festen

nu drar festen igång!!! ha en bra kväll alla ! <3 GOTT NYT ÅR

2010 är mitt år!

Jag har varit vaken sen halv 10 ungefär. ligger bara och väntar på att klockan ska bli mycket så man kan börja göra sig iordning. Denna dag har jag väntat länge på!! Ska bli skönt med ett nytt år, ska försöka lägga de här året och alla händelser bakom mig.. Kan ju inte direkt påstå att 2009 har varit ett bra år. För mycket bråk & tårar & mycket annat.. Men de ska bli en ändring, 2010 är mitt år!!




Nyår 08-09!


när jag somnar

Usch jag mår inte alls bra idag, somnade runt 7 imorse för att jag hostade så.. såg även 2 bra filmer, Jennifers body & den andra minns jag inte vad den hette.. Nu ska jag fortsätta städa lite kanske, fixade iordning i mitt rum igår men de är inte helt klart.. fick iaf upp min STORA new moon affisch! Så de sista jag ser när jag somnar är edward, desperat?!  


100 kr

Fy fan kom hem för en liten stund sen, har köpt en sån sjukt fin klänning för bara 100 kr ! :D Har även städat lite här hemma, ska fortsätta lite senare, nu ska jag upp till therese och hämta lite saker som jag glömt där.

När jag är klar med städningen blir de lägga sig ner i soffan utan dator och allt och bara se på film, helt själv! så sjukt underbart!!


städa

godmorgon har varit vaken en liten stund, har gjort mig iordning osv.. ska strax ner till stan för att möta linn och ta en fika och kolla lite på stan.. Får se vad som händer sen, ska nog städa.. mammi kommer hem imorgon :D

puss på er

sjukt snygga

Glömde berätta att jag fick med mig lite saker från stan. lösögonfransar ofc. sket i naglar kändes onödigt eftersom dom åker av ganska fort.. Sen ett linne från Hm med ett tryck " Just make it work " 50 kr bara. Sen lite nödvändigt smink. Och även ett par skor!!!! Hittade ett par så sjukt snygga från bianco och dom kosta bara 400, gick runt och tänkte en stund om jag verkligen behövde dom. och kom sen på att det gjorde jag.. blir perfekt till nyår.

Nu ska jag nog gå och lägga mig, finns inget vettigt att göra uppe kl 3 på natten längre alla sover ju!? 

.....

Jag vill förstå mig själv, förstå mina känslor & klara mig själv.. Mitt hjärta är min fiende


Kommer dit idag

Godmorgon, är fortfarande hur hes som helst.. hoppas de är över på torsdag! Nu ska jag åka upp till kronoparken till min pappa! Min farmor och farbror kommer dit idag, har inte sett dom på väldigt länge så det ska bli så kul! Sen ska jag nog ner till stan och fixa små saker..

Every part of me

mina julklappar

klockan är inte ens 12 än och jag är ganska trött, men har sovit hela dagen.. konstigt! Sitter och funderar på vad som kommer hända imorgon, vet iaf att jag ska träffa jenny runt 4-5 tiden och få mina julklappar. unda vad hon köpt för kul!

Funderar även på att dra ner till stan och köpa naglar och fransar, de är ju nödvändigt till nyår.. men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla vidare på tvn ! puss på er


Now I just don't know Who I really am


Wii

Nu har Coffe kommit, och vi spelar Supermario på Wii, så jävla kul. så nu ska jag stänga ner datorn och fortästta spela.. puss på er <3

Vinterviken

Godmorgon eller God eftermiddag kanske man ska säga? Har sovit sjukt konstigt inatt också, vaknat hur många gånger som helst.. Kom upp precis i tid till Vinterviken, en stor favorit hos mig!! Så ligger och kollar på den nu..



Föralltid babe



Du & Jag föralltid <3
Ja man kan ju få drömma iaf


fy fan



Fy fan för idag alltså !


tråkigt

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hihi. :P

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vill inte att du kommer upp hit för de inte bra ut vart är din laddare.

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Bra :) får jag följa med dig hem en stund då? :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hemma, har precis duscha ;) dudå?

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ska ta bussen 22 så snart

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Tja gör du ?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Ja :P

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Pussas sen? ;)

10. Din romantiska replik?
Självklart ;)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej vart? ;) ne är bara hemma  nu :P


vila

Jävlar vilken kväll de va igår då! Trött som ett as idag, nackspärr usch stackars mig. kommer nog inte uppdatera mer idag.. ska bara ligga på soffan och vila!! pusspåer

nu är...

0-1229c87089f199f08e21eb123d7367da.png

Kolla varifrån!

nu är vi klara, snygga och blonda. Snart drar vi iväg till score. Syns där babes. Puss !


varannan timme

Godmorgon ! jag har verkligen inte sovit bra inatt, varit jätte orolig. vaknade första gången vid 5, sen 7. 9, 11 och sen nu!! lite små konstigt, varannan timme liksom :/ Men har hostat som en gammal kärring som rökt i 40 år..

Nu ska jag gå ur sängen och hoppa in i duschen/badet, sen städa rummet, de är bra om det inte ligger ngt på golvet när jag kommer hem, lär snubbla annars haha! sen om klockan har hunnit bli ca 4 drar jag iväg till therese och börjar dricka där!!! Kanske uppdaterar där sen, annars kanske från krogen ikväll.. kan ju blogga från luren.. pusspåer!!


Kissie !

Sitter här och dricker lite smått, och kollar rung på FB och pratar med Alexandra Kissie Nilsson, måste verkligen säga att alla har fått en sån sjuk fel uppfattning om den bruden, hon är riktigt trevlig och verkar vara en riktigt go tjej, tycker det är tråkigt att alla små fjortisar inte förstår att hon spelar en roll.. Jag har alltid gillat henne och kommer alltid att göra det. Hon är en riktigt cool brud!


Över till ngt annat, nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite, och tagga inför morgon dagen! Puss på er <3


några glas vin

några glas vin har gått ner nu, så är lite små snurrig faktiskt.. men så ska det vara, har haft det mysigt nu med familjen och andra familjen (grannarna) <3 , tänkte faktiskt lägga mig snart, kanske kolla på new moon? det vore ju..



score imorgon!

julklapparna öppnade, fick väl inte så värst mycket saker, men är nöjd.. de bästa jag fick va första twilight boken, hade hoppats på andra boken också, för då hade jag haft alla 4. men men.. fick även en plattång, det behövdes väl.. och pengar, dom blire spendera på score imorgon iaf! inte alla kanske, men en hel del.. tänker ju inte vara snål.

Nu är alltså julen över, jag kan sova nu om jag vill utan att bli störd och behöva göra ngt..


kroppen

Maten är inte klar än, inte för att jag längtar så.. jag vill bara öppna julklapparna och sen sova elr se på nån mysig film.. är så sliten och har ont i hela kroppen och såhär kan jag inte må imorgon... usch stackars lilla stine..


jag önskar

Godmorgon och God j*vla jul... Jag ska vara helt ärlig, jag gillar inte alls julen. man får vänta så länge, julmat är verkligen inte gott, förutom köttbullarna.. Jag önskar faktiskt att jag kunde få sova hela dagen..

Jag längtar mer till imorgon, utgång såklart!! Har ju varit och handlat lösnaglar, lösögonfransar, nytt rosa nagellack, glitter osv.. ska bli så kul, fast kommer nog bli roligast att göra sig iordning tror jag :) har dock itne bestämt klänningen, har några att välja mellan :)

Nu ska jag vila lite och kolla på tv.. är små sjuk så måste vila mycket!!!

Mamma

Du är ängla lik, hos mig finns det ingen annan som jag ser upp till som jag gör till dig Och när ingen ville lyssna var du den enda som hörde mig så jag dör för dig Mer än tacksam för allt de du någonsin gjort Mamma ..


tröttnat på mgi

Godmorgon på er, vaknade för inte så länge sen.. Sov hos therese, ska inte säga inatt för jag somnade runt 6, halv 7 typ.. Och vaknade utan röst.. Tror den har tröttnat på mig och rymt..

Senare åker jag nog med therese och Anna ner till stan, om jag orkar det. måste hem och byta om först.. och sätta på mig sjukt varma kläder, halsduk och hela köret.. kan inte vara sjuk på fredag!!!!



sitter i...

-a4e7e30855ed282cc44a4aab2ab2577.png

Kolla varifrån!

sitter i stan och fryser i hjäl snart. Åker hem till therese nu och snackar lite skit ;) haha


brunett

Godmorgon/eftermiddag.. så skönt att få sova ut lite, har ju gått upp tidigt varje dag under helgen! Så nu tyckte jag att jag förtjänade att sova länge.

Ska snart gå upp ur sängen och hoppa in i duschen, sen åka iväg till Coffe och slinga hans hår, även om jag egentligen inte vill göra det. Du ska vara brunett.. elr ja slingor är helt okej, men fan inte helblont!!!

snart jul då, hur känns det? jo det känns riktigt dåligt.. hatar julen! Jag längtar till fredag!!!!!!

sitter hemma...

7b9c64ba2a97ca7e85611da550fb3284.png

Kolla varifrån!

sitter hemma hos therese nu, har ansiktsmask, hårinpakning och fotbad. Mysigt eller hur :)


karlstad

Sitter i bilen nu, har ca 1 timme kvar till karlstad! Blir att hämta julgran först sen direkt hem, går väl över till Terror när jag kommer hem och träffar henne och jenny. Sen ska jag ner på stan och kolla lite där, tanka mobilen osv!



hemfärd

Godmorgon! Såhär tidigt borde jag inte vara vaken på lovet egentligen? Men snart blir det hemfärd, ska bli skönt att komma hem igen.. Ska nog ner till stan när jag kommer hem och växla pengar och se om jag hittar något kul!

Uppdaterar sen när jag sitter i bilen och vi har kommit in till sverige.. pusspåer !


paljetter

Gissa om jag är trött, kom hem vid halv 9 typ. Va väl kul att shoppa fast lite jobbigt, fick med mig en rosa klänning med paljetter, bh&trosor & julklapp till jenny.

Nu sitter jag och kollar på nån film, hänger inte med riktigt men ska ändå snart sova, hemfärd imorgon bitti.. ska bli skönt att komma hem till karlstad igen!



efterfest

Igår va det riktigt mycket att göra på jobbet, 180 personer kom! Riktigt mycket liv och ganska jobbigt i början men det blev bättre och tillslut blev det ganska kul! Efter jobb blev det efterfest med personalen och bandet som spelade, det va riktigt kul!

idag är jag hur sliten som helst.. och vi ska ín till asker och shoppa!! får se om jag hittar något kul.. kanske någon julklapp..



somnade jag ju

Godmorgon, vaken tidigt idag med. men igår somnade jag ju tidigt också.. de känns riktigt skönt faktiskt.. idag ska jag jobba tror jag, kan ju bli jätte kul! så kommer väl antagligen inte bli så mycket uppdatering, vet dock inte när jag ska börja.. men vi får se. pusspåer

haha





Jag & Kriss & Eirik <3 <3 <3


drygt

Ja nu sitter jag i bilen, har väl åkt i ca 1 timme nu, så vi är väl framme om ca 2½ timme.. snart är vi vid gränsen och då kan jag inte sitta vid internet längre, smått drygt tycker jag.. vad ska jag gå göra? Sova kanske..

Kommer nog inte blogga överdrivet mycket idag, umgås hellre med mina underbara vänner! <3


nu drar vi !

Godmorgon, såhär tidigt har jag inte varit vaken och klar på väldigt länge tror jag.. Nu sitter jag ute på balkongen och tar min morgon cigg tsm med ett glas apelsin juice, mums!

väskan är packad så nu drar vi!
Tofte here we come!


Cimon & Jackie

Yeeey, såg nyss klart på paradise, och äntligen åkte andreas ut.. jag verkligen avskyr han, han är så sliskig och motbjudande på något speciellt sätt.. men gillar dock inte rami salami heller. Men jag är nöjd så länge Jackie & Cimon är kvar! Mina självklara favoriter!!



Tagen från Cimons blogg


jätte mycket

Godmorgon typ? jag vaknade för en liten stund sen med huvudvärk som vanligt! Nu sitter jag ute på balkongen i morgonrocken och fryser som en dåre.. Idag ska jag packa osv, för imorgon åker vi :D längtar jätte mycket!!


22




GRATTIS PÅ 22 ÅRS DAGEN GUMMAN!
Saknar dig, och är otroligt glad att du är min vän ! <3


Det handlar om att bjuda på sig själv!

Och det kan vi verkligen göra, eller vad säger ni ? ;)
HAHA!



Ja för vi kan ju verkligen sjunga!!!




Ja här har ni en små rolig video på mig och sebastian,
 jag är inte riktigt medveten om vad jag pratar om verkar det som..
men vi Leker typ att vi är karlstads verson av kissie och amir!
Ta det inte seriöst hahha!


next to you

Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder
So baby call me crazy but I think you feel it too
Maybe I, Maybe I just gotta get next to you

<3


snuvig

kom precis hem från C har varit där och kollat på paradise :) Innan jag åkte dit mötte jag linn i stan och pratade lite och testade lite kläder det va mysigt, och sen pratade vi lite om nyår också.. hoppas på en bättre nyår i år..

Nu är jag lite friskare bara lite snuvig men det dör man inte av, gäller att knarka nässpray bara! 

Nu blire tv! pusspåer

kanske bäst?

klockan är 4 och jag är vaken som vanligt, självklart har jag problem med att sova, inget ovanligt med det! Har precis gjort lite skolarbete, jo lite sent för det nu, men jag måste få det gjort.. och det skadar inte om jag är lite små trött? Men ska fortsätta mer imorgon, kanske bäst?

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen i hopp om att jag somnar! Godnatt på er som är vakna <3



nöjd va jag iaf

gud min hals dödar mig verkligen, är fortfarande sjuk & näsan dödar mig också så nässpray får bli min bästa vän nu!

Har fått lite tidiga julklappar av mammi nu, vi hämtade dom idag så då orkade jag inte vänta, en rosa mys dress och mina efterlängtade glasögon!!! Nu blire nog ta ett varmt bad och vila..

jag har bara rökt en cigg idag, ska inte sluta för det vill jag inte, men jag har trappat ner. visst är jag duktig :) pusspåer

och jo igår så va jag med på kissies blogg, nöjd va jag iaf. :) alla andra som säger ngt annat är svartsjuka! haha

bli frisk

godmorgon vaknade för en stund sen men har inte orkat blogga. ligger dock fortfarande kvar i sängen och är snorig, ont i halsen och huvudet.. förkylning på väg kanske? Måste iaf se till att bli frisk innan fredag då bär det ju av till norge och den chansen missar jag gärna inte!! så bara att hålla sig inne nu och bli frisk, för jag har ju inte varit i norge sen jag september? det är alldeles för länge..

Kanske vore att gå upp ur sängen nu och fixa ngt varmt att dricka.. hörs sen!

nästa helg

orkar verkligen inte blogga. men en sak kan jag berätta, kvällen/natten va hur kul som helst!!! tack alla för en lyckad kväll..

nu blir det en paus från festande till den 25, för nästa helg åker jag till norge!

Godnattttt



Igår! visst syns det att vi hade kul!


fira

brottom igen... nu ska vi upp till lokalen och fira mamma och stefan! puss

en liten stund

godmorgon, uppdaterar bara lite snabbt här nu. Ska ner till stan om en liten stund och köpa en present till mamma så har lite brottom, ska sminka mig osv. så skriver mer sen. Love <3

när jag vaknade

Fredag! och jag ska inte ut idag, utan det blir bio med mina bröder och grannen, kommer bli mysigt! Sen blir det hem och kanske se på idol, fast känns ganska ovärt eftersom eddie inte är med, men erik vinner ju annars skäms jag fan över sverige, eller det gör jag redan! haha

jag har inte kommit ur min sköna säng än, men det kanske är dags att gå upp snart, bion börjar 6 och klockan är 1 & jag ska göra skolarbete och städa innan..

och jag måste gå upp och kolla hur jag ser ut i ansiktet, smörjde in mig med bus igår för jag skrubbade bort det igår på dagen för jag va orange i aniktet när jag vaknade .. kanske ska vänta några dagar innan jag tar på igen, jag är ju ganska brun nu :)

klänning

blev att jag åkte till lägenheten, skönt att det är gjort. när jag va klar där åkte jag till C och kollade på paradise hotel sen blev det hem.. nu ligger jag i sängen och kollar på tv, ska snart sova är ganska trött och måste upp tidigt imorgon och göra skolarbete.. tråkigt

Nu har jag beställt en klänning och nytt löshår, det blev julklappen från pappa :) skönt att man själv kan bestämma vad man vill ha så blir man inte missnöjd :)


är sjukt sugen på skorna som hon har !!



studier

ingen skola idag, skönt. jag har hemma studier fram till lovet så blir att plugga mycket hemma nu..

har fortfarande inte varit i lägenheten, måste nog dit idag, känner mig så stressad över det.. nej nu ska jag nog sätta mig i soffan..


mysa ner mig

bion var jätte bra, är nöjd! Skulle egentligen sova hos linn men mådde dåligt så rörde mig hemmåt. så nu sitter jag i soffan och är hur sliten som helst.. börjar jag bli sjuk?

funderar på att dra på en bra film och mysa ner mig i sängen, filmtips?

spännande

igen uppdatering igår, hade helt enkelt ingen ork. drog till sjukgymnasten och pratade och fick någonslags massage.. så är med avslappnad nu, men blir väl spänd efter igen. Sen blev det att jag åkte hem så kom jenny & hennes kille till mig och vi kolla på tv typ. när dom drog åkte jag till C och kollade på andra avenyn och sov där!

Nu sitter jag i skolan och kan inte koncentrera mig som vanligt, man kan ju undra vad anledningen till det är?
Sen åker jag iväg till lägenheten och städar där, uschhhhhhhh så drygt! Men får belöna mig själv med bio ikväll, jag och linn ska se luftslottet som sprängdes, spännande!


lådorna

nu är jag hemma igen, har varit en lång och bra dag. när jag slutade åkte jag hem till patricia och vi satt och pratade och massa annat :) Senare åkte vi iväg på patricias pojkväns dotters ridträning :) och sen skjusade dom hem mig..

nu sitter jag och kollar på hannah montana, ska snart packa upp mina grejer ur lådorna.. vill bli klar idag iaf..

hur hon bor

wow jag kom upp till skolan, sitter här nu och bara kollar faktiskt. är så fruktansvärt trött.. fast slutar ändå snart, då ska jag bara iväg och äta sen möter jag patricia och åker hem till henne och kollar hur hon bor nu :) Sen måste jag väl hem och fortsätta packa upp rummet.. usch usch!


pusspåer!


borde sova

jag är trött tror jag? ligger i sägen med min katt och kollar på jurassic park, diggg! oj klockan är halv 3, kanske borde sova, ska ju till skolan imorgon så kanske bra att vara pigg då.. usch så jobbigt..  tror även jag ska till sjukgymnast imorgon, kommer få massage... gott! men men Godnatt på er




En bild på Mig & Sebastian från igår :) 
Jag ser knäpp ut ?


fest igår!

gud, jag är typ jätte trött och sliten. Det blev ju fest igår, drog hem till emelie hon hade maskerad man skulle klä ut sig till en kändis men jag kom inte på vem jag ville vara så tog bara på mig nå random kläder men emelie tyckte jag skulle vara kissie hah!

Men vi började ju då dricka hos emelie, sen åkte vi ner till stan och gick runt där lite smått. alla försvann? tydligen åkte dom limosin, fusk! Sen mötte jag på Sebastian igen, vi döpte även om torget till karlstadplan (stureplan) haha, hade riktigt kul med han! Måste ses snart :)

dag blev jag väckt typ as tidigt, jag skulle flytta.. blä på det, bakis och flytta är inte det bästa man kan göra.. men nu är vi klara iaf är skönt att allt är här nu, ska bara till lägenheten och städa osv. hoppas nån söt jävlel kommer att hjälpa mig..

Nu funderar jag på att packa upp och sen bara ligga i min otroligt sköna säng!

Love ya

tungan

hallå på er, lördag idag jag vaknade upp bakis.. nu är de party igen! sitter hemma hos emelie, mycket trevligt folk här! glad att jag drog hit så jag slapp en tråkig hemma kväll.. men nu ska jag försöka vara lite mer social. nu är det någon som ska pierca sig i tungan, blir att filma om det händer...  puss på er <3

timme



Rör mig mot stan om ca en timme, har massor att göra innan det, så skriver sen! puss


dra ner till

hallå på er, jag sitter hemma och jobbar idag. va inte så pigg så det blev ingen skola. tänkte dra ner till stan snart och handla lite små saker, som naglar brun utan sol, cola & cigg! haha. Vet inte om det blir så mycket med att måla sängen osv idag.. mamma är på tenta, och stefan kommer inte hem förens ikväll. men vi får se.. nu ska jag platta håret..

Love

osäkert

nu har jag bestämt mig, de blir en hemma helg med flytt och annat kul. ska måla min gamla säng som jag klottrade sönder vid 12-13 års åldern ska bli kul att se vad som står. Sen på kvällen får det väl bli en massa filmer och cola & annat onyttigt.. tråkigt jag vet. Men jag måste planera mina helger & eftersom det blev osäkert med krogen bestämmer jag att stanna hemma för jag blev så stressad av att inte veta vad jag skulle göra.. pusspådet! godnatt

stressad

usch jag känner mig så stressad, blir konstigt nog det när jag inte vet vad som händer i helgen..jag vet iaf att jag ska ut.

men men, nu ligger jag i soffan och väntar på att paradise ska börja.. jobbigt att vänta.. gaaah.. hörs sen

dom duger

skolan blä, kan vi inte få lov typ nu? som tur är så är det ju torsdag idag, hoppas bara dagen går fort vill ha helg så fort som möjligt fast lov vore bättre!

hm, vad ska man göra idag då? Just det modevisningen, tror jag och linn skulle dit. hoppas det blir så. annars lär jag nog få ganska tråkigt, i karlstad finns det ju inte mycket kul att göra om dagarna, helgerna är väl inte så super roliga heller men dom duger!


utgång som gäller

Natten nu, borde man inte sova snart? Jag är ganska trött men måste nörda lite till tror jag. såg nyss på desperate housewives, sjukt bra avsnitt! Imorgon är det torsdag och jag tror det blir gå till uno, folk ska typ gå modell? kan va kul att kolla på! vill bara att dagen ska gå fort så det kan bli fredag, då är det utgång som gäller! vart är hemligt haha :D


Du vet vad jag känner så ta mitt hjärta föralltid, jag vill bara vara med dig !


soffan

sitter hemma hos therese, hon har fått det väldigt fint i lägenheten köpt tavlor & grejer. Åt nyss pizza, känns som jag ska spy nu, ångrar mig fett! Tror jag ska gå hem snart och lägga mig i soffan och kolla på något kul på tvn!

hörs senare

lätt att vara

Skoolan, usch så jobbigt! Sitter här och försöker analysera en dikt, vet inte ens vad ordet analysera betyder?
efter skolan åker jag till lägenheten och fixar iordning lite där, packar lite kläder och drar hem till mammi.. Funderar även på att dra iväg och sola, måste bli brun.. ser ut som en albino elr ngt! usch..



Det är lätt att vara efterklok..

massa godis

Kom hem för många timmar sen, men har suttit fastklistrad vid tv:n . Det va inte så jätte kul på skolan men det va helt okej iaf. Gick runt och åt massa godis så jag va nöjd! När vi kom hem blev det självklart andra avenyn.
Nu tror jag det blir Desperate Housewives så godnatt!




öppet hus

Nu drar jag och linn snart iväg till skolan, öppet hus! sover hos linn idag också, så efter jag varit i skolan åker jag till lägenheten och hämtar lite saker.. vi hörs sen!


du behöver inte köpa någonting

Godmorgon godmorgon dags att vakna upp nu! Jaaa, blev sent inatt hade verkligen problem med att somna.. men nu har jag sovit ut och ska snart gå upp och duscha och börja fixa mig. Öppet hus i skolan idag, tråkigt men jag går dit för att jag får biobiljett, då ska man inte klaga :)

Jaha, idag är det ju 1 december också, 23 dagar kvar till jul och jag har inte köpt en enda julklapp.. och mamma fyller år om 12 dagar.. ingen present där heller, men såhär låter det "du behöver inte köpa någonting" men jag vill göra det.. Se om jag hittar någonting sen!




Första försöket på att göra onda vamp ögon! va tycks?


Och en lite misslyckat försök på att göra om mig själv vill vampyr!
(bilden passade inte riktigt tycker jag)


RSS 2.0