galet.. och bråk med kebab mannen som fan.. idiot jävel säger jag bara.. Idag har jag solat solarium, skönt som fan! och nu sitter vi och tittar på MILK, har inte hängt med så mycket i filmen, men den verkgar vara helt okej..

Imorgon kanske det blir bio :)

Nu ska jag stänga ner datorn, har huvudvärk. Godnatt pusspådet!

besviken

Hallå, Nu har vi kollat på leo, och jag blev faktiskt väldigt besviken.. trodde den var mycket bättre faktiskt..  Nu ligger jag i soffan och kollar på Disney Chanel (Y) .. Bada blir nog sen, drar med mig kameran iaf :) nu ska jag sminka mig. pusspådet

Godnattt


Godnatt Bloggen!

Bjuder på en sjukt gammal bild på mig ! haha



Stine <3 Nelly







skrämde

hallå bloggen. nu har jag och kristian varit ute och mött en.. och här ute på tofte vet dom ju inte vad gatlyktor är, fy fan de va svart hela vägen vi gick, jag skrämde såklart upp mig själv.. såg dock en flicka i ett fönser som inte var en människa.. ja jag tror verkligen på spöken och sånt..

imorgon eller ska vi säga idag så ska vi bada, även om det regnar.. det är ju då det är som varmast ju :D

pusspådet!

Leo

nej det blev inget med att sola idag.. men vi fick med oss en film hem som blir att se på typ nu snart, Leo heter den, en svensk film jag har velat se länge! har inget vettigt att skriva om så jag låter bli just nu! pusspådet

glömmer bort det

hallå, nu har jag vaknat till liv, eller det va för några timmar sen, men jag har duschat och kollat lite på half baked igen :)..  Idag ska jag nog sola solarium, om jag inte glömmer bort det, haha! annars så vet jag inte vad som händer faktiskt.. vi ska väl gå ner till tofte eller ngt sånt .. så himla tråkigt att solen inte kommer fram så man kan bada!

The Unborn

Filmen va sjuuuk, jag skvatt hela tiden och va sjukt rädd! fan jag som aldrig har blivit rädd för skräck filmer förut.. men nu blir jag det hela tiden, så himla dåligt haha! Det va alltså The Unborn vi såg! men nu ska vi gå ut och ta en cigg, sen en film till kanske? vet inte vilken det blir har ganska många att välja på haha..


Flashbacks



Så mycket minnen.
. jag kan inte säga att jag saknar dig, jag saknar den du va..
jag hatar den personen du har blivit

Half baked

Gud jag är verkligen ett filmfreak, fast det är väl inget nytt! idag har jag sett ca 5 filmer kanske?

men jag tänkte rekomendera en sjuuuuk film, den är dock 11 år gammal men den sjukaste filmen jag har sett. jag dog av skratt i hela filmen.. Half baked heter den, och handlar om 4 st marijuana rökare.. en av killarna Rökar döda en polishäst och åker då in i fängelse.. hans 3 vänner bestämmer sig för att börja sälja marijuana för att kunna betala borgen som är på 1 miljon!

Den är verkligen SUPER BRA!! alla måste verkligen se den!



Nu ska vi se på The Unborn, Hoppas den är bra!

Disney Channel Filmer

Precis kollat klart på Princess Protection Program, en ny film från disney channel. den har dock inte släppts i sverige än, men jag kunde självklart inte vänta. Jag Rekomenderar verkligen den här filmen. Enligt mig är det mer en tjej film men det finns säkert många killar som skulle gilla den också..

Jag tycker att Disney chanel Gör dom bästa filmerna, jag har inte sett dålig film därifrån..

Mina favoriter är
HSM 1-3
Camp Rock
Jump in
Princess Protection Program
Hannah Montana the movie.


I år kommer också en film som jag verkligen längtar efter att få se det är nämligen
Wizards of Waverly Place The Movie.. Det är en favorit som serie.. Hoppas filmen är lika bra!

och 2010 kommer
High School Musical: East Meets West

Camp Rock 2: The Final Jam
JAG LÄNGTAR ! 

Nej nu ska jag se på Hannah Montana! 
pusspådet

 


Divine "A beautiful day"

En Grymt bra låt som jag tycker att ALLA borde lyssna på. Tjejen (LaLa) som sjunger i Låten jobbar jag tillsammans med, och jag har fått solglasögonen hon har på sig i videon :) . sprid låten folk!


Sommaren är väl underbar







film hela dagen

Godmorgon. har precis vaknat. nu sitter jag och kollar på zack and cody. blir snart frulle.. Idag ska vi bara ligga inne och kolla på film hela dagen, sen ikväll ska jag jobba :) kan bli riktigt kul.. pusspådet!

stänga ner

filmen va faktiskt helt okej, men inget jag kommer se igen.. Nu ska vi se på en till film. har inte bestämt vilken än, har en del att välja på nu :) Imorgon ska vi nog vara hemma hela dagen, och på kvällen ska jag jobba, ska bli kul :)

men nu ska jag stänga ner här. godnatt folket .. pusspådet

hyrde film

blev ingen badning för mig, vågade inte hoppa från det stället vi skulle bada på så jag struntade i det.. när pojkarna va klara med att bada drog vi och hyrde film, blev cool men ! Ska sätta på den nu, så får se om den är ngt bra.. sen ska jag nog se på Ph New bff :)

har lite bilder från förut men dom lägger jag upp lite senare, för nu sätts filmen på :)

ner och bada

nu är jag i norge, kom fram vid halv 1 inatt kanske.. vi såg en älg vid vägkanten också. fett cool faktiskt haha :) har precis kommit hem till huset, vi har varit nere och firat kristian som fyller 15 idag, grattis bror :) . nu ska vi ner och bada och grejer. får se om kameran följer med så jag får lite kort.. men nu måste jag åka. pusspådet!


Pontus Du Är Saknad !

Aldrig

ligger hemma hos jenny, har gjort det sen många timmar tillbaka.. maten va snuskigt god, jag va snuskigt hungrig faktiskt. nu ligger vi och kollar på O.c , en serie jag aldrig trodde att jag skulle börja kolla på.. har dock börjat se i mitten av första säsongen, så får ladda ner eller ngt.. Snart ska jag hem och packa, sen tror jag att vi åker.. kommer garanterat somna i bilen, men det är skönt! Uppdaterar mer sen. pusspåer!


beställt

Nu har jag lagt upp en massa bilder i inläggen under.. Det är från när jag va i oslo med familjen och på äventyr med jenny och patricia :)

igår så blev det utgång med patricia. det började med att vi tog en öl hos jenny, sen åkte vi ner till stan. där blev det coffe House by george, där träffade vi sebbe och hans kompisar. Vi köpte världens godaste drink och en sjukt god cider.. sen vid 12 tiden drog vi till score. En sjukt bra kväll faktiskt :)

idag eller imorgon bitti åker jag tillbaka hem (norge):) .

Nu kom maten som vi beställt. KEBABtallrik :D wie haha. puss på att jag ska äta :D

Äventyr med jenny & patricia :)


Haha uuusch, jag ser hel skabbig ut haha :D


Jenny & Patricia :D


Vi cyklade in på drive in!


Vi beställer :)


Vi får maten. haha :D


Vi äter :D

Bilder från oslo


Jag och mina 2 bröder :)

Mamma, mina bröder och jag som gäspar :D


Jag blir avmålad :P


Det blev inte så himla likt :P


Jag och min bror



drive in

gud, så fort jag kommer hem så blir jag dålig på att uppdatera.. sorry folks... Igår så åkte vi ut på äventyr, jag och patricia cyklade igenom Drive in på Mc! haha det va så sjukt kul asså.. sen förföljde vi en kille.. efter nån timme stötte vi på patricias gamla kompis. hände massa saker där :P .

idag sov vi ganska länge, sen åkte vi ner till stan. jag köpte läppstift och öl! så idag blire ut.. puss på det!

nu orkar jag inte skriva mer på den här gigantiska datorn...hahaha

jätte stolt

hallå på er, nu är jag hemma i sverige tyvärr. saknar tofte! tänkte berätta lite om dom senaste dagarna :)

det började ju med att jag jobbade, det va skit kul. det va massa trevlig folk där. sen delade jag, Lala och caroline på En vin flaska, sen en till så gick vi ner och tog oss ett nattbad. sen skulle jag iväg med Lala på Ef men så blev det inte.. jag tog en öl med frank istället. sen gick jag ut på en liten promenad för jag blev ganska dålig. konstigt? spydde som en dåre när jag kom hem igen...

på söndagen blev jag väckt vid 11 tiden ca. då blev det att vi åkte till nesöya, till nån släkting. va sjukt tråkigt där så jag gick och la mig vid 9 tiden..

Idag så vaknade jag vid halv 8, blev jätte god frukost. sen åkte vi mot oslo och gick i frogneparken, sen gick vi till karljohan. där köpte jag mina efterlängtade babyrosa solglasögon :D . sen blev det bilfärd i några timmar. nu sitter jag hemma hos jenny, ska ta några öl, som jag köpt själv. haha är jätte stolt (Y) senare blir det ut på krogen eller ngt sånt :)

nej nu ska jag vara social. pusspådet!

självklart cola

nu ska vi ner till tofte och kolla läget lite, även köpa svindyra cigg & självklart cola.. ska även kolla när jag kan åka hem till lilla kära karlstad.. kommer nog inte skriva mer idag, börjar jobba vid 9 halv 10 och kommer hem sent. men vi får se.

himla dyra

nu är det lördag och jag har varit här i en vecka och 2 dagar och vill faktiskt inte hem.. men jag är illa tvungen, mina cigg är slut... stackars mig. ciggen här är så himla dyra, men får köpa ändå..

kvällen igår va sjukt bra, jag gick och köpte mig 2 smirnoff, sen när dom tog slut gick jag in och köpte en till plus öl, drack dom sen blev det att vi åkte hem, kevin och andré skulle också sova här.vi kollade på film sem satt vi ute och snacka lite osv, sen fick dom för sig att ALLA skulle sova i sängen.. jag + 3 killar, jag kännde att jag ville ta livet av mig haha. jag har ont i hela kroppen just nu, efter dom slängde sig på mig och kicklade(stavning) mig. snart ska jag hoppa in i duschen osv, så jag piggnar till lite :)

pusspådet!

ny design

som ni ser har jag ny design, vad tycker ni om den?

iaf, jag vaknade för kanske 2 timmar sen, snart ska jag fixa mig lite mat och sen duschen. får se vad som händer senare.. puss pådet !

dålig idé



HAHA jag älskar dig med <33

dåligt humör

blev att vi gick ut igen då, inge vidare liv direkt.. imorgon är det fredag och jag ska få lite av min lön antagligen, ska gå och köpa mig lite öl eller ngt och sitta vid vattnet eller ngt sånt, kan bli mys de!


hej stine är på dåligt humör nu asså..

dom där pojkarna

Hallå, har precis kommit hem från tofte, nu sitter vi vid datorn och nördar som vanligt.. där nere hände det verkligen inte mycket, och dom har inte mycket till liv dom där pojkarna, hänger på ett kebab ställe som ser ut som skit, menmen, det finns väl inte heller så mycket att göra här heller.. haha! folk har börjat prata med mig nu, och alla kan mitt namn konstigt nog, hur vet jag inte? kom iaf en som bara sa "vem är du då" och en del andra frågor, jag som är blygast i världen när det gäller nya människor fick knappt fram ngt ljud.. haha men men det kommer väl det också. nu ska jag göra ngt vettigare som tex måla naglarna eller ngt, kanske göra en ny design, men har tyvärr slut på min fantasi.. pusspådet!

skadar väl inte

idag vaknade jag helt utan att någon behövde stå och skrika på mig, jag är stolt. nu sitter vi och kollar klart på benjamin button som vi hyrde i söndags eller ngt haha :) senare blir det iväg och jobba lite sen kanske bada om jag har tur haha..

gud jag har sån panik, jag köpte ju ett par skor på faktura förra månaden och skulle betalat dom igår...panikpanik, är så rätt för att få nån anmärkning eller ngt.... men en dag skadar väl inte?

saltvatten

Kom hem för en liten stund sen, har jobbat lite och sen blev det iväg att bara med pojkarna. haha dom är så onda, buttade i mig osv. men det va kul faktiskt :) nu har jag duschat och ska strax fixa ngt att äta.. har en fruktansvärd huvudvärk, har nog svalt för mycket saltvatten :(

pusssspådet!

svar

Anonym om tror ni verkligen att dom vill vara era "vänner"?:
Det är helt sant det du säger. Men vad trodde du själv i den åldern ?

Jo vad trodde jag själv? Jag Tänkte nog precis samma sak och lyssnade verkligen inte på vad andra sa till mig. 
men det inlägget var mer för att få tjejer att tänka efter lite,  inte för att vara elak eller ngt sånt.. ^^

tror ni verkligen att dom vill vara era "vänner"?

Jag har länge funderat på detta, är det verkligen helt okej att killar i åldern 20-25  umgås med tjejer som är runt 13-15år? Vad tänker ni med egentligen? tror ni verkligen att dom vill vara era "vänner" ? där har ni så himla fel. Jag tror att ni vet innerst inne vad dom är ute efter. och ni killar ni är verkligen sjuka som håller på som ni gör...

och ta inte detta på fel sätt nu!


komma tillbaka

vaknade för ca en halvtimme sen, och såg det senaste inlägget, nån hemlig person (som jag vet vem det är) har gått in på min blogg och skrivit ett gulligt inlägg, jag kan inte påstå att hon/han inte är bäst för det är hon/han.. men ska få förbli hemlig ;)

idag ska vi nog fixa till i kiosken som ska stå nere på stranden, det sa dom iaf igår.. funderar på att bada idag också. vädret börjar komma tillbaka. som tur är. saknar att sola, och min färg börjar sakta men säkert försvinna lite. skulle egentligen sola solarium igår men får se om jag kan göra det idag istället..

Hemlig person

tjalalalalala jag är bäääääst! , hihihi (a)


Jag tycka om Stine, men jag är en hemlig person :D WIIIIHOOO!

krabbor

kom typ precis hem från havet.. jag satt och kollade på wanted och plötsligt blev jag tvingad till att gå och bada med kristian och hans kompis, inte för att jag ville det så kristian försökte dra mig ur från sägen, lyckades sådär, tillslut tog han min dator.. så det blev att jag följde med. ganska varmt i vattnet faktiskt, men man såg inte botten så jag blev ju skit rädd, finns ju krabbor osv.. läskigt. nu sitter jag här och kollar på wanted igen, vilken härlig film asså :) . men nu ska jag hämta telefonen så vi kan få lite mat. pusspådet!


måla naglarna

Godmorgon, ännu sen sen morgon.. men det är lite skönt att få sova ut.. blev ingen film igår så låg och lyssnade på musik istället.. nu ska jag äta lite frukost, hoppa in i duschen och sen måla naglarna igen, blev inte så bra igår :P . menmen skriver mer sen, pusspådet!

bara 20kr

Jag är super trött nu, håller på att somna här jag sitter.. idag åkte vi till drammen för att handla en frys till kiosken jag ska jobba i och lite annat, blev att jag hittade ett par solglajjor för bara 20 kr, inga fel. sen köpte jag ett chockrosa nagellack, skit snyggt! Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se på Wanted eller Changeling, kan inte bestämma mig.

Godnatt och pusspådet!

chansen

Godmorgon, jag klev precis upp ur sängen, skulle gärna gå och lägga mig igen och sova tills jag slipper fängelset hade mamma inte varit här hade allt varit så mycket bättre, det har det alltid varit annars. har mått bäst när jag varit här.. men nu vill jag bara hem, men får inte.. eller jag får men då är chansen att jag inte får komma tillbaka enligt mamma...

ajja ska se på film och låta tiden gå fortare..


hem till karlstad

nu har jag varit iväg och ätit biff och pommes på beriangen (stället jag jobbar på) och sen har jag jobbat lite, städat puben osv :) . nu ska vi se på benjamin button, ska bli mys.. sen ska jag kolla biljetter hem till karlstad:) pusspådet!


sötnos, ditt leénde får isberg att smälta.

jag har tråkigt

Gör testen, annars blir resten av året skit, ni som inte gör det
 kommer drabbas av en förbannelse inom 5 minuter, vänta och se..


DU ÄR JUST NU.


glad (x)
arg ( )
ledsen (x)
pigg ( )
törstig (x)
kramsugen (x)
besviken ( )
taggad (x)
trött (x)
pepp ( )
hungrig (xxx)
sjuk ( )
frisk (x) 
sur (x)
irriterad (x)
uttråkad (xxx)
längtansfull (xx)

SENASTE.
du pratade i telefon med -  Mamma
du smsade med - Minns inte (Y)
du pussade - S
du åkte bil med - Mamma
du gick promenad med - Jenny tror jag
du busringde till - ingen aning
du msnade med - S
du spottade på - backen
du blev utskälld av - Minns inte :P
du fick ett samtal - 3 dagar sen :P
du fick sms av -  Jenny

UNDER VECKAN HAR:

du gjort något du egentligen inte ville (x)
du skämt ut dig (xx)  
du kastat pärlor på svin ( )
du kramat en vän som betyder mycket (xxxxx)
du bråkat med någon du hatar ( )
du ringt fel person ( )
du gråtit (x)
du solat (x)
du pussat någon (x)
du varit ute i regnet (x)
du umgåtts med en speciell person (x)
du haft kuddkrig ( )
du skrattat åt någon annans skämt (x)
du inte skrattat åt någon annans skämt (x)
du gått nattpromenad ( )
du spillt ut vatten på golvet ( )
du laddat mobilen (x)
du förstört något (x)
du slagit någon ( )
du gjort något du ångrar nu ( )
du terroriserat någon ( )
du spottat på någon ( )
du badat i badkar (X)
du missbrukat musik ( )
du pratat med någon längre än fem timmar (x)
du dragit skämt som ingen förstod (x)
du haft vattenkrig (x)
du sett film (x)
du pluggat ( )
du matat fiskar ( )
du kastat slangbella ( )
du fiskat ( )
du tappat rösten ( )
du sovit en hel dag (x)


är i karlstad

jag har så tråkigt, har suttit på samma ställe nu sen jag gick upp, jag vill ha sol och värme så jag kan bli mer brun, mina ben har aldrig varit så bruna som dom är nu, är skit stolt. dock har jag fått nå utslag på benen som kan vara bett från små djur i vattnet som är i karlstad, eller så är det värmeutslag, men dom gör så jävla ont.. sitter även och funderar på om jag ska blondera mig mer, vill ju ha gråaktig färg, alltså platina blond.. men vi får se..


mådde sjukt dåligt

Godmorgon, jag förstår inte att jag är vaken såhär tidigt.. Igår jobbade jag i ca 9 timmar, vid slutet så började jag skaka och mådde sjukt dåligt, det va riktigt mycket party igår och mycket glas för mig att plocka.. Jag är så trött i hela kroppen nu, så blir nog sitta stilla heeela dagen och bara vara. skulle va riktigt skönt med en dusch, sen en stoor iskall cola och massa massa cigg & Kristians gos tröja som jag gått runt med sen jag kom hit haha :)

Jobbar

Nu åker jag iväg och jobbar, hoppas alla får en trevlig kväll
 jag kommer säkert få jätte kul med alla fulla folk. heeeejsvejs.

Hotel for dogs

har precis kollat på Hotel for dogs, måste bara säga att det va en helt sjukt underbar film, jag grät nog mestadels men det va för att filmen va så otroligt söt och man blev så glad, så det va glädjetårar typ, och lite ledsna. men den filmen rekomnenderar jag starkt!

Toftedagen

Godmorgon, nu sitter jag här i huset helt själv, ganska tråkigt. alla är nere på Tofte (stället jag bor på), det är såkallade toftedagen idag så det händer massa roliga saker där nere, men dom drog vid 10 tiden och då sov jag fortfarande, funderar på att försöka få tag i dom ganska snart så jag tar mig ner jag också. måste ju få lite kul..

nej nu ska jag ta mig lite frukost, puss på det

Skulden

Hallå där. nu ligger jag ute på altan och kollar på blixtar, ganska fint när man tänker efter även om jag är rädd för dom.. Men men, har precis kollat klart på nyaste wallander filmen "skulden", inte en av dom bästa jag sett men den dög faktiskt, inget jag kommer att kolla på flera gånger tror jag..Men nu blir det att sova, hoppas på sol imorgon så jag kan få gå ut.. börjar jobba kl 6 imorgon, och blir säkert ända ut tills natten vid 2-3 .. och jo btw, kommer kanske hem nästa helg en sväng. men nu ska jag ta mig en cigg och gå in och sova.. puss på det

God Damn You're Beautiful


Båttur




jag och min bror




Så Blev det efter en timme :O


Underbar dag på havet

kom precis hem från en underbar dag på havet. Gick upp vid 11 tiden imorse och gick ner till båten och så åkte vi runt och sen till någon ö där det hade hänt ngt under andra värdskriget och kollade där lite på kanoner osv, rätt intressant faktiskt. sen blev det iväg till ett annat ställe så grillade vi och badade. Jag somnade på båten i solen, smart eller hur! På väg hem igen så satt vi längst fram i båden och vågorna slog upp så högt på oss så vi blev helt blöta, det va skit kul. Nu ska jag snart gå iväg och duscha så jag får kyla ner mig lite. sen blir det väl sitta här och försöka underhålla mig själv med en film eller ngt vettigt :) Slänger upp lite bilder från idag i nästa inlägg :)

Sötnos

Lite Sommar Bilder


Jag på Mariebergskogen (Y)


Jenny och Jag när vi hade badade i marieberg på natten :D


Älskling & Jag på Sandgrund


Emelie och Jag igår <33


Anna & Jag igår :) <3


Jag och Patricia på Sandgrund :) <3

Köpte mat

hallå, nu är jag i norge. idag har jag haft fullt upp hela dagen, vi åkte kl 9 imorse, kom fram hit vid 12 tiden kanske. då blev det sola och bada vid havet, jätte skönt, men tillslut blev det lite för mycket för mig så då fick jag gå upp och jobba. sen gick jag och christian och köpte mat, träffade några av hans vänner, men jag som är så blyg pratar ju då inte :) , när vi hade ätit upp osv, så blev det mer jobb. och nu är vi hemma igen.. Inatt ska vi sova ute på altanen, får se hur det går haha.

igår va det ju rixfm och det blev öl till det, kvällen va helt okej faktiskt. tog 2 öl med emelie, julia och anna på Coffehousebygeorge, det va sjukt mysigt och blir att göra om när jag kommer hem tycker jag :)

men nu ska jag nog se på en film och sen sova lite tänkte jag.. kanske uppdaterar mer senare om jag har ngt vettigt att skriva vill säga..


sugen på det

hallå, nu har det gått en hel dag igen sen jag uppdaterade.. dumma mig. men nu sitter jag iaf hemma hos patricia och har precis gjort mig iordning, blir rixfm idag då är inte speciellt sugen på det. men det kan bli värt. först blir det hem till Lolo, sen har jag ingen aning om vart vi tar vägen, ner till stan antagligen.. detta blir min sista dag i karlstad på ganska länge, åker som sagt till norge imorgon vid 9 på morgonen..

igår så blev det lite öl på sandgrund med patricia och jenny, sen kom det lite fler folk och höll oss sällskap, senare på kvällen så träffade vi sebbe och hans vänner, blev dra till kvarberget.. vid 2-3 tiden så gick jag och jenny och badade i mariebergsskogen, vi fick klättra över stänslet osv, de va fett kul.. kommer kanske en video som vi gjorde.. och lite kort. men det blir nog imorgon..

pusspådet, hoppas alla får en trevlig kväll :)

RSS 2.0